Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Donny van de Beek laat zich zien bij zakelijke bekerzege van Man United

Laatste update:

Manchester United heeft zich zaterdagavond bij de laatste 32 overgebleven clubs van de FA Cup gevoegd. Manager Ole Gunnar Solskjaer gunde een basisplaats aan Donny van de Beek, die zich regelmatig liet zien met fraaie passes. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam op naam van Scott McTominay, die al vroeg raak kopte: 1-0.

Van de Beek speelde op papier als controlerende middenvelder naast McTominay, met Jesse Lingard als nummer tien. Van de Beek had echter ook de vrijheid om de aanval te zoeken, want de voormalig Ajacied dook regelmatig op rond de zestien van Watford. United begon sterk en wist al in de vijfde minuut te scoren. McTominay kopte de bal na een hoekschop van Alex Telles via een stuit knap in de kruising: 1-0.

Elf minuten later voorkwam doelman Dean Henderson de gelijkmaker via een prachtige redding op de inzet van dichtbij van Adam Masina. De overige grote kansen in de eerste helft kwamen op naam van Manchester United. Eric Bailly mikte in compleet vrije positie naast met het hoofd, terwijl de doorgebroken Mata een hard schot op doelman Daniel Bachmann produceerde. Mata was op schitterende wijze vrijgespeeld door een hakje van Van de Beek.

Een kwartier voor tijd kopte Watford-aanvaller Andre Gray bij de eerste paal net naast. Aan de overzijde mocht invaller Harry Maguire het proberen, maar de verdediger kon zijn kopbal niet drukken. Marcus Rashford brak even later na een uitstekende pass van Van de Beek door, de ingevallen aanvaller produceerde echter een zwak schot dat gepakt werd door Bachmann.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb wat hoogtepunten gezien, maar Donny speelde daar echt op zijn ouderwetse niveau. Heerlijk tussen de linies, goede loopacties en hakballetjes hier en daar. Was de speler van het hoogtepunt van de avond, een kans die helaas niet afgemaakt werd door Malta, maar dat was Donny op zijn best. Hopelijk dat ie het meer kan laten zien, gun het hem van harte.

9 januari 2021 om 23:01

Welke Danny? Ik heb niks gezien hoor, maar tegen Watford. Ben bang dat hij daardoor niet ineens meer kansen gaat krijgen in de PL.

9 januari 2021 om 23:19

Donny heeft zich zeker laten zien.
Hij heeft er het beste van gemaakt. Met spelers voor zoals James Lindgard Mata en Greenwood (niet in vorm) deed hij het gewoon goed.

Iemand als James Lindgard en Mata Williams en Telles hebben laten zien dat hun concurrenten het (veel) beter doen

9 januari 2021 om 23:37

Teesboer, beetje makkelijk, maar autocorrect maakte er Danny van en direct gewijzigd. Maar tuurlijk tegen Watford, maar ik zeg toch echt dat ik het hoop. Want het is echt een aardige, hardwerkende gast zonder allures. En die gun ik meer dan een bank warm te houden.

9 januari 2021 om 23:26

Zoals je al aangaf heb je een paar hoogtepunten gezien. Buiten dat hakballetje was hij nauwelijks beter dan Lingard. Ik vond het matig wat hij liet zien, tegen nota bene watford.

9 januari 2021 om 23:35

Zag hem in twee keer heel goed tussen de linies komen, maar Lindgard begreep het niet. Hij heeft echt spelers nodig die dat zien om zijn oude spel te spelen, is ie ook gewend. En anders moet je Donny idd niet kopen als club.

9 januari 2021 om 23:56

Je slaat de spijker op de kop. Heb de hele pot gezien en was al weer bang voor dit soort reacties op basis van dit artikel. Ook Donny bewees vandaag maar weer eens waarom Fred, Matic, Scott, Pogba en Bruno in de pikorde voor hem zitten. Veelal weer verstoppertje aan het spelen en in de opbouw nauwelijks bemoeid. Het blijkt dat United hem gehaald heeft voor dit soort wedstrijden, en dan is hij gewoon prima.

10 januari 2021 om 00:23

Wie speelde er volgens jou beter dan Donny??

10 januari 2021 om 00:48

Alvin: Ben het met je eens dat die 5 middenvelders voorlopig terecht voor hem in de pikorde staan (al vind ik dat hij wel iets vaker een kans verdient, ook als invaller in de PL), volgend jaar zal Pogba wel vertrekken en Matic zie ik niet echt als concurrent vanwege de invulling van de posities op het middenveld, dan zal hij dus automatisch wel wat meer kansen gaan krijgen gok ik, maar dat even terzijde. Wat ik me wel afvraag is hoe je er bij komt dat de speler met de meeste balcontacten (89), de meeste nauwkeurige passes (70) en de meeste balveroveringen (11) van alle spelers op het veld 'verstoppertje aan het spelen is'. Ik weet dat het een leuk stokpaardje is, zo'n lekker standaard riedeltje wat je vaak kunt roepen, maar probeer dat dan wel te doen op momenten dat het ook echt waar is, zo komt het een beetje dom over. Lijkt me stug dat jij de hele pot gezien hebt eerlijk gezegd.

10 januari 2021 om 01:42

Sander , heb de wedstrijd niet gezien hoor , maar 89 balcontacten waarvan 70 succesvolle passes, dat is dus bijna 20x balverlies... dat is gewoon best veel.
Hoeveel van die 70 passjes waren breed en hoeveel voor uit?
Donny kennende waarschijnlijk alle 70 breed ,en 19 vooruit.

10 januari 2021 om 08:18

Hahaha nee zo werkt dat natuurlijk niet. Er kan ook een overtreding op je gemaakt worden ofzo bijvoorbeeld of je hebt een balcontact in een verloren duel op het middenveld, het is gewoon normaal om aardig wat touches meer te hebben passes natuurlijk, McTominay en Lingard hebben bijvoorbeeld allebei in de 70 aanrakingen en tussen de 40 en 50 nauwkeurige passes. Donny had 95 procent passnauwkeurigheid (70 van de 74 - dus 4 foutieve passes), ik heb er geen uitgebreide pass map bij voor je maar ze waren zeker niet allemaal breed nee, knap dat je dat concludeert zonder te kijken! Ruim tweederde van z'n passes waren op helft van de tegenstander in ieder geval en hij had meerdere key-passes en geslaagde lange ballen. Zoals te lezen in het artikel creëerde hij ook direct 2 kansen, waarvan die van Mata de grootste kans van de wedstrijd was. Edit: Overigens vind ik niet dat Donny een magistrale geweldige pot speelde ofzo he, hij kan nog veel beter. Hij heeft vaak zat matig of onopvallen gespeeld voor United en dan werd dat hier uitgebreid genoemd, dan mag je nu ook wel gewoon benoemen dan hij een solide pot speelde vind ik en niet met opmerkingen komen als 'verstoppertje spelen' terwijl dat gewoon aantoonbaar niet aan de orde is!

10 januari 2021 om 10:22

Point taken.

Oftewel we kunnen wel concluderen dat Manchester United zeer hoogstwaarschijnlijk deze voetbal wedstrijd had verloren wanneer Donny van de Beek niet was opgesteld. Kijk, dat is altijd goed om te horen, onze Hollandse Beckham.

9 januari 2021 om 23:02

Als er iemand afgemaakt wordt is t donny wel.

9 januari 2021 om 23:03

Beckham? Beckham was een totaal andere speler...

Donny is een goede voetballer die moeiteloos het nivo van MU aankan,
De vraag is of MU het nivo van hem aankan.

9 januari 2021 om 23:18

Schei toch uit. Je wil hiermee dus zeggen dat Van de Beek verder is dan een Fernandes en Pogba. Meermaals laten zien dat dit niet zo is en dat hij tijd nodig heeft om zich aan te passen aan het spel van United

9 januari 2021 om 23:37

@bridgewater, met dit soort mensen valt niet te communiceren. Donny speelde vandaag een prima pot, maar de wedstrijden in de competitie waarbij hij de kans kreeg werd hij steeds als eerste gewisseld als die een keer in de basis begon. Ole zet hem niet op de bank als hij met afstand de beste speler van Manchester United is. Maar zoals je zelf benoemd Pogba en Bruno zijn op dit moment verder, maar misschien ontwikkeld Donny zich nu tot een belangrijke speler voor MU.

9 januari 2021 om 23:45

De tijd zal het leren. Wat voor Donny belangrijk zal zijn is dat hij onderscheidene moet zijn. Zelfvertrouwen uitstralen en directer de aanvallers bedienen. Solskjaer heeft gezien dat hij op dit moment nog niet binnen het spel past en kiest er inderdaad overduidelijk voor hem beetje bij beetje te laten wennen. Beter dit dan Van de Beek maar laten verzuipen...

Speelde op zich best goed, alleen zat er totaal geen tempo meer in het spel. James is gewoon té slecht, Greenwood uit vorm, Mata draaide elke keer de verkeerde kant op en Telles een beetje voorzichtig vandaag. Dan vond ik Lingard nog best goed spelen (in het achterhoofd houdende dat hij heel lang niet gespeeld heeft).

Matige en saaie wedstrijd maar had niet anders verwacht. Bijna niemand heeft dit seizoen 5 matchen na elkaar gespeeld, laat staan met dezelfde medespelers.

Vind het daarom ook moeilijk iets te zeggen over VDB of Greenwood. Ze pakken hun minuten maar zal hun niet veel vooruit helpen. Al deze wissels geven de A-spelers wel de nodige rust en dat is belangrijkste en daarmee alles gezegd.

10 januari 2021 om 00:27

Voor zulke spelers is het erg lastig om zich nog meer te kunnen aten zien.
Als je spelers voor je hebt doe de bal niet willen hebbem. Of er niks mee kunnen. Dan wordt het lastig vooruit voetballen. Als vd Beek met spelers als oa Bruno Rashford en Cavani mag spelen. Zal hij makkelijker mee draaien. En nog meer van zich laten zien.

Idd spelers de rust kunnen geven.
Maar wel weer blessure Bailly. Hopelijk niet te ernstig

Kan het een tikkeltje minder? Een handjevol paasjes en hij heeft zich zogenaamd laten zien. Man man man, jullie objectiviteit is ook erg ver te zoeken zeg. Als hij nou had gescoord en of een assist had gegeven, dan was deze titel misschien wel toepasselijk geweest. Gaan jullie straks ook een heel artikel uitweiden hoeveel keer Donny de bal aangeraakt heeft?

9 januari 2021 om 23:39

Jeetje stel je niet zo aan joh. Van de Beek begon eindelijk weer eens een keer in de basis bij United dus een Nederlandse site speelt daar graag op in. Hij was met McTominay en Telles toch een van de beteren op het veld dit keer. Dus ja, hij heeft zich vandaag inderdaad prima laten zien. Had natuurlijk ook gewoon een assist moeten hebben als Mata die kans afrond. Verder vind ik dat het artikel gewoon vrij normaal de wedstrijd omschrijft. Ik vind jouw reactie een stuk meer overdreven dan het artikel an sich, maar goed..

10 januari 2021 om 00:53

Ach hou toch op zeg. Het was niet eens een overtuigende wedstrijd van United. Zelfde geldt voor het spel van Donny, heeft zich echt niet laten zien in de zin van dat hij in de basis thuis hoort.

10 januari 2021 om 00:58

Dat wordt dan ook helemaal nergens gesteld, dat maak je er echt zelf van. Geen overtuigende pot van United (maar een zakelijke: zoals het artikel ook aangeeft inderdaad), Donny liet daarin zien een van de betere spelers te zijn dit keer. Hij heeft vaak zat matig gespeeld, dit keer heeft hij zich prima laten zien. Nogmaals, jouw reactie is een stuk meer overdreven dan dit artikel, maak je niet zo druk!

10 januari 2021 om 01:08

Donny was helemaal niet een van de betere spelers. Buiten die hakbal was hij net zo matig als de rest.

En zaterdag weer lekker op de bank.. Hou toch op met donny de hemel in te prijzen.. Ole gaat hem nooit vast basis speler maken, kan beter weg gaan

Hij deed mee inderdaad. Niet veel meer dan dat toch?

Valt me op dat de Nederlanders hier weer ouderwets aan het azijnzeiken zijn, terwijl Man U supporters juist positief zien op Twitter en Reddit etc

10 januari 2021 om 07:47

Ik lees even wat in zijn player performance thread op een United forum en daar is het echt geen hosanna hoor. Ook daar is de gemiddelde consensus dat van de Beek een leuke speler is, maar simpelweg (nog) te weinig brengt. Je vindt er weinig die onder de indruk waren van zijn spel gisteren. Voor 1 a 2 goede ballen doen ze het ook daar niet.

Lachwekkend dat Jan van Halst hem de opvolger van Modric bij Madrid heeft genoemd. Inmiddels zijn ze er in Engeland ook wel achter dat hij het niveau niet aankan. Misschien moet hij een paar stapjes terug naar bijvoorbeeld een modale club in de Bundesliga, om later wellicht weer een stapje omhoog te kunnen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren