Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Doorbraak in transfer Man United: deal van 65 miljoen op komst’

Laatste update:

Toby Alderweireld staat voor een vertrek bij Tottenham Hotspur. De Belgische verdediger ligt nog tot volgend jaar zomer vast bij de Londenaren en volgens de Daily Mirror is het zeker dat de international Tottenham binnenkort gaat verlaten. De Engelse krant stelt dat Alderweireld 'binnen 48 uur' naar concurrent Manchester United verkast.

The Red Devils azen al lange tijd op een centrale verdediger, met onder anderen Harry Maguire van Leicester City en Yerry Mina van Barcelona als doelwitten. Alderweireld staat eveneens al een lange tijd op de lijst van de Engelse grootmacht en naar verluidt zou er nu een doorbraak zijn in de onderhandelingen tussen de twee topclubs in de Premier League.

Komende donderdag sluit de markt voor ingaande transfers in Engeland en Alderweireld zou voor die tijd nog naar Manchester verhuizen. Naar verluidt ontvangt Tottenham 65 miljoen euro met de transfer van de stopper. Manager José Mourinho zou achter de schermen aandringen op de komst van Alderweireld, ook omdat de alternatieven niet meer haalbaar lijken.

Onder meer The Sun bericht namelijk dat de transfer van Mina naar United niet meer doorgaat, nadat de topclub de eisen van de zaakwaarnemer van de Colombiaan te gortig vond. Ook Maguire lijkt niet naar Old Trafford te gaan. Leicester City ziet een vertrek van de Engels international niet zitten en dat heeft manager Claude Puel ook al meerdere malen kenbaar gemaakt.

Verwacht jij dat Toby Alderweireld deze zomer nog gaat vertrekken bij Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede aankoop voor united. Eindelijk een echte stopper in de defensie. Ben benieuwd wie Toby gaat opvolgen bij Tott. Ze hebben nog een paar dagen en met de succsesvolle transfer van Sanchez, zie ik ze nog wel met €50M aankloppen bij Ajax voor De Ligt

5 augustus 2018 om 10:43

Kunnen ze beter Mina halen, las ergens dat die nog 10m goedkoper is

5 augustus 2018 om 11:09

Is het niet zo dat Ajax mee profiteerd bijverkoop? Ik dacht aan opleidingsvergoeding

65 mil. Voor Toby vind ik best veel geld. Zeker gezien zijn leeftijd en dat hij vorig seizoen weinig heeft gespeeld.

5 augustus 2018 om 09:53

Geweldig gedaan van spurs. Die Levy is zo sluw als wat Haha verkoopt zijn spelers echt meestal goed door.

5 augustus 2018 om 10:01

Nou, Toby was het voorlaatste seizoen waarschijnlijk de beste centrale verdediger in de Premier League (vormde met Jan samen het duo dat het minst gepasseerd werd) dus het is wel logisch dat er wat meer voor hem betaald wordt.

Wat dan wel weer waanzin is, is dat je 65 miljoen betaald voor een speler met een 1 jarig contract.

5 augustus 2018 om 11:21

1 jarig contract, 29 jaar en blessure gevoelig. Belachelijk veel geld

5 augustus 2018 om 20:22

Er zit nog een eenzijdige optie in. Twee jaar dus.

65 miljoen voor iemand met nog een contract van 1 seizoen.
Uitstekend handelen van Levy dan, maar dat United zo gek zijn om dat te betalen is raar.

5 augustus 2018 om 09:53

Ik dacht precies hetzelfde. Voor een 1-jarig contract 65 miljoen neerleggen voor een verdediger. Zelfs voor de beste verdediger vind ik het al veel. Laat staan, met alle respect, voor Alderweireld. Een aardige verdediger,
maar naar mijn mening niet meer dan dat.

5 augustus 2018 om 11:20

haha tja dan ken je weinig van verdedigers. Hoort al jaren bij e beste in de prem en in 2017 vond ik hem met stip op 1 staan. Vorig seizoen heeft hij vanwege blessures en gezeik met de club weinig gespeeld maar dat verandert imo niets. Blijft hij fit dan zie ik hem weer gewoon het beste presteren van alle verdedigers in de premier league, samen met VD

5 augustus 2018 om 10:15

1 jarig contract heeft al enige tijd geen invloed meer op de transferwaarde bij goede spelers. Het gaat r om dat je kwalitijt in huis haalt en dat ze niet naar de concurrent gaan.

5 augustus 2018 om 10:24

Dan nog is 65 miljoen voor een eenjarig contract te gek voor woorden.

5 augustus 2018 om 10:47

Kowalski

Neen vind ik niet, wat doet zo een contract af aan de waarde van een topspeler? United haalt een topper die nog wel een tijd meekan, of hij nu nog een 1- jarig of een 5 jaar resterend contract heeft veranderd niet aan de speler die ze halen. Resterend contractduur is overrated.

5 augustus 2018 om 11:38

@alexdelpiero

Maar er zit ook geen restwaarde op en als Manchester United in de tijd dat Alderweireld er zou spelen geen noemenswaardige prijzen pakt, gooi je als club geld in een bodemloze put. Er is niets mis met investeren, maar voor 65 miljoen kun je prima verdedigers kopen die nog jaren meekunnen. Die zekerheid heb je niet met Alderweireld.

5 augustus 2018 om 11:52

Denk je dat een instituut als United met restwaarde in de maag zit? De grootste xlubs geven geen zier om restwaarde, alleen maar om kwaliteit, we hebben het hier niet over doorverkoopclubs die denken aan hoe goed een speler kan worden en voor hoeveel winst ze hem kunnen verkopen.

5 augustus 2018 om 10:21

Wat maakt het uit of hij nog 1 jaar of nog 5 jaar vastligt? Toch niets? United haalt voor 65 miljoen een top cv, hij is niet beter of slechter op basis van zijn resterende contractduur.

5 augustus 2018 om 11:35

Maar Manchester United is toch wel even heel anders dan Tottenham. Bovendien zou hij bij Manchester United in een ploeg komen waar hij de kar achterin moet trekken. Dan zit je ook nog met zijn leeftijd. 65 miljoen euro voor een 29-jarige speler blijft veel geld, al is dat ook een beetje het gevolg van de huidige voetbalmarkt.

Haha dit is toch prachtig om te zien hoe meesterlijk Levy zijn spelers verkoopt. Elk jaar word Tottenham een klein stukje beter en elk jaar stukke rijker zichzelf klaar te maken voor de stap naar de top, want dat gaat niet over 1 nacht ijs (lees: seizoen).

Alderweireld was al bijna uitgefaseerd, dus ook al is het een erg goede speler, de club was al gewend zonder hem te functioneren.

Overigens van United zijn kant is het gewoon normaal, ze bulken van het geld en moeten goede spelers hebben...

5 augustus 2018 om 10:43

Iedereen heeft het over het geniale werk van Levy maar onderhand wordt er gewoon helemaal niks gewonnen. Er gaan bakken geld uit bij Spurs maar de resultaten blijven wat mij beteft uit. Persoonlijk vind ik het allemaal niet zo bijzonder. De club groeit wel maar wanneer andere clubs dat ook doen en sneller dan schiet je er weinig mee op. Arsenal bijvoorbeeld wint wel zo nu en dan een prijs in de vorm van een FA cup. Daar moet spurs ook gewoon voor meedoen, zeker met dit materiaal.

5 augustus 2018 om 11:22

Maar arsenal gaat qua Europees voetbal, eindklassering en sfeer al jaren achteruit. Dan is een FA cup leuk maar Tottenham speelt volgend jaar gewoon CL en heeft een gloednieuw stadion

5 augustus 2018 om 13:45

@lucasandersen

Als je de perikelen rondom Arsenal in de gaten hebt gehouden had je geweten dat het financieel steeds beter gaat met Arsenal. Het stadion is inmiddels afbetaald en er is weer meer geld om te investeren. Ook heb je het over sfeer in het stadion dat achteruit gaat maar datzelfde gaat spurs meemaken in het nieuwe stadion. De sfeer van Highbury en white heart Lane komen nooit meer terug. Nieuwe stadions, Daar moeten de supporters altijd even hun draai vinden alvorens het los gaat. Zelfs bij west ham was dat zo. Al met al haalt Arsenal er met minder geld meer uit dan spurs dat doet en dus vind ik het beleid van spurs helemaal niet zo bijzonder. Dat wil ik er alleen mee aangeven.

8 augustus 2018 om 21:55

Elk jaar word Tottenham een klein stukje beter en elk jaar stukke rijker zichzelf klaar te maken voor de stap naar de top, want dat gaat niet over 1 nacht ijs (lees: seizoen).

vergeten te lezen?

Dom, hij is een goede verdediger maar hij kan zo uit zijn contract lopen met nog een seizoen te gaan. Daarna kan je hem voor 28 ophalen als de optie ingelicht wordt. Voor dit bedrag haal je echt wel een gevestigde verdediger. Die ene van Inter is goed. Hadden ze sneller gehandeld hadden ze umtiti voor dit bedrag kunnen halen. De ligt voor €50 miljoen. Fosu Mensah een kans geven. Ik geloof echt in die jongen.

5 augustus 2018 om 16:20

28 miljoen is de afkoopclausule. Dan hoef je alleen met de speler te onderhandelen. Nu moet je bovenop de 69 miljoen ook nog de extra fees betalen aan de speler en manager.

Zou een prima aankoop voor united zijn, al is 65 wel veel geld voor een eenjarig contract. Maarja daily mirror/the sun zijn dan ook niet de beste bronnen dus eerst maar even afwachten hoeveel er van klopt.

Heel veel geld, maar wel een geweldige versterking. Duidelijk beter dan alle huidige verdedigers bij United.

Hoop niet dat hij naar Manchester United gaat. Beter Mina

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren