Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dost kan Club Brugge ondanks doelpunt niet dichter bij promovendus brengen

Laatste update:

Club Brugge is aangelopen tegen een nederlaag in de Pro League. De nummer drie van België verloor ondanks een doelpunt van Bas Dost met 2-1 van KV Mechelen en heeft daardoor een achterstand van vier punten op koploper Royale Union Saint-Gilloise, de promovendus die nota bene een wedstrijd minder heeft gespeeld. Club kende bovendien een slechte generale repetitie voor de Champions League-wedstrijd tegen RB Leipzig van woensdag. Noa Lang deed 79 minuten mee en was nagenoeg onzichtbaar; Ruud Vormer speelde de eerste helft. Bij Mechelen deden Lucas Bijker en Sandy Walsh negentig minuten mee.

Dost maakte vijf doelpunten in zijn voorgaande drie wedstrijden als basisspeler en kreeg zodoende weer het vertrouwen van trainer Philippe Clement. De spits liet zich in de slotfase van de eerste helft al gelden. Hij dwong doelman Gaëtan Coucke tot een redding en bezorgde Vormer ook een mogelijkheid om de score te openen. De wedstrijd bleef in de eerste helft verstoken van doelpunten, maar na de pauze kwam Club op voorsprong. Hans Vanaken vond Coucke op zijn pad met een inzet van dichtbij, waarna de rebound besteed bleek aan Dost: 0-1.

In het restant van de tweede helft wist Mechelen de wedstrijd echter te kantelen. Na een afgeslagen aanval verstuurde Geoffrey Hairemans een onverwachte steekpass richting Hugo Cuypers, die opdook in het strafschopgebied van Club en de verre hoek vond. Nadat Dost en Mats Rits het vizier niet op scherp hadden, bepaalde Rob Schoofs de eindstand met een verrassende stift vanbuiten het strafschopgebied. Simon Mignolet kreeg zijn hand tegen de bal, maar was niet daadkrachtig genoeg. Mechelen boekte zodoende de eerste thuiszege op Club sinds augustus 2014.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is dat een rijke investeerder van Royale Union? Ook eigenaar van Brighton. Maar wel erg knap om na 14 wedstrijden als promovendus bovenaan te staan. Bij Brugge is het dit seizoen wel echt ff wat minder.

19 november 2021 om 23:17

Het Bart Nieuwkoop effect.

Nee geen idee, zou mooi zijn als ze dit kunnen volhouden.

19 november 2021 om 23:34

Best veel geld inderdaad. Maar nog steeds enorm knap hoe ze presteren met het koningskoppel Vanzeir-Undav.

Brugge is inderdaad wat minder gestart. Maar dat was vorig seizoen ook wel.

20 november 2021 om 00:58

Beerschot had een paar jaar geleden toch ook zo'n ontzettend goede start en eindnotering toen ze net promoveerden?

20 november 2021 om 01:21

Dat was meer geluk dan wijsheid. Die hadden de meeste goals gemaakt maar ook de meeste tegen, dat was gedoemd om op een bepaald moment in te storten. Wat het ook deed en dit seizoen trekken ze dat verder en staan ze laatste.

Bij Union is het anders. Dit is geen geluk/uitstekende vorm meer. Dit is gewoon een heel goed team dat heel goed in elkaar zit. Ik zie ze play off 1 nog wel halen, terwijl Beerschot vorig jaar niet eens play off 2 haalde.

20 november 2021 om 09:35

Union Saint-Gilloise heeft zelfs een heel artikel gekregen in de spaanse sportkrant Marca en de engelse kwaliteitskrant The Independant. “Het nieuwste wonder van het Europese voetbal”.

Ik hoop echt dat ze kunnen meestrijden tot het einde. Ze spelen zeer goed voetbal.

Goh Lucas Bijker heeft ook nog even bij mijn cluppie in de segunda van Spanje gevoetbald, nou ja gevoetbald heeft een jaartje in het mooie Cádiz mogen wonen, hij werd niet echt vaak gebruikt

Wat een ramp. Schaam jullie diep, Nsoki, Mignolet en Lang op kop. Nul inzet, nul beleving. Dan nog die coronabesmettingen erbij, en de vrees voor een nieuwe golf net nu de cruciale CL en bekerwedstrijden eraan kopen. Dan nog de zuiverste penalty in de geschiedenis van het voetbal niet gekregen (VAR??). Alles zat tegen. Frustrerende avond, Clement krijgt ze niet meer scherp. Alleen Dost en Balanta waren scherp, respect heren. Vanaken deed ook nog z'n best. Maar de rest, een schande. Breng Leko terug. Verkoop Mignolet, Lang, Vormer en Nsoki en haal eens wat hongerige spelers. Van de 8 of 9 transfers is er ook maar.1 echt geslaagd (Hendry). Mannaert dus ook weer eens gefaald. Man, wat mis ik krijgers als Kossounou en Diatta.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren