Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dumfries staat na Angeliño ook in belangstelling van meerdere clubs

Laatste update:

Linksback Angeliño lijkt PSV op korte termijn te gaan verlaten en ook aan zijn collega op de andere vleugel wordt getrokken. Het Eindhovens Dagblad meldt donderdagochtend namelijk dat Denzel Dumfries in de belangstelling staat van een aantal buitenlandse clubs.

De rechtsback werd in de Engelse pers onlangs al in verband gebracht met een overgang naar Manchester United, al is niet duidelijk of the Red Devils een van de clubs zijn waar door de lokale krant op wordt gedoeld. Zaakwaarnemer Santi Kolk heeft, zonder namen te noemen, bevestigd meerderde telefoontjes uit het buitenland gehad te hebben.

Dumfries speelt sinds afgelopen zomer voor PSV, dat hem destijds voor om en nabij de 5,5 miljoen euro overnam van sc Heerenveen. De 23-jarige verdediger maakte in zijn eerste seizoen in Eindhoven een prima indruk en groeide ook uit tot vaste waarde bij het Nederlands elftal. Dumfries speelde in zijn eerste jaar bij PSV 34 competitiewedstrijden en was daarin goed voor 4 doelpunten.

Met het vertrek van Daniel Schwaab, de waarschijnlijke terugkeer van Angeliño naar Manchester City en een eventuele transfer van Dumfries bestaat de kans dat alleen Nick Viergever overblijft van de achterhoede van vorig jaar. Armando Obispo werd bovendien eerder deze week verhuurd aan Vitesse, waardoor trainer Mark van Bommel weinig defensieve opties over heeft.

Denk jij dat Denzel Dumfries volgend seizoen nog voor PSV speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dumfries heeft toch wel een goede ontwikkeling doorgemaakt. Geen perfecte back maar zich toch ontwikkeld tot vast international en vaste waarde in de top van Nederland. Overigens kun je de naam van United weg laten aangezien die zo goed als zeker Wan Bissaka binnen hebben.

20 juni 2019 om 07:52

Het is heel erg knap als je ziet waar hij vandaan komt, maar dat hij international is komt vooral door ernstig gebrek aan een fatsoenlijke rechtsback

20 juni 2019 om 07:59

Vind ik altijd zo gemakkelijk. Iedere speler speelt door het gebrek aan een betere speler. Bovendien vind ik Dumfries prima presteren, ook in Oranje. Doet nog wel eens wat doms, maar dat gebeurt nu eenmaal bij jongens met weinig overzicht.

20 juni 2019 om 09:51

Ik denk dat het een persoonlijke mening is, daar ik erg gecharmeerd van Dumfries ben. Geen speler van het kaliber; lichtvoetig, verfijnde techniek en intelligent. Maar daar staat wel tegenover dat je een jongen terugkrijgt die onvermoeibaar door blijft gaan aan die rechterkant. Sterk is in de duels. En zijn uitstraling heeft hij (mijn mening) ook meezitten. Ik hoop dat we na M. Reiziger weer eens een goede rechtsback hebben voor de komende jaren...

20 juni 2019 om 10:18

Ieder natuurlijk zijn mening. Ik vind hem zelfde type als Bmi. Af en toe erg sterke degelijke wedstrijden, maar afgewisseld met domme fouten en onhandige acties. Natuurlijk is dat niet erg voor de eredivisie, maar niveau United of NL elftal vind ik het absoluut niet.

20 juni 2019 om 11:53

Ik vind Dumfries op het moment de beste rechtsback die we hebben, maar ik hoop toch wel dat er een betere rechtsback opstaat. Hij is verdedigend sterk en hij gaat altijd door, maar aan de bal is hij zeer zwak. Dat zie ik persoonlijk niet graag bij een back van het Nederlands elftal. Ik hoop ook dat hij nog een seizoen blijft bij Psv, dat lijkt mij niet verkeerd voor zijn verdere ontwikkeling.

20 juni 2019 om 07:55

Laten we dumfries maar gewoon nog een seizoen aan boord houden, aangezien we al bijna de volledige laatste linie moeten vervangen en al over een maand tegen Basel spelen.

20 juni 2019 om 08:01

JNPSV dat, maar ook omdat hij nog voldoende te leren heeft in NL. Hij is nog niet constant genoeg en aanvallend is het rendement nog veel te laag. Bij een club als Manu komt hij gewoon op de bank terecht. En dat is zonde.

Kan mij niet voorstellen dat PSV hem laat gaan, ook niet als er dik boven de 15 miljoen wordt geboden. Er moet wel iets van kwaliteit overblijven achterin. Denk ook dat het voor hem geen kwaad kan om nog een jaartje te blijven en zich te ontwikkelen waarna het buitenland nog altijd een serieuze optie is.

20 juni 2019 om 09:31

Ik denk inderdaad dat de kans klein is dat PSV Dumfries laat gaan. PSV zal sowieso alleen tranfers overwegen als de prijs goed is maar voor spelers als Lozano, Dumfries en Bergwijn zal toch echt de portemonnee getrokken moeten worden.

Lijkt me een verraderlijke spagaat waarin PSV terecht dreigt te komen, aan de ene kant aardig wat miljoenen opstrijken maar haast geen tijd meer om daarmee een representatief elftal op de been te brengen dat kan aanhaken bij de europese subtop(eigen doelstelling) Nu zal het in de nederlandse competitie wel loslopen want zo gauw zie ik het gat tussen nr1/2 en de rest niet gedicht worden maar om je nu al voor de start van de competitie uit te gaan van een tussenseizoen lijkt me ook niet best.

Echt een jongensboek. Barendrecht, Sparta, PSV, Oranje. Wat een start. Ik volg hem eigenlijk al vanaf Sparta. Misschien niet de beste voetballer, maar wat een mentaliteit. Een echte winnaar. Geloofde tot de allerlaatste minuut nog in een kampioenschap voor PSV. Iets waar helaas lacherig overgedaan werd. Maar dat tekent hem. Is nu al klaar voor sub top Europa. Of ie verder groeit zou ik niet weten. Maar aan zijn gedrevenheid ligt het niet. Erg knap voor een jongen met maatschappelijk weinig perspectief uit een hufterwijk. Een voorbeeld.

20 juni 2019 om 08:32

Subtop Europa? Aan wat voor clubs zat jij dan te denken? Dortmund, Sevilla, Arsenal etc. is allemaal nog te hoog gegrepen voor deze jongen. Toegegeven, hij past zich altijd snel aan een hoger niveau aan, maar aan de bal en qua overzicht/keuzes in balbezit is hij echt nog niet goed genoeg. Heeft wel de mentaliteit die gevraagd wordt, ongetwijfeld.

20 juni 2019 om 08:37

Everton, Wolfsburg, Inter, Atletico zie ik hem nog best aan spelen toekomen hoor. Hij heeft kracht, snelheid, en nog een flinke toekomst voor zich. Voetballend mag het inderdaad beter maar daar staan backs sowieso niet zo heel erg bekend voor. Niet iedereen is een Dani Alves.

20 juni 2019 om 09:21

Everton & Wolfsburg zou op zich nog kunnen, maar Inter zal met alle respect een stapje hoger moeten willen ze potten breken in de CL. Hedendaagse backs moeten echt wel goed aan de bal zijn hoor, vooral in de (sub)top moeten ze veel meer kunnen brengen dan alleen kracht en snelheid. Everton zou perfect zijn voor hem, maar zie hem nou niet snel een stap hoger dan dat maken. Maar goed, ik laat me graag verrassen, zou het leuk vinden voor die jongen.

20 juni 2019 om 09:59

Heerenveen voor hij naar PSV ging

Moet je niet willen als PSV zijnde. Die jongen zit er pas een jaar, heeft meer dan genoeg te leren, en is een steunpilaar in de defensie.

Ik vind dit toch wel opmerkelijk als het waar is. Ik vind Dumfries echt een hele beperkte back die zeker voor de absolute top voetballend echt veel te kort komt. Dit zou ik altijd doen als PSV zijnde. Er moet toch wel een vergelijkbare back te vinden zijn. Angelino vind ik wel een goede voetballer en een veel grotere aderlating.

20 juni 2019 om 09:33

Mee eens, die Dumfries zou ik zsm achterop de fiets ergens heenbrengen. Kan helemaal niet meevoetballen en loopt dus alleen maar in de weg.

Onbespreekbaar. Al vraag je 80 miljoen. We gaan niet nog een verdediger weg doen dit jaar. Met een goed seizoen kan hij volgend jaar eventueel vertrekken, maar dit jaar gaan we hem niet weg doen

Even een vraag voor diegene die zeggen dat ze hem moeten verkopen. Wie zou hem moeten vervangen? Vindt hem de beste Rb in de Eredivisie. Janmaat en Tete zouden goede alternatieven zijn. Maar waarschijnlijk onhaalbaar. Hoop ook dat Pieters komt trouwens als vervanger voor Angelino.

20 juni 2019 om 10:34

Ik hoop op Willems. Maar denk niet dat hij haalbaar is.

Een transfer van Dumfries zou PSV tegen kunnen houden. Schwaab had een aflopend contract, Angelino een terugkoopoptie maar gezien je achterin al twee basisspelers verliest zou het me raar lijken dat ze Dumfries laten gaan. Ergens zal PSV ook de grens trekken dat het aantal vertrokken sterkhouders niet zorgt voor een onevenwichtige selectie.

Prima.. pak je 15+ voor hem nu, meer ga je nooit krijgen. Moeten er wel echt wat versterkingen gaan komen!

20 juni 2019 om 11:21

Je reactie is best wel tegenstrijdig. De nood voor verdedigers is al hoog en dan wil je ook nog de rb verkopen. Om vervolgens te roepen dat er nodig versterkingen moeten komen! Ik snap je pricing van 15 mil als max te halen maar in dit stadium vlak voor de CL start dient Denzel toch echt te blijven.

Na Angelino en Schwaab ook Dumfries verliezen lijkt me mogelijk een te grote aderlating voor Psv, dan hebben ze alleen nog Viergever als basisspeler in de verdediging en Obispo is er blijkbaar nog niet klaar voor want die is verhuurd. Ik kan me voorstellen dat ze hier voor gaan liggen in een poging de prijs te verhogen. PSV moet dan die Edson Alvarez halen waar ze interesse in hebben anders gaat het hem niet worden. Had toch eigenlijk wel verwacht dat PSV wat eerder in zou spelen op de beperkte CV positie. Meestal zijn zij degenen die daar toch wel vrij tijdig naar handelen, iets wat ze tot vorige zomer voor hadden op Ajax.ben benieuwd wat ze uit de hoed halen. Dumfries en sowieso Angelino hebben zich toch wel goed ontwikkeld.

Dumfries is me de 2e helft van het seizoen toch echt tegengevallen, zoewel bij PSV als in Oranje.
Ik snap dat ze in Eindhoven niet de gehele verdediging weg willen hebben. En ik heb ook geen zicht op de jonge talenten voor zijn positie.
Maar bij een goed bod van 10-15 miljoen kun je verkoop toch overwegen.
Instelling van die jongen is goed maar mist voetballend vermogen en overzicht. Hij legt veel energie in acties waarvan je het idee krijgt dat ie zelf niet weet wat de eventuele uitkomst moet worden.

20 juni 2019 om 17:26

Is 10 wel wat weinig ga je tegenwoordig nog amper een gelijkwaardige rb voor terug vinden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren