Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dubbele cijfers voor Ajax bij officieus debuut van Pierie en Martínez

Laatste update:

Ajax is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen met een ruime oefenzege. De Amsterdammers, die zonder de internationals aantraden, wonnen met 2-11 van amateurclub Quick '20. De oefenwedstrijd betekende het officieuze debuut voor miljoenenaankopen Lisandro Martínez en Kik Pierie in dienst van Ajax.

Al in de tweede minuut kopte Klaas-Jan Huntelaar uit een hoekschop raak. Vijf minuten later verdubbelde de ervaren spits de Amsterdamse voorsprong vanaf de strafschopstip. Quick '20 deed al snel iets terug via een droge knal van Tim Zwienenberg, die doelman Dominik Kotarski te machtig was. Quick raakte daarna nog de paal, maar een eigen doelpunt van Yannick Heskamp betekende de derde treffer van Ajax.

Václav Cerny maakte er na iets meer dan twintig minuten 1-4 van, op aangeven van Martínez. De Tsjechische aanvaller tekende even later ook voor de vijfde en zesde Amterdamse goal. Kotarski gaf vervolgens een penalty weg aan Quick, die via een panenka benut werd door Jip Kemna. Noa Lang zette daarna de 2-7 ruststand op het scorebord.

In tweede helft verschenen elf nieuwe spelers aan de aftrap bij Ajax, dat na rust meer moeite had om het net te vinden. Victor Jensen slaagde daar met een punter voor het eerst in. Dani de Wit maakte daarna via een penalty het negende Ajax-doelpunt. In de slotfase kopte Jensen zijn ploeg eenvoudig naar de dubbele cijfers, Brian Brobbey maakte er nog 2-11 van.

Denk je dat Ajax er dit seizoen in slaagt om het kampioenschap te prolongeren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Eerste helft grotendeels gemist. De tweede helft vond ik Victor Jensen erg opvallen, erg verfijnd en ook 2 goals. Voor mij met kop en schouders de beste man van de tweede helft.

Eerst helft aanvallend prima, verdedigend matig
Tweede helft aanvallend matig, verdedigend prima.

Prima begin van de voorbereiding, jammer van die twee tegentreffers en het spel wat af en toe stroef liep. Wel leuk om 22 verschillende spelers te zien spelen, waarbij sommige spelers me heel positief (bijv Jensen) opvielen en andere wat minder (bijv Kotarski). Zaterdag de eerste test tegen Aalborg.

Prima wedstrijd. Johnson en Jensen vielen me erg op.. allebei enorm verfijnd. Goede acties,passjes en schoten. Zag er technisch ook heel vloeiend uit. Pierie viel erg tegen

26 juni 2019 om 00:24

Ik vond Johnson voornamelijk teveel op geluk spelen. Veel acties gingen goed, maar veel ook mis. Met veel gerommel er steeds langs. Dat lukt je niet als het niveau wat hoger is, dat heeft hij ook al te vaak laten zien.

Hulde voor de guy die zn moment pakt en nu voor altijd een panenka tegen Ajax heeft gescoord.

Brobbey onglukkig in de afronding, maar wel een prima goal.

Hoe fix je als amateurclub zo een oefenmatch tegen een ploeg kaliber ajax? Moet ondanks het verlies geweldig zijn

25 juni 2019 om 21:21

Gewoon veel geld neerleggen. Meestal zitten er sponsoren achter die het geld er voor over hebben

25 juni 2019 om 21:34

@cocqie, nee hoor. Ajax kiest voor Quick '20 vanwege de goede faciliteiten voor een trainingskamp en de rustige omgeving (geschikt voor hardloop en fiets trainingen). Dit kan het sportpark van Quick bieden, waarop Ajax dus af trapt tegen deze ploeg.

Cerny, Schuurs en Dany de Wit waren erg goed. Maar zo een wedstrijd zegt helemaal nog niets. Verder hoop ik echt dat Cerny een speler zoals Neres uit de basis speelt. Heeft naar mijn inziens ook een veel betere traptechniek en meer diepgang. Cerny heb je nodig, wanneer een tegenstander jou tegen de muur aandrukt. Met een of twee seconden staat Cerny aan de overkant. Dat heb je tegenwoordig nodig. Bovendien is Cerny ook veel balvaster. Ik hoop persoonlijk op een aanvalslinie Tadic, Cerny en Promes. Neres is een leuke speler, maar aan alles zie je dat hij nooit echt bij een andere Europese topclub gaat slagen. Bij Cerny en Kluivert heb ik het gevoel dat die een completere vleugelaanvallers zijn die sneller en vooral explosiever zijn. Ik denk dat Ajax Neres best had kunnen verkopen aan een Chinese club

26 juni 2019 om 00:23

Gelukkig zie jij je ook altijd trainen. Ik snap dat je misschien vind dat Neres zijn absolute snelheid te laag is om te slagen in de top. Neres is een voetballer die het best uit de verf komt in de combinatie, jij ziet liever een vleugelspeler die de bal 20 meter vooruit tikt en de turbo erop zet.

Met het spel van Ajax ligt er gewoon weinig ruimte achter de verdedigers dus uiteindelijk is zo speler die jij benoemd alleen handig in wedstrijden waar er veel ruimte ligt.

Dat Neres nooit bij de absolute top gaat slagen boeit toch helemaal niets? wat is er mis om bij Ajax te spelen?

26 juni 2019 om 00:25

Dit slaat natuurlijk nergens op. Cerny is een speler met oogkleppen op. Dat liet hij vandaag ook weer eens zien door niet af te spelen op Huntelaar (hij scoorde wel, dat is waar). Hij kan rennen en heeft totaal geen overzicht. Als hij echt zo goed was, zou hij misschien meer dan 150 minuten maken in Ajax 1 per seizoen. Cerny komt niet eens in de buurt van Neres.

26 juni 2019 om 07:28

Ik weet nu niet of je een geintje maakt of bloed serieus bent...

Ik vond cerny, dest en martinez de eerste helft wel opvallend. De tweede helft vooral Jensen en Kuhn met mooie acties. Johnson liet af en toe mooie dingen zien maar dacht ook bij genoeg acties te makkelijk. Schuurs em Magallan speelde prima. Pierie was nog wat onwennig net als het middenveld in de eerste helft. Neem daarbij de temperatuur en het missen van diverse eerste elftal spelers wat dit uiteindelijk tot een prima eerste pot voetbal maakte.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren