Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen haalt uit na ‘jankverhaal’: ‘Het past wel bij John van den Brom’

Laatste update:

Valentijn Driessen geeft FC Utrecht-trainer John van den Brom er flink van langs in zijn column voor De Telegraaf. De coach krijgt vooral kritiek vanwege een uitspraak die hij vorige week deed na het bereiken van de finale van de TOTO KNVB Beker. Van den Brom gaf aan dat het in zijn ogen oneerlijk is dat de finale in De Kuip wordt gespeeld, de thuishaven van tegenstander Feyenoord.

Driessen is van mening dat de spotlights na de overwinning op Ajax in de halve finale van het bekertoernooi vol op Van den Brom en zijn spelers hadden moeten staan. “Afgelopen dagen gaat het echter voornamelijk over Van den Broms gezeur dat een finale FC Utrecht - Feyenoord in De Kuip niet eerlijk is”, zo schrijft de chef voetbal van de krant maandag in de krant. “Hij beschouwt dit als een thuiswedstrijd voor Feyenoord. Het sinds 1989 traditionele volksfeest moet bij een finaleplaats van Feyenoord niet in Rotterdam maar op neutraal terrein worden gespeeld.”

“Zulk calimerogedrag verwacht je niet van een grote club als FC Utrecht, van eigenaar Frans van Seumeren en helemaal niet van Utrechters”, vervolgt Driessen, die de huidige nummer zes van de Eredivisie door de uitspraken van de trainer in de ‘slachtofferrol’ ziet kruipen. “Het past wel bij John van den Brom. Twee jaar geleden toen AZ goed draaide, werd zijn assistent Arne Slot bewierookt door enkele spelers vanwege zijn tactische inzichten en inbreng. De hoofdtrainer voelde zich in eer en autoriteit aangetast en ging uit zijn dak toen in een column verscheen dat Slot door spelers als stille kracht achter het succes werd bestempeld. Van den Brom zegt altijd op basis van gelijkwaardigheid te werken, maar accepteerde niet dat er een zonnestraal op Slot viel.”

Volgens Driessen klopt er weinig van het beeld van Van den Brom dat Feyenoord in het voordeel zou zijn tijdens de bekerfinale omdat het duel in De Kuip gespeeld wordt. Beide ploegen hebben immers evenveel wedstrijdkaarten te verdelen. “Het enige voordeel is dat Feyenoord z’n eigen kleedkamer houdt. Als Van den Brom en FC Utrecht denken hierdoor op achterstand te staan, zegt dat veel over de mentale weerbaarheid. Om Van den Brom ter wille te zijn, zou de KNVB twee kleedkamers kunnen realiseren met dezelfde kledinghaakjes, massagetafel, magneetbord, douches en föhn.”

“Los van het indekken bij een slecht resultaat in de bekerfinale is het ergste van dat jankverhaal dat hij zijn spelers wegzet als een stelletje angsthazen”, aldus Driessen, die liever andere woorden van Van den Brom had gehoord over de finale op 19 paril. “De bewezen people manager Van den Brom had de bekerfinale in De Kuip moeten brengen als uitdaging en zelfbewust roepen: ‘Wij gaan Feyenoord in eigen stadion met het beste veld van Nederland even een lesje leren en de beker winnen.’ Zoals FC Utrecht deed in 2003 en Feyenoord in De Kuip declasseerde: 4-1. Trainer Foeke Booy hebben we toen nooit horen zeuren over een oneerlijke finale.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind dat van den Bron wel degelijk een punt heeft. Bij een finale hoort geen thuisvoordeel. Ik vind het prima dat de finale elke keer in de Kuip wordt gespeeld wanneer Feyenoord deze niet heeft gehaald, maar anders moet er gewoon in een ander stadion gespeeld worden.

9 maart 2020 om 07:07

Had de Uefa Cup finale van 2002 ook maar ergens anders gespeeld moeten worden omdat Feyenoord toen toevallig de finale haalde in eigen stadion? Het is nu eenmaal het finale stadion wie dan ook de finale haalt, dus niet zeuren maar gewoon voetballen

9 maart 2020 om 07:12

Die finale was eenmalig in de Kuip. Stel je voor dat de CL finale standaard in het Bernabeu wordt gespeeld. Dat is toch ook niet eerlijk. Dat wisselt ook niet voor niets elk jaar.

9 maart 2020 om 07:15

Dat wisselt elk jaar omdat het een internationaal toernooi is. In Nederland kunnen enkel de Kuip en de ArenA een dergelijke finale organiseren. Dan heb je wel vaker het team wat in dat stadion speelt in de finale. Tenzij de KNVB een stadion bouwt a la Wembley. Voor Oranje en finales. Ga jij het betalen?

9 maart 2020 om 07:16

Dat komt omdat je over heel Europa grote stadions hebt staan en de CL een Europese beker is, in NL heb je maar 2 stadions die groot genoeg zijn om als decor te gebruiken voor een finale, die staan in Amsterdam en Rotterdam dus dan is er weinig keus

9 maart 2020 om 07:23

Het Philips Stadion en de Grolsch Veste zijn groot genoeg. De meeste kaarten zijn toch voor relaties.

9 maart 2020 om 07:43

17.500 voor Feyenoord, 17.500 voor Utrecht en 12.500 voor relaties. Feyenoorders naar alle waarschijnlijkheid

9 maart 2020 om 07:47

Dat is inderdaad goed verdeeld. Ik dacht dat het meer relatiekaarten waren, maar dat valt wel mee dan.

9 maart 2020 om 07:47

Beide stadions zijn niet groot genoeg, als je ze beide bij elkaar optelt zijn ze net iets groter dan de Kuip of de Arena, het is gewoon gezeur van Brommetje

9 maart 2020 om 07:57

Los je dit op als je ergens anders speelt dan? Dan heb je exact dezelfde verhouding maar dan alleen wat minder kaartjes omdat het stadion kleiner is.

9 maart 2020 om 09:28

@fr_jc Zo zou het moeten maar in het verleden zagen we dat bepaalde ploegen minder kaartjes toebedeeld kregen. Daar zou de Knvb goed op moeten letten.

9 maart 2020 om 09:57

Speedy; deze aantallen zijn er beschikbaar voor beide clubs. Mocht Utrecht ze niet allen afnemen dan zitten er dus Feyenoorders op die plekken. De kaarten die naar de relaties gaan staan ook al vast. Dat Feyenoorders nou eenmaal meer inventief zijn om aan die 'vrije' en 'relatie' kaarten te komen....

9 maart 2020 om 14:32

@jenniferin Spanje spelen ze de bekerfinale ook op neutraal terrein. Dat zou in NL ook makkelijk kunnen.

9 maart 2020 om 07:13

Je kan dus niet een maand van te voren een (ander) stadion aanwijzen. Vooraf gaand aan een seizoen moet die al bekend zijn.

9 maart 2020 om 07:48

@ Vesta - wil jij mij dan 1 keer uitleggen wat dat enorme thuisvoordeel is? Ik ben afgelopen jaren bij de finales Feyenoord - Utrecht en Feyenoord AZ geweest, zat niet in mijn eigen (SK-)vak en er waren net zoveel supporters van Utrecht en AZ. Het gaat mi echt alleen om de eigen kleedkamer - big deal.

9 maart 2020 om 11:12

Ik denk niet dat Van der Brom doelt op de kleedkamer eerlijk gezegd, denk je wel? Het gaat natuurlijk om het voordeel van het spelen op je eigen vertrouwde veld in je eigen stadion waar je 20 keer per seizoen speelt. Ik kan me wel enigszins vinden in Van der Brom maar de alternatieven zijn natuurlijk beperkt. Je zou in de toekomst wellicht kunnen kijken naar de mogelijkheid om de Kuip of de Arena te gebruiken, afhankelijk van de finalisten (met de Kuip als voorkeursoptie als Feyenoord of Ajax geen van beide de finale halen). Philips Stadion is al aan de kleine kant voor een bekerfinale namelijk.. Dit jaar wordt er natuurlijk sowieso in De Kuip gespeeld, dat is immers gewoon de normale planning en dat snap Vd Brom ook wel natuurlijk.

9 maart 2020 om 11:27

Het punt van John van der Brom is niet alleen dat het niet op neutraal gebied is. Maar nog voordat de de finale gespeeld werd. Ging men al bijna uit van Feyenoord - Ajax. En dat de finale dan in een Kuip niet eerlijk zou zijn. Omdat "fans" van beide teams zich niet kunnen gedragen. En dat de finale dan over twee wedstrijden uitgesmeerd moesten worden. Nu is dat niet het geval en moet er alleen in de kuip gevoetbald worden. Daar gaat het meer om dan het niet hebben van het thuisvoordeel.

9 maart 2020 om 08:32

In een ander stadion ? Als het een risico-wedstrijd wordt dan wil geen ander stadion die wedstrijd hebben . Dan loop je te leuren met de beker-finale en moet je vragen of iemand aub de finale in hun stadion wil toelaten. Of wil je een apart stadion laten bouwen , waar wil je die dan neerzetten .....??

9 maart 2020 om 10:18

Ik ben wel benieuwd wie de geleden schade voor de Stadion NV zou vergoeden, plus de politieinzet in een andere regio (inclusief intrekken van verlof in het ergste geval), en dan nog het schadeloos stellen van de clubs omdat er zo 10.000 kaarten minder verkocht kunnen worden. Arena klin kt leuk maar zie je het al voor je, 40.000 Utrecht en Feyenoord supporters in Amsterdam, toevallig 2 teams waar voor Ajax geen uitsupporters meer mogen om misdragingen,

9 maart 2020 om 10:50

"' Ik vind dat van den Bron wel degelijk een punt heeft. Bij een finale hoort geen thuisvoordeel. Ik vind het prima dat de finale elke keer in de Kuip wordt gespeeld wanneer Feyenoord deze niet heeft gehaald, maar anders moet er gewoon in een ander stadion gespeeld worden ". Natuurlijk heeft hij een punt, in zijn geval zelfs een dubbel punt. Feyenoord heeft in de finale niet alleen het thuisvoordeel, de kans dat de club die finale weet te behalen is ook nog eens veel groter dan dat dat voor Utrecht geldt. Ik vind het echter een zwaktebod om daar nu over te beginnen nu hij die finale gehaald heeft. Die finale wordt tenslotte al sinds jaar en dag in de Kuip gespeeld. Het is echter wel bedenkelijk dat de strijd om de JC schaal vroeger in Arena werd gespeeld en nu in het stadion van de kampioen. Een dergelijke constructie zou je ook voor de bekerfinale kunnen toepassen, door de wedstrijd in het stadion van 1 van de twee finalisten laten spelen. Vermits dat organisatorisch mogelijk is, natuurlijk. Je zou de bekerfinale ook ieder jaar in een ander stadion kunnen laten spelen zoals in de Europese toernooien gebeurt. Of het ene jaar in Amsterdam en het andere jaar in Rotterdam als de grootte van het stadion een probleem is. Een uit- en thuiswedstrijd zou ook kunnen, dat zou in ieder geval een stuk eerlijker zijn. Ik vind het ook bedenkelijk dat de finale in Rotterdam wordt gehouden, terwijl de Burgemeester geen Ajax supporters wil toelaten. Toen Ajax tot de halve finalisten behoorde, kon het ineens wel en dat is eigenlijk nog bedenkelijker.

Ondanks dat je hier achteraf nooit over moet zeuren, heeft van den Brom wel gelijk. Het was van te voren natuurlijk al bekend dat de finale in de Kuip is, maar Driessen moet nu niet doen alsof dat geen voordeel voor Feyenoord is. En dan met een argument van 2 jaar geleden komen wat eigenlijk alleen maar weer een onderbuik gevoel is, slaat deze column weer nergens op.

9 maart 2020 om 07:16

Welk voordeel heeft het dan? En even je onderbuik gevoel weglatend. Ze hoeven niet zo lang te reizen is dan het enige. Feitelijk gezien. Evenveel supporters.

9 maart 2020 om 09:30

Niet altijd, bij grote ploegen wil de burgemeester nog weleens minder kaarten geven aan de grote bezoekende ploeg.

9 maart 2020 om 17:49

Feitelijk zitten er meer Feyenoorders in hun eigen stadion dan de tegen Sander. Is het al bedenkelijk dat Feyenoord bijna altijd thuis speelt in de beker en als ze de finale halen sowieso thuis spelen. En je idealistische droom van gelijk verdeelde kaarten, dat gebeurt gewoon niet

Goh, Azijn Valentijn heeft ook eens een x een goed punt, het slaat ook nergens op, de finale is nou eenmaal in de Kuip, dus niet zeuren.. Aangezien er maar 2 stadions zijn met 40.000 plus toeschouwers is het ook niet zo lastig om te snappen dat de finale in de Kuip blijft en de fruitschaal in de Arena, daarbij zit Amsterdam niet te wachten op een finale Utrecht-Feyenoord in de Arena, dat zou een hoop geld kosten

9 maart 2020 om 07:08

Je weet dat de JC Schaal al een poosje niet meer standaard in de JC Arena wordt gespeeld?

9 maart 2020 om 07:12

Blackpool, dat klopt, maar toen was er toch ook geen gezeur over wel en of niet thuis voordeel? Het is gewoon indekken voor een evt verlies

9 maart 2020 om 08:02

Dat daar nauwelijks of geen gezeur bij was is omdat de JC Schaal een prijs is waar geen belang aan vast zit. Geen Europees voetbal. Ik kan mij ook niet herinneren dat er ooit een club is geweest die gehuldigd is na het winnen van de JC Schaal.

9 maart 2020 om 08:11

Dan alsnog zie ik het probleem niet, en anders moeten ze afspreken dat het elk jaar ergens anders wordt gespeeld en niet pas nadat Feyenoord de finale haalt en een andere club daar moeite mee heeft

9 maart 2020 om 07:10

Je kunt toch niet ontkennen dat het een groot voordeel is voor Feyenoord!? Dus uitwijken naar een ander stadion is nodig, anders is het geen eerlijke wedstrijd. Het is niet voor niets dat men altijd spreekt over thuisvoordeel. Philips stadion of de Grolsch Veste zijn, naast de Arena, prima opties wat mij betreft.

9 maart 2020 om 07:14

Alleen de Arena is een optie want die andere stadions zijn gewoon niet groot genoeg voor een finale, dan ga je van 52.000 man naar 34.000 in Eindhoven en naar nog minder in Enschede, dat zijn geen finale stadions

9 maart 2020 om 07:17

Welk voordeel hebben ze dan? En al zeker geen groot voordeel. Een kleine zes weken voor een finale kan het stadion niet meer veranderd worden.

9 maart 2020 om 07:24

Ook in de Arena of welk ander stadion ook zal het merendeel van de supporters voor Feyenoord zijn omdat er nu eenmaal meer mensen voor Feyenoord zijn dan voor Utrecht. Daarbij denk ik niet dat Halsema of welke andere burgemeester zit te wachten op 40 000 Utrecht en Feyenoord supporters, zeker niet met de akties die Ajax supporters de laatste tijd hebben uitgehaald...

9 maart 2020 om 07:27

De laatste jaren hebben Feyenoord en Utrecht supporters vaker met elkaar gevochten dan Feyenoord en Ajax supporters in de laatste 15 jaar.

9 maart 2020 om 07:45

Dat klopt en de Ajax supporters zijn de laatste 2 jaar vaker in het nieuws gekomen vanwege ongeregeldheden dus de mix Utrecht Feyenoord Ajax in Amsterdam is vragen om problemen. Daarbij is een deel van de Feyenoord supporters nog niet vergeten hoe een deel van de Ajax aanhang de Kuip gesloopt heeft de afgelopen beker finale en waarschijnlijk hetzelfde zullen doen bij de Arena. Verstandig dus om de bekerfinale niet in Amsterdam te houden. Andere stadions zijn te klein dus blijft de Kuip over...

9 maart 2020 om 09:35

Tja en jij bepaald hier wat groot genoeg is? 52.000 is ook niet groot genoeg voor een finale. Met zoveel supporters spelen ze in Engeland een degradatiewedstrijd.

9 maart 2020 om 09:47

De KNVB bepaald dat, vandaar dat geen enkel ander stadion tot nu toe kan fungeren als Finale stadion, anders hadden ze dat al wel gedaan, leuk dat je Engeland erbij haalt maar dat is hier niet aan de orde, de Arena en de Kuip zijn gewoon de finale stadions in NL, of je dat nou leuk vind of niet

9 maart 2020 om 14:37

@harisvuckicdat is natuurlijk gewoon onzin. Er zijn zat clubs in Engeland die een capaciteit van rond de 30.000 of zelfs minder hebben. Liverpool en City hebben bijvoorbeeld ook "maar" een capaciteit van 55.000.

Hoewel het beeld dat Driessen hier van VD Brom schetst helemaal klopt en VD Brom idd beter had kunnen zeggen dat zij Feyenoord in eigen huis gaan verslaan, heeft VD Brom ook gelijk. Wand ook al verdeel je de kaarten 50/50 dan nog heeft Feyenoord gewoon voordeel. En dat voordeel is echt wel meer als alleen het kledinghaakje. Alleen daar verander je nu niets aan, dus had VD Brom dit beter anders aan kunnen pakken.

9 maart 2020 om 07:18

Hoe hebben ze dan “gewoon” voordeel? Iedereen zegt het maar niemand komt met de redenen.

Gezeur van vd Brom natuurlijk. Kaarten worden evenredig verdeeld. Feyenoord heeft nou eenmaal meer aanhangers dus is het niet zo vreemd dat er meer Feyenoord supporters in het stadion zitten. Dat zou ook het geval zijn als de finale in Amsterdam of Eindhoven gespeeld zou worden. Het enige voordeel zou zijn dat Feyenoord in eigen stadion speelt en dus het stadion beter kent.

9 maart 2020 om 07:18

Philips stadion is te klein voor een finale.

9 maart 2020 om 07:29

Het zijn er maar 10.000 minder, dat valt reuze mee

9 maart 2020 om 07:46

Het is maar wat je vind mee vallen. Voor mij als seizoenkaarthouder is het nu al 50/50 of ik een kaart kan krijgen.

9 maart 2020 om 09:29

Dat is een capaciteit verlaging van 25%. Valt idd reuze mee...

9 maart 2020 om 10:27

Ben benieuwd of hij zo'n verlaging van z'n salaris ook wel vindt meevallen...

De feyenoordfans creëren het voordeel zelf door hun hondstrouwe gedrag. Ook als de finale in een ander stadion is, dan kopen de feyenoordfans veel meer kaarten voor de neutrale vakken. Bij een finale met Feyenoord lijkt het altijd of Feyenoord thuis speelt. Het voordeel van Feyenoord zit hem naar mijn mening niet in het stadion, maar in de fans.

9 maart 2020 om 07:39

Dat er meer Feyenoordsupporters op de neutrale vakken zitten komt gewoon doordat er veel meer supporters zijn. Als seizoenkaarthouder van Feyenoord is de kans haast 50/50 of je een kaart voor de finale kan bemachtigen. Fc Utrecht zit volgens mij aan de 10.000 seizoenkaarthouder dus dan heb je sowieso een kaart. Als je dan echt fan bent van Utrecht dan moet een finale kaart wel te regelen zijn.

Inderdaad:echt gezeur van vd Brom.hij wist toch van tevoren,dat de finale in de Kuip is?dan moet hij ook niet zeuren.iedere andere ploeg had het wel leuk gevonden om in een volle Kuipte spelen.trouwens,als ik het goed heb,worden de kaarten gedeeld ,dus ongeveer evenveel feyenoord-als utrechtsupporters.kan wel leuk worden,denk ik.

Cry me a river, John. De bekerfinale wordt sinds jaar en dag in de Kuip gespeeld en dat zal, in ieder geval tot het nieuwe stadion er staat nog wel zo blijven.

Als je roept dat er geen sprake is van een thuisvoordeel voor Feyenoord, dan heb je duidelijk geen kijk op. Natuurlijk is het een voordeel als je als supportersclub in je eigen stadion je team kan aanmoedigen. Je kent de dynamiek. Overigens mag volgens mij de op papier thuisploeg in de kleedkamer van Feyenoord en dat is in dit geval FC Utrecht. Daar kun je vanaf zien zoals AZ 2 of 3 seizoenen geleden. Dus ook hier is Driessen weer eens verkeerd geinformeerd. Overigens pleit ik niet voor het verplaatsen van de bekerfinale naar een ander stadion. Ik vind de Kuip het beste voor zo'n wedstrijd en als Feyenoord dan een voordeeltje heeft omdat ze altijd in de Kuip spelen is het niet anders. Maar laten we niet doen alsof het voordeel niet zou bestaan.

9 maart 2020 om 08:16

Het is maar hoe groot nadeel je er zelf van maakt. Puur gezien is er toch geen nadeel. 11 tegen 11. Thuisvak en uitvak evengroot.. Het is geen knobbelveld of kunstgrasveld waar de uitploeg aan moet wennen. Ik wil niet ontkennen dat het voor Feyenoord erg prettig is om in eigen stadion te spelen. Maar hoeveel invloed heeft het op de wedstrijd zelf.

9 maart 2020 om 08:51

Er zijn net zoveel kaarten voor Utrecht aanhangers als voor Feyenoord aanhangers. Waar heb je het over?

9 maart 2020 om 11:36

Je bent zelf verkeerd geïnformeerd Master D. Volgens de regels van de KNVB heeft Feyenoord altijd het recht om de thuiskleedkamer te gebruiken.

"Indien Feyenoord als uitspelende deelnemer aan de finale wordt aangemerkt, heeft zij het recht om wel gebruik te maken van de kleedkamer van de thuisspelende club." Een merkwaardige regel? De KNVB vindt van niet. "Dat is zo bepaald omdat de Kuip het stadion van Feyenoord is, het staat al jaren zo in de reglementen en daar hebben we nooit een wanklank over gehoord. Mocht de regel bij andere clubs weerstand oproepen, dan kunnen we ernaar kijken", aldus een woordvoerder van de KNVB.

Pfffff wat een stelletje mierenneukers zeg. Dus jullie zeggen allemaal dat de plaats voor het spelen van een finale pas genomen kan/mag worden nadat de halve finales gespeeld zijn? Misschien de finale dan maar in het buitenland spelen? O nee, dan krijg je daar weer gezeur over, want dan is het voor de ene groep supporters verder reizen als voor de andere groep. Als we maar wat te zeiken hebben met z'n allen. Ik zeg...... gewoon voetballen.

Ik vind dat met die kleedkamers wel flauw. Het is toch humor dat Feyenoord als uitteam in de uit kleedkamer moet en dat Utrecht het feestje in het Feyenoord bad kan vieren. Ik vind trouwens ook dat Utrecht als thuisteam de verwarming in de kleedkamer van het uitteam mag instellen.

Neutraal terrein. Ondanks dat kaarten eerlijk verdeeld worden. Feijenoord speelt in het stadion waar ze elke week in spelen/trainen. Dat is al een grote streep voor. Vanaf volgend jaar zou ik per direct het back-up plan invoeren van mocht Feijenoord de finale halen dit op een neutraal terrein gespeeld moet worden (arena of Philips stadion zijn prima opties).

9 maart 2020 om 10:10

Philips stadion scheelt 15.000 kaarten met de Kuip, kan best dat jij dat een leuke optie vindt maar voor clubs die wel een grote aanhang genieten is dat gewoon flink balen. Daarbij wil ik Femke nog wel eens zien als ze te horen krijgt dat ze last minut (wat al niet kan maar dat stuk zullen we voor het gemak maar even buiten beschouwing laten) 40.000 Feyenoord en Utrecht supporters in Amsterdam mag ontvangen

Ik ben het eens met van der Brom, van Seumeren pak de beurs de finale komt naar Utrecht. Graag gegarandeerd 17.500 kaarten naar Feyenoord en 12.500 naar de Knvb, de rest mag allemaal naar utrecht. Er is wel enig mentaal voordeel om "thuis" te spelen maar om dat bespreekbaar te maken op het moment dat je ajax hebt uitgeschakeld en de finale hebt behaald is een zwaktebod en een heel slecht signaal naar je eigen team. Je kan je punt ook maken door te zeggen dat je Feyenoord in eigen stadion zal verslaan, geeft een ander signaal af naar je team en achterban

vd Brom moet niet zo zeiken, dan kan iedere uitploeg in de Knvb beker wel gaan zeuren. Dat Utrecht thuis tegen Ajax mocht aantreden hoor je hem niet klagen......dus vd Brom mondje dicht en gewoon de finale spelen in de Kuip, wordt eens een echte kerel in plaats van een jankerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren