Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eden Hazard behoedt Chelsea voor thuisnederlaag tegen reuzendoder

Laatste update:

Chelsea heeft zondagmiddag ternauwernood een punt uit het vuur gesleept tegen Wolverhampton Wanderers. In eigen huis wisten the Blues eigenlijk geen moment te overtuigen en mochten ze van geluk spreken dat Eden Hazard in de slotfase een puntje veiligstelde. De aanvaller maakte er in de absolute slotfase 1-1 van. In een gezapige wedstrijd leek Raúl Jiménez zich tot matchwinner te kronen, maar daar stak Hazard een stokje voor.

In het eerste bedrijf werden de fans op Stamford Bridge niet verwend door beide ploegen. Chelsea had meer balbezit, maar was niet bij machte om de verdediging van Wolverhampton pijn te doen. De ploeg van manager Maurizio Sarri probeerde tevergeefs een gaatje te vinden in de hechte defensie van the Wolves. Tot twee keer toe werd er door de Londenaren geschreeuwd om een strafschop, maar scheidsrechter Michael Oliver weigerde de bal op de stip te leggen. De thuisploeg deelde vervolgens wat kleine speldenprikjes uit, maar daar lag doelman Rui Patrício niet wakker van.

Wolverhampton verscheen in de eerste helft amper voor Chelsea-goalie Kepa, maar begon brutaal aan het tweede deel van de wedstrijd. Een razendsnelle counter werd door Jiménez afgesloten met de openingstreffer. Hij kreeg de bal van Jota en wipte die fraai over Kepa heen. Chelsea leek na deze tegenslag wakker te schieten en nam via Gonzalo Higuaín het vijandelijke doel onder vuur. Dat lukte in het vervolg vrijwel niet meer. De bezoekers lieten Chelsea komen en hielden de rijen achterin gesloten. In blessuretijd ging het alsnog mis voor Wolverhampton. Hazard vond de verre hoek met een lage schuiver.

Chelsea verliest twee kostbare punten in de strijd om Champions League-tickets. De club moet naar de top vier van de Premier League, maar staat na 29 wedstrijden op de zesde plek. Aan het einde van de rit geeft die plaats slechts recht op de voorronde van de Europa League. Wolverhampton Wanderers is hard op weg naar de titel best of the rest. Acht wedstrijden voor het einde staan the Wolves op de zevende plaats achter de zes Engelse topclubs. De ploeg ontpopt zich tot reuzendoder: tegen Arsenal (1-1), Manchester United (1-1), Tottenham Hotspur (1-3), Liverpool (2-1 in de FA Cup) en in het eerdere competitieduel met Chelsea (2-1) boekte de club dit seizoen goede resultaten.

Verdiende Chelsea het punt tegen Wolverhampton Wanderers?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Balcirculatie veels te laag, geen creativiteit, te weinig penetratie, geen diepgang op de vleugels, geen opkomende backs

10 maart 2019 om 17:23

Hudson Odoi en Loftus Cheek hadden dit seizoen vaker een basisplaats moeten hebben boven Jorginho en Pedro. Zij hebben beide diepgang en toen zij erin kwamen gebeurde er ook meer voorin. Balcirculatie was wel bij vlagen belachelijk laag inderdaad

10 maart 2019 om 19:13

Daarom moet Sarri ontslagen worden. Iedereen zit dat Jorginho moet banken maar hij heeft teveel hoogmoed om dit toe te geven omdat hij hem heeft gekocht en dus moet die weg. Te hard hoofd.

Echt triest dat Chelsea deze pot niet wint.. Weer een lullige tegengoal en gewoon aanvallend was het weer niet goed genoeg!

Ik hoop toch meer te gaan zien van Hudson-Odoi en Loftus-Cheeck, maar denk dat we daarvoor moeten wachten op volgend seizoen.. Chelsea moet zich echt focussen op de EL, dat is onze grootste kans op CL volgend seizoen!

10 maart 2019 om 17:20

Volgend seizoen zal Callum inderdaad wel veel te zien zijn bij Bayern Munchen en Ruben Loftus Cheeck zal ook wel denken, wat doe ik hier en zal dan bij de club waar hij zich aan laat verhuren meer aan bod komen. Denk dat je gelijk hebt!

10 maart 2019 om 18:49

Hudson-Odoi zal wel gewoon bijtekenen bij de volgende aanbieding mag ik hopen?

Weer eens een zwakke wedstrijd van Chelsea, juist wanneer ze bij winst kunnen stijgen. Dat walgelijke balbezit vowtbal van Sarri zonder kansen te creëren is misselijk om te zien.

10 maart 2019 om 17:21

Tottenham die op z'n bek gaat, Arsenal en United die tegen elkaar spelen. Wat laat Chelsea hier een kans liggen zeg. Je had hier zo'n grote stap voor de top 4 kunnen zetten.

Wat ik me oprecht afvaag he: zijn wij nou echt supergenieën of is sarri nou superdom dat hij niet inziet dat jorginho en pedro superslecht zijn. Kovacic voegt ook echt 0 toe ik word gewoon droevig hiervan

10 maart 2019 om 20:00

Jorginho was vandaag echt niet heel slecht. Hij ziet heel goed wanneer er iemand in de diepte loopt. Het probleem is dat dit Veels te weinig gebeurd. Kante en Kovacic doen dit letterlijk nooit. RLC normaal wel maar vandaag ook niet. Hazard en Pedro komen teveel naar binnen en Higuin stond tussen 3 man. Willian wordt dan gebracht maar die gaat dan op de vleugel spelen. Ze moeten niet stilstaan maar diep lopen. Dat sarri ze dit niet heeft geleerd in een half jaar is wel heel droevig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren