Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Echtgenote Lewandowski: ‘Wat ik hem te eten geef? Dat is geheim’

Laatste update:

Robert Lewandowski heeft een geweldige maand achter de rug. De Poolse spits scoorde eerst tegen zowel Duitsland (eenmaal) als Gibraltar (twee keer) in de EK-kwalificatiereeks en tilde zijn totaal daarmee naar tien. Vervolgens was het raak tegen FC Augsburg in de competitie en na een doelpuntloze wedstrijd tegen Olympiacos ging hij helemaal los tegen VfL Wolfsburg (vijf goals in negen minuten), FSV Mainz 05 (twee stuks) en dinsdagavond tegen Dinamo Zagreb (hattrick).

/

Anna Lewandowska, de echtgenote van de scherpschutter, zat dinsdag op de tribune in de Allianz Arena en genoot van wat ze haar man zag doen. “Schat, deze wedstrijden beginnen een beetje saai te worden”, schreef ze bij een foto op Instagram, om er aan toe te voegen dat ze natuurlijk een grap maakte. “Love you, Lewy! Vraag me niet wat ik mijn man voor ontbijt heb gegeven vanmorgen, want dat is topgeheim!”, aldus Lewandowska.

Sportief directeur Matthias Sammer reageerde ook op de enorme scoringsdrift van de aanvaller van Bayern. “Hij heeft het ritme helemaal te pakken. Hij zat al op een hoog niveau, maar wordt nog iedere dag beter. Robert laat zien dat hij van een buitengewoon niveau is”, klinkt het lovend bij Sammer. Aanstaande zondag wacht Bayern een thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund, Lewandowski’s vorige club.

De Pool speelde er vier jaar en maakte er 74 doelpunten in 131 wedstrijden, alvorens Bayern hem transfervrij binnenhaalde. In zijn eerste seizoen wist Lewy in vier ontmoetingen met Borussia driemaal te scoren; de wedstrijd van komende zondag wordt de eerste keer dit seizoen dat hij zijn oude liefde tegenkomt.

Scoort Robert Lewandowski zondag ook tegen Borussia Dortmund, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou ik weet t wel.. ff zonder grappen dit is natuurlijk niet normaal wat hij op het moment laat zien. Hij is helemaal los.

30 september 2015 om 10:36

dit is insane wat lewa laat zien op dit moment, ben enorm benieuwd of en wanneer het stopt. Het zal ongetwijfeld niet elke match lukken maar deze man zie ik er zomaar 40 maken over een heel seizoen met cl en comp. Samen.

30 september 2015 om 10:42

Ze kunnen hem beter LewanGoalski gaan noemen !!

30 september 2015 om 10:51

Nice one :-)

30 september 2015 om 12:23

Lewantorski is het al in Duitsland

30 september 2015 om 12:55

Geheim: Patat Mayonaise.

30 september 2015 om 14:22

Nee vind ik niet lekker

30 september 2015 om 17:07

Lewa wel

1 oktober 2015 om 07:14

@stinoafca gewoon p'tat may'nas!

Misschien heeft het niks met het ontbijt te maken maar iets wat er voor het ontbijt nog is voorgevallen.

30 september 2015 om 10:43

goed geslapen bedoel je? ;-)

30 september 2015 om 11:03

Nee lekker wakker geworden ;-)

30 september 2015 om 11:59

Ja die anna zal vast wel jodelen met de odel.

30 september 2015 om 13:42

Waarschijnlijk was dat voorval het ontbijt van Lewandowski. Daarna pas zijn ze aan de keukentafel gaan zitten zodat Lewandowska ook een ontbijtje kon nuttigen...

Het is hem ook echt gegund. Toch knap hoe deze speler zichzelf altijd weer blijft bewijzen. Hij wordt ook steeds weer beter en beter. Echt een geweldenaar dit.

Heet deze vrouw echt Lewandowska, of is het een dubbele typefout?

30 september 2015 om 10:31

Idd. Haar naam is Lewandowska. In Polen bijvoorbeeld krijg je de achternaam van je man met een a erachter of zo iets. Best grappig

30 september 2015 om 11:52

Bedankt, nogal apart idd

30 september 2015 om 11:52

Ik kom al jaren in Polen ben het eigenlijk nog nooit tegengekomen dat de achternamen vervoegd worden. Heb hier om eerlijk te zijn ook nooit op gelet. Wel weet ik dat de voornamen van vrouwen in Polen 99,99 procent eindigen met een a maar dit heeft geloof ik met het geloof in te maken(Eva)

30 september 2015 om 11:58

vooral anders dan wat jij gewend bent haha

30 september 2015 om 12:49

Sterker nog, de voornamen worden zelfs vervoegd bijvoorbeeld als je iemand boos wil aanspreken

30 september 2015 om 10:33

Er zijn landen waar vrouwen de vrouwelijke vervoeging van een achternaam krijgen en mannen de mannelijke, ik weet niet hoe het in Polen zit maar het zou kunnen

30 september 2015 om 10:34

ze het Lewandowska, omdat ze een vrouw is. in veel oost-europese landen krijgen vrouwenlijke woorden (en namen) een a. Rusland heeft bijvoorbeeld te maken met ova.

Lewandowski = zoon/man
Lewandowska = dochter/vrouw

Putin en Putina (vrouw van Putin)

In Finland gebruiken ze bijvoorbeeld -en achter een achternaam om het bezittelijk te maken, bijvoorbeeld Jari Litmanen = eigendom van de familie Litma of boerderij Litma.

Ola Toivonen, is dus eigendom van iemand die ooit in de familie Toivo (hoop) heette of een boerderij had die Toivo heette.

in ijsland heb je overigens geen achternaam maar krijg je de naam van je vader met indicatie wat je bent. Thorsteinsson (zoon van Thorstein) of Thorsteinsdottir (dochter van Thorstein)

30 september 2015 om 11:30

Haha thx man nu begrijp ik al die son's die tegen het nederlands 11tal speelde

30 september 2015 om 11:56

Goed verhaal, en in Finland hebben de meeste mensen inderdaad een achternaam die eindigt op -en.

Dat verhaal uit Ijsland is overigens niet veel anders dan hier. Jansen was vroeger Janszoon of Jansz = zoon van Jan.

30 september 2015 om 12:41

hehe, je zult ook zien dat als je ijslandse vrouwen team ziet dat ze bijna allemaal dottir hebben behalve diegene die geboren zijn buiten ijsland of een buitenlandse ouder hebben zoals Elin Jensen (deense vader)

Finse namen die eindigen op -en komen vaak uit het binnenland qua achtergrond of het oosten (karelie). Finnen met Zweedse namen hebben vaak koloniale verledenen toen Zweden zich in Finland vestigde en dan zijn er ook de west-finnen met namen als Kiski, Ring, Pukki, Ahojuuri, Ojala etc.

30 september 2015 om 10:36

Dit klopt wel. Bovendien moet lewa geen ruzie met hasr krijgen. Nogal bedreven in vechtsport 😨

Dat moet spitskool zijn geweest!

30 september 2015 om 10:45

Haha bedankt

Wat een geweldige spits. Niet normaal hoe makkelijk hij op dit moment de goals aaneen rijgt.
Denk zelfs de beste spits op dit moment.

30 september 2015 om 11:51

Lewan bij Arsenal en we zouden kampioen worsen.

30 september 2015 om 12:00

Goede kans van idd

I see what she did there.. hehe. Wanneer is een echtgenote gevraagd door de prestaties van haar man? Lewandowski laat op het moment dingen zien, ongehoord.

Heb net even gegoogled, maar bij mevrouw Lewandowska kun je best aanschuiven voor het verrasingsdiner

Dat is een behoorlijk vitaminerijke puni. Extra eiwitten en dergelijke geloof ik. Kerel scoort niet normaal veel, dus ze weet wel wat ze laat eten.

Anna die voert hem allemaal van dat vreemde vegetarische voedsel

30 september 2015 om 11:38

Ja ik zag het ook al heel vaak. Ziet er echt smerig uit

Lewan is wel goed, maar suarez is toch veel beter

30 september 2015 om 13:04

Raar om.hem erbij te halen, op dit moment is lewa meer in vorm

Opleving? Die man weet wel wat scoren is, nondeju. Heeft het altijd al laten zien, maar dit gaat echt alles te boven. Vooral die 5 goals in 9 minuten. En er zitten nog een aantal vrij aardige goaltjes bij ook nog! Lekker doorgaan jongen, haalt zo Messi & Ronaldo nog in.. Haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren