Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Drenthe onthult hoe Ramos bij Real Madrid de spot dreef met Ronaldo

Laatste update:

Royston Drenthe brengt in een uitzending van El Chiringuito TV een bijzondere anekdote uit zijn periode bij Real Madrid naar voren. Volgens de huidige speler van Racing Murcia dreef Sergio Ramos op trainingen van de Koninklijke geregeld de spot met Cristiano Ronaldo, tot het moment dat de Portugese aanvaller in 2009 de overstap maakte van Manchester United richting Real.

"Ik kan me nog perfect herinneren dat Ramos altijd de vrije trappen van Ronaldo nadeed na afloop van de trainingen, met die bekende aanloop van hem. Maar daar kwam eigenlijk direct een einde aan toen Ronaldo naar de club kwam", zo doet Drenthe met een glimlach op zijn gezicht uit de doeken. "Ronaldo verscheen ook met die mentaliteit bij Real en als hij bij de partijvorm niet bij het groepje van Ramos hoorde, dan deed Sergio bij wijze van grap nog weleens de vrije trappen van Ronaldo na op de training", aldus Drenthe, die tussen 2007 en 2010 actief was voor de Madrileense grootmacht.

Drenthe heeft desondanks zeer veel respect voor Ronaldo, die in zijn jonge jaren bij Real al enorm veel professionaliteit aan de dag legde. "Zijn manier van trainen was toen al van een veel hoger niveau en met de manier waarop hij met zijn lichaam omgaat is Ronaldo altijd een groot voorbeeld geweest", deelt Drenthe een compliment uit aan de inmiddels 36-jarige aanvaller van Juventus. "Daarom duurt zijn loopbaan ook al zo lang." De ex-speler van Real komt in dat kader gelijk met een passend voorbeeld op de proppen.

"Als we met de spelersgroep van Real gingen eten in een restaurant en er stond een schaal met ham op tafel, dan nam Ronaldo altijd maar één plakje, absoluut niet meer. Als hij op zo'n moment de hele schaal had opgegeten, dan kon dat de volgende dag weleens een negatief effect hebben tijdens de training." Ronaldo veroverde met Real uiteindelijk maar liefst viermaal de Champions League, voordat hij in de zomer van 2018 koos voor een nieuwe uitdaging bij Juventus.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi verhaal van Roy. Het is altijd mooi als Sergio Ramos en Cristiano Ronaldo in 1 verhaal genoemd worden. Je hebt het hier over de 2 beste spelers van de afgelopen 15 jaar, die samen Real Madrid naar het hoogste plafond ooit getilt hebben, met drie CL bekers op rij. Het is dat Cristiano Ronaldo onze president op het verkeerde been zette en opeens weg wilde, anders had Real er wel 5 op rij gewonnen.

3 maart 2021 om 12:07

Leten we eerlijk zijn, ze hadden er makkelijk 7 op rij kunnen winnen. Het machtige maagdelijke wit had vele malen vaker moeten triomferen onder keizer Florentino en koning Zidane

3 maart 2021 om 12:11

Als ik heel eerlijk moet zijn moesten zij het 15 keer op rij winnen.

3 maart 2021 om 12:29

Zullen we Real gewoon elk jaar alleen de finale laten spelen? Laten we het toernooi gewoon in tact zoals het is, maar dan is de winst in de huidige finale niet de cup met de grote oren, maar een plaats in de finale tegen Real. Die wedstrijd spelen ze natuurlijk in Bernabeu, en Real speelt met 1 man meer en mag onbeperkt wisselen. Is dat een idee?

3 maart 2021 om 12:33

Dat heeft het Goddelijke Real niet nodig, onstuitbaar bestormen ze het vijandelijke doel op jacht naar oneindige glorie in al haar grootheid onder leiding van de allergrootste voorzitter allertijden Florentino Perez en godenzoon Zindedine Zizou Zidane

3 maart 2021 om 16:29

Ik zou het gewoon omdopen tot de Real Madrid League. Klaar.

3 maart 2021 om 16:26

De 2 beste spelers van de afgelopen 15 jaar? Dit is gewoon provoceren, voor de zoveelste keer. Er speelt in Barcelona nog iemand die daar niet voor niets de topscorer aller tijden werd.

3 maart 2021 om 18:56

Hij heeft het puur over real en niet de wereld.

"zijn manier van trainen was toen al van een veel hoger niveau en met de manier waarop hij met zijn lichaam omgaat is Ronaldo altijd een groot voorbeeld geweest", deelt Drenthe een compliment uit aan de inmiddels 36-jarige aanvaller van Juventus.

Misschien had Royston Drenthe er goed aan gedaan om ook maar iets van dat voorbeeld over te nemen.

3 maart 2021 om 11:27

Drenthe is dat nu al een aantal jaartjes aan het inhalen, krachttraining en cardio als een malle. Maargoed, hij heeft natuurlijk een veel compactere bouw.

3 maart 2021 om 13:18

We weten in ieder geval waar de rest van die schaal ham gebleven is

'drenthe heeft desondanks zeer veel respect voor Ronaldo'

Desondanks? Beetje rare suggestie om te stellen dat iemand geen respect heeft voor een ander omdat compleet iemand anders vrije trappen van iemand na doet.

Vind Drenthe een prachtige kerel, maar in zijn anekdotes laat hij het graag overkomen alsof Ramos en Ronaldo zijn beste vrienden waren. Vraag me af of ze dat andersom ook zo zien, ik vermoed van niet. Zou het trouwens ook wel leuk vinden als hij eens met verhalen uit Engeland, Rusland, Turkije of de VAE kwam, want de toppers van Real Madrid kennen we natuurlijk wel (in dit geval ging het om een Spaans medium, dus dat valt te begrijpen).

3 maart 2021 om 12:39

Bijzondere interpretatie heb jij, hij heeft met hen samengespeeld en beide heren van dichtbij meegemaakt; hij heeft herinneringen en deelt die nu. Flauwe zure reactie

3 maart 2021 om 13:12

Prima dat je mijn reactie zuur vindt. Maar als iemand elf verschillende clubs en pakweg tweehonderd medespelers (waarschijnlijk meer) heeft gehad, dan vind ik het wat opvallend dat hij altijd verhaalt over de grote jongens en niet over zijn tijd bij Sparta of Reading. Blijkbaar vindt Drenthe het erg interessant om te benadrukken dat hij met de groten der aarde heeft gespeeld, maar vergeet er steeds bij te vermelden dat hij zelf is mislukt bij Real Madrid.

3 maart 2021 om 13:25

Dat is totaal niet relevant, hij deelt een anekdote berust op waarheid omdat hij er waarschijnlijk naar wordt gevraagd. Misschien is hij gewoon trots dat hij daar heeft gespeeld, zou ik ook zijn. 1 kopje minder azijn in de ochtend doet wonderen trouwens

3 maart 2021 om 14:29

Jammer dat je steeds met termen als azijn en zuur komt, dat maakt je reactie niet meer waard. Probeer te accepteren dat leden een andere mening hebben dan jij, deze reageerfunctie is immers bedoeld voor discussie. On: ik vind het wel degelijk relevant, want de stoere verhalen van Drenthe maken hem alleen maar minder geloofwaardig.

3 maart 2021 om 17:25

Wie kan het wat schelen wat die jongens bij Reading of Sparta doen? Aparte suggestie, je kan zelf toch wel bedenken dat er meer animo is naar een anekdote naar zulke grote voetballers zoals Ronaldo of Ramos? Drenthe heeft voor Real Madrid gespeeld, is niet geworden wat hij en anderen wellicht hadden gehoopt maar nog steeds zeer indrukwekkend. Kan mij het schelen wat ze op het Kasteel bij de training doen..

4 maart 2021 om 15:44

Dus je bent nooit het kinderlijke niveau ontstegen van clubsupporter? Loop je ook nog in een shirtje van Real Madrid rond? Drenthe probeert al jaren tof te doen over zijn Real Madrid-verleden. Leuke gast verder, maar die verhalen zijn vaak van hetzelfde laken en pak. Even laten zien dat je met grote jongens hebt mogen voetballen. Heeft iets treurigs.

4 maart 2021 om 16:26

Voetbalvreugd: Deze reactie en dan het woordje treurig ... ik heb medelijden met je

3 maart 2021 om 12:47

Ben ik het wel enigszins mee eens. Ik sta vooral te kijken van het feit dat hij zo positief lijkt over deze periode, wat lijkt te getuigen van weinig zelfkritiek, aangezien hij een absolute topspeler had kunnen worden maar het gewoon heeft laten lopen. Je zou denken dat hij nogal zuur zou moeten zijn omdat hij zijn carrière heeft laten lopen

3 maart 2021 om 16:36

Tuurlijk is hij zuur. Hij is nu ouder met meer zelfreflectie en heeft gewoon dikke spijt dat ie er niet meer uit heeft proberen te halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren