Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Drievoudig Portugees international gearresteerd op verdenking van aanranding

Laatste update:

Rubén Semedo is zondagavond gearresteerd op verdenking van verkrachting. De verdediger van Olympiacos werd zou de avond ervoor een zeventienjarige vrouw seksueel hebben misbruikt, zo melden diverse Griekse media. De 27-jarige Portugees wordt dinsdag voorgeleid in de rechtbank, waar hij zich samen met een 41-jarige medeplichtige zal verdedigen. Het is niet voor het eerst dat Semedo in aanraking komt met justitie.

De arrestatie is verricht naar aanleiding van de aangifte die de minderjarige vrouw heeft gedaan. Het vermeende slachtoffer heeft bij de Griekse politie verklaard dat dat ze met de tien jaar oudere verdediger had afgesproken in een bar in Oropos, gelegen op circa vijftig kilometer afstand van Athene. Vervolgens zou Semedo haar naar zijn huis hebben gereden in de zuidelijke buitenwijk Glyfada, waar de vrouw naar eigen zeggen is aangerand.

Het nieuws is opvallend, daar Semedo in februari 2018 negatief in de media kwam. De centrumverdediger, toen op huurbasis actief namens SD Huesca, kwam achter de tralies vanwege zijn vermeende betrokkenheid bij een gewapende overval. Hij zou samen met twee anderen in een huis zijn binnengedrongen en een man hebben vastgebonden en geslagen met honkbalknuppels. Semedo zou zelfs een pistool op het hoofd van het slachtoffer hebben gedrukt en hebben gedreigd met het afsnijden van een vinger. Uiteindelijk werd Semedo op borgtocht na een betaling van dertigduizend euro na vijf maanden vrijgelaten.

De centrale verdediger speelt sinds juli 2019 in het shirt van Olympiacos, dat hem voor 4,5 miljoen euro overnam van Villarreal. Na zijn periode in de gevangenis verhuurde el Submarino Amarillo Semedo aan Rio Ave, maar speelminuten in het Estádio de la Cerámica zou hij niet meer maken. De stopper speelde in totaal ook nog drie interlands namens Portugal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze gozer had ook al een wapen op zak volgens mij toen ie bij villarreal speelde. Was toen ook een zaak over volgens mij. Deze jongen hoort nooit meer een club te krijgen, gevaarlijk mannetje.

30 augustus 2021 om 23:14

Ik kan er helemaal naast zitten hoor, maar volgens mij was dat het incident dat hier ook in dat bericht staat. Dus volgens mij klopt die datum niet, of hij moet 2 keer in de fout zijn gegaan. Maar ik dacht me in ieder geval te herinneren dat hij in zijn tijd bij Villarreal bij die wapenoverval betrokken was en daardoor daar weg moest. Maar ik ben het met je eens hoor. Voor Huesca was dit toen een grote speler die daar normaal ver boven uit steekt. Maar die hadden hier ook nooit aan morten beginnen.Edit: het zou trouwens kunnen dat in die tijd bij Villarreal die rechtsaak liep en dat hij tijdens zijn periode bij Huesca vast kwam te zitten. Dan zou het kunnen kloppen.

31 augustus 2021 om 00:47

Ik dacht dat het inderdaad nog een ander incident was, want kan me niet herinneren dat hij toen bij Huesca speelde. Hij was naar mijn idee toen nog volwaardig Villarreal speler, maar waarschijnlijk heb ik het mis blijkt nu. Het betrof in ieder geval een wapen en dat kwam ook in de media. Heeft een aardige tijd langs de kant gestaan toen. Dus waarschijnlijk was het dit incident ja.

Wat is dat toch met profvoetballers en minderjarige slachtoffers..

Als dit waar blijkt te zijn hoop ik dat hij nooit meer een nieuwe club krijgt.

daar gaan we weer na Mendy nu deze man ze zijn onschuldig tot bewezen kan worden dat ze schuldig zijn. maar deze zaken komen de laatste tijd wel meer na buiten naast deze 2 ook Ronaldo Johnson en sigurdsson . sommige zullen schuldig zijn en die verdienen een zware straf, en sommige zullen onschuldig zijn en dan verdiend degene die aangifte deed en er een rechtszaak van maakte een gevangenisstraf. want je komt nooit meer van die imagoschade af

of hij het allemaal echt heeft gedaan weet ik niet, maar zo niet moet hij echt andere vrienden gaan verzamelen om hem heen want je kan niet in dit soort zaken verwikkeld blijven als profvoetballer

Wat een eng mannetje zeg. Innocent till proven guilty, maar sws vind ik het heel vaag als een voetballer van 27 met een meisje van 17 gaat zitten daten... Je bent voetballer, er zijn genoeg mooie vrouwen die hoe je er ook uit ziet met je naar bed willen vanwege je status. Na een eerdere zaak, en deze met een minderjarige kan z'n carriere zo klaar zijn.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren