Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dost wil niet terug naar Nederland en zegt Feyenoord af

Laatste update:

Bas Dost ziet een terugkeer naar de Nederlandse competitie nog niet zitten. Feyenoord heeft interesse in de centrumspits van VfL Wolfsburg en zou hem graag in de zomer willen binnenhalen, maar de Rotterdammers moeten volgens Wolfsburger Nachrichten toch echt verder zoeken: Dost wil niet terug naar de Eredivisie.

/

Vier dagen geleden bracht De Telegraaf naar buiten dat Feyenoord serieuze belangstelling heeft voor Dost en dat Martin van Geel graag een nieuwe poging wilde wagen om de 27-jarige aanvaller aan te trekken. In het verleden was hij ook al eens in beeld in De Kuip, toen hij nog onder contract stond bij sc Heerenveen. Destijds was niemand echter bereid om flink te investeren in zijn komst.

Dost verkaste vervolgens naar Duitsland en heeft daar net zijn vierde jaar afgerond. In 84 wedstrijden was hij goed voor 36 doelpunten en Feyenoord had hem graag welkom geheten voor het nieuwe seizoen. Dost wil echter pas aan het einde van zijn loopbaan weer in Nederland voetballen en heeft Feyenoord zodoende afgezegd. Hij voelt er op dit moment meer voor om in de Premier League aan de slag te gaan.

Begrijp jij dat Bas Dost nog niet terug wil naar de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nee, banken in het buitenland is wat.

7 juni 2016 om 23:38

Beter banken bij een club in het buitenland dan spelen bij de top 3 in Nederland.
wat hebben wij te bieden???!

7 juni 2016 om 23:41

Ik denk dat hij wel mee kan bij een middenmoter in Spanje, Engeland, Duitsland of Italie waar hij wel in de basis staat en eventueel ook EL kan spelen. Daarnaast kan hij in het buitenland ook veel meer verdienen, ik begrijp wel dat hij nog geen trek heeft in een terugkeer naar de Eredivisie.

7 juni 2016 om 23:42

Sorry herrewijnen, mijn reactie was bedoeld op God410.

8 juni 2016 om 10:35

Zeg maar gewoon de nummer 3 van Nederland. Denk dat het wel uitmaakt of Ajax if PSV komt, of dat Feyenoord komt. Met alle respect voor Feyenoord natuurlijk, maar waarom zou je naar de nummer 3 van Nedrland gaan, geen CL, geen goede competitie, slecht salaris(vergeleken met wat hij nu verdient) en met alle respect gewoon een matig elftal. Hij moet lekker naar Engeland gaan, goede, zware competitie. Er in Nederland 25 inschieten stelt helaas niks voor.

8 juni 2016 om 00:49

Basis Feyenoord en een miljoen bruto of 2e spits bij club x en 2,5 miljoen bruto: your choice?

8 juni 2016 om 07:12

Basis Feyenoord

8 juni 2016 om 09:57

Basis fey en daarna basis ergens anders zoals Pelle.

8 juni 2016 om 18:11

2,5 niet iedereen gaat dezelfde weg als pele

Wordt het nog 1 seizoen Kramer in de spits....en weer een derde of vierde plek...helaas...jammer....

7 juni 2016 om 23:27

Daar ga ik niet van uit, dat er een spits komt is vrij wel zeker. Achahbar niet voor niks verkocht aan pec.

7 juni 2016 om 23:36

Het is niet alsof Achabar lekker veel gespeeld heeft/ingevallen is afgelopen seizoen. Als Kramer eruit ging was het vaak Kuyt of evt. Elia in de punt. Ik zie liever een fatsoenlijke rechtsbuiten komen eerlijk gezegd.

8 juni 2016 om 00:31

Liever allebei ja.

Typisch! Van Geel strooit weer met enkele grote, maar onhaalbare namen en uiteindelijk lomt hij weer met een type Kazim Kazim aanzetten. Kansloos

7 juni 2016 om 23:36

Niet typisch Van Geel hoor. Overmars kan dat ook heel goed!

7 juni 2016 om 23:51

Was afgelopen zomer toch blij met younes milik en dijks. Dikke prima. Overmars heeft veel geleerd afgelopen jaren.

7 juni 2016 om 23:57

Was je ook zo blij met Heitinga en Sanogo?

Verder ging het hier over strooien met grote namen en vervolgens niets halen.

Ontopic:

Ik vond het al zeer vreemd dat Feyenoord de interesse zo uitsprak, terwijl Dost volgens mij al eerder had aangegeven nog niet terug te willen naar Nederland.

8 juni 2016 om 00:23

En als hij kwam dan zeker niet naar Feyenoord. Daar was hij toch vrij duidelijk in
Dus ik snap v Geel echt niet.

8 juni 2016 om 02:11

Sanogo was gehuurd, en was wel een redelijk goed te begrijpen zet. Jonge speler was schijnbaar rek in zat. Heeft door blessures eigenlijk ook niet echt een kans gehad om zich te laten zien. Werd ook onterecht al heel snel beoordeeld als drama.

Heitinga was ook een begrijpelijke zet, maar De Boer gebruikte hem nooit.

8 juni 2016 om 07:22

Sanogo is nooit bekeken en Heitinga kon niet mee bij Hertha. Zo begrijpelijk is dat dus niet.. Het idee misschien wel van een jong talent en een ervaren kracht maar de uitvoering bij Ajax laat te wensen over.

8 juni 2016 om 09:08

Heitinga is denk ik nooit voor de basis gehaald, dus dat kon er wel mee door. Sanogo had in een paar optredens voor Arsenal een aardige indruk gemaakt, scoorde in de Champions League tegen Borussia Dortmund en maakte er vier tegen Benfica tijdens de Emirates Cup. Ik kan me niet voorstellen dat Ajax die beelden niet heeft gezien. Verder was hij jeugdinternational, dus die status had hij ook wel.

Dit zat er natuurlijk wel aan te komen. Dost kan nog bij een betere club mee.

Dit zeg ik nou al zo lang he. Feyenootd wilt dost heel graag maar dost eigenlijk wel naar nl terug en dan naar rdam? Niemand die daar bevestigend op kon antwoorden en daarom heb ik deze transfer nooit geloofd. Het zal er dan ook absoluut niet van komen

7 juni 2016 om 23:58

Hij heet Dost een niet Drost

8 juni 2016 om 00:09

Haha klopt. Verwarring alom in m'n hoofd. Ik sprak vandaag ook een drost, vandaar zeer waarschijnlijk

Waarom probeert van geel alleen bekende spelers in buitenland of eredivisie spelers halen? Haal eens een onbekende spelers of spelers die toevoegen aan Feyenoord en die betaalbaar zijn.

8 juni 2016 om 00:29

Omdat V Geel volgens mij zelf geen netwerk heeft waaruit hij kan putten.

8 juni 2016 om 00:40

Ik hoop juist voor jullie dat de rvc van geel uitkick, kijk wat hij met de jeugd heeft gedaan en zijn verschrikkelijke aankopen nog.

8 juni 2016 om 08:43

Is al een uitspraak geweest en mag terecht blijven zitten! Levert geweldig werk, ook nu weer bijn aheel de basis vast gelegd al.

En wat heeft hij met de jeugd gedaan dan? Hij zorgt er persoonlijk voor dat er nu net een waardeloze A selectie is? Toen ze het goed deden met veel jeugd, was het geluk voor hem. En nu er geen jeugd is is het zijn schuld........ hahahaha

Dat van Geel het probeert bij Dost is gewoon goed. Niet geschoten is altijd mis! Dat hij geen onbekende haalt is door de scouting en niet van Geel!

Maar is een trend geworden als er iets niet lekker loopt afgeven op van Geel! Als een Frikandel daar niet goed smaakt is het geloof ik nog zijn schuld...

8 juni 2016 om 00:40

Het schandalige is nog dat ie het na vorig jaar gewoon doodleuk nóg eens probeert.. Terwijl de nummer twee keuze van vorig jaar ook nog doodleuk onder contract staat.. Moet voor kramer ook lekker zijn deze berichten.. Vorige jaar was ie al tweede keuze, en nu dus nog steeds..

8 juni 2016 om 00:57

Dost zal gewoon blijven bij wolfsburg of hij gaat liever naar middenmotor clubs gaan in pl of Bundesliga.

oef dat is schrikken alsof Feyenoord ooit in beeld was.. ook weer zo'n gevalletje, hallo waar hebben we dit eerder gehoord is alleen maar de schuld van de makelaars die de prijs bij een eventuele verlening of een andere club de voorwaarden zeker willen stellen.. zie ramos vorig jaar en eerder al Cristiano Ronaldo tiss niet zo moeilijk , tiss wel moeilijk als fan zijnde om te begrijpen dat dit soort dingen echt niet gaan gebeuren maar dat is de schuld van de fan.. die niet verder na denkt als zijn neus lang is...

Tuurlijk komt hij niet naar Nederland, ik schat dat hij dan nog ongeveer 20% krijgt van wat hij nu heeft, al die geldgeile voetballers die in het dagelijkse leven nog niet het nivo van bouwvakker halen en [met alle respect voor een goede bouwvakker overigens] nog niet tot 10 kunnen tellen willen allemaal met grote happen uit die met tv gelden volgestorte PL ruif vreten.

Ok ...kan de Telegraaf dit hoofdstuk ook weer afsluiten..next..!!!

Pas als ze met het verhaal komen dat Gio , Karsdorp gewoon weer op 10 gaat zetten, neem ik ze weer serieus.!!!

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren