Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen pakt Feyenoord-aanvaller aan: ‘Waar was meneer tegen AS Roma?’

Laatste update:

Valentijn Driessen hecht weinig waarde aan de uitspraken van Yankuba Minteh na afloop van Feyenoord - Heracles Almelo (3-0). De vleugelaanvaller wil zijn avontuur in Rotterdam graag verlengen, maar volgens de chef voetbal van De Telegraaf zijn dat slechts woorden om het Feyenoord-publiek tevreden te houden.

"Als ik de kans heb om hier te blijven, dan blijf ik natuurlijk, want het is een geweldige club", zei Minteh zondag op de aansluitende persconferentie. De aanvaller heeft de laatste weken een basisplaats en staat op liefst vier doelpunten in de laatste drie wedstrijden.

Driessen


Driessen twijfelt in de Kick-off-podcast aan de woorden van de buitenspeler. "Minteh wordt direct weer op het paard gezet (op het schild gehesen, red.) en het is allemaal geweldig. Dat moet die jongen zeggen, want die zit daar allemaal met Feyenoord-verslaggevers."

"En in feite communiceert hij daar met het Feyenoord-publiek. En dan gaat Minteh zeggen: 'Nee, natuurlijk wil ik hier niet blijven. Ik wil naar Newcastle United.' Dat gaat hij daar niet zeggen, want de volgende wedstrijd word je uitgefloten", aldus Driessen, die direct een voorbeeld geeft.

"Gijs Smal heeft ook een akkoord met Feyenoord, daar durft hij nu niet meer voor uit te komen." Mike Verweij heeft ook begrip voor de uitspraken van Minteh. "Ik snap dat de Feyenoord-supporters daar blij van worden, maar hij gaat daar niet over."

"Minteh scoort nu toevallig drie keer, maar een buitenspeler is er ook om anderen te laten scoren. En hij laat nooit iemand scoren", haakt Driessen in. "Zijn eigen rendement gaat omhoog, maar die van de ploeg niet. Hij scoort tegen Almere City en Heracles, maar waar was meneer tegen AS Roma?"

Langer verblijf?


Afgelopen zomer maakte Newcastle United liefst zeven miljoen euro over aan het Deense Odense BK voor Minteh. De Engelse club, die sinds 2021 in steenrijke Saudi-Arabische handen is, verhuurde de linksbenige vleugelspits direct aan Feyenoord.

Feyenoord communiceerde vorig jaar zomer een éénjarige huurperiode zonder optie tot koop. Het is dus onduidelijk of de Rotterdammers in staat zijn om Minteh nog een jaar te huren. Algemeen directeur Dennis te Kloese benadrukte tegenover het Algemeen Dagblad dat er in april wordt gesproken over een eventueel langer verblijf.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone-nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Hahaha heel irritant dat ik het deels met die azijn zeikerds eens ben.

Ben het overigens vooral eens met het deel waarbij ze beweren dat hij supporters naar de mond praat door te doen alsof hij langer wil blijven. Laten we eerlijk zijn....als hij maar een kleine kans op speeltijd heeft ibij Newcastle is hij zsm weer weg. Begrijpeliojk ook....maar wel net zo begrijpelijk als het feit dat hij er niet open voor uit komt. Je kunt nou eenmaal niet altijd 100% open en eerlijk zijn....zeker niet in de voetballerij. Daar creeer je gegarandeerd een hoop problemen mee voor jezelf.

Wat ik wel sneu vind is om te roepen van zo'n mannetje....waar was je dan tegen Roma. Kom op....dit ventje zou in zo'n wedstrijd niet het verschil moeten maken. Dat hadden sterkhouders moeten doen voor Feyenoord. Niet een gehuurd "talentje" van de ren je rot show die af en toe per ongeluik een doelpuntje maakt.

11 maart 2024 om 17:38

Inderdaad, als we Driessen moeten geloven heb je blijkbaar geen clubliefde (niet dat ik Minteh dat zie hebben overigens) als je een keer een slechte pot speelt.

Overigens denk ik dat de meeste Feyenoorders niet per se zitten te wachten op nog een jaar een huurling die niet duidelijk boven de rest uit steekt op de flanken.

11 maart 2024 om 17:48

Zou die laatste zin verwijderen gozert, voor je het weet krijg je de statistieken politie achter je aan die je vertellen dat hij meer goal contributies heeft dan wie dan ook.

Dat hij ook per wedstrijd minimaal drie keer balverlies lijdt op een domme plek waar een levensgrote kans voor de tegenpartij uit ontstaat, hij een passnauwkeurigheid heeft van 65%, dat maar 51% van zijn dribbels succesvol zijn en hij eigenhandig onze spits zijn aanvoer om zeep helpt is verder irrelevant.

Door Minteh is èn je spits minder productief èn levert je rechtsbuiten positie geen enkele waarde op, een positie die hij uitstek een van de meest waardevolle posities kan zijn om waarde te creëeren.

Dit soort korte termijn denken wilde iedereen tot voor kort vanaf, maar een goal tegen PSV en iedereen is weer om.

11 maart 2024 om 18:07

Als je hem zou kunnen kopen is het een heel leuk project. Hij heeft echt wel kwaliteiten maar voordat je hem constant kan laten worden zijn we twee jaar verder en is hij terug bij Newcastle. Ik denk dat je beter minuten kan geven aan Ivanusec, Paixao en Sauer.

11 maart 2024 om 19:52

Mensen betichten van statistieken politie maar als 1 van de eerste roepen wanneer Gimenez 3 intikkers maakt, dat die goed speelt. Right….

Dat Minteh nog veel te leren heeft, qua samenspel, qua momenten kiezen etc. is een feit maar laten we alsjeblieft niet doen alsof de buitenspelers voor hem ook maar iets toegevoegd hebben aan de doelpunten van onze spits. Het is al jaren zeer matig op de vleugels, waar ze, of allemaal voor eigen succes gaan of zoals een Alireza (ondanks dat hem een geweldige trap toebedeeld wordt) niet in staat zijn een fatsoenlijke voorzet te geven. Dus dat hele stuk kan de prullenbak in.

Ik zie in Minteh echt wel de potentie, en voegt ondanks al zijn gekke capriolen meer toe dan al onze andere buitenspelers dit seizoen. Zoals al vaker is gezegd, kan je hem voor een prikkie ophalen, waarom niet? Nog een jaar huren en de speler ontwikkelen voor een andere club is inderdaad niet de juiste keus. Maar dat overdreven gedoe van sommige leden hier op Minteh, terwijl we al jaren naar Alireza, Dilrosun, Idrissi, Paxiao (de enige Braziliaan die niet in staat is om een speler uit te spelen) en noem de rest van de middelmaat maar op, zitten te kijken, begint echt vreselijk irritant te worden.

11 maart 2024 om 21:26

Sinds wanneer is een goal minder een goal als het intikkers zijn, wtf?

En je laatste twee alinea’s zijn al helemaal om te janken. Dus omdat we al anderhalf seizoen shitty wingers hebben moeten we deze shitty winger maar kopen omdat hij potentie heeft?

Right…

Waar Minteh tegen AS Roma was? Op de bank omdat Nieuwkoop in de basis stond. Verder snap ik die vraag niet zo adhv dat Minteh zegt graag bij Feyenoord te blijven. Wat heeft het 1 met het ander te maken?

11 maart 2024 om 17:38

En dan ook alleen Almere en Heracles noemen, terwijl hij tussendoor scoort tegen PSV. Echt treurig dit.

11 maart 2024 om 17:40

Het wordt inderdaad met de week droeviger. Zelfs uit onschuldige uitspraken als deze van Minteh probeert hij nog iets negatiefs te halen. Heb echt medelijden met mensen die zo in het leven staan.

Dit seizoen 3x zoveel assists in iets meer minuten dan de alom bejubelde Noa Lang, maar hij doet niet genoeg om anderen te laten scoren.

11 maart 2024 om 17:42

Maar heeft Minteh dan de Eredivisie weer heet gemaakt?

11 maart 2024 om 18:06

Lang heeft nog geen 600 minuten gespeeld (588), Minteh ruim 900 (923), dat is dus meer dan 50% meer dan Lang zijn totale speelminuten. Dat zou ik niet echt omschrijven als ‘iets meer’. Sowieso was Lang gewoon uitstekend begonnen (eerste 7 eredivisie potten slechts 2 waarin hij niet bijdroeg aan een goal), maar is dat volledig stilgevallen sinds hij zo lang en herhaaldelijk geblesseerd is. Dus ik vind het maar een vreemde comment eerlijk gezegd.

11 maart 2024 om 21:03

@lierse

Ik baseer me op alle competities. Alleen de Eredivisie pakken vind ik een beetje te selectief.

Minteh: 8 goals / 3 assists in 1380 minuten (1 goalcontributie in 125 minuten)
Lang: 5 goals / 1 assist in 1129 minuten (1 goalcontributie in 188 minuten)

11 maart 2024 om 22:17

Dan is het blessure-argument er toch nog steeds?

11 maart 2024 om 23:07

En Minteh is ook geblesseerd geweest en was een paar weken in Afrika, dus dat argument gaat niet bepaald op. Het scheelt uiteindelijk 251 minuten, dus nog geen 3 volledige wedstrijden.

11 maart 2024 om 18:18

En toch zou ik veel liever Lang op de vleugel hebben dan Minteh. Wellicht maakt het qua statistieken niet zoveel uit maar heb het idee dat Lang veel waardevoller is voor het gehele aanvalsspel.

11 maart 2024 om 18:41

Lang is toch ook gewoon een veel betere speler? Jij verdraaid statistieken om een onzinnig punt te maken. Lang heeft de helft minder aan minuten en creëert nagenoeg evenveel kansen haha en dan nog sukkelend met blessures. Koekoek met je iets minder minuten.

11 maart 2024 om 18:56

Op dit moment is Lang de betere speler. Maar hij is ook 5 jaar ouder. Toch denk ik dat Minteh meer potentie heeft. Zijn snelheid is niet normaal. Die jongen gaat nog zoveel bijleren in de komende jaren.

11 maart 2024 om 21:07

@jk-ajax
Minteh heeft dit seizoen 1380 minuten gespeeld en Lang 1129 minuten. Nu is hoofdrekenen voor mij al wat jaartjes terug, maar dat is zo'n 15 procent en niet de helft zoals jij roeptoetert.

Koekoek.

11 maart 2024 om 19:32

Lang is zo’n beetje het hele seizoen al geblesseerd, dus dit is echt nog goedkoper scoren dan bij de Aldi

11 maart 2024 om 21:15

Minteh heeft ook gewoon met blessures gekampt en was een aantal weken op de Afrika-cup. Het scheelt 251 minuten over alle competities, dat is nog geen 3 wedstrijden.

11 maart 2024 om 21:24

Laat Minteh nou net bijna zijn gehele productie dit seizoen in zijn laatste 3 wedstrijden hebben geproduceerd.

Da’s ook wat hè?

11 maart 2024 om 23:10

2 van de 8 goals is niet bijna zijn gehele productie.

12 maart 2024 om 08:04

Heb het over de competitie: laatste 3 wedstrijden maakte hij 4 van zijn in totaal 7 competitiegoals.

2 tegen Almere, 1 tegen PSV, 1 tegen Heracles.

50 shades of Minteh.

Op bepaalde (schaarse) momenten beter dan Messi
Op bepaalde momenten slechter dan NJ na 5 bier in een veteranen elftal

Er gebeurt altijd wel iets met minteh en niet altijd positief.

Maar wat is nu precies Driessen zijn punt?

11 maart 2024 om 18:20

Los van t kansloze geleuter van Driesen hoor, ik heb je nu vandaag al een paar x 50 schades of Minteh zien posten.
Wat is daar precies je punt van?

11 maart 2024 om 18:29

Haha N5, je bent me net voor.
Ik snap ook niets van wat NickJan daarmee bedoelt.

11 maart 2024 om 18:43

Dat was waarschijnlijk niet vandaag, maar wellicht zaterdag en zondag.

Ik kan het je wel toelichten ... Je ziet alle facetten van Minteh van briljant tot absoluut onder enig amateur niveau.

- Stomme overterdingen tot uitstekende acties.
- Mooie goals en stomme overtredingen.
- Uitstekend druk zetten tot simpelweg de man laten lopen.
- prachtige openingen zien tot niet begrijpen wat nodig is.

Geen enkele relatie tot een seksueel geladen film, maar wel alle aspecten benoemend van de voetballer Minteh ...

11 maart 2024 om 20:14

Geen enkele relatie tot een seksueel geladen film, maar het toch meerdere keren posten als vergelijkbaar iets. Juist, ik zal wel te moeilijk denken

11 maart 2024 om 20:25

Dat denk ik wel want 50 shades of … is in het Engels gewoon een gangbare uitdrukking. Dat er een boek over meneer Grey is geschreven dat de titel 50 shades of Grey meekreeg doet niets aan de uitdrukking af. Dat jij de uitdrukking alleen refereert aan de film zegt wellicht iets over je eigen referentiekader

11 maart 2024 om 21:09

Ah, je begrijpt iets niet, maar dat komt omdat je te moeilijk denkt. Right...

Overigens zou ik geen speler kunnen noemen waarin die uitdrukking meer terecht is. Gisteren een goeie goal en een paar leuke acties, maar je ziet hem ook af en toe dingen doen dat het lijkt alsof je de verkeerde toetsencombi op je Playstation hebt ingedrukt.

Wat zegt Driessen nu? Zoveel onsamenhangends. Kwaliteit, potentie, een interview aan elkaar aan het knopen. Minteh is 19, kan en moet nog veel verbeteren om de top te bereiken of het niveau van Newcastle aan te kunnen. Dan kan bij Feyenoord.

Zijn eerste seizoen, 19 haar oud, prima cijfers, dus zeur niet zo!

Hij scoorde idd tegen Almere en Heracles Almelo, maar ik heb het idee dat Valentijn een wedstrijd tussen die 2 in vergeet waarin hij scoorde. Toevallig ook dat ie net die vergeet.En ja, Minteh is een beperkt en veelal frustrerende speler, maar hij is 19. Als ie al "af" was zou Newcastle em wel opstellen.Nog een jaar huur hoeft van mij trouwens niet. Kopen voor niet te veel zou wel geinig zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren