Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eden Hazard kan carrière nieuw leven inblazen dankzij interesse van twee clubs

Laatste update:

Eden Hazard is mogelijk de volgende voetballer met een grote naam die bij Inter Miami terechtkomt. De Belg is na zijn contractontbinding bij Real Madrid transfervrij en daar hoopt de Amerikaanse club van te profiteren, weet Relevo. Naast Miami hengelt ook RWD Molenbeek naar de diensten van Hazard. Die club komt het komende seizoen uit op het hoogste niveau van België en heeft bovendien het jongere broertje van Hazard, Kylian, onder contract staan.

Relevo onthult dat Miami zijn pijlen op Hazard heeft gericht en dat de club alles in het werk stelt om de vleugelspeler te overtuigen van een Amerikaans avontuur. De 32-jarige Hazard heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst. Vorig seizoen leek het erop dat hij zijn tot medio 2024 lopende contract zou gaan uitdienen, daar hij zich, ondanks een groot gebrek aan speeltijd, redelijk kon schikken in zijn reserverol. Op 3 juni maakte Real Madrid bekend dat het contract met Hazard was ontbonden. De aanvaller kwam in 4 jaar tijd, mede dankzij blessureleed, tot slechts 76 wedstrijden, 7 doelpunten en 12 assists. Nu Hazard geen clubverplichtingen heeft, geniet hij van zijn vrije tijd met zijn familie en neemt hij de tijd om tot een weloverwogen beslissing te komen.

Naast Miami heeft ook RWD Molenbeek interesse in de voormalig Speler van het Jaar van de Premier League. Bij Molenbeek staat zijn jongere, 27-jarige broer Kylian Hazard onder contract, wat een extra joker zou kunnen zijn. Die twee clubs lijken vooralsnog de enige twee kanshebbers te zijn. Journalist Sacha Tavolieri meldde eind juni bij Europe1 dat Hazard een aanbieding had ontvangen uit een niet nader genoemd land uit het Midden-Oosten, maar in dat avontuur had hij geen trek. De familie van Hazard zou een overstap naar het Midden-Oosten namelijk niet zien zitten.

Miami verzekerde zich eerder deze transferperiode al van de komst van Lionel Messi en Sergio Busquets, terwijl ook Jordi Alba hevig gelinkt wordt aan een overstap naar Florida. Daarnaast wordt Sergio Ramos genoemd. De clublegende van Real Madrid is transfervrij op te pikken na zijn vertrek bij Paris Saint-Germain. Dinsdag werd bekend dat ook Andrés Iniesta wordt gezien als mogelijke versterking voor de hekkensluiter in de Eastern Conference van de Major League Soccer. De middenvelder is transfervrij na zijn recente vertrek bij Vissel Kobe. RAC1 meldde dat Iniesta liever naar Miami gaat dan Saudi-Arabië. De aanwezigheid van ex-ploeggenoten Lionel Messi en Sergio Busquets speelt daarin een grote rol.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop echt dat die naar Molenbeek gaat, Ze broertje speelt daar ook als het goed is

5 juli 2023 om 22:12

Staat letterlijk in de tekst??

5 juli 2023 om 22:36

Als Molenbeek hem kan betalen kan de Nederlandse top ook wel een poging wagen, sterker er net onder ook wel

6 juli 2023 om 10:49

Uiteraard is Molenbeek niet in staat een salaris te betalen dat hij gewoon is.
Het zou puur een keuze op basis van sentiment zijn omdat zijn broer daar speelt.
Ga er maar niet van uit dat hij naar Nederland komt.

5 juli 2023 om 22:12

Goed gelezen!

5 juli 2023 om 22:15

Ik heb de tekst niet gelezen, Ik hoop gewoon dat die naar Molenbeek gaat. Lijkt me heel vet

5 juli 2023 om 22:42

Zou vet zijn, kan die met zijn broer spelen

5 juli 2023 om 23:06

Ja want volgens mij voetbalt die bij Molenbeek, maar weet niet zeker

5 juli 2023 om 23:13

Ze hebben in België ook een speler rondlopen die is iedereen zijn broer. Noa lang heet hij

8 juli 2023 om 10:27

Nie meer want nu is die in eindhoven 😜

5 juli 2023 om 22:40

Dat zal de guacamolebeek-grap in elk geval nieuw leven in blazen!

Hoeveel sterren mogen Amerikaanse teams dit jaar hebben?

5 juli 2023 om 22:15

Kan je je vraag verduidelijken? Wat versta je onder een ster? Amerikaanse clubs mogen zoveel 'sterren' hebben als ze willen. Het gaat in MLS om de salary cap, zolang ze zich aan die regels houden is er niets aan de hand.

5 juli 2023 om 22:31

Bedoelde inderdaad Designated Players ivm salary cap. Dus Miami krijgt Messi, Busquets, Ramos en Alba?

Dan lijkt mij dit gerucht onjuist.

5 juli 2023 om 22:37

De salary cap in de MLS staat op 651.250 dollar. Ze mogen 3 spelers op contract hebben die meer verdienen. Dit zijn alleen de bedragen die clubs overmaken. Wanneer een 3de partij zich er mee bemoeit kan dit door bijvoorbeeld marketing of sponsoring een stuk meer worden.

5 juli 2023 om 23:08

Bedankt voor je uitleg. Maar dan schiet dit systeem het doel toch voorbij? Als 3e partijen met financiering het plafond kunnen omzeilen?Of moet de club die drie spelers aandragen en zijn die ook uitgezonderd van de draft?

5 juli 2023 om 23:20

De club mag maar in hun begroting tot 3 spelers boven dit salaris gaan. Wat ze buiten de club om verdienen wordt hier natuurlijk niet met mee gerekend. Wanneer zulke topspelers richting de MLS trekken zijn er genoeg bedrijven die een partnership met ze aan willen gaan. Denk aan verbreding van hun marktpositie om ook op de Europese markt bekendheid te creëren. Daarnaast zijn er natuurlijk ook genoeg bekende merken die baat hebben bij een MLS waar wereldwijd meer naar gekeken wordt. Probleem blijft voor de MLS alleen dat de huidige generatie Amerikanen niet geïnteresseerd zijn in voetbal.

5 juli 2023 om 22:25

Drie à vier designated players. Vier voor Miami volgens mij.

5 juli 2023 om 22:33

Het is in de MLS toegestaan om 3 designated players onder contract te hebben!

5 juli 2023 om 22:39

Standaard wel inderdaad. Het is me echter niet volledig duidelijk of het mogelijk is dat er een extra slot bijkomt. Ik dacht namelijk van wel, maar dit seizoen lijkt het maximum inderdaad op 3 te liggen.

5 juli 2023 om 23:25

In de toekomst gaat dit zeker wel verhoogd worden, dan doel ik op de salary cap. Zie ze niet af stappen van 3 designated players, en gelukkig maar. Hierdoor hou je een (eerlijke) competitie waar de topspelers verdeeld zijn over de teams.

6 juli 2023 om 09:38

@sociamasia

Tja, als een clubs zoals Inter Miami een Messi kan aantrekken omdat bedrijven zoals Apple ook meehelpen om zijn salaris te financieren, dan kan één team een heel sterren ensemble neerzetten zolang hun salaris bij de club maar onder die cap valt.

Eden geniet van z’n vrije tijd zonder contract.. die komt 20kg zwaarder terug 🫣

5 juli 2023 om 23:51

Voor in de kantine op de toekomst. Deze man wil niet meer heeft geen drive. En zal een aantal kg te veel aankomen tijdens zijn vakantie.

6 juli 2023 om 07:12

Dan nog zal hij beter spelen dan Bergwijn & co.

Zet 'm op 't middenveld met Ihattaren en Tannane. Co Adriaanse als coach en je wint de CL

5 juli 2023 om 23:34

Zekersz

6 juli 2023 om 00:15

Hazard is al een maand geen real madrid speler.. die zal nu vast 13 KG zijn aangekomen.

Waarschijnlijk besteld hij nu een pizza as we speak

Toch te verdrietig om te horen deze clubs. Maar dan liever Miami. Ik heb het idee dat Eden al 5 jaar het plezier in voetbal heeft verloren ga dan lekker naar the states of cashen in het midden oosten.

Bij Eden zie ik het niet in, na al zijn blessures van de afgelopen jaren waarom hij nu voor een loon zou spelen wat hij ervoor op 1 week had !! en bij Molenbeek op een volledig jaar.. Zonder deftig te trainen lukt het niet in de Belgische competitie. Stel dat hij dan weer van de ene in de andere blessure valt, dan is het nog eens een kostelijke affaire voor de club.

Ik hoop zo dat Inter Miami niet hem haalt, de beste man is totaal niet meer van het niveau van voor zijn blessures. Laat hem lekker terugkeren naar België en afsluiten met zijn broertje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren