Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Drogba haalt vernietigend uit naar Chelsea: ‘Ik herken mijn club niet meer’

Laatste update:

Didier Drogba heeft uitgehaald naar de clubleiding van Chelsea. De clublegende mist de ‘zekere klasse’ die the Blues hadden tijdens het tijdperk van Roman Abramovich in Londen. Drogba concludeert zelfs zijn club niet meer te herkennen en hoopt op een snelle verandering op Stamford Bridge. “Ze moeten terug naar de principes en waarden die ze hadden”, aldus de voormalig topspits in gesprek met Canal+.

Dinsdagavond werd Chelsea vrijwel kansloos uitgeschakeld door Real Madrid, dat zowel uit als thuis met 2-0 te sterk was voor de nummer elf van de Premier League. Onder de nieuwe eigenaar Todd Boehly werd meer dan 600 miljoen euro uitgegeven, maar de resultaten blijven vooralsnog uit. Drogba baalt van de situatie bij zijn oude werkgever, waarmee hij onder meer de Champions League won (2012). “Deze club had altijd een zekere klasse gedurende het Abramovich-tijdperk, maar dat mis ik nu. Ik vind het heel moeilijk om te zien hoe ze bepaalde mensen aan de kant hebben geschoven.”

Drogba wil graag veranderingen zien bij Chelsea. “Ze moeten terug naar de principes en waarden die ze hadden. Ik herken mijn club niet meer, het is met de nieuwe eigenaar niet meer dezelfde club.” Hoewel Chelsea in de tijd van Drogba ook veel aankopen deed, stelt de spits zelf dat de situatie volledig anders was. “Dat werd wel op een heel intelligente manier gedaan. Spelers als Petr Cech, Andriy Shevchenko, Hernán Crespo, Michael Essien, Didier Drogba en Florent Malouda werden gehaald om prijzen te winnen, zij hadden een bepaalde ervaring. Nu is de strategie anders en zetten we in op andere spelers.”

Michael Owen
Drogba krijgt dinsdagavond bijval van Michael Owen, die als analist aanwezig was bij BT Sport. “Chelsea heeft lukraak spelers aangetrokken en nu zit de club met een groot probleem. Het eerste wat ze moeten doen is de selectie opschonen. Dit is funest voor een manager, dat weet ik zeker. Als je dertig spelers op het trainingsveld hebt staan, kan je er geld op inzetten dat ze bij je komen aankloppen. Het zuigt managers leeg.” Owen laakt de aankoopstrategie van Boehly. “Hoe kan je 600 miljoen euro uitgeven en nauwelijks spelers halen die een bijdrage leveren aan het scorend vermogen? Ze ogen tandeloos voor het doel. Haaland heeft in zijn eentje vier of vijf goals meer gemaakt dan dit hele team. Het is ongelooflijk dat een club als Chelsea geen speler heeft die ze er op regelmatige basis inschiet.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Drogba zonder dat half lange haar is wel ff wennen hoor. Maar ergens is het wel te verklaren dat Chelsea in een flinke dip zit. Van de ene op de andere dag is de eigenaar verdwenen en komt er een nieuwe die dusdanig veel geld uitgeeft dat je een selectie hebt die compleet uit balans is. Clubs leiden is geen Fifa carriere...

19 april 2023 om 11:35

Hij lijkt op Morgan Freeman ineens.
Probleem bij chelsea is dat er geen trainer is die exact weet welke spelers hij nodig heeft. Mourinho kocht gericht in, zeker niet de grootste namen, maar wel voltreffers. Nu wordt inkoop hoogstpersoonlijk geleid door boehly en al die gemiddelde passanten trainers

19 april 2023 om 11:41

Bedankt hè, probeer dat maar eens te ontzien nu. Chelsea heeft een beetje hetzelfde als united ttt. Veel goeie spelers, maar geen 2 die bekend zijn met hetzelfde systeem. Dan heb je inderdaad los zand gekocht.

19 april 2023 om 12:28

Ik vind hem Meer op denzel Washington lijken 🤣🤣🤣

19 april 2023 om 11:42

Toen Abramovich kwam werdt er ook met geld gesmeten maar, zoals Drogba al aangaf, wel aan klasse spelers. Madueke, Mudryk, Enzo etc zouden nooit voor deze bedragen aangetrokken zijn onder Roman. Ter vergelijking, Roman trok Robben, Duff en Makelele aan. Ik weet wel welke groepje ik liever heb.
Deze Vince McMahon wannabe eigenaar met zijn rare ideeën is totaal de weg kwijt met zijn transferbeleid, aanstelling van managers en uitspraken. De klasse is zeker aan het verminderen bij Chelsea. Ook was Roman meer een achtergrond eigenaar, natuurlijk kwam hij weleens opdagen voor een wedstrijd of ging hij de kleedkamer in maar het was niet groot nieuws in de media.
Verder vond ik het totaal onnodig van de UK overheid om Abramovich zo aan te pakken, vooral voor wat hij heeft gebracht voor London, maar dat is een andere discussie.
Wat hunker ik toch naar de Abramovich era..

19 april 2023 om 13:30

Kritiek op Boehly is prima, maar laat Vince Mcmahon er alsjeblieft buiten. Totaal belachelijke vergelijking.

Drogba heeft hier gewoon 100% gelijk. We zitten hier met zn allen clubs als Barcelona af te kraken om hun wanbeleid en geld uitgaves, echter is wat hier gebeurd gewoon ridicuul. 600-650 miljoen uitgeven en zulke wanprestaties is echt om de haren uit je hoofd te trekken.

19 april 2023 om 11:28

Barca geeft geld uit dat ze niet hebben, krijgen dus ook terecht kritiek. Ze geven het echter wel beter uit dan Chelsea, maar die hebben gewoon geld om uit te geven. Kritiek op Chelsea is overigens net zo terecht, want zoveel uitgeven en koploper rechterrijtje zijn is schandalig. Hoorde gisteren ook dat ze Potter 60+ mee hebben moeten geven....?!

19 april 2023 om 12:32

Ja inderdaad 68 miljoen, welke gek heeft dat contract gemaakt.

19 april 2023 om 12:43

En De Zerbi doet het nu ook goed bij Brighton haha. Ze hebben het toch prima voor elkaar daar!

19 april 2023 om 13:32

@samcro, dat klopt niet. Dat bedrag zou hij verdiend hebben als hij zijn contract al die jaren had uitgediend.

19 april 2023 om 14:53

Aha, ik had al wel een vraagteken bij dat bedrag, maar door de ontwikkelingen bij Chelsea de laatste periode zou het me niet meer verbazen.

19 april 2023 om 15:11

@samcro Nee eens, het zou mij ook weinig verbaasd hebben.

19 april 2023 om 15:39

@yoeri Ze hebben een regeling getroffen, anders had Chelsea dat bedrag gewoon moeten aftikken. Zelfde als dat ze 26.6 miljoen pond aan Conte hebben moeten betalen.

Clausules die je vaker ziet bij managers is dat zij na ontslag doorbetaald krijgen tot ze een nieuwe club hebben gevonden.

19 april 2023 om 17:25

Als het een Nederlandse club was dan was er gezegd de nieuwe spelers moeten aan elkaar wennen en het elftal moet ingespeeld raken

En dan komt er in de zomer Nkunku bij, maar dat is volgens mij ook geen bewezen goalgetter. Er moet echt sws een spits bij, wordt dat dan Lukaku volgend seizoen? Daarnaast zal er een grote schoonmaak plaats moeten gaan vinden lijkt me, genoeg spelers die op de nominatie staan maar vind hiervoor maar eens clubs.

19 april 2023 om 11:45

Ze moeten eens kijken hoe ze willen gaan spelen dan. Een targetman met 2 buitenspelers die voor een voorzet gaan. Een counterspits die vooral heel snel is. Iemand die een bal vast kan houden zodat je de combinatie aan kan gaan met de buitenspelers/ middenvelders. Lukraak een spits kopen zonder een idee hoe je wil gaan spelen schiet natuurlijk niet op. De echte top arounders komen momenteel niet naar Chelsea denk ik

19 april 2023 om 11:53

Ze moeten eerst kijken wie er voor de groep komt te staan, daarna idd de speelwijze bepalen en dan de selectie uitdunnen. Maar dan moet je dus nog wel clubs vinden die de spelers over willen nemen, want sommigen hebben of een lang contract of een hoog salaris (of beiden) en dan slijt je ze niet zomaar. Of je moet ze geld meegeven, dat is nu toch een bekend proces bij Chelsea dus daar kan het ook zomaar op uitdraaien.

19 april 2023 om 13:55

Ik neem aan dat je eerste een speelwijze/ visie ontwikkelt en dan pas een juiste trainer erbij gaat zoeken.

19 april 2023 om 14:19

Nkunku scoorde vorig jaar nog twintig doelpunten in de competitie en staat nu op twaalf nadat die twee maand eruit lag. Heeft juist scorend vermogen en meer dreiging dan die spelers die ze nu hebben die enkel kunnen blaffen. Bovendien mag je blij zijn dat jullie die Oekrainer niet gehaald hebben, wat is dat een middelmatige speler zeg. Enkel rennen wat ik je destijds ook zei.

19 april 2023 om 14:50

Tja, Mudryk had nooit voor Chelsea moeten kiezen. Onder de juiste coach wordt dat een grote speler, maar hij is nu nog veel te ruw en dat gaat er niet uit als je middenin de chaos zit.

Het is bijna zielig hoe besluiteloos Chelsea was voor het doel. Je ziet dat niemand weet wat die moet doen in scorende positie. Gewoon lukraak schieten en in hoop van zegen. Ik snap niet hoe er met 600 miljoen geen enkele fatsoenlijke spits gehaald is. Drogba zegt meer dan terecht dat het beleid werkelijk waardeloos is.

19 april 2023 om 12:09

Die Kante en Cucurella missen 100% kansen in de eerste helft. Had je daar een echte aanvaller met afwerking skills staan dus een Drogba of Robben o.i.d. ga je gewoon met een 2-0 voorsprong de rust in. Maar vooral dat gehaast en paniekerige schot van Kanté was veelzeggend. Rodrygo liet even zien hoe je kalmte moet bewaren voor het doel. Ook al kreeg hij ze op een presenteerblaadje.

Welke principes en waarden precies? Vroeger was het ook "kopen kopen kopen", de fans zijn ook weinig tot niets veranderd en horen nog steeds bij de slechtste in Engeland wanneer het op normen en waarden aankomt. Het enige verschil is dat er nu Amerikaans geld uitgegeven wordt in plaats van Russisch bloedgeld. Maar verder is dit precies dezelfde club.

19 april 2023 om 11:30

Ik vind het ook verre van een classy club, maar vroeger had je iig nog wel echte mentaliteit onder de spelers. Ik denk dat Drogba daar eerder op doelt.

19 april 2023 om 11:57

Incorrect, er was een idee achter het kopen van spelers. Of ze waren spelers die meteen klaar stonden voor het eerste of jonge spelers voor de 'loan army'. Waren de jonkies goed genoeg dan doorstromen naar het eerste (zoals Mount, RLC) of ze werden verkocht met winst.
Verder stond Chelsea gelijk aan succes, alle beste spelers van de wereld stonden open om naar Chelsea te gaan (Hazard bijvoorbeeld). Vergeet niet dat Chelsea de twintig jaar onder Roman de meest succesvolle Engelse club was en dat de standaard extreem hoog was. Een Potter zou nooit aangetrokken zijn als manager, alleen de elite managers (Ancelotti) of manager talenten (Mourinho, Villas Boas) werden aangetrokken.
Ok de fans waren niet altijd geweldig en dan denk ik vooral aan de walgelijke actie in Parijs, maar dat heeft elke club wel een beetje hoor. Ook Arsenal.

Nee er is een groot verschil tussen Chelsea onder Roman en Chelsea nu.

19 april 2023 om 12:39

In welk universum was Chelsea het meest succesvol? Ik zou toch zeggen dat United in diezelfde periode meer succes heeft gehad.
Chelsea staat gelijk aan geld. Niets meer, niets minder.

19 april 2023 om 12:56

Chelsea en Manchester hebben allebei maarliefst 21 prijzen gepakt sinds de komst van Abramovich. Chelsea is dus wel degelijk, weliswaar gedeeld, het meest succesvol geweest van alle clubs. Je komt echt bizar gefrustreerd over maar jij kunt ook niet ontkennen dat Abramovich wel degelijk heel veel heeft bereikt met Chelsea. Aan het beleid van nu zie je wel dat veel geld uitgeven geen garantie is voor succes. Als dat zo was dan hadden clubs als PSG en City allang een keer de Champions League gewonnen. Chelsea is het al twee keer gelukt dankzij Abramovich. Ondanks het vele geld dat hij erin heeft gepompt stond er altijd een sterk collectief op het veld wat vocht voor iedere meter. Tegenwoordig is alles anders.

19 april 2023 om 13:01

@flip
Amen

19 april 2023 om 16:11

Ik kan inderdaad niet ontkennen dat Chelsea heel veel prijzen heeft gekocht met Russisch bloedgeld onder Abramovic, dat klopt.

19 april 2023 om 12:33

Maar het kopen heeft toch niets te maken met hoe de spelersgroep wordt geleid en onderhouden? Ik denk dat hij het vooral heeft over de visie mbt het elftal en management. Dat er gekocht wordt kan toch een trainer niets aan doen of de coachingstaf? Die gebruiken gewoon de middelen die zijn aangeboden.

Wat je ook van ze vind, het elftal en hun hadden ooit een identiteit. Die is nu gewoon helemaal weg lijkt het.

19 april 2023 om 12:49

Totale onzin. Op heel veel posities binnen de club zitten nu andere mensen. Chelsea ging destijds voor ervaren spelers en spelers met een echte winnaarsmentaliteit. Om die reden hebben ze ook zoveel prijzen gepakt. Tegenwoordig gaat de club juist heel erg voor potentieel goede spelers maar mis je heel erg dat gebrek aan ervaring en karakter. Eigenlijk heb je alleen Thiago Silva die dat brengt. Vroeger had je Cech, Drogba, Ballack, Essien, Carvalho, Terry, Cahill, Ivanovic, Ashley Cole, Joe Cole en ga zo maar door. Stuk voor stuk spelers met een absolute winnaarsmentaliteit die de ploeg vaak op sleeptouw namen. Chelsea is nu een soort Arsenal 2.0 geworden. Vaak leuk spelen maar wanneer het erom gaat altijd weer falen. Het is inderdaad een totaal andere club geworden.

19 april 2023 om 13:40

Zo zeg lekker gefrustreerd als Arsenal fan..snap het wel want je ziet het natuurlijk al aankomen wat er gaat gebeuren..hoe dan ook, Chelsea onder Abramovich had een beleid en nu onder Boehly is er geenszins een beleid. Maar ik neem zomaar aan dat je dat zelf eigenlijk ook wel al gezien had... en je post dus meer een uiting van frustratie is.

19 april 2023 om 16:08

Vergelijk het eerste jaar onder Abramovic en Boehly: Veron, Crespo, Duff, Makelele, Mutu, Parker, Bridge en Geremi waren de grootste transfers in dat seizoen. En kijk hoe die spelers het gedaan hebben.

Ik hoop gewoon dat de fans van Chelsea een paar decennia op de blaren zitten van het beleid van de afgelopen 20 jaar. Ze hebben 20 jaar zitten genieten door het bloedgeld van Abramovic, dat bloedgeld is de enige reden dat Chelsea echt relevant is op een internationaal niveau. Ik heb een hekel aan Spurs, maar ik kan ergens wel respect voor ze opbrengen omdat ze het op eigen kracht doen. Chelsea gedraagt zich gewoon als een of ander klein rijk verwend jongentje.

19 april 2023 om 16:48

Was jij geen fan van Arsenal? Je praat over bloedgeld terwijl Arsenal word gesponsord door bloedgeld en concentratiekampen in China, werd wel helemaal duidelijk toen iemand zich uitsprak over de Oeigoeren, die werd gelijk de selectie uit gezet omdat Arsenal veel kritiek kreeg van Chinezen.

19 april 2023 om 22:21

Özil werd uit de selectie gezet omdat hij niet door 1 deur kon met Arteta. Nadat hij zich uitsprak over de Oeigoeren heeft hij nog genoeg wedstrijden gespeeld. Dit had je zelf ook kunnen opzoeken maar ik snap dat anderen napraten makkelijker is.

20 april 2023 om 03:17

Welk groot Chinees bedrijf sponsort Arsenal dan? En verder: Na zijn uitspraak heeft Ozil nog meerdere wedstrijden gespeeld, en in die tijd heeft hij Arteta niet kunnen overtuigen dat hij goed genoeg was, en dus mocht hij gaan.

20 april 2023 om 10:22

Sheva, ik wist dat dit nog een keer van pas zou komen, zie hieronder.

13-12-2019 Ozil spreekt zich uit
14-12-2019 Arsenal neemt afstand van de uitspraken van Ozil
15-12-2019 Ozil start tegen City onder Ljungberg
29-12-2019 Ozil start tegen Chelsea in de eerste wedstrijd van Arteta
tm 07-03-2020 Ozil start elke PL wedstrijd onder Arteta, 12 basisplaatsen in 14 duels
17-06-2020 Ozil wordt om tactische redenen buiten de selectie gehouden voor de wedstrijd tegen City.

Doei.

19 april 2023 om 15:35

Wat heeft principes en waarden te maken met spelers kopen? Vroeger zat er tenminste een idee achter. Het huidige Chelsea doet maar wat, niet alleen in het aankoopbeleid maar ook bijvoorbeeld de aanstelling van Lampard voor de 2e keer, dat is een trainer van niks.

19 april 2023 om 23:29

Waarom onderscheid tussen deze twee valuta? Amerikanen hebben denk ik nog meer bloed vergiet dan de Russen. Maar de dollar is zeker niet vies....

20 april 2023 om 03:16

Het gaat meer over hoe de eigenaren zelf hun geld verkregen hebben.

Hopelijk is de UCL uitschakeling een grote wake up call voor Boehly over de gang van zaken. Het gaat helemaal fout met Chelsea. Er is geen charisma, geen tactiek, geen grote leiders of kernspelers. Helemaal niks loopt en Drogba heeft groot gelijk. Laat de voetballkenners het werk doen en jij levert het geld. Klaar,prima. Zomaar 9 spelers halen in januari terwijl we maar 3 in de cup kunnen gebruiken is compleet mis management. En nog 2 trainers ontslaan in 1 seizoen (nooit gebeurd onder Roman) zegt heel veel over hem als eigenaar. Ik snap het wel dat hij is nieuw in de voetbal wereld, maar ik hoop echt werkelijk dat hij nu zn lesje heeft geleerd en daarmee z’n fouten herkend.

Wat heel duidelijk is, is dat dit elftal een spits van absoluut topniveau mist. Een aanspeelpunt, iemand die de bal vasthoudt. Als je goed het spel van Chelsea bekijkt zie je dat ze vooral richting de 16-meter geen idee hebben bij wie ze de bal moeten brengen. De ballen gaan naar de flanken waarna er voorzetten worden gegeven waarbij niemand bereikt wordt.

19 april 2023 om 12:04

Ik geloof stiekem nog steeds in Lukaku. Hij zou onder een nieuwe manager toch wel weer bij Chelsea willen spelen lijkt me.
In het verleden was Chelsea succesvol met dit soort spitsen. Nouja eigenlijk twee; Drogba en D. Costa.

Ik denk dat Drogba volledig gelijk heeft. Toen Abramovich naar Chelsea kwam werden de beste spelers ter wereld naar Chelsea gehaald. Dat is nu anders, er worden talenten aangetrokken en dat is een andere manier van werken. Op zich is dat niet het probleem bij Chelsea. Het probleem zit ‘m wat mij betreft in de complete mentaliteit van de selectie, de coaches en het bestuur.

Net na de overname van Abramovich denk ik dat er een perfect storm heeft plaatsgevonden bij Chelsea. Grote spelers, met een groot karakter, werden gehaald en zij werden gecoacht door de man met het grootste karakter van allemaal. Wat werd gebouwd was een kleedkamer die zichzelf kon runnen, een kleedkamer met kerels die ook zonder coach kon functioneren. Het bewijs en directe gevolg was de Champions League winst van 2012. Na die winst is langzaamaan het karakter uit het team verdwenen.

Waar het een paar jaar geleden nog enkele spelers waren die niet de mentaliteit van een Frank Lampard, John Terry of Ashley Cole hadden, daar hebben we nu een complete selectie die het seizoen halverwege februari heeft opgegeven en zijn er nog enkele spelers over die er wel wat van willen maken! Ik snap dat je niet 11 Thiago Silva’s kunt hebben, maar hij en Mount zijn wat mij betreft de enige spelers die de mentaliteit van een Drogba hebben!

Winnen ten kosten van alles. Dat mis ik. Niet alleen in spelopvatting van de coaches, ook in de over-mijn-lijk mentaliteit van de spelers. Gisteren was een aardige wedstrijd, maar ik mis nog steeds de werklust bij 75% van de spelers. Kovacic vind het gisteren allemaal wel prima, Sterlig straalt al weken uit dat hij er geen zin meer in heeft, James verzet geen poot als hij de bal niet tussen zijn voetjes heeft, Havertz gaat geen duels aan en zet ook al geen druk meer.. Het is bar en boos! De kern van ons nieuwe elftal zal rondom Mudryk, Enzo, Nkunku, Badiashile en Fofana en James gebouwd moeten worden.. Wat mij betreft MOET daar een speler als Mason Mount bij staan. Als is het alleen al vanwege zijn instelling en hart voor de club!

19 april 2023 om 12:13

Dat wordt echt zovaak onderschat, die mentaliteit. Grote reden waarom het jonge team van Arsenal het zo goed doet, stuk voor stuk spelers met een sterke mentaliteit. Voornamelijk de spelers die laatste jaren gekocht zijn. Daarom is Rice ook echt een toevoeging, geeft altijd alles en strijdt non-stop. Zou Chelsea ook prima kunnen gebruiken, maar maken weinig kans denk ik gezien hij graag CL wil gaan spelen. Of hij moet nog veel liefde voor Chelsea hebben.

19 april 2023 om 13:20

Ik denk dat het lastiger en lastiger gaat worden om spelers zoals Rice over te halen om naar Chelsea te komen. Geen Champions League en een team wat niet gewend is om samen voor de grootste prijzen te strijden! Wat mij betreft heeft een Belllingham het grootste gelijk van de wereld dat hij niet zo’n zin heeft om nu met Chelsea in gesprek te gaan..

19 april 2023 om 12:17

Oké, en wat dan met Badiashille, Gusto, Madueke, de andere Fofana, Cucurella, Chukwuemeka, Koulibaly... Die moeten dan maar weer bij het afval worden gezet?

Ik volg overigens niet helemaal die 'directe lijn' van Mourinho naar de CL-winst in 2012 hoor. De winst in dat specifieke jaar kun je in alle opzichten een uitzondering noemen. Onder Di Matteo gewoon totaal ingraven in een seizoen dat Chelsea 6e werd in de Premier League. Zonder meer een 'fluke' te noemen. Was logischer geweest als er onder Mourinho een keer de CL was gewonnen.

19 april 2023 om 13:22

Ik noem 6 spelers, doorgaans start men een voetbalwedstrijd met 11 spelers. Wat mij betreft zijn de spelers die jij noemt niet van een dusdanig niveau dat ze Chelsea tot in lengte van jaren kunnen versterken. Ik zeg met klem dat de spelers die ik noem de kern van het nieuwe team moeten worden, er zijn dus zat plekken over voor andere spelers!

Zoals ik al zei heeft Mourinho een team achter gelaten wat bol stond van de spelers die hun eigen boontjes konden doppen. Die gasten hadden geen trainer nodig en toen ze ook 6 maanden zonder trainer mochten spelen wonnen ze de Champions League. Di Matteo stond voor de show voor de groep, maar het waren Drogba, Terry, Lampard, Cole en Cech die bepaalden wie er speelden en hoe er gespeeld zou worden. De Champions League winst van 2012 is een overwinning van het karakter. Niet op basis van het “mooiste” voetbalteam zijn, maar op basis van puur op instinct willen winnen!

19 april 2023 om 14:46

Mooi verwoord Yoeri. Niet veel mensen hebben deze inside kennis van Chelsea. Di Matteo was een stroman en de senior players bepaalden alles.

Echt genieten dit hoe de volgende geld smijtende club ten onder gaat.

Hahaha hou jezelf voor de gek. Chelsea heeft nooit klasse gehad. Zijn begonnen met honderden miljoenen spenderen en elk jaar trainers ontslaan. Niks was te gek. Daarnaast zijn ze ook meerdere malen in het nieuws gekomen door o.a. een groep racistische fans. Het niveau was hoog, dat betekent niet dat er ook klasse aanwezig was..

wat een uitspraak...man man man

natuurlijk is chelsea veranderd, oude eigenaar eruit, nieuwe erin.
die nieuwe vent wil alles naar zijn hand zetten, eigen aankopen en noem maar op.
dat is niet 1 op de andere dag allemaal koek en ei, misschien zelfs niet over een aantal jaar en blijven ze sukkelen in deze vorm.

Ik herken Drogba ook niet meer😩

19 april 2023 om 15:52

We worden allemaal een dagje ouder he

Een club zonde classe, zonder waarde en zonder principes. Ik herken Chelsea 100 procent. Ik snap niet wat Drogba bedoeld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren