Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Droom van Kramer komt uit: 'Het heeft lang geduurd, maar het was het waard'

Laatste update:

Voor Michiel Kramer werd er zondagmiddag een droom werkelijkheid. De aanvaller van Feyenoord maakte al vier doelpunten voor de club waar hij als kleine jongen fan van was, maar deze goals werden allemaal gemaakt in uitduels. Zondag scoorde Kramer voor het eerst in De Kuip.

/

De spits fantaseerde als kleine jongen al hoe het zou zijn om te scoren in de thuishaven van Feyenoord en tegen FC Twente werd dit dus werkelijkheid. “Ik zal een jaar of tien zijn geweest toen ik voor het eerst droomde om in De Kuip te scoren”, lachte Kramer voor de camera van FOX Sports. “Het heeft heel lang geduurd, maar het was het waard.”

Kramer kon een goal wel weer even gebruiken: “Het was alweer enige tijd geleden dat ik überhaupt had gescoord en een doelpunt in De Kuip maken was me nog helemaal niet gelukt. Daar hikte ik een beetje tegenaan”, gaf hij toe aan Metro. “Voor mezelf was dat een drempel waar ik overheen moest. Ik ben een spits en die moet doelpunten maken. Als je vier wedstrijden achter elkaar niet scoort, dan krijg je kritiek, zéker bij Feyenoord. Ik ben hier goed begonnen, maar daarna heb ik niet altijd goed gespeeld. Nu hoop ik dat ik die mindere periode achter me heb gelaten.”

Michiel Kramer is een goede spits voor Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
22 november 2015 om 17:50

Groot gelijk, ik zie hem het liefst in de basis of hooguit op de bank. Maargoed, Gio zal wel zijn redenen hebben om hem niet in de wedstrijdselectie op te nemen. Helaas

Het begint een beetje Dirk Kuijt te worden. Jongensdroom, maar het is het waard....wat een gebabbel man.
Natuurlijk is die jongen trots, maar mijn hemel...

22 november 2015 om 18:26

Verschil is dat ik hem wel geloof en Kuyt een slijmbal vind.

De goal was precies hoe je met kramer moet spelen .
Prima voorzet van kuyt en knap afgemaakt..

22 november 2015 om 21:05

Hij maakte de 3-0, daarmee killt hij wel de wedstrijd, niet onbelangrijk.

23 november 2015 om 03:12

Hij is matig maar wel belangrijk.

23 november 2015 om 06:47

Hij maakt de 3-0 en was belangrijk bij de 2-0. Heeft toch een flink aandeel gehad hoor. Verder ben ik het met je eens dat Kramer geen spits is a la Pelle of Guidetti. Ik vind hem op voetballend gebied te kort komen, oogt allemaal zo houterig. Zal ook wel deels door zijn lengte komen

23 november 2015 om 22:12

Ben het met je eens. Heb alleen de samenvatting kunnen kijken maar maakte daarin een nogal lamlendige indruk.

Nou hij maakte wel de schwalbe van de week

Voetballend is het allemaal niet zo heel best bij Kramer, maar is wel een echte spits met zijn loopacties en kan gewoon goed koppen, wat je ook wel weer aan die goal zag en tegen Roda bijv.

Maar een aantal keer werd hij goed aangespeeld en was hij steeds iets te laat of was zijn aanname vaak weer niet goed. Voorlopig vind ik Kramer wel prima spelen. Hopen dat deze goal hem nog wat vrijer laat spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren