Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Een icoon, maar mensen hebben slecht geheugen en zoeken zondebok’

Laatste update:

Real Madrid werd woensdag in de halve finale van de Champions League uitgeschakeld door Juventus en dreigt ook naast de landstitel te grijpen in de Primera División. Met nog twee duels te gaan staat Barcelona vier punten voor en dus kan zondag de beslissing vallen.

/

Barça gaat op bezoek bij Atlético Madrid, terwijl Real naar Catalonië afreist om het op te nemen tegen Espanyol. Sergio González, de trainer van de thuisploeg, gaat ervan uit dat het elftal van zijn collega Carlo Ancelotti de handdoek zeker nog niet in de ring geworpen heeft. “Ik verwacht dat ze er alles uit zullen persen zolang ze nog kampioen kunnen worden”, kijkt Sergio vooruit in gesprek met AS.

De oud-middenvelder laat voorts weten dat hij weinig begrijpt van de kritiek die er bij veel supporters van de Koninklijke is op keeper Iker Casillas. “Hij is een icoon, hij is uniek. Maar sommige mensen in de voetbalwereld hebben een slecht geheugen en soms wordt er gezocht naar een zondebok, iemand die anderen de schuld kunnen geven.”

Ben je het met Sergio González eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij keept gewoon slecht, klaar. Vanwaar al die commotie, mogen we spelers niet meer bekritiseren? En uitfluiten, maken mensen zich daar echt druk om?

16 mei 2015 om 21:50

Hij keepte gewoon slecht?
Op basis van wat?

16 mei 2015 om 22:08

Bij sommige goals die Real tegen krijgt lijkt het soms alsof Casillas meer had kunnen doen om een goal te voorkomen. Er waren tijden dat Casillas onpaseerbaar leek met z'n katachtige reflexen maar dat is tegenwoordig een heel stuk minder.

16 mei 2015 om 22:17

Ja hij laat makkelijk ballen door, houd bijna niets meer tegen. Wat hoop ik op De Gea die ook bonus heeft dat hij sterk in de lucht is.

16 mei 2015 om 21:50

Nah de grond in boren hoeft niet.. hij keept gewoon minder dan we van hem gewend zijn, zo ontiegelijk goed is hij al 15 jaar? Hij kan makkelijk bij top 20 clubs in de basis staan.. dan ben je niet slecht!

16 mei 2015 om 22:13

Iker keept al 4 jaar niet meer op zijn niveau, heeft heeft niet meer de vorm van 2010 2011 . Met uitkomen heb ik het altijd ene zwakke keeper gevonden, het is ene bang vogeltje met uitkomen. Je ziet hoe cruciaal het is dat een keeper met de goal van Morata waar ene lange bal komt en voor de keeper moet zijn, komt hij half weifelend uit. Ook vorig jaar in de C.L heeft Iker ons echt de C.L gekost, want hij maakte mij 2 grote blunders waarvan een werd afgestraft Daarom vind ik het doodzonde dat Iker Lopez weg heeft gepest die is echt vele en veel beter.

16 mei 2015 om 22:17

Vorig jaar hebben ze de CL gewonnen hoor

16 mei 2015 om 22:18

Ja maar dat kwam door Ramos en Ronaldo en Pepe en Di Maria.

16 mei 2015 om 23:41

@qian je bedoelt die keeper in de middenmoot van Italië?

17 mei 2015 om 01:06

Je kan ook de spelers in de strafschop gebied de schuld geven toen Morata gescoord had. Hij kon lekker op zijn borst nemen en uithalen met zijn linkerbeen. Een keeper is niet altijd schuldig aan een goal.

16 mei 2015 om 23:40

Hij is n held die meer gepresteerd heeft dan jij ooit zult doen en hij doet nog steeds zn stinkende best. Je kunt iemand alleen uit fluiten als hij zn best niet doet. Iemand die niet goed genoeg is en toch speelt is de schuld van de coach of tc.

17 mei 2015 om 00:23

Als we het 'hij heeft meer gepresteerd dan jij ooit zult doen' argument gaan gebruiken kumnen we voetbalzone opdoeken, aangezien ik (ondanks enkele nicknames) er niet vanuit ga dat er ook maar 1 profvoetballer actief is op voetbalzone. Mogen we op niemand meer kritiek hebben? Het is een zwak argument dat afleidt en niets bijdraagt, jij hebt dat zeker niet nodig, gebruik het dan ook niet.

Verder; Ik vind ook dat Iker zijn beste tijd gehad lijkt te hebben. Hij is niet meer zo onpasseerbaar als hij ooit was. Hij is echter nog steeds een meer dan behoorlijke doelman, en ik vind het onterecht dat hij nu ineens altijd de pispaal is. De tweede seizoenshelft zakken er meer door het ijs bij Real.

17 mei 2015 om 01:24

Ach ja volgend jaar staat De Gea in de goal. Ben benieuwd wie er vertrekt Iker of Navas en mocht het Iker zijn ben ik benieuwd waar hij naar toe gaat. Misschien de omgekeerde weg?
De Gea en Madrid zijn in principe akkoord alleen de clubs moeten er nog uit komen. United vraagt zo rond de 40 miljoen.

16 mei 2015 om 21:52

En als die een goeie redding maakt is het weer slecht ingeschoten.

16 mei 2015 om 21:55

Hypocriet! Als hij het goed doet dan aanbid iedereen hem, willen ze een foto, handtekening en zijn shirt. Na 15 jaar keept hij minder en fluiten ze hem uit. Schande, een van je legends zo behandelen.

16 mei 2015 om 22:01

We geven meer om het logo dan de spelers die 'm dragen. Voor Real moet je willen voetballen, niet andersom. Als een speler niet presteert en het logo op die manier ten schande brengt, maakt het geen bal uit wie diegene is.

Maar goed, het is niet altijd zo negatief. Het tegengestelde is ook waar: presteer goed en je wordt de hemel ingeprezen. Heel Madrid zal van je houden.

Zo werkt dit nu eenmaal bij Real Madrid. Sterker nog: zo werkt het bij de meeste topclubs van Europa.

16 mei 2015 om 22:07

Jouw Avatar voetbalt anders meer voor zichzelf dan voor het logo. Neemt niet weg dat Real-supporters niet anders dan blij kunnen zijn met hem.

16 mei 2015 om 22:10

Ronaldo is erg individualistisch. Geef ik je geen ongelijk in en zal ik ook niet ontkennen. Maar met zijn scoringsdrang is hij wel bepalend voor dit Real Madrid. Dat is wat telt. Zodra Ronaldo minder zal presteren, zal hij dezelfde weg als Casillas belopen.

Klinkt misschien raar, maar Real Madrid heeft de ambities om altijd de beste te zijn. Daarvoor heb je simpelweg het beste materiaal nodig en de beste man aan de zijlijn.

We geven dus op de lange termijn meer om het logo dan de spelers zelf. Bij een topclub met dit soort ambities hoort het ook niet anders te zijn vind ik.

16 mei 2015 om 22:12

Tijd voor de Gea. Weg met cassilias. Hij wordt bedankt voor de vele mooie jaren. Maar het is gewoon over. Real heeft een keeper nodig die punten pakt. Kijk naar bravo en oblak. En de Gea heeft ook heel veel punten gepakt voor Manu. Wil Madrid weer de beste worden dan moeten ze de Gea halen en een links en rechtsback. Alaba en Danilo. En met pogba of Verrati erbij is real klaar voor volgend seizoen.

16 mei 2015 om 22:17

Het team wat er nu staat is al prima, maar de vele blessures was het probleem dit seizoen. Volgend seizoen, wanneer het beter gaat, hoor je niemand meer klagen. De Gea pakken we volgende zomer wel (gratis). En dan mag Iker zelf kiezen wat hij doet, want dat verdient hij na alles.

16 mei 2015 om 22:21

Ik ben het met je eens dat Casillas een vervanger nodig heeft in de basis van real madrid. Maar denk je dat hij als clubicoon blijft bij real om de positie van reservekeeper te bekleden, of denk je dat hij bij een andere club een basisplek wil krijgen. Gewoon benieuwd.

16 mei 2015 om 22:21

Jij als RM praat met 0 respect over een legend. Echte RM supporters praten sowieso niet zo over Casillas. Hij heeft jaren prijzen gepakt, de echte supporters vergeten dat niet.

16 mei 2015 om 22:29

Hij is een toekomstige legende. Ik beweer in geen enkele reactie dat dat niet zo is. Ik licht alleen het aspect toe dat een toekomstige legende zijn niet meteen betekent dat je diegene z'n prestaties niet mag beoordelen met gefluit of geklap.

Over Casillas zal in de toekomst altijd positief gesproken worden. Maar er komt een tijd dat deze toekomstige legende ook echt een legende moet worden (volg in deze de definitie van legende) door ruimte te maken voor anderen.

16 mei 2015 om 22:37

Ik zou ze lekker laten joh.

Ze krijgen de rekening vanzelf gepresenteerd.
Ronaldo uitfluiten, Bale uitfluiten, Casillas uitfluiten..
1 Titel in 7 jaar en 1 CL in 13 jaar.

En zij denken als Hazard kan kiezen tussen Real en Barca dat hij naar Real gaat?
Of Pogba?
Ja, als ze aanzienlijk meer salaris betalen ja.

Dus uiteindelijk bereiken ze er niks mee behalve dat de speler onzeker word die toch wel opgesteld staat en indirect zorgen ze ervoor dat de club minder sympathie heeft bij toekomstige spelers..
Nou goed gedaan hoor, je hebt je onvrede geuit. Applaus.

16 mei 2015 om 22:47

Tijden veranderen. Iedereen ziet dat sinds 2010 La Liga is veranderd en al helemaal sinds Pep weg is. Barca is niet meer zo dominant als het was en met een serieuzer Real en een gevaarlijk Atletico is het nu, een eerlijkere strijd dan voorheen.

Hij keepte zeer goed tegen Juventus, de mensen die Iker uitfluiten zijn allemaal Chinezen met hun tablets op de tribune selfies aan het maken.

Bah bah bah, de aanvoerder van de team die wereldkampioen en 2x Europees kampioen is geworden uitfluiten.

Dan maar die "franco supporters" liever op de tribune, die weten nog respect voor onze helden te tonen. Ik vind dit echt schandalig, belachelijk, infantiel, primitief, stelletje malloten daar die dit doen. Ga lekker ergens anders fluiten.

Real Madrid zal geen hoofdprijzen meer winnen, beter, dan gaan al die gloryhunters naar Barca, Chelsea of Juventus. Elke nadeel heeft zijn voordeel.

Hala Iker
Hala Madrid

16 mei 2015 om 22:15

Hey hey.

Ik ben het wel een beetje met je eens en ik snap dat je de "toeristensupporter" bedoelt.
Maarre.. Laat Chinezen erbuiten joh.
Al die knulletjes hier op de site die 2x per jaar naar een wedstrijd gaan zijn hetzelfde hoor.

Nu is het net alsof chinezen een volkje is wat respectloos is terwijl in China, Japan en dat soort Aziatische landen zullen ze juist nooit een sporter uitfluiten.
Past totaal niet in de cultuur.

En nee ik ben geen Chinees.

Behalve dat, ik vraag me wel eens af uit welke hoek het gefluit komt.
Ik zie hier op de site ook allemaal "supporters" van Madrid en die vinden het blijkbaar allemaal ok.
Zou me niks verbazen als het gewoon uit de hoek van de harde kern komt.

Misschien dat iemand die vaak in het stadion is dit wel weet.

16 mei 2015 om 22:16

Iker keept gewoon erg matig, echte punten pakt hij ook niet meer voor ons. Als de speler een bal tegen hem aanschiet of houdbaar is vind men het al ene wereld redding, dat geeft al aan hoe triest het et Iker gesteld. Ik heb respect voor zijn prestatie,s in het verleden, maar nou moet hij echt stoppen met keepen, hij laat veel door houd niet tegen, houdbare ballen gaan erin, zwak met uitkomen. En nee al degraderen ze ik zal altijd Madridista blijven.

Hij is gewoon een hartstikke goede keeper maar speelt de laatste 2/3 jaar minder sterk dam voorheen. Ik vind hem nog steeds 1 van de beste keepers van de wereld.

Onzin wat iedereen zegt als iemand minder speelt mag die uitgefloten worden rot op man sommige zijn echt plastic fans

16 mei 2015 om 22:20

Iker is al vanaf 2011 niet meer de oude meer. Blinkt alleen maar uit in fouten en mis tasten in de lucht. Hij oogt al jaren onzeker.

Real Madrid fans zijn ondankbaar. Dat weet iedereen.

16 mei 2015 om 22:29

Hij presteert niet dan mag je best door middel van fluiten dat kenbaar maken. Prestatie in het verleden bieden geen garantie,s voor de toekomst.

16 mei 2015 om 23:21

een trainer is wat anders dan spelers Xavi Iniesta of puyol zijn nooit uitgefloten Valdes werd uitgelachen maar is nog nooit autgefloten in het stadion

De supporters mogen hun ongenoegen uiten, maar doe dit niet net wanneer je ploeg je het hardst nodig heeft. Ik ben als eerste om kritiek te uiten op Iker. Maar zou dit nooit op belangrijke wedstrijden doen. Ik zat in de tribune bij de wedstrijd tegen Valencia en vond het echt niet kunnen dat er een deel van het publiek begon te fluiten. Maar moet ook zeggen dat er ook mensen waren die op dat moment het goede voorbeeld lieten zien en in plaats van te fluiten begonnen ze te applaudisseren. Spijtig genoeg was dat niet echt hoorbaar doordat er te veel idioten zaten te fluiten. Iker moet of wel zijn niveau drastisch weer gaan opkrikken ofwel zijn heil ergens anders gaan zoeken. Want wat hij de laatste jaren laat zien is echt Real onwaardig.

Zoals ik veel Real Madrid fans zie, doet het diep en diep pijn in mijn hart. Hoe kan je Legendes a la Casillas uitfluiten. Een echte voetbalfan steunt zijn team door dik en dun, tijdens goede tijden en tijdens slechte tijden. Verliezen hoort nou bij voetbal. Wat san Iker voor Real heeft gedaan, komt geen enkel spelers in de buurt, zelfs tijdens de wedstrijd tegen Juve, heeft hij ons hoop gegeven, 2 of 3 reddingen van wereldklasse. Bij Real ligt het probleem niet in de verdediging maar juist in de aanval en zelfs middenveld, anyways...

Hala Madrid, San iker 3

Een speler uitfluiten, wanneer die zijn best doet, is volgens mij nooit een oplossing. Iker is een club-icoon en daar kan je alleen respect voor hebben. Hij keept inderdaad niet zo goed meer als vroeger en hij is inderdaad niet goed genoeg meer voor een basisplek. Het is jammer om te zien, maar sommige keepers kennen gewoon een plotse terugval. Helaas kan je niet blijven teren op prestaties uit het verleden. Het doet mij een beetje denken aan de situatie met Dida bij AC Milan. Ik zag vorig jaar ook liever Lopez spelen dan Casillas. Misschien was het toen het ideale moment om een de keuze te maken en tegen Iker te zeggen dat ze met iemand anders verder willen. Casillas verdient het niet om uitgefloten te worden, net zoals elke speler die zijn best doet. Hij is ook niet de enige oorzaak van de vorm van Real Madrid. Het rommelt al sinds Januari en blijkbaar heeft niemand van de kern, terwijl ze genoeg jongens voor die positie hebben, de kwaliteiten om een blessure van Modric op te vangen.

17 mei 2015 om 06:00

Casillas is een geweldige keeper ,niet voor niet is hij zoveel jaren uitgeroepen tot de keeper van het jaar
Hij keep nog steeds Goed ,maar ja .hij is alweer niet de oude .Hij kan liever naar een andere club gaan .En wat Ik van de supporters vind(ze zijn echt geen echte madridistas ,alleen bij overwinningen zijn ze tevreden over het resultaat van hun spelers.En zodra real achter staat ,beginnen ze hun eigen spelers te booen,(sarcastisch)
Heb je ooit de supporters van Barça zoiets zien doen ,zelfs torn ze vorig jaar geen enkele prijs hadden gewonnen ,bleven ze tog hun spelers door blijven aanvuren ( hen zijn egte supporter)
En Ik denk tog DAT misschien Casillas op deze niveau niet meer aan kan
Volgens mij zou De gea een ideale opvolger van hem kunnen zijn .....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren