Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Romano weet welke club de beste kans maakt om Van de Beek te huren van Man Utd

Laatste update:

Donny van de Beek staat op het punt verhuurd te worden aan Eintracht Frankfurt, zo meldt Fabrizio Romano dinsdagochtend. De middenvelder van Manchester United kan al langere tijd niet meer rekenen op speeltijd op Old Trafford en mag deze winter dus vertrekken.

"Eintracht Frankfurt gaat voorop in de strijd om Donny van de Beek te huren van Manchester United", schrijft Romano op X. "De gesprekken vorderen."

De transfermarktexpert meldt dat ook het Spaanse Girona, waar onder meer Daley Blind en voormalig PSV'er Sávio onder contract staan, interesse heeft in Van de Beek. Een transfer naar Frankfurt ligt echter meer voor de hand.

De voormalig Ajacied staat sinds medio 2020 onder contract bij United, maar een vaste basisplaats wist hij nooit te veroveren. In januari van vorig jaar volgde al eens een uitleenperiode, maar ook in Liverpool wilde het niet vlotten voor Van de Beek.

In totaal speelde de inmiddels 26-jarige middenvelder 62 duels voor The Red Devils. Daarin wist hij 2 keer doel te treffen en was hij tevens goed voor 2 assists. Dit seizoen speelde Van de Beek slechts 21 minuten, verdeeld over 2 invalbeurten.

Frankfurt komt dit seizoen uit in de Conference League. Na vijf speelrondes is de club al verzekerd van Europese overwintering. Met zes punten meer dan nummer drie Aberdeen en vier punten minder dan nummer één PAOK Saloniki eindigt de ploeg van trainer Dino Toppmoller gegarandeerd tweede in Groep G.

In de Bundesliga bezet Frankfurt momenteel de zevende plaats met 21 punten uit 14 wedstrijden. Bij die Adler kan Van de Beek teamgenoot worden van onder meer voormalig PSV-middenvelder Mario Götze.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede club voor donny! Benieuwd of hij speeltijd kan krijgen

Grote club gewoon, niveau zou ook passend kunnen zijn. Hoop dat het rond komt.

Lijkt mij top voor hem. Ik denk dat het Duitse werkvoetbal hem veel beter ligt

12 december 2023 om 12:54

Daar kwam Klaassen ook veel beter tot zijn recht en zoveel verschillen die twee niet qua manier van spelen.

Hopelijk weet hij zijn vorm van Ajax weer te vinden bij een nieuwe club. Denk dat de Bundesliga goed bij hem past. Niveau iets lager dan de PL, maar wel een competitie waar je met veel loopvermogen vaak goed tot je recht komt. Zou mooi zijn als hij zijn loopbaan nieuw leven in kan blazen. Oranje is ook wel gebaat bij een goede lopende 10, die de Wijnaldum rol op zich kan nemen. Spelers als Klaassen en Til vind ik daarin toch wel tekort komen. Vd Beek heeft in mijn ogen wel meer potentie in die rol.

12 december 2023 om 12:11

Klaassen wist zijn carrière ook enigszins te herlanceren na zijn succesvolle periode bij Bremen.

12 december 2023 om 12:43

Echter was Klaassen wijs genoeg om direct te gaan voor een club waar er meer speeltijd in zat na een seizoen. Van de Beek zit nu aan zijn 4de seizoen en heeft omgerekend 13 wedstrijden gespeeld, inclusief zijn huurperiode aan Everton. Dat is ronduit treurig. Die staat gewoon al bijna 4 jaar lang stil. Ik denk dan ook dat het zelfs bij Frankfurt nog een lastig verhaal gaat worden.

12 december 2023 om 12:54

Frankfurt is ook wel een beter team dan het Bremen waar Klaassen naar toe ging inderdaad. Die streden toen tegen degradatie als ik me dat goed herinner.

12 december 2023 om 12:19

Van de beek in oranje sta ik nu ook niet echt om te trappelen. Hopelijk kan Simons zijn kwaliteiten eindelijk een keer waar gaan maken in Oranje. Vd beek misschien als back-up dan

12 december 2023 om 12:40

Op dit moment zeker niet. Maar ik vond in de eerste periode van Koeman de combinatie van Memphis (zwervende spits) en Wijnaldum (lopende 10) wel erg goed werken. Nu hebben we naast Memphis met Gakpo nog een zelfde type spits, maar is de erfenis van Wijnaldum nog niet echt overgenomen. Ik denk dat vd Beek dat in de toekomst nog wel zou kunnen, mits die de juiste transfers maakt. Simons lijkt me inderdaad ook een bepalende speler voor de komende jaren. Hopelijk weet hij snel zijn Leipzig vorm te tonen in Oranje

Uitstekende club voor Van de Beek.

Qua karakter en mentaliteit zou Ajax hem goed kunnen gebruiken, maar of hij na drie jaar nauwelijks spelen veel beter is dan wat er nu voorhanden is betwijfel ik. En het is ook niet per se iemand die een heel elftal beter laat spelen, meer iemand die goed rendeert in een goed draaiend elftal. Zonde, toch jammer.

Duits voetbal lijkt mij prima voor hem. En Eintracht qua spel en niveau lijkt mij ook goed voor hem. Veel hoger moet Donny ook niet (willen) mikken momenteel

Zou wel goed in het voetbal passen dat Frankfurt graag speelt. Zal wel zijn minuten gaan maken daar maar ik twijfel er wel aan of hij er direct basisspeler kan worden, helemaal als hij voor korte duur gehuurd wordt. Voor zijn carriere zou Donny er echt goed aan doen om een permanente transfer te maken, alleen zal het voor zijn bankrekening wel een minder goed idee zijn.

Gotze, de enige speler die in elk artikel wereldkampioen wordt genoemd...

12 december 2023 om 12:20

Haha valt me ook wel op inderdaad. Wellicht heeft het er mee te maken dat hij de winnende maakte in de finale…

12 december 2023 om 12:39

Niet de enige hoor! Rulli wordt ook altijd wereldkampioen genoemd. Al is hij dat momenteel nog echt, en Gotze natuurlijk allang niet meer.

12 december 2023 om 12:59

Maar Gotze maakte de winnende en Rulli zat op de bank. Vind ik ook wel weer een verschil

12 december 2023 om 13:39

True, de inbreng van Rulli is nihil. Al weten we natuurlijk niet hoe goed hij waterflessen kan vullen en moppen kan tappen in de kleedkamer.

Hoop dat die gozer binnenkort weer lekker speelt!

Wordt wel tijd ook, is natuurlijk al half verpieterd. benieuwd of hij nog naar een bepaald niveau kan klimmen weer. Keuze voor ManU was natuurlijk sws al zeer opmerkelijk.

Perfecte club denk ik, zeer slimme keuze. Gladbach had ook nog wel gekund of een andere Duitse club van dat niveau. Past echt veel meer bij hem deze competitie denk ik.

Drie jaar lang compleet stilgestaan in zijn ontwikkeling, zonde dat een club keuze zo dom gemaakt wordt in mijn ogen.

12 december 2023 om 12:41

Tsja dat geneuzel over domme keuzes... achteraf is het altijd makkelijk praten. Er gingen op dat moment zelfs geruchten dat hij naar Real zou gaan. En wie zegt dat hij bij een middenmoter wel was geslaagd.

12 december 2023 om 12:57

Hij wou voor zijn kans gaan, hij hoopte denk ik op nieuwe kansen bij Ten Hag. Echter van die 3 jaar is hij ook bijna een volledig jaar geblesseerd geweest afgelopen seizoen. Dat was hoe dan ook een verloren seizoen geweest. Dat zal ook niet hebben meegeholpen deze transfer zomer. In de winter moet hij wel echt een stap zetten

Wat ziet Donny eruit op deze foto zeg, lijkt wel 50..

Ps:

Zowel Girona als Frankfurt zijn mooie clubs voor hem. Al draait Girona als een trein dus een basisplaats zal lastig worden, lekker bundesliga spelen, past bij zijn spel. Ben nog steeds overtuigd van zijn kunnen. Zonde van alle weggegooide jaren (qua voetbal).

Werd wel is tijd dat hij voor zijn loopbaan gaat kiezen. Stond natuurlijk de afgelopen 3 jaar stil in zijn ontwikkeling mede door blessures maar ook doordat die gewoon niet goed genoeg is voor clubs als United. Een stap naar Frankfurt kan een mooie zijn. Belangrijkste is dat Van de Beek natuurlijk gaat spelen. Want de kerel is natuurlijk al 26 jaar.

ik vind het erg jammer dat ik geen ajax lees. ik ben een fan van donny zijn kwaliteiten en die worden ook enorm onderschat door velen. ik snap ook wel dat donny niet wedstrijdfit is, geen ritme heeft, stil heeft gestaan in zijn ontwikkeling, maar een huur met optie tot koop voor ajax zou nooit kwaad kunnen doen. je hebt een leider erbij, een echte ajacied de houd van zijn clubbie, en extra optie op het midddenveld die je nu amper hebt. en als hij wel in vorm komt, dan heb je een geweldenaar in je selectie. ook heeft hij het type karakter wat ik mis in het selectie van ajax, een jonge met pit, liefde, bravoer. ik hoop echt dat ajax dat belletje gaat plegen naar donny van brikka.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren