Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Donny van de Beek hoort belofte van Ole Gunnar Solskjaer op persconferentie

Laatste update:

Donny van de Beek speelde tot dusver zeven keer voor Manchester United sinds zijn komst van Ajax, maar hij wacht nog altijd op zijn eerste basisplaats in de Premier League. De Oranje-international kwam in de laatste drie officiële wedstrijden tegen Tottenham Hotspur (1-6 verlies), Newcastle United (1-4 winst) en Paris Saint-Germain (1-2 winst) als invaller maar tot 38 speelminuten in totaal. Zaterdag wacht een thuisduel met Chelsea.

Ole Gunnar Solskjaer kreeg vrijdag de vraag wat reden is van de summiere aanwezigheid van Van de Beek in de voorgaande wedstrijd. “Donny is fit genoeg. Natuurlijk is er sprake van concurrentie voor de plaatsen in het elftal. Het zorgt ervoor dat hij tijd krijgt om zich aan te passen en te wennen aan zijn nieuwe ploeggenoten. Het is een nieuwe competitie voor hem.”

“Donny is een topvoetballer en een geweldige persoonlijkheid”, benadrukte de manager van the Mancunians in gesprek met Engelse media. Hij belooft dit seizoen nog voldoende gebruik te zullen maken van Van de Beek. “Hij is heel erg bescheiden, werkt hard en natuurlijk wil hij meer spelen. Ik heb het al vaker gezegd. Jullie zullen hem dit seizoen nog voldoende zien. Het wordt een lang seizoen. Hij heeft indruk op mij gemaakt.”

Van de Beek maakte op 19 september in de 1-3 nederlaag tegen Crystal Palace zijn debuut voor Manchester United. Hij luisterde zijn eerste duel meteen op met een doelpunt. Een basisplaats in de competitie is tot dusver uitgebleven, al stond hij in de EFL Cup-duels met Luton Town (0-3) en Brighton & Hove Albion (0-3) wel in de basis. Manchester United speelt nu drie thuisduels in acht dagen tijd: komende woensdag komt RB Leipzig op bezoek en volgende week zondag is Arsenal de tegenstander op Old Trafford.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Het verschil tussen de PL en de eredivisie is wel erg groot en Van de Beek, ondanks dat hij het bij Ajax goed deed, is nu ook weer geen Frenke de Jong of Mathijs de Ligt. Van de Beek laat het bijvoorbeeld bij het NL elftal ook nog niet echt zien. Het spel van United is ook anders dan wat Ajax speelt / graag wil spelen. Hij zal zich daar ook op aan moeten passen en dat en het aanpassen aan het hogere niveau van de competitie heeft gewoon wat tijd nodig.ik hoop voor hem dat hij zich kan optrekken aan het niveau daar in de PL en dat hij een basisplaats weet te veroveren, dat zou ook goed zijn voor het NL elftal.

23 oktober 2020 om 14:19

"ik hoop voor hem dat hij zich kan optrekken aan het niveau daar in de PL"Afgelopen 2 jaar heb ik berichten voorbij zien komen waarbij het leek alsof de PL juist zich moest gaan optrekken om aan het niveau van Donny te kunnen voldoen. Heel vermakelijk natuurlijk maar nu zijn die mensen die dat riepen weer een beetje uit dromenland geholpen. Donny zit op de bank en dat is geen straf hoor. Gewoon af en toe paar minuutjes invallen is prima. Verwacht eigenlijk zelfs dat als Klaassen zo blijft spelen dat Donny ook een vaste plek op de bank in Oranje gaat krijgen tem faveure van Klaassen. Ik heb die 2 vaak met elkaar vergeleken maar wat Klaassen mij de afgelopen wedstrijden liet zien was een verademing. Ajax speelt eindelijk weer eens met 11 man ipv met eentje daar beetje balletjes loopt af te wachten. Nee, ik zie het somber in voor die Donny.

23 oktober 2020 om 14:23

Ja ik wilde niet zo iets zeggen, maar ik had in eerste instantie ook geschreven dat het wel een bittere pil zal zijn voor alle mensen die zeiden dat hij Pogba wel even uit de basis zou spelen.

23 oktober 2020 om 14:27

De mensen die zeiden dat hij Pogba er wel even uit zou spelen zijn dan ook geen goede maatstaf, die zijn namelijk niet helemaal 100.

23 oktober 2020 om 14:38

Ik zei vanaf het begin dat Van De Beek beter niet naar United zou moeten gaan vanwege Pogna en Fernandes die zijn plekken innemen. Maar als je Pogba ziet spelen zijn er nu wel kansen voor Van De Beek.

23 oktober 2020 om 14:49

Denk wel dat Donny een belangrijke rol speelde in belangrijke wedstrijden bij Ajax, dat op dat moment een niveau haalde waar het Nederlands elftal en de meeste premier league clubs alleen van kunnen dromen. Goed het zal wat tijd kosten maar Donny is berucht om zijn leergierigheid en werklust en nog altijd jong, dus die komt er wel. Zie hem in de loop van het seizoen wel een basisplek afdwingen.

23 oktober 2020 om 14:53

Pogba viel tegen psg uitstekend in. Zeer comfortabel aan de bal.

23 oktober 2020 om 15:16

"die mensen zijn echt niet helemaal 100". Ah, daarom zat Pogba tegen PSG - een onwijs belangrijke wedstrijd - op de bank ten faveure van Mctominetniet en Fredmatiek.

23 oktober 2020 om 15:21

Pogba is een kwalitatief geweldige speler, maar ook een grote hype. Een beetje wat Xavi Simons in de jeugd heeft, al jaren. Pogba is veel meer dan een voetballer. Een merk. Tijdenlang was hij onschendbaar, maar al jaren blijven z'n prestaties ongekend matig. Solskjaer posteerde hem niet voor niets de laatste wedstrijden op de bank, he? Of hadden jullie dat even gemist? Uitschieters naar boven, maar ook simpelweg te diep naar beneden voor zo'n grote speler, of naam. Het blijft een beetje een 'talent', qua grillen. Hij is nog steeds jong, maar is hij nu echt zoveel beter geworden dan in z'n jonge jaren bij Juve? Afijn, jullie gaan in ieder geval lekker mee op de hype train. Ik zeg niet dat Donny per se Pogba uit de basis gaat spelen, maar er gaan zeker wedstrijden komen dat Pogba niet speelt en Donny wel. Ook belangrijke wedstrijden, omdat Donny simpelweg gemaakt is voor grote wedstrijden. De type voetballer Van de Beek kan je misschien niet bekoren, maar tegenstanders ook niet.

23 oktober 2020 om 15:35

carel, de eerste wedstrijd in de CL groepsfase uit bij PSG is idd een onwijs belangrijke wedstrijd.

23 oktober 2020 om 15:56

samcro, ja want het is normaliter de wedstrijd om de eerste plek in de poule. en uberhaupt; als pogba het zo goed had gedaan, had hij natuurlijk gewoon in de basis gestaan. het is wel cl, de plek waar voor united misschien wel meer te halen valt dan in eigen land.

23 oktober 2020 om 18:23

Ja die geven in zo'n wedstrijd net wat meer verdedigende zekerheid. Pogba kan aan de bal een geweldenaar zijn, maar verdedigen is niet zijn sterke kant. Best een goede reden om hem te banken die wedstrijd vind ik. Daarnaast was het resultaat achteraf ook goed!

23 oktober 2020 om 15:30

Hij heeft zat wedstrijd CL niveau gespeeld. Kan hij dan het niveau niet aan?

23 oktober 2020 om 17:15

Dat iemand een paar leuke wedstrijden in de CL speelt betekent niet meteen dat hij ook op een hoger niveau mee kan, Zoet heeft namelijk ook een aantal goede wedstrijden in de CL gespeeld en bijvoorbeeld Pröpper ook. Ajax steeg boven zichzelf uit in dat topjaar, en vdbeek deed daar vrolijk aan mee. In Oranje heeft hij nog geen een goede wedstrijd gespeeld en dat zegt ook genoeg denk ik. Is een typische voetballer die fantastische dingen kan als hij speelt in een team dat goed draait, maar als t allemaal niet zo goed draait, zie je hem ook niet. Voor hem dus belangrijk om zich zo te ontwikkelen dat hij een team ook echt op sleeptouw kan nemen en zich kan onderscheiden als het allemaal wat minder loopt. Ik weet alleen niet of dat bij United gaat lukken in het systeem dat ze daar spelen en de concurrenten op zijn positie.

23 oktober 2020 om 15:48

Je kan jezelf moeilijk aanpassen als speler als je in het veld mag komen in de 87e minuut toch, of zie je dat anders? Volgens mij geldt dat voor elke speler. Het belangrijkste voor een speler die nieuw is, in een nieuwe competitie terechtkomt, ongeacht of dat de PL is, is vertrouwen. Vertrouwen van de trainer, vertrouwen van de staff, vertrouwen in de speler. Alleen dan komen er goeie dingen uit.

Waarom niet gewoon met een ruit op het middenveld met 2 aanvallers ervoor? Martial/Greenwood RashfordBruno Fernandes Pogba Van de Beek Fred/McTominay

23 oktober 2020 om 14:00

Omdat Utd niet de backs heeft die er overheen komen.

23 oktober 2020 om 14:19

Niet helemaal mee eens samcro, links hebben ze nu telles die aanvallend echt wel goed is en awb wordt ook steeds wel beter in aanvallend opzicht. Dat ze het centrum niet hebben voor aanvallende backs is dan wel een probleem.

23 oktober 2020 om 14:27

Ik was die Telles helemaal vergeten joh, ik zat met Shaw in mijn hoofd. AWB ben ik geen fan van, die maakt defensief zoveel fouten dat hij zonder zijn geweldige tackle niet eens basis zou mogen staan. Oude wijsheid dat je als je een tackle maakt dit alleen moet doen omdat je daarvoor een fout hebt gemaakt.

Ach, koop je allemaal niets voor. Vd beek moet het zelf doen en zorgen dat ie vertrouwen houdt.

In de meeste gevallen is het normaal als een speler in zijn eerste seizoen niet meteen aan spelen toekomt. Dit hoeft voor van de Beek echt geen ramp te zijn want genoeg spelers komen na een rommelige 1e seizoen in een keer tot bloei na hun 2e seizoen. Hij gaat dit seizoen sowieso zijn kansen krijgen en die moet hij pakken want wanneer hij er wel in komt zie je wel meteen die 1x aanraak paasjes van hem en met Mata had hij ook best wel een klik dus het kan wel!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren