Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft

Laatste update:

Fenerbahçe geeft de strijd om de landstitel in de Turkse Süper Lig niet op. De nummer twee won zaterdag op eigen veld met 2-1 van rivaal Besiktas, mede dankzij een fraaie assist van Dusan Tadic. De achterstand op koploper Galatasaray, dat vrijdag met 0-3 won van Adana Demirspor, bedraagt vier punten. in Turkije worden nog vier speelronden afgewerkt dit seizoen.

Bijzonderheden:


Besiktas moest halverwege de eerste helft met tien spelers verder. Na een check bij VAR Pol van Boekel kreeg Al Musrati een directe rode kaart vanwege een grove charge op Fred. Laatstgenoemde moest lang behandeld worden, maar kon wel verder. Enkele minuten later kwam de thuisclub goed weg toen Michy Batshuayi hands maakte in de zestien. De bal ging echter niet op de stip.

Het was uitgerekend Batshuayi die na 30 minuten spelen voor de 1-0 tekende. De aanvaller knalde van dichtbij raak nadat Dusan Tadic een lange bal vakkundig op zijn borst aannam en klaarlegde voor Batshuayi. Voormalig Feyenoorder Sebastian Szymanski bereikte twintig minuten voor het einde Irfan Can Kahveci, die de bal op een fraaie manier in de linkerhoek liet verdwijnen: 2-0. Cenk Tosun deed in de slotfase nog iets terug, maar dat was niet voldoende voor Besiktas om een nederlaag in de derby van Istanbul te voorkomen.

Fenerbahçe - Besiktas 2-1


30' 1-0 Michy Batshuayi (assist: Dusan Tadic)
69' 2-0 Irfan Can Kahveci (assist: Sebastian Szymanski)
82' 2-1 Cenk Tosun (assist: Jackson Muleka)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fener terechte winnaar. Gefeliciteerd fb broeders!

Dat waren nog even wat spannende momenten voor de fener fans. Tegen het slechtste Besiktas ooit denk ik, bijna niks creeren en dat bijna 70minuten met een man meer. Kampioen zie ik ze niet wordenWat onze team betreft, flinke schoonmaak nodig maar waar ga je beginnen?

27 april 2024 om 20:23

Je zal ergens moeten beginnen maar ik weet niet of Aybaba daar de juiste man voor is.

27 april 2024 om 20:44

Dat is eigenlijk ook wat ik bedoelde, ik zou bij Aybaba beginnen.

Na die rode kaart verwachtte ik een pijnlijke avond. Uiteindelijk hebben we oke stand gehouden en Fener zelfs tijd laten rekken in de slotfase. Daar ben ik blij om en dan verdien je een applaus van de meegereisde fans voor de geleverde strijd. Al met al een flinke meevaller, gefeliciteerd Fenerfans

Eindelijk krijgt Batsman zn verdiende basisplaats en het loont zich meteen uit. Mooie assisten van Tadic en Symanski, die wel weer mag beginnen met scoren, en mooie reddingen gezien van Livakovic.

En nu de kritiekpunten, want die zijn er genoeg. Ik word strontziek van de wissels van Ismail. Wat laat Krunic nou zien dat hij mag invallen? Deze wedstrijd was die weer ontzichtbaar buiten twee momenten: zijn rare steekbal naar niemandsland en zn gevaarlijke balverlies net voor onze zestien. Daarnaast wil je Dzeko laten invallen oke, maar waarom haal je Batsman eruit? De man zit lekker in de wedstrijd en speelt goed, haal een middenvelder eruit en speel 4-4-2. Zo kun je voor de derde en vierde goal gaan ipv dat we weer gaan billenknijpen aan het einde van de wedstrijd. Fener was aanvallend nergens nadat Dzeko erin kwam. Al zijn wissels zijn vooraf ingecalculeerd ipv op basis van de dynamiek van de wedstrijd.

2-1 winnen tegen dit Besiktas, die nog eens met 65min met tien man speelde, is geen succes. Er moet een wonder gebeuren willen we nog kampioen worden. Om positief af te sluiten, het was mooi om de kinderen van de spelers samen te zien voetballen.

Tja Besiktas..

Jammer dat een club dit moet verdragen wat is die Al-Musrati toch slecht niet dat derest er zoveel boven uitsteekt.

Kampioen is al bekend GS geeft dit niet meer weg we zijn meer een team en presteren onder druk veel beter.

Buiten Semih is heel Besiktas wel echt een drama. Semih moet zo snel mogelijk weg daar en naar team in het buitenland voordat ie slechte gewoontes oppakt en stagneert.

Verdiende overwinning, de tweede goal was heerlijk, en eindelijk Besiktas weer eens twee keer verslagen, met de vriendelijke groeten aan bjk4ever. Mijn oude vriend.

27 april 2024 om 20:24

Vooraf aan de 2e goal was echt een fouten festijn van Besiktas. Abnormaal amateuristisch. Ox. die zonaar denkt dat necip mee loopt. Necip die wandelend naar zijn tegenstander gaat. Gedson die in volle strijd is met bat. En de nr. 6 van bestiktas toekijkt. Vervolgens wordt er op een wilde manier doorgestapt. Is wel een hele tekende goal tegen, betreft Besiktas dit jaar.

27 april 2024 om 20:57

Mee eens, maar ik blijf het een heerlijke goal vinden, voetbal is daarom ook een spel van blunders, uiteindelijk heerlijk ingeschoven door Irfan. Doelpunt van Cenk was ook uit het niets, deed me wel even slikken, we waren qua positiespel de bovenliggende partij , we waren echter voor de goal niet echt efficiënt, dit soort zwaarbevochten derbies winnen is altijd fijn, desondanks Arap Ismail maar gelukkig hebben we gewonnen. Twee keer winnen van Besiktas in 1 seizoen is alweer een lange tijd geleden, daarom extra blij met deze overwinning.

Die Tadic, grootste fout van Ajax hem zo via de voordeur weg laten gaan. Die man is zo goed bezig en dat op ze oude dagje respect, gefeliciteerd Fener, verdient puur op strijdkracht, mooi voetbal en vooral trefzeker en nuttig. En daarbij niet vergeten de keeper heeft zich echt goed en sterk gehouden, al met al een mooi team.

27 april 2024 om 20:51

Naja voordeur? Die ging via de achterdeur, heeft nooit een afscheid gehad. Ik zei het vanaf dag 1 dat deze fout Ajax zeer duur zou komen te staan. Evenals bij Blind.

Opnieuw heeft de wedstrijd twee gezichten. Fener die pressure toont, zijn tegenstander levend begraaft en daarna minuut 65 begon de andere kant. Kartal weet opnieuw niet zijn stempel te drukken. Geen slimme wissels om op het middenveld het overtal te gaan nemen. Haal Tadic eraf schuif Ferdi naar het middenveld, en zet Mert of Cengiz op linksback. Ga lekker spelen en tik ze weg. Hoe simpel wil je het. Je hebt een man meer !!! Maar zijn masterzet was niet de andere optie: ga voor 4-4-2 maar hij zet Bats eruit voor Dzeko. De beste man zet Mert Hakan erin lol. Ik ben geen Guardiola of Klopp maar soms is het zo simpel te zien. Dat we nog stressen in de 94e minuut man man man. Echt ik schaam me eigen ogen uit. Konyaspor uit wordt onze dood. Ik zet het hier neer. Gala gaat voordat we in Rams zijn al kampioen worden. Ik wil echt dat die zo mooi lopende seizoen voor ons bij wijze van spreke morgen al eindigt. Ismail Kartal en Ali Koc deze twee hebben ons keihard in de steek gelaten. Maand April heel het seizoen in een klap weggegooid. Mijn Fener hart doet mega veel pijn om de club zo te zien. Hoop maar dat Amedspor morgen kampioen kan worden, dat zal een doekje zijn voor het bloeden..

27 april 2024 om 21:13

Ik denk juist dat we tot de wedstrijd tegen GS niet gaan verliezen, weet niet of het je is opgevallen, maar de spelers speelden extra gemotiveerd, ze wilden wat terug doen voor het publiek en dat is ze ook gelukt, het is daarom ook een zwaarbevochten overwinning, deze lijn trekken ze door, de spelers hebben deze wedstrijd gewonnen, niet Arap Ismail. Die heeft echt geen invloed meer op de spelersgroep, ik denk dat de spelers onderling elkaar het meest motiveren om tot het uiterste te gaan en niet de coach. Die is al zijn plausibiliteit allang kwijt.

27 april 2024 om 21:24

Maar dat is het dus, hij voegt niks toe. In plaats van wissels die je lucht gaan geven drukt hij het team alleen maar meer in de verdrukking. Eerst bij Karagumruk met Mert, Sivasspor en vandaag weer. 2x is het goedgegaan en 1x niet. Deze man is echt niet geschikt voor het vak hoofdtrainer. Konya uit die lusten ons rauw, zolang mogelijk in de wedstrijd blijven en dan uit het niks scoren en dan gaan verdedigen.. ik houd mn hart vast en hoop dat jij gelijk gaat krijgen. Bij Gala uit ben ik het minst bang want als we daarheen gaan moeten voor het ultieme gaan en dat is het kampioenschap dan moet je daar het publiek stil krijgen en hun eventuele feest verplaatsen naar Konya uit die niet zomaar te verslaan zijn.

Die 4e plek wordt zelfs heel lastig nu. De beker is de enige uitweg. Volgens mij kunnen we als 5e nog Europa in als Trabzon de beker pakt maar met deze huidige ploeg zie ik ons zelfs buiten de top 5 eindigen. Er is een grote schoonmaak nodig maar ik denk niet dat we de capabele mensen daarvoor hebben. Volgend seizoen zie ik ons weer niet meedoen om de titel maar er kan alvast gebouwd worden aan een kampioensploeg.

Zou het echt onterecht vinden als Besiktas de 4e wordt en/of de beker pakt. Vind het echt schandalig hoe ze elke keer weer door het ijs zakken. M me elke keer gebeurd er weer iets, waarvan je denkt hoe dan? Trainen deze mensen nooit op positiespel/verdedigen/drukzetten/loopacties wat dan ook?

Toen Krunic erin kwam voor Ismail, speelden wij al met 10 man. Toen Musrati rood kreeg, werd de wedstrijd weer gebalanceerd. Ongelofelijk dat je daar nog een VAR voor nodig hebt maar goed, ik ga geen woorden vuil maken aan de scheidsrechter vandaag. Uiteindelijk heeft Fener verdiend gewonnen, maar wat maken we het ons zelf weer onnodig lastig. Het is een wonder dat de spelers nog strijden aangezien wij geen coach hebben. Denk dat we daarvoor Tadic en Dzeko dankbaar mogen zijn. Dusan Tadic, jij bent en blijft een klasbak.

De wedstrijd tegen GS zal bepalend zijn, als Fener die weet te winnen kan het de laatste speeldag spannend gaan worden, het is een moeilijk scenario maar zeker niet onmogelijk, ons enige obstakel is Ismail Kartal, want het moet niet raar zijn dat dit Fener wint in Rams park, qua kwaliteit zitten we op gelijke hoogte met GS.

27 april 2024 om 23:32

Gala heeft wel meer kwaliteit op papier (vooral in de breedte). Maar als ik Fener de laatste maanden zie spelen lijkt me winnen uit bij Gala een utopie. Ik denk dat je je erbij moet neerleggen, Gala is de terechte kampioen. Ik ben benieuwd wanneer Fener ooit weer kampioen wordt. 10 jaar geen kampioen is ook een prestatie hoor. Je moet het maar kunnen.

28 april 2024 om 10:38

Wij verdienen het net zo hard, anders stonden we wel meer punten los van GS, ze hebben gewoon minder puntenverlies geleden. Er zijn meerdere clubs die al een tijdje geen kampioen kunnen worden, niets aan te doen, hoort er ook bij. Het is hopen dat het volgend seizoen beter zal gaan. Ik zie ons met deze huidige trainer ook geen kampioen worden hoor, dat riep ik in september vorig jaar ook al, maar toch blijf je hopen dat GS op een knullige wijze de titel gaat verspelen.

28 april 2024 om 10:45

Hoop houdt de mens in leven maar ik zal je wakker schudden. Gala heeft het nooit uit handen gegeven in de laatste weken

28 april 2024 om 12:54

Desondanks blijf ik hopen, Boca Juniors boekte een heerlijke 3-2 zege uit bij River Plate wat toch wel de Galatasaray van Argentinië is, nu is Fener aan de beurt. We komen eraan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren