Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dr. Erkut Sögüt reageert: 'Hij werkt hard om te wennen aan Emery's systeem'

Laatste update:

Mesut Özil is op dit moment niet onomstreden bij Arsenal, waardoor er in de Engelse media volop wordt gespeculeerd over de sportieve toekomst van de middenvelder. De dertigjarige Duitser werd dit seizoen in de Premier League in dertien optredens zesmaal vroegtijdig naar de kant gehaald door trainer Unai Emery, maar Dr. Erkut Sögüt verzekert dat Özil gelukkig is bij Arsenal en op dit moment niet aan een vertrek uit het Emirates Stadium denkt.

"Ik spreek in het openbaar liever niet over de situatie van Mesut, maar aangezien er wordt gespeculeerd over een vertrek, heb ik het gevoel dat het belangrijk is om enige duidelijkheid te verschaffen, zodat dit kan stoppen en we ons op het voetbal kunnen focussen", vertelt de zaakwaarnemer van de creatieve middenvelder woensdag in gesprek met Goal. Özil kampt op dit momenteel volgens de officiële lezing van Arsenal met een knieblessure, maar vast lijkt te staan dat Emery in zijn ploeg geen sleutelrol weggelegd ziet voor de wereldkampioen van 2014.

Özil was dit seizoen in de Premier League twaalfmaal basisspeler, maar liefst zes keer haalde hij het einde van de wedstrijd niet. Meest recent werd hij in het uitduel met Brighton & Hove Albion (1-1) al in de rust geslachtofferd door Emery, die na afloop sprak van een 'tactische beslissing'. De Spaanse opvolger van Arsène Wenger kiest er zelden voor zijn elftal te laten opereren met een klassieke nummer tien, waardoor de positie van Özil in het huidige Arsenal-team verdwenen lijkt. Sögüt wijst echter op het tot medio 2021 doorlopende contract van zijn cliënt, ter waarde van bijna 400.000 euro per week. "Mesut heeft vorig jaar in januari een nieuw contract getekend, omdat hij zijn toekomst bij Arsenal ziet. Sindsdien is er niets veranderd. Hij wil bij Arsenal blijven tot het einde van zijn contract en misschien zelfs wel langer."

"Mesut is voor de volledige 100 procent toegewijd aan Arsenal. Hij houdt van de club, deelt haar waarden en wil nergens anders zijn", vervolgt de belangenbehartiger. "Hij is trots om het shirt van de club te dragen en is trots om Arsenal te vertegenwoordigen, zowel op als naast het veld. Hij neemt verantwoordelijkheid, getuige ook het feit dat hij dit seizoen is gekozen als een van de aanvoerders, en onderhoudt een uitstekende relatie met zijn teamgenoten, de technische staf en de supporters van Arsenal."

Özil speelt sinds de zomer van 2013 voor Arsenal, dat destijds vijftig miljoen euro overmaakte naar Real Madrid teneinde de in Gelsenkirchen geboren linkspoot vast te leggen. Hij was in zijn eerste vijf seizoenen, onder leiding van Emery’s voorganger Wenger, goed voor 37 doelpunten en 71 assists in 196 officiële wedstrijden. Sinds deze voetbaljaargang is hij niet langer onomstreden en wist hij in 16 optredens 4 treffers en 2 assists te verzorgen. "In het laatste jaar is er voor iedereen binnen de club veel veranderd en het begin van dit seizoen was niet perfect voor Mesut. Hij kampte met blessureleed en was ziek. Daarnaast werkt hij hard om te wennen aan het systeem dat Emery heeft geïntroduceerd. Dit kost misschien enige tijd, maar Mesut zal er alles aan doen om het te laten werken en Arsenal aan succes te helpen”, aldus Sögüt.

Mesut Özil hoort onomstreden te zijn bij Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In wedstrijden tegen de top 6 Ozil op de flank plaatsen in ren 433 samen met Laca en Aube voorin. Tegen de rest vd teams gewoon 4231 of 4312 met Ozil op ik 10. Maar zo lang Arsenal geen kwaliteit verdedigers, backs en middenvelders haalt, gaat dit niet lukken.

2 januari 2019 om 23:09

Waarom niet gewoon 4-3-1-2 tegen de top 6 met Ozil op 10? Ozil is op 10 veel beter dan om de vleugels

3 januari 2019 om 06:38

Omdat die 7 achter hem allemaal Arsenal niveau onwaardig zijn. Klinkt misschien hard maar ik heb nog altijd het Arsenal van vroeger voor me die altijd mee deed om de prijzen. De top 6 wordt ieder jaar sterker maar Arsenal ging van top 2 naar top 4 naar top 6. Ik verwacht dat als ze zo doorgaan ze top 8 worden.

Ik denk niet dat Ozil deze transferperiode zal vertrekken, maar als de situatie niet gaat veranderen dan is het wellicht voor beide partijen beter als hij in de zomer vertrekt. Ben benieuwd of Banega gaat komen. Dat zou naar mijn mening geen verbetering zijn ten opzichte van Ozil namelijk en ik zie ze ook niet snel samen starten. Dan beter tot de zomer wachten en bij een eventueel vertrek van Ozil voor een echte topper gaan die nog jaren mee kan.

Zie ook niemand Ozil overkopen voor zon mega salaris is inmiddels al 30+ ik denk dat het voor hem beter is om te blijven

Ik zie Özil echt niet meer vlammen bij Arsenal. De premier league kom je gewoon niet weg met mindere wedstrijden. Het is een competitie waar je onder een vergrootglas staat continue. Als je in de PL wilt slagen dan moet alles kloppen. Fysiek en mentaal moet je echt op je top van je kunnen zijn bij een ploeg in de top 5. Als Özil zo afwisselend zou zijn bij UTD of Chelsea was die allang op de bank beland, iets wat nu gebeurt.

Ik zou lekker naar Italie gaan, waar ze hem 5 miljoen netto makkelijk kunnen geven. Prachtig land, mooie competitie waar het iets minder hoog is gesteld met de tempo. Met de kwaliteiten van Ozil kan die daar prachtige cijfers scoren qua assists en goals tegenover de vele oude verdedigers in Italie.

2 januari 2019 om 23:45

Juventus wellicht? Napoli zou ook een mooie ploeg zijn voor hem met Ancelotti als trainer. Z'n salaris zal echter wel een struikelblok kunnen worden maar ben het met je eens dat hij wellicht in een andere competitie beter tot z'n recht komt en minder kritiek te verduren zal krijgen dan nu bij Arsenal in de Premier League.

3 januari 2019 om 12:42

Mooie club inderdaad!

Juist. We wachten de zomer af. Ik ben Özil liever kwijt dan rijk, gezien de financiële situatie, het personeel wat we hebben en de beperkte contributie dat Özil kan leveren.

Özil is een fantastische voetballer echter is hij niet consistent genoeg en stelt hij te vaak teleur in de grote wedstrijden. Een vertrek in de zomer zou voor beide partijen denk ik geen verkeerde keuze zijn alleen is het de vraag wie Özil kan en wil aantrekken met zo'n salaris. Zoals eerder benoemt hierboven zou de Serie A een mooie oplossing kunnen zijn of misschien weer terug naar Duitsland of Spanje? In Engeland zie ik hem bij geen andere ploeg meer aan de slag gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren