Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Drogba onzichtbaar in Londen na ereronde: ‘Plannetje van Chelsea?’

Laatste update:

Didier Drogba keerde woensdagavond terug op Stamford Bridge. De spits van Galatasaray probeerde met zijn Turkse club nog een plek in de kwartfinale van de Champions League te bemachtigen, na de 1-1 in Istanbul in de eerste wedstrijd. Het werd echter 2-0 voor the Blues en Drogba was nagenoeg onzichtbaar. Oud-prof Kevin Kilbane zegt dat alle aandacht rond de aanvaller hem wellicht volledig uit zijn concentratie haalde.

/

Kilbane, columnist voor de Daily Mail, schrijft zaterdag dat het eerbetoon aan de Ivoriaan nogal excessief was in Londen. “Degene die bij Chelsea verantwoordelijk is voor de PR, zou net als alle spelers wel een bonus mogen krijgen voor het bereiken van de kwartfinales. Drogba maakte voor de warming-up (!) al een ereronde en kreeg een zilveren schoen uitgereikt, waarna hij nóg een ereronde maakte.”

“En daarna, vlak voor de aftrap, zag hij José Mourinho bij de dug-out en spoedde hij zich naar de trainer voor een omhelzing. Gezien alle emoties rond zijn terugkeer zou ik, als ik Drogba was geweest, al die aandacht ongelooflijk vervelend hebben gevonden. Ik had me echt met geen mogelijkheid meer kunnen concentreren op de wedstrijd zelf. Misschien was dat wel ook een plannetje van Chelsea?”

“De avond van tevoren had Drogba de persconferentie afgesloten met een waarschuwing. Hij zou genieten van het moment van terugkeer op Stamford Bridge, maar had nog wel een taak namens Galatasaray en dat was Chelsea uitschakelen. Maar hij was zo goed als onzichtbaar in het duel”, constateert Kilbane.

Had Didier Drogba moeten wachten met een ereronde bij Chelsea, tot na de wedstrijd?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij was onzichtbaar omdat Gala niks heeft gecreëerd en hij tegenover Cahill en terry stond, twee wereldtoppers.

22 maart 2014 om 11:48

Absoluut mee eens. Drogba is een geweldige speler

22 maart 2014 om 11:56

Galatasaray speelde inderdaad erg slecht gespeeld, maar dat kwam ook grotendeels door 2 spelers namelijk selcuk inan en Drogba. Drogba hield geen een bal vast liep zich niet vrij en heeft zelf een 100 scoringskans(enige van gala) gemist.

Terry en Ivanovic maakte de hele tijd overtredingen op hem en normaliter wordt hij dan langzaam boos en gaat ie beter spelen. Maar nee hoor. Grote glimlach dikke kus hier en daar en dat was het na een overtreding. Geen een paas van hem kwam aan, geen een schot was goed. Eist een vrije trap op en schiet hem dan het stadion uit.

Je zegt wel dat hij tegen Cahill en terru stond maar een jaar geleden in de kwart finale tegen real stond hij tegen ramos en varane en hij won ieder duel. ramos varane is toch duidelijk een beter duo.

Drogba heeft bij mij heel veel respect verloren. Ik snap dat chelsea je huis is maar als een club je bijna 4 miljoen per jaar betaald en de toeschouwers je zo steunen ben je verplicht 90 min lang je best te doen. Drogba bedankt voor je diensten maar ik denk dat het tijd is dat jij naar de MLS gaat.

Off: Ik weet dat een hoop mensen hier denken dat Galatasaray met pure geluk doorging maar we hebben best een sterk team wat goed draaide. De laatste tijd weigert onze aanvoerder en spelverdeler selcuk inan naar sneijder en drogba te passen wat ervoor zorgt dat geen een aanval meer loopt. Selcuk en Drogba en burak speelde verschrikkelijk waardoor er teveel druk op de rest kwam.

Melo speelde bijvoorbeeld een hele goede pot. Verdedigde heel sterk had Hazard(in hoeverre dat mgelijk is) behoorlijk onder controle. Hij had een paar keer balverlies maar ja wat wil je als al je afspeel mogelijkheden niet beschikbaar zijn. Drogba niet burak niet. Sneijder stond aan de linkerkant met 3 man bij zich en Selcuk inan speelde alleen maar terug. JE dan moet je risico nemen en een paar man uitkappen.

Volgende zomer hopelijk met een verbeterde 6 2 regeling kan galatasaray bouwen aan een team dat echt gestructureerd mee kan doen in de CL. Hopelijk kunnen we sneijder nog behouden (denk persoonlijk dat hij nederland naar de 1/8ste finale gaat loodsen) en dan kan mancini het team om hem heen bouwen.

Muslera
Veysel/Aanko
Chedjou
Semih Kaya
Telles
Melo
Selcuk/Aanko
Hamit/Hayro
Sneijder
Bruma
Dzeko/Gemmal
22 maart 2014 om 12:32

Varane en Ramos zijn normaal beter ,maar fysiek zijn Terry en cahill wel veel beter

22 maart 2014 om 12:32

Hoezo zijn Ramos en Varane een beter duo wat omdat ze voor Real spelen betekent het dan dat niemand aan ze kan tippen het duo Cahill en Terry is dit seizoen ijzersterk en omdat je niks kan verzinnen kom je met zo een kul argument en die Melo had Hazard helemaal niet onder controle die gast maakt de ene vieze overtreding na de ander

22 maart 2014 om 12:40

Met Dzeko erbij zijn dat 7 buitenlanders. :/ En wie of wat bedoel je met Gemmal?

22 maart 2014 om 13:59

Melo heeft een paar vieze overtredingen gemakt maar ja dat is soms best handig want willian die durfde op en gegeven moment niet meer langs melo te sprinten. Zo haal je een speler uit z'n wedstrijd. Xabi alsonso en ramos gebruiken dit heel erg vaak.

En melo heeft in het 16 meter gebied 2 keer hazard perfect getackeld. Een keer tijdens een dribbel en een keer tijden een schot. Is best wel knap bij een wendbare topper als hazard. Fysiek denk ik ook dat Terry en cahill beter zijn meet drogba komt toch vaak zijn man voorbij omdat hij ook heel technisch is en daarom zou het paseren van cahill makelijker moeten zijn

er staan 6 buitenlanders maar Hayrovic is volgend jaar ook Turks en het is natuurlijk een of of opstelling. Als Chedjou speelt dan geen bruma etc

23 maart 2014 om 02:21

WillianBorges,

We wisten niet dat je boos werd.. Hij zegt alleen maar dat Varane-Ramos veel ander type verdedigers zijn dan Cahill-Terry. En Melo heeft elke speler die ie hebben moet met overtredingen in bedwang.

22 maart 2014 om 11:57

Nog beter ik vind de gedachte zelfs misselijkmakend. Diegene die dit ' plannetje' bedacht heeft, heeft gewoon een hekel aan Chelsea. Als je ziet wat Drogba voor ons betekent heeft de afgelopen 10 jaar dan is het eerbetoon nog minimalistisch te noemen.

22 maart 2014 om 12:12

Nee, hij was onzichtbaar omdat hij geen goede ballen kreeg. Chelsea zette heel goed drukl op de verdediging van GS, waardoor GS geen (goede) ballen vooruit konden spelen.
Hierdoor kon GS geen goede aanvallen creeren.

Een betere opstelling voor Gs:
Out: Burak, Drogba, Selcuk, Sabri, Hamit, Yekta, Ceyhun en Umut

22 maart 2014 om 12:16

Nieuwe Turkse CAM en Cenk Tosun als spits voor Sercan Yildirim.

Muslera
Veysel
Chedjou
Kaya/Koray
Telles
Melo
Hajrovic
Bruma
Transfer
Sercan
Ontiveiro
22 maart 2014 om 12:44

Volgens mij lag dat ook meer aan dat Sneijder links stond en die selcuk achter Drogba. Want laten we eerlijk zijn. Die selcuk kan er helemaal niks van. Geen creativiteit of goede ballen. Maarja Mancini he....

Ik vind dat Mourinho hem goed heeft kunnen afleiden, hij speelde erg slecht. Niet dat alleen hij slecht speelde, maar heel Galatasaray...

Jammer, volgend jaar beter Aslanlar(leeuwen)

22 maart 2014 om 11:31

Kom op afleiden? ook in Turkije speelde Drogba redelijk onzichtbaar, enkel dat kwartiertje waar het ook in scoorde zag je hem even. En dat is niet gek, Drogba is een fysieke spits, laat Chelsea nou 2 beren hebben opgesteld

22 maart 2014 om 12:17

Dat heeft er ook wel mee te maken, maar je zag Drogba wel dat hij rustig aan deed in Turkije voor de Cl wedstrijden...

Vandaar.

Tja, Drogba als wereldspits kon inderdaad weinig uitrichten. Dit is speculeren, maar ik moet zeggen dat ik het ook al vreemd vond. Die aandacht was echt idioot groot voor een wedstrijd.

Misschien is het wel een plan van Mourinho, maar goed, geef hem eens ongelijk. Iedereen weet het gevaar van Drogba en verdedigers als Cahill maken daar geen verschil in. Galatasaray heeft collectief gewoon gefaald en Drogba niet in stelling gebracht.

Ach hij wordt ook gewoon een jaartje ouder, hij is niet meer zo goed als 3-4 jaar geleden maar dat mag ook wel op die leeftijd. Dus ik denk niet dat die tactiek van Mourinho er invloed op had. Desondanks nog steeds een geweldige speler natuurlijk, er zijn maar weinig spelers die op die leeftijd nog zo belangrijk kunnen zijn voor hun club.

Die Mancini bakte er gewoon tactisch niets van .. nu zette hij Sneijder op de linkerflank en in de heenwedstrijd moest hij na 20 minuten al wisselen omdat Chelsea een mannetje meer had op het middenveld.

Zijn spel is het ook niet om aan te zien terwijl hij net met die ploeg altijd kampioen moet spelen ..

22 maart 2014 om 13:16

We hebben geen linker flank speler dat is eigenlijk het hele punt, er is geen goede turkse linkshalf speler. Mancini moet gewoon 4-5-1 spelen Melo en Inan naast elkaar en daarvoor Sneijdertje. 1 spits systeem en Dan zouden we turkse speler moeten hebben die op links kan. Zomer moeten we speler kopen die kan draaien op 1 spits systeem(speler ala Costa) en links half speler(turks). Jammer genoeg is de aankomende WK laatste Interland voor Sneijdertje.

Hajrovic is gewoon veelste jong en onervaren, hij is ook al nieuw in team. Hij heeft zijn hele vertrouw verpest van hem op te stellen tegen een topteam. Een speler moet je nooooit eerste helft gaan wisselen tenzij we over blessure hebben.

Er waren maar 2 spelers in veld die redelijk speelden en dat waren Muslera en Melo, rest speelde zwaar onder hun niveau.

Volgens mij staat dat er helemaal los van, ik denk niet dat Drogba het verschil had kunnen maken. Heel het team was gewoon dramatisch inclusief de coach.

22 maart 2014 om 11:41

Precies dit. De helft stond niet op zijn favoriete plek. En als het team dan niet draait zal Drogba ook niet effectief kunnen zijn.

Ik ben het eens met Kilbane, teveel aandacht zorgt er gewoon voor dat iemand te veel wil...maarja, met Gala viel er ook weinig te creëren wat opzich geen schande is

De voorbije dagen toch wat gefrustreerde Gala-fans zien afgeven op Drogba, maar ze staan daar wel met 11 op het veld. Ja Drogba was niet goed, maar Galatasaray kon amper 3 passen na mekaar geven en dan wordt Drogba snel het mikpunt omdat hij al die aandacht krijgt.

Hopelijk gaat er nu een paar dagen na de wedstrijd wat meer reflectie zijn.

22 maart 2014 om 12:05

Ja het team speelden erg slecht maar dat kwam eigenlijk door 3 spelers.

Drogba
Selcuk inan
Burak yilmaz.

Drogba had totaal geen zin om te spelen tegen zijn oude liefde. Selcuk inan wiegerde te pasen naar iedereen die voor hem stond en burak yilmaz liep zich alleen maar vast of in buitenspel positie.

Arme sneijder zat vast tussen 3 man aan de linker kant en melo moest het opnemen tegen 2 spelers op eht middenveld en ook nog hazard dekken en ook nog een bal naar voren krijgen.

Ja dan loopt het gewoon niet.

Het team stond ongeconcentreerd te spelen. Niet alleen Drogba. Ook al zou Drogba 2x zo sterk zijn als zijn topniveau die hij oiit behaalde bij Chelsea, dan nog zouden we met 2-0 verliezen.

Als het team verkeerd staat opgesteld kun je niet 1 speler de schuld geven.

Dat hij niet in het spel voorkwam heeft hier helemaal niks mee te maken. Dat kwam doordat Galatasaray niks had gecreerd en hij stond tegenover topverdedigers als Cahill, Terry, Azpilicueta en Ivanovic die het geweldig deden. In de wedstrijd in Turkije was hij ook onzichtbaar door deze verdediging. Galatasaray heeft in zijn geheel aanvallend te weinig laten zien.

22 maart 2014 om 11:58

Cahill een topverdediger? Die is bij lange na niet van het niveau Thiago Silva, Maldini, Baresi haha. Iets teveel een supportersbril op

22 maart 2014 om 12:06

Ik zeg nergens dat hij van het niveau Maldini is, dat maak jij ervan. Cahill is alleen wel een onderschatte verdediger: hij maakt verdedigend nooit een fout, laat zijn man nooit lopen en is rustig met de bal. Dit heeft niks te maken met een supportersbril want jij zegt dingen die ik niet zeg, maar in elke wedstrijd van Chelsea zie je dat Cahill uitstekend speelt en altijd 1 van de beste op het veld is.

23 maart 2014 om 10:16

Jij zegt letterlijk dat Cahill een topverdediger is. Vervolgens vergelijk ik hem met echte topverdedigers en dan ga je het opeens ontkennen. Cahill is een leuke speler voor de Bpl, maar ook niet meer dan dat.

Waren Sneijder en ook de andere Galatasaray spelers legendes bij Chelsea?

Deze waren namelijk ook allemaal onzichtbaar. Was eerder collectief falen dan falen door drogba alleen

22 maart 2014 om 11:50

Hier kon je gewoon zien dat de Turkse competitie gewoon niets voorstelt t.o.v. de Engelse en met alle respect is het goede van Drogba er wel af en ook van Sneijder.

22 maart 2014 om 12:05

Iedereen kan verliezen tegen Chelsea in Londen. Het is geen schande dat ze hebben verloren maar op de manier hoe. Turkse spelers zoals Selcuk en Burak stellen niks voor en Sneijder kun je eigenlijk niet veel kwalijk nemen. Helft van de team speelde op een andere positie. Ik snap nog steeds niet hoe Mancini telkens aan een team komt. Tactisch en met zijn wissels is hij dramatisch lachwekkend. Als Chelsea zorgvuldig om ging met de kansen of als Mourinho wat meer gas gaf kon het verschil oplopen tot 6 7 goals.

22 maart 2014 om 12:12

@insuperable

Met alle respect voor de Turkse competitie, maar er was toch geen wedstrijd nodig om te bewijzen dat de Turkse competitie niets voorstelt tov de Engelse.

Is ook geen schande. De premier league is de beste competitie ter wereld, wil geen discussie over welke de beste is, dus sowieso bij de beste 3 competities ter wereld. Turkije komt daar bij lange na niet in de buurt

22 maart 2014 om 12:44

Jouw manier van denken is mij een raadsel. Kun je ook stellen dat de Oostenrijkse Bundesliga beter is dan de Eredivisie na aanleiding van de wedstrijden tussen Ajax en Red Bull Salzburg?

Edit: Ik probeer hier Niet het tegendeel te beweren. Maar je trapt gewoon open deuren in met een redenatie van niks.

Ik heb er bij Galatasaray slechtere spelers zien lopen die geen ereronde hebben gemaakt. Beetje zoeken dit en proberen af te geven op Chelsea. Hele nare columnist. Drogba is mentaal wel sterk genoeg en die ereronde heeft hem echt niet uit de wedstrijd gehaald.

wat een onzin zeg , en toch gaan er steeds enkelen in mee ! dit was een wedstrijd die makkelijk een verschil kon hebben van 4 a 5 doelpunten , zelfs zonder huldiging . trouwens toen ballack met leverkusen terug kwam op stamford bridge kreeg hij ook het passende eerbetoon voor de westrijd omwille zijn verdiensten dat hij heeft gehad voor chelsea , dus het is geen opgezet spel maar gewoon een correcte beleefde manier om een oud speler te verwelkomen , maar dat zal de schrijver van deze onzin natuurlijk wel niet begrijpen en behoort gewoon mee tot het kransje chelsea of mourinho bashers ! zielig .

Onzin, heel Gala was bagger. Komen gewoon veel te kort om bij de top van europa te horen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren