Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Door de mooie zege van PSV zijn ze in Rotterdam en Amsterdam zenuwachtig’

Laatste update:

Na de nederlaag tegen Feyenoord leek PSV uitgeschakeld in de titelstrijd, maar afgelopen weekend werd het perspectief iets rooskleuriger. Door puntverlies van Feyenoord en Ajax is de tweede plaats binnen handbereik, terwijl de achterstand op de koploper uit Rotterdam is verkleind tot acht punten. Willy en René van de Kerkhof geloven weer een klein beetje in het kampioenschap.

"Door de mooie overwinning van PSV zijn ze in Rotterdam en Amsterdam zenuwachtig geworden", citeert Omroep Brabant de broers. Willy spreekt van een 'geweldige' wedstrijd van PSV tegen Roda JC Kerkrade (4-0). "En dan nog puntenverlies voor Ajax en Feyenoord, dat geeft de burger moed! Twee van zulke weekenden en we staan wel heel dichtbij."

René blijft realistisch: hij noemt acht punten tot Feyenoord een groot gat. "Als je realistisch bent, wordt Feyenoord gewoon kampioen. Maar er kan nog veel gebeuren want Feyenoord moet nog naar sc Heerenveen en Ajax." Willy kijkt eerst naar de tweede plaats. "Die vier punten achterstand op Ajax moet overbrugbaar zijn."

Maakt PSV nog een serieuze kans op de landstitel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat ze met name van elkaar zenuwachtig worden. Kampioen wordt PSV niet, maar als ze hun wedstrijden blijven dan kun ze wel de druk opvoeren. Voornamelijk op Ajax.

6 maart 2017 om 13:14

En zo kan Ajax weer de druk opvoeren op Feyenoord. Want waarom zou PSV wel 4 punten kunnen goedmaken op Ajax, maar Ajax niet op Feyenoord

De eerste plek lijkt me erg sterk, Feyenoord is zeker wakker geschud na dit weekend dat ze altijd 100% erop moeten, Ajax moet zeker achterom kijken. Ajax zie ik niet zomaar winnen van Feyenoord en PSV die gaan zeker punten laten liggen dus PSV moet gefocused blijven op de 2e plek.

6 maart 2017 om 11:49

Kan ook heel anders uitpakken, dat ze juist erg zenuwachtig worden. Als ik mijn eigen niet vergist is het nu Feyenoord - AZ, H'veen - Feyenoord - Ajax - Feyenoord.

6 maart 2017 om 12:03

Ik word er ook moe van dat iedereen maar verwacht dat Feyenoord dit allemaal verliest en Ajax en PSV alles maar winnen, ze gaan allemaal punten laten liggen en pas in april kunnen we eens kijken hoe het ervoor staat.

6 maart 2017 om 12:10

Precies je ziet het, iedereen had verwacht dat het er tegen psv in zat maar een week later tegen Sparta waren 3 punten een zekerheidje. Er gaat nog veel geks gebeuren, vandaag kun je alleen concluderen dat Feyenoord de beste papieren heeft en Ajax het zwaarste programma, want ook Europees.

6 maart 2017 om 12:36

Zwaarste progamma qua wedstrijden zeker niet. Tenzij je denkt dat ze door een midweekse wedstrijd op zondag niet van twente thuis en excelsior uit kunnen winnen. Ik vind feyenoord qua namen en op welke plek de wedstrijden gespeeld worden juist het lastigste progamma hebben.

6 maart 2017 om 13:41

En dat is precies waar het fout gaat als de spelers na een midweekse wedstrijd ook zo simpel gaat denken. Kopenhagen speelt een spelletje wat Ajax simpelweg niet goed kan hendelen; een fysieke strijd. Je ziet dat wanneer Feyenoord zo tegen ze speelt, ze het al zwaar hebben; laat staan een tegenstander die nooit anders speelt. Laat ze eerst maar eens ongeschonden uit die strijd komen en de punten pakken, want jullie waren dit weekend ook al keihard aan het lachen, maar eens te meer werden de arrogante praatjes niet waargemaakt.

6 maart 2017 om 14:19

smk88,

Dit weekend leed Feijenoord aan totale onderschatting, Sparta speelde wel geweldig maar met de instelling zoals tegen PSV was dit een makkie geweest.

Ajax leed weer eens aan het kwaaltje, dat ze met hun hoofd alweer bij Kopenhagen waren.

Groningen deed zijn best maar werd wel geholpen door een scheids die voor de zoveelste keer in de fout ging.

Als PSV zo geweldig was hadden ze wel van Feijenoord gewonnen, hadden ze nu op een achterstand van slechts twee punten gestaan.

De sterkste en meest gelukkigste zal kampioen worden, want ze zullen alledrie nog wel punten laten liggen.

Als ik naar het spel van PSV kijk dan word ik daar geen seconde zenuwachtig van.
Ajax kijkt alleen naar de nummer 1 positie en ik verwacht dat Feyenoord toch vooral naar Ajax kijkt. Qua programma heeft PSV het dan weer het makkelijkst van de top 3.

Ach er is nu nog geen pijl op te trekken. Er zijn nog 9(!) wedstrijden te spelen, dus er is nog van alles mogelijk. Er is echter maar een ding zeker: spannend wordt het!

6 maart 2017 om 12:34

Hangt er vanaf wat je als "makkelijk" definieert. Ajax heeft qua namen nog wel een paar lastige zoals twente, heereveen en az, maar die krijgen we alle 3 thuis. Qua uitwedstrijden heeft Ajax zeker het voordeel. Ajax 4 en psv en feyenoord allebei 5. Ajax moet van die 4 nog naar excelsior, willem 2 en nec en dat horen gewoon 9 punten te zijn. Alleen psv zie ik als als echt lastig. De lastigste uitwedstrijden na de winterstop heeft Ajax al gehad met utrecht, pec, vitesse, groningen en roda. Terwijl psv nog naar een twente, sparta (verloren ze in de beker) en groningen mag die nog vervelend kunnen worden en van ons en vitesse hebben ze thuis ook niet zomaar gewonnen. En feyenoord mag nog naar pec, heereveen, vitesse en Ajax en ze krijgen utrecht en az nog thuis. Qua progamma heeft Ajax denk ik het makkelijkste progamma.

6 maart 2017 om 19:23

Net was Roda de zwakste ploeg en hier zeg je dat het lastig is?

6 maart 2017 om 21:46

Uit is roda heel vervelend. 2 uur in de bus om tegen een bus te voetballen.

7 maart 2017 om 00:41

In de arena deden ze het ook aardig niet? En de zwakste ploeg moet je uit en thuis oprollen

6 maart 2017 om 12:24

Zeker. Nu is psv na dit weekend er 0,0 mee opgeschoten tov vorig weekend. Ajax is 1 puntje uitgelopen en voor de rest is alles qua doelsaldo en punten ongeveer in evenwicht.

Hoe ontzettend leuk en spannend was de competitie wel niet geworden als Bergeijk vorige week gewoon die 1-2 erin had geschoten en Psv daar had gewonnen!

6 maart 2017 om 11:57

Bergwijn~

6 maart 2017 om 12:03

Als Berghuis een paar minuten daarvoor de 2-1 voor Feyenoord had gemaakt, dan was het misschien wel 4-1 geworden. Oftewel, 'als' is niks waard. Maar ik ben in elk geval blij dat PSV echt weer ergens om speelt de rest van deze competitie, want dat betekent dat hun wedstrijd tegen Ajax ook echt ergens om gaat. Dat kan nog heel positief uit gaan pakken voor Feyenoord. Mochten die het tot die wedstrijd volhouden uiteraard.

Deze heren zijn ook geen seconde serieus te nemen, vorige week kon PSV de titel nog op hun buik schrijven volgens deze fossielen, ik zie van de top 3 PSV het meeste punten verspelen tussen nu en de laatste wedstrijd. Het seizoen is over, klaar. Uit alks een nachtkaars. Mocht Feyenoord het voor elkaar krijgen om in 9 wedstrijden 8 punten te laten liggen kan je er donder op zeggen dat Ajax daar van gaat profiteren , en niet Psv.

6 maart 2017 om 12:55

Ben het zeker met je eens dat de gebroeders Kerkhof dikke koekenbakkers zijn maar je doet nu net alsof Ajax alles nog wel eventjes gaat winnnen..

Als Psv'er heb ik een tijdje terug al geaccepteerd dat ze geen kampioen meer worden. Er moet heel wat gebeuren wil ik dat oordeel herroepen. Ik zie Feyenoord en Ajax niet veel meer verliezen, de strijd om plek 2 is een ander verhaal.

Ach het is toch ook allemaal lekker opportunistisch. Vorige week waren ze na de dramatische wedstrijd in Rotterdam kansloos. Nu laten de andere twee een keer punten liggen en win je zelf tegen een Dramatisch Roda en je kunt ineens weer kampioen worden. Ik hoop het echt, maar PSV gaat helaas geen kampioen worden. Met een beetje geluk worden ze nog tweede. Ajax en Feyenoord laten heus nog wel punten liggen, maar op basis van wat zal Psv wel alles winnen. In ieder geval niet op basis van het spel in de eerste 25 wedstrijden.

Ik denk dat Ajax en Feyenoord op dit moment vooral even zenuwachtig van zichzelf aan het worden zijn. Natuurlijk, PSV is ook gewoon nog steeds een kanshebber maar die hebben een paar deukjes opgelopen. Nu begint het weer een beetje te draaien bij Psv. Ajax en Feyenoord doen eigenlijk al langere tijd hetzelfde kunstje en die haperde dit weekend allebei. Ik denk dat ze daar zenuwachtiger van worden dan van het resultaat van Psv.

Maar goed, Statler en Waldorf van de Kerkhof stappen maar al te graag in bij een goed resultaat van Psv. Zo ook Willem bij Feyenoord en Sjaak bij Ajax.

Al die oude mannetjes vertellen wel even hoe het zit

Misschien kunnen deze 2 de opvolgers van Bassie en Adriaan worden?
Pfff die gasten spreken bijna nooit zinnige taal, natuurlijk hebben ze voorkeur voor Psv, maar ze kunnen niet vaak serieus ergens op ingaan.
Maar goed, zelfde geldt zo nu en dan ook voor Sjaak Swart en Willem van Hanegem, de nieuwe vlugge Japie en zn baas ;-) uiteraard respect voor deze iconen, maar af en toe moet ik er hard om lachen.

Voor PSV wel een goed weekend dat zeker, maar 8 punten blijft veel, al kan het zeker nog erg spannend worden. Feyenoord moet hier wel van leren en er dit weekend meteen weer staan, heb liever niet dat het nog spannend wordt.
Had ook wel verwacht dat PSV Roda thuis redelijk eenvoudig zou verslaan en dat gebeurde ook.

Willy en René blijven altijd hoop houden, ik heb het al opgegeven en denk ook niet dat het nog gaat gebeuren.

Ze zullen alle 3 nog wel punten laten liggen , maar PSV speelt altijd op zaterdag en dan lopen Ajax en Feyenoord lopen dan altijd achter de feiten aan en staat er flink druk op Ajax en Feyenoord als PSV blijft winnen op zaterdag .

Op het oog heeft F'noord het lastigste programma.

Moeten nog naar Heerenveen, PEC dat in de lift zit, Ajax en Vitesse. En spelen 5 van 9 resterende wedstrijden uit.

Ajax heeft W2 nog uit en F'noord thuis en natuurlijk PSV uit. Spelen wel als enige 5 van 9 thuis.

PSV moet nog naar Twente en Groningen en thuis tegen Ajax. Lijken wel het eenvoudigste programma te hebben.

Ik ben geen geboren optimist maar ik zie Ajax de titel pakken. Ik ga ervan uit dat ze thuis winnen van F'noord. Zelf gaan ze nog geheid punten verspelen tegen Psv, mss wel 3, maar met het zware programma, de opkomende blessures en relatief smalle selectie zie ik F'noord het net niet redden.

Let op mijn woorden; alle 3 komen nog angstig dicht bij elkaar. Daar waar vorige week de grootste voorsprong 11 punten was (f'noord op Psv) zal dat 2, 3 wedstrijden voor het einde max. 3 punten worden.

Maar bij F'noord is het verval ingezet en gaat de smalle selectie zich wreken. Tuurlijk was Ajax ook niet best, maar ze hadden betere tegenstand en enorme pech met de arbitrage. Als die normaal fluit steel je de zege in Groningen en roept iedereen dat ''een waar kampioen zijn slechte wedstrijden wint''.

6 maart 2017 om 13:41

Ik doel met name op de diverse blessuregevallen. Gezien de krapte van de F'noord selectie kan dat een probleem worden.

Ach ja. PSV moet gewoon alle wedstrijden winnen en kijken waar het strand. Dit weekend lieten Feyenoord en Ajax ineens punten liggen, maar dat betekent nog niet dat dit elk weekend gaat gebeuren. Bij Ajax eventueel rond Europa League wedstrijden. Feyenoord heeft het toch vaak lastig uit en moet binnenkort achter elkaar uit tegen Heerenveen en Ajax.

Iedereen kent 2007 psv vitesse 5-1 van plek 3 naar kampioen. Vorig jaar de graafschap ajax. Wie weet weer zoiets. N wonder is t niet meer te noemen na die 2 keer toch kampioen.

Ik denk dat de gebroeders van de kerkhof nog wel eens gelijk kunnen krijgen.
P.s.v. heeft het makkelijkste programma dan dan ajax en feyenoord.
Feyenoord kan de druk gewoonweg niet aan ,en ajax speelt nog europees,en dat gaan ze voelen.
Ik zet mijn geld op P.s.v.

Nee,bij PSV is de druk weggevallen. En dat is tock lekkerder voetballen.

Nee daar geloof ik niet meer in
Feyenoord gaat punten pakken bij ajax

Hoop dat PSV nog tweede gaat worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren