Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Een terugkeer bij Feyenoord zou mooi zijn, maar ben er niet mee bezig'

Laatste update:

Mats van Huijgevoort verliet Willem II in 2007 als C-spelertje voor Feyenoord, maar vijf jaar later is de verdediger op huurbasis terug op het oude nest. Hij hoopte zich door te ontwikkelen als voetballer en heeft zeker geen spijt van zijn overgang naar Rotterdam. Van Huijgevoort, twintig jaar, maakte deel uit van een Rotterdamse topgeneratie, die bijna alles won wat er te winnen viel.

/

"Met onder andere Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Luc Castaignos hadden we een superploeg. Zowel in de B en A-jeugd werden we vaak kampioen", blikt Van Huijgevoort op de clubsite van Willem II terug op die periode. De verdediger kwam zelf niet verder dan een half duel voor Feyenoord 1. "Jammer dat ik in de rust gewisseld werd vanwege een gele kaart, maar het is een geweldige ervaring die niemand me meer afneemt."

In Rotterdam zal men de prestaties van Van Huijgevoort ongetwijfeld op de voet volgen. De verdediger heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2014. "Het zou mooi zijn om daar ooit terug te keren, maar ik ben daar nu niet mee bezig. Ik wil dit seizoen zo hoog mogelijk eindigen met Willem II en dan zie ik wel verder. Ik zou het ook al mooi vinden om langer bij Willem II te blijven na dit seizoen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik kan me niet voorstellen dat hij op korte termijn nog terugkomt bij Feyenoord. Verhuurd worden aan een 1e divisie club is toch geen ervaring, waarmee je met een goed gevoel terug kan keren bij Feyenoord.

Jammer, had wel wat verwacht van Mats.

5 juli 2013 om 10:45

Feyenoord is misschien te hoog gegrepen voor hem maar is hij nog jong dus zou zich prima door kunnen ontwikkelen. Bovendien heeft hij zelf voor Willem II gekozen om aan verhuurd te worden ipv een eredivisie club uit de lage regionen. Op zn oude stek zeg maar.

5 juli 2013 om 10:47

nee, dat is waar maar de jupiler league is iets moeilijker dan de jeugdcompetitie qua fysiek, mentaal en snelheid. Je kan zo'n speler toch een impuls geven doordat hij veel wedstrijden in het eerste van willem 2 speelt waardoor hij volgend jaar wel met een goed gevoel terugkomt doordat hij veel gespeeld heeft. en een speler die nooit speelt gaat niet vooruit soms moet je een stapje terug doen om hoger te komen

5 juli 2013 om 17:15

Nee ik denk ook niet op korte termijn, bakte er in zijn debuut in Feyenoord 1 vrij weinig van.
Is ook 'al' 20 jaar en een Kongolo van 18 jaar is Bijv. al verder.

Hopelijk is hij op ze plek daar in Tilburg

Als bruno volgend jaar weg gaat kan hij hem ook goed vervangen. Ze kunnen beide op dezelfde positie spelen

ik hoop toch nog steeds dat het volgend jaar zo wordt met Feyenoord

Mulder
Janmaat
de Vrij
Martins Indi
Nelom
Clasie
Vilhena
Schaken
Immers
Boëtius
Pellè
5 juli 2013 om 19:16

Ik snap dat je Indi graag in het centrum ziet, maar ik denk dat de volledige verdediging dan de ervaring van Mathijsen mist.

Met Immers en Schaken word je geen kampioen hoop dat Myaichi of Assaidi er nog bijkomt het liefst beiden als het kan. Verder hoop ik nog op een type El Ahmadi waardoor Vilhena op 10 kan spelen.

Als deze opstelling aankomend seizoen een feit wordt, en Koeman trainer blijft maakt Feyenoord heel veel kans op een kampioenschap.

Mulder
Jan maat
De vrij
Mathijsen
Martins Indi
Vilhena
Clasie
Boetius
Schaken
Bojan Krkic
Pelle

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren