Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dortmund wil City beroven van toptalent voor slechts 200.000 euro’

Laatste update:

Phil Foden staat volgens diverse Engelse media in de serieuze belangstelling van Borussia Dortmund. Ook RB Leipzig en Paris Saint-Germain houden de situatie van de achttienjarige middenvelder van Manchester City naar verluidt nauwlettend in de gaten. De huidige verbintenis van het Engelse toptalent loopt in de zomer van 2020 af en zolang hij geen nieuw contract tekent, is hij volgens de Daily Mirror voor een bedrag van 200.000 euro op te halen in het Etihad Stadium.

Manchester City is nog niet in gesprek gegaan met Foden over een eventueel nieuw contract, waardoor hij mogelijk voor een laag bedrag kan vertrekken. Het is echter de vraag of de middenvelder een overstap naar Dortmund ziet zitten, aangezien hij al sinds zijn zesde jaar bij the Citizens speelt en ondanks zijn jonge leeftijd onder manager Josep Guardiola regelmatig in actie komt in de hoofdmacht. Dit Premier League-seizoen startte hij al drie keer in de basis.

Desondanks denkt Dortmund een goede kans te maken op de komst van Foden. Eerder nam de Duitse koploper al Jadon Sancho over van Manchester City en de talentvolle buitenspeler maakt veel indruk in de Bundesliga. Hij doet het zelfs zo goed dat bondscoach Gareth Southgate hem afgelopen vrijdag zijn debuut gunde in de nationale ploeg van Engeland. In de wedstrijd tegen Kroatië in het kader van de Nations League kwam Sancho een klein kwartier voor tijd binnen de lijnen. Met Sancho als voorbeeld hoopt Borussia Dortmund Foden te kunnen verleiden tot een overstap.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toptalent beroven van City? Of City beroven van toptalent?

14 oktober 2018 om 09:58

Jij wist niet dat deze knul de eigenaar is van City? Hij mag op zoek naar een nieuw speeltje, want die club raakt ie mooi kwijt aan BVB.

Over Brahim Diaz kon ik het nog geloven, maar Foden gaan ze niet wegdoen en al helemaal niet voor dat bedeag

14 oktober 2018 om 10:00

Als dat het bedrag is dat nu in zijn contract staat heeft City er weinig over te zeggen...

14 oktober 2018 om 11:13

Klopt niet, er staat nog bij. Volgens Daily Mirror. Die willen gewoon wat schrijven

14 oktober 2018 om 10:01

Is gewoon een clausule, als de speler zelf graag wel wil, en Dortmund betaald, dan heeft Man City niets te zeggen.

14 oktober 2018 om 10:12

Hij gaat alleen niet vertrekken want hij en zijn familie zijn hardcore City-fans. Daarbij krijgt hij al aardig wat speeltijd in het eerste, dus ook voor meer speeltijd hoeft hij het niet te doen. Leuk gerucht, maar gaat niet gebeuren

Samen met Brahim diaz de enige twee die het niveau van het eerste hebben. Die gaan ze never laten gaan

Logisch dat BvB interesse heeft in Phoden, maar ik ben toch bang dat hij niet wilt vertrekken. Maakt best wat minuten bij City en is bovendien nog erg jong. Gezien er ook een aantal oudere middenvelders in de selectie zitten gaat hij op termijn alleen maar meer spelen zolang hij niet door de mand valt en op het niveau blijft zitten van het eerste.

Er zal wel een ruildeal aankomen met wat vergoedingen. Pep is gecharmeerd van Weigl die alleen maar op de bank zit onder Favre.
Aangezien Phoden minuten wil maken en ervaring wil opdoen is Bvb en goede keuze.
Die krijgen dan wel het predikaat “talententeam” van Europa met Pulisic, Sancho, Isak, Larsen, Alcacer, Mokonjo.
Met Reus en Witsel 2 wereldtoppers nu nog een andere keeper.

14 oktober 2018 om 12:28

Alcacer is 25 en Moukoko is 13 jaar, beetje laat/vroeg om ze als talenten te bestempelen. Witsel een wereldtopper noemen vind ik ook niet helemaal juist, maar voor de rest, ja we hebben een heel aardig team op het moment.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren