Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Donk schlemiel bij Galatasaray na verlies van stadskraker tegen koploper

Laatste update:
/

Besiktas heeft zondagavond een ferme stap gezet richting de landstitel Turkije. De kraker met Galatasaray, dat geen enkele rol van betekenis speelt in de titelstrijd, werd dankzij een late goal van Mario Gómez met 0-1 winnend afgesloten. Wesley Sneijder stond in de basis bij de thuisploeg, maar kon de negentig minuten niet vol maken.

Sneijder werd in de 73e minuut van de wedstrijd geblesseerd vervangen, toen het nog 0-0 stond. Vervanger Ryan Donk eiste vervolgens ongewild de hoofdrol voor zich op. De Nederlander leed slordig balverlies op het middenveld en moest toezien hoe Besiktas meteen maximaal profiteerde. Oguzhan Özyakup stak Cenk Tosun weg, die het overzicht bewaarde en Gómez een niet te missen kans bood.

De Duitser prikte van dichtbij doodeenvoudig zijn 25e treffer van het seizoen binnen en besliste daarmee meteen de wedstrijd. Besiktas komt daardoor op 76 punten en vergroot de voorsprong op naaste belager Fenerbahçe tot zes punten. De club van Robin van Persie komt echter maandag nog in actie en kan het gat dan weer verkleinen tot drie punten. Nadien zijn er nog twee speelronden te gaan in de Süper Lig.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gwn kei mooi uitgespeelde kans. Terechte overwinning van besiktas. Op naar kampioenschap. Rare gs

Meteen wegsturen die Donk. Heb nog nooit in me leven zo'n slechte voetballer gezien...

8 mei 2016 om 21:22

Maar wat is jullie keeper goed zeg. Blijf het jammer vinden dat wij hem niet hebben.

Verder top prestatie van Besiktas. Ze hielden het hoofd cool

8 mei 2016 om 22:08

Als bjk muslera had, dan waren jullie al kampioen en zouden jullie ook veel verder komen in de europa league

Man wat een spanning. Ik zweette over mijn hele lichaam. GS speelde gewoon voor de winst, dat was duidelijk. Als Sosa wat scherper was, hadden we er minimaal 3 gescoord. Maar de 3 punten zijn binnen. Nu kijken wat Fener morgen gaat doen. We moeten het volgende week wel veel beter doen. Osmanlispor scoort veel, we moeten op onze hoede zijn.

Weet iemand waarom Donk werd uitgefloten?

8 mei 2016 om 21:10

Was dat niet duidelijk met het spel die hij liet zien hahahha

8 mei 2016 om 22:10

Omdat hij de zwakste schakel was en het leek alsof hij niet wilde voetballen, prutser dat het is.

Wat een zaad pot was dit zeg! Ergerde me soms echt dood aan het spel! Quaresma & Sosa waren echt slecht vandaag. Tosic voor mij motm!! Cenk valt altijd goed in, gun die jongen wat meer speeltijd zou ik zeggen.
Verder gaat me iets echt heel ver, en dat zijn de uittrappen van Tolga, man o man, die waren nog gevaarlijker dan de aanvallen van Gs.
GS kwam uit het niets 2 x 1 op 1, maar anders al had deze wedstrijd een dag geduurd, zouden ze nooit kunnen scoren.
Wij waren ook zeker niet denderend, maar Sosa mocht er echt wel even 1 inschieten. Gelukkig de 3 punten en op naar de titel.

Zwaar verdiend dit. Ik had er vertrouwen in dat we vandaag zouden winnen, maar alsnog moest het varkentje wel even gewassen worden. Galatasaray probeerde wel alles, maar ze waren zo hopeloos. Zo grappig ook eerst kampioenliederen zingen en 1 minuut later na die goal om het ontslag van het bestuur roepen By the way het ziet er naar uit dat ze twee seizoenen Europa niet in mogen. Dat is echt pijnlijk.

We speelden niet onze mooiste voetbal vandaag, maar dat boeit totaal niet in deze periode van de competitie. Het ging puur om de drie punten en die zijn binnen. Maar wat heb ik me vandaag geërgerd aan Sosa zeg niet normaal. Dit is trouwens niet de eerste keer dit seizoen. Als er een mooi bedrag vanuit China komt in de zomer dan mag hij van mij vertrekken en dan kunnen ze een betere speler halen voor de nummer 10 positie helemaal als we de CL halen.

Nog twee wedstrijden te gaan en je mag momenteel één daarvan gelijkspelen. Het mooiste kampioenschap in de geschiedenis van het Turkse voetbal is bijna een feit, maar ik juich niet te vroeg!

8 mei 2016 om 21:14

Waarom het mooiste kampioenschap in het Turkse voetbal? Ik ben erg benieuwd waarop je dit baseert. Ik kan me namelijk vier andere mooiere kampioenschappen herinneren. Misschien wel het mooiste kampioenschap van Besiktas. Aangezien er niet veel kampioenschappen zijn, zou dat mogelijk kunnen zijn.

8 mei 2016 om 21:17

Bursaspor was een mooie kampioenschap, dit niet. Wel verdiend.

8 mei 2016 om 21:23

Dat is inderdaad één van de vier. Trouwens, waarom 'vier'? Ghehe

8 mei 2016 om 22:11

Haha vooral omdat FB supporters in het stadion dachten dat FB kampioen was

9 mei 2016 om 15:18

Als je eens in de 8 jaar kampioen wordt, dan is elke kampioenschap de mooiste ua010 hehehe. De mooiste kampioenschap is natuurlijk die van Galatasaray 2005/2006.

9 mei 2016 om 17:53

Het heeft eigenlijk geen nut om te reageren op jou, maar jij bent zwaar zielig maat echt zwaar zielig.
Zelfs uithuilen lukt je niet.
Tel al die gekochte kampioenschappen bij elkaar op en je levert 1 misschien 2 sterren in. Ga verder huilen nu.

Beter geeft Besiktas ons 2,5 miljoen euro, dat is namelijk het bedrag dat wij aan Kasimpasa hebben betaald voor Donk. Zij hebben meer aan hem gehad dan wij.

Ik ben verscheurd in de Turkse titelstrijd. Enerzijds gun ik Besiktas de eerste titel in vele jaren en anderzijds gun ik Van Persie de dubbel.

Als Sosa nou 1 van de 4 'uitstekende' kansen zou benutten was het eerder beslist. Maar anyway Besiktas terecht gewonnen, 2 wedstrijden te gaan, 4 punten is voldoende.

Grensrechters staan buiten het veld, die tel ik niet mee. De scheidsrechter wel. Dus er staan 23 man op het veld. Voor de persoon die de wedstrijd niet heeft gezien: " Hoe kan het dan zo zijn dat er op het moment van de 0-1 er 25 man op het veld stonden ? ". Denk even na, ik geef de laatste alinea antwoord op de vraag(als de fantastische Voetbalzone app witregels herkent).

Galatasaray heeft alles gegeven. Met Emre Colak en Yasin twee keer 1 op 1 met de keeper. We konden ook winnen. Besiktas had natuurlijk wel meer mogelijkheden. Maar ik vond met name in de eerste helft Besiktas erg armoedig. Helaas blijft onze competitie en clubs erg laag. Het is wel verdiend als ze kampioen worden, maar nogmaals, het zijn geen potten die worden gebroken.

Om maar te komen op mijn vraag. Er staat gewoon een Besiktas-fan(lang leve passolig) op het middenveld en een security-medewerker. Hoe kan zo een goal nou worden goed gekeurd man ? Moet de vierde man de scheids niet waarschuwen ? Deed hij dat wel, waarom fluit hij dan niet ? Wedstrijd toch weer beslist door de scheidsrechter. Helaas.

8 mei 2016 om 21:20

Voor mij geldt altijd het principe 'wie het verdient, moet winnen'. En Besiktas verdiende het ook. Meer kansen, meer balbezit, meer gevaarlijke schoten. Al was ik wel uiterst tevreden met ons in de eerste helft. Die goal mocht niet geteld worden, maar het is wat het is.

9 mei 2016 om 13:50

Flacko

Je verdient iets pas als je het rechtvaardig hebt bemachtigt, in dit geval is dat niet zo. Ik heb in de regels gekeken en als je de beschrijving leest dan zou deze goal terecht moeten zijn. Maar hoe kan het spel nou niet worden beïnvloedt als er een toeschouwer al op het middenveld staat ? Dus als zo een toeschouwer heel de tijd rent daar waar de bal niet is, dan mag hij dit gewoon 90m doen ? hehe.

Besiktas had meer kansen, maar helaas hebben ze met een onterechte goal gewonnen.

9 mei 2016 om 17:49

Onterechte goal hahahahahahha gangstar doet het pijn maat.
Jou "mening" staat boven de reglementen hahahaha hou op man.
Ik weet dat zo een teleurstellende seizoen pijn kan doen maar aub hou op en ga verder huilen

8 mei 2016 om 21:24

Het was geen Besiktas-fan. Hij wilde aandacht trekken voor de situatie in Kilis. Waarom zou een Besiktas-fan het veld op rennen?

8 mei 2016 om 22:15

Dus maakt niet uit wie het is, spel mocht niet door gespeeld worden, stel dat het wel een gestoorde fan zou zijn? Bijna niemand heeft oog voor hem omdat de spel niet stil geleg word.

8 mei 2016 om 22:29

Spel hoeft niet stilgelegd te worden als diegene die het veld op gaat geen invloed heeft op het spel. Staat duidelijk in de reglementen.

8 mei 2016 om 22:33

Oke Clutch. Laten we allemaal even een misket doen rond de middencirkel op het moment dat Gomez een penalty neemt tegen Fener/GS in de 94e minuut. Heeft geen invloed op het spel toch? :s

8 mei 2016 om 22:39

Moet je bij de reglementen zijn forza fener. Doe een aanvraag zou ik zeggen als je heel graag misket wil doen.

8 mei 2016 om 22:45

Ik probeer hier te zeggen wat wel en niet logisch zou zijn in dit geval. Jouw reactie op mij heeft geen enkele waarde en voegt niks toe. Als je niks nuttigs hebt te typen, typ dan ook niks.

8 mei 2016 om 22:45

Bro ik heb die regels niet geschreven, moet je niet bij mij zijn. Maar de scheidsrechter heeft gehandeld conform de reglementen. Op het moment dat die idioot het veld op gaat, was de aanval al gaande en had Oguzhan de bal. Op de beelden kun je zien dat het achter de scheidsrechter gebeurd, buiten zijn zichtsveld. Dus we kunnen misket, horon, harmandali, kolbasti, wat jij wilt.

8 mei 2016 om 22:50

Het is best grappig eigenlijk. Voor hetzelfde geldt loopt die idioot met een mes rond en steekt hij een speler neer, maar de reglementen zeggen dat het spel door mag gaan, want de doelpuntenmaker is niet degene die wordt neergestoken. Hoe vaag.

8 mei 2016 om 23:11

Gebeurd achter de scheidsrechter? Waarom hebben wij assistent scheidsrechters en een 4e officieel als er toch niet gecommuniceerd word, only in Turkey, scheidsrechters in Turkije zijn dramatisch en moeten stoppen met fluiten.

8 mei 2016 om 23:43

Ik zeg precies zelfde wat clutch zegt. Maar ja, jij wilt zo graag misket.

8 mei 2016 om 23:53

Ook hier ga je hopeloos in de fout. Nergens zeg ik dat ik misket graag wil. Ik geef een voorbeeld en gebruik daarbij misket. In deze topic ben ik, dankzij jouw reacties op mij, op de conclusie gekomen dat jij niet in staat bent te kunnen lezen, laat staan reageren met inhoud.

9 mei 2016 om 00:02

Je kan de hele tijd hetzelfde zeggen dat ik zonder inhoud reageer, maar even voor alle duidelijkheid: dat is jou mening. En als jij onzin gaat uitkramen dan ga ik daarop reageren met onzin. Want wat jij niet begrijpt is dat heel die voorbeeld van jou onzin is. Volgens de regels is het een geldig doelpunt. Anders zou ieder thuisclub wel een maniak het veld insturen op het moment dat de tegenstander een doelpunt gaat maken. Ik snap jou frustatie, maar kom niet met domme voorbeelden. Dan krijg je domme reacties.

9 mei 2016 om 00:24

Boys, waarom die onzinnige ruzie hier.
Internationale regel, dus overal op de wereld, is het een terechte doelpunt.
Je kan hoog of laag springen, met salto's en al, het is een doelpunt dat telt en eerlijk telt.

Forza Fener, ik snap jou ook wel. Empati kuruyorum, als dit ons was overkomen zou ik ook meteen roepen, maar het is een doelpunt die je niet mag afkeuren. Als die man daar iemand had neergestoken, had je bij de gala bestuur moeten wezen, want hoe zou je met een mes naar binnen komen met die strenge beveiliging in deze kritische tijden.

Besiktas is gone in de 16 meter gebied, oguzhan geeft een geniale pass of was in de voorbereiding van die geniale pass en er rent een debiel het veld op. Wat moet die scheids dan, een eigen regel verzinnen ter plekke en fluiten?
Kom op mannen, we weten allemaal dat deze wedstrijd de laatste kans was voor Fener om ons te pakken, maar omdat dat niet lukt moeten we niet regels gaan verzinnen.

9 mei 2016 om 00:49

Forzafener, stel dat iemand daadwerkelijk het veld oploopt met een mes om iemand neer te steken. Gaat het iets uitmaken of je het spel stillegt of niet? Dus als je het spel stillegt gaat diegene denken 'ow, het spel staat stil, nou laat ik sabri maar niet neersteken'? Klinkt niet echt logisch. Die beveiligers lopen sowieso het veld op die gast achterna.

9 mei 2016 om 01:01

Siyahbeyaz, je plaatst een heerlijke nuchtere reactie, maar ik snap je laatste zin niet. Niemand loopt hier regels te verzinnen hoor? Ik geef alleen aan wat voor onlogische regel het is.

9 mei 2016 om 01:23

Ergens zeg je dat die goal niet had mogen tellen, dat zie ik dan ook weer als een verzonnen regel, want die goal moet tellen. Enkel als je een regel verzint, wat hier het geval is, mag die goal niet geteld worden.
Maar die reactie is niet alleen voor jou bedoeld hoor. Het is meer een opstapeling na alles wat je ziet in de media op tv en al.
En ja ik geef je groot gelijk, hoe scheef kan het zijn dat je een doelpunt mag maken terwijl er een debiel het veld in rent. Tijdens de wedstrijd ging ik meteen onderzoeken of het een terechte doelpunt was en ik werd eerlijk gezegd superblij omdat het in ons voordeel is, maar ik geef ook toe dat het een super scheve regel is die ze wat mij betreft mogen veranderen.

8 mei 2016 om 21:38

m

9 mei 2016 om 11:52

Wat een geniale pass van Özyakub.

Kijk wat voor een bal Muslera op Henkie geeft en kijk daarna wat voor een bal onze middenvelder geeft, amateurtje. Gewoon voor zo'n prutser 2,5 miljoen neergeteld terwijl die een aflopende verbintenis had. Puur voor deze transfer alleen al moet dit bestuur opstappen.

Tsja, wat moet ik hierover nou zeggen? Eerste helft gaven we Besiktas nauwelijks ademruimte, ik zag de teamspirit van het seizoen 2010-11 eventjes terug. Yasin die helaas een grote kans niet erin schoot, we streden voor elk grassprietje. En dan zie je de tweede helft en krijg je spontaan tranen in je ogen. De strijd was er wel, maar man man man wat een dramawissel van Riekerink. Ik heb maling aan wie kampioen wordt, een derby moet je altijd winnen. Hoe haal je het dan in je hoofd om Sneijder te wisselen voor Donk terwijl het 0-0 staat? Ik begrijp het niet. Sinan die ook geen potten kan breken, talentje maar moet het nog tegen topploegen laten zien. Gaat goed komen. Zsm dit seizoen vergeten en de beker pakken en weer fris en fruitig beginnen aan het nieuwe seizoen met een nieuwe directie, een nieuwe filosofie, een nieuwe trainen en vooral nieuwe spelers.

9 mei 2016 om 13:41

" ik zag de teamspirit van het seizoen 2010-11 eventjes terug."

Dat seizoen waren we achtste geworden hehe. Je bedoelt natuurlijk 2011-12.

Eerste helft was voor CimBom tweede helft voor Besiktas. Maar ik vrees het ergste voor Besiktas in Europa. Dat wordt een enkeltje naar huis ...

9 mei 2016 om 00:30

Hoe kan je nu al in hemelsnaam zeggen dat het een enkeltje naar huis wordt?
Misschien versterken we ons zodanig, dat we de volgende ronde met gemak halen. Dit team kan alleen maar sterker worden, dat heeft het bestuur bewezen met al die aankopen.
We kunnen ook achteruit gaan natuurlijk, zie ik niet gebeuren, maar laten we toch maar even afwachten hé.

9 mei 2016 om 11:56

Mag ik jou vragen waarom je reageert op die clown. Nergens voor nodig. Hij is hartstikke jaloers

9 mei 2016 om 13:52

Cham_p support jij Besiktas? Zo ja, wil je dan de volgende keer Ozyakup typen ipv Ozyakub

Galatasaray heeft me vooral in de eerste helft positief verrast. De mensen die dachten dat Galatasaray ''net een meisje die haar benen zal openen'' zou voetballen om de winst aan Besiktas te geven zijn gesnoerd denk ik. We speelden beter voetbal tegen Besiktas dan tegen jullie eigen club.

Besiktas begon pas in de tweede helft te voetballen. Ze hebben het wel verdiend, maar ik had beter van ze verwacht.

Ik heb weken geleden, na het verlies van Fenerbahce in Konya, de Besiktas supporters gefeliciteerd met hun 14de kampioenschap. Sommige waren nog bang dat ze het weg zouden geven. Hiermee, nogmaals gefeliciteerd met jullie kampioenschap adelaars.

8 mei 2016 om 22:42

Ik heb iets dergelijks gezegd paar weken geleden. Zou ik het nog een keer doen? Ja, want ik zei toen wat zo een beetje heel Turkije dacht op dat moment. Nu heeft GS niet 0-4, maar 0-1 verloren. Ze hebben alles gegeven. Speelden jullie beter tegen Besiktas dan tegen Fener? Nee, want Fenerbahce had meer controle en wist niet te scoren. Besiktas daarentegen bibberde een deel van de wedstrijd en scoort op een bizarre manier de winnende. Conclusie? Geluk stond aan de kant van de adelaars.

9 mei 2016 om 11:59

Wel knap van de zwarte adelaren om 9 punten te halen uit de 4 derby's. Geluk? Zag je de mooie uitgespeelde goal?

domk de grootste flop die ik ooit heb gezien wat een slechte speler

1ste helft was van gala ze waren goed bezig maar wat waren wij slecht sosa, olcay en quaresma waren niet aanwezig en alle onze spelers speelde matig. 2de helft waren wij de baas en domineerde we alleen konden we geen kansen afmaken vooral sosa als hij zijn kansen zou afmaken dan zouden we zeker 2-0 voorstaan. Sinan gaf een goede bal af aan emre die gelukkig het niet kon afmaken en dan kwamen eindelijk de wissels olcay en quaresma gingen eruit en cenk de beest, de king , de weet ik wat kwam erin en gaf een zeer mooie assist aan gomez. Oguzhan was heer en meester in de 2de helft en controleerde de hele middenveld. Ik ben zeer blij met de 3 punten en nu osmanli wat ook een zeer moeilijke wedstrijd gaat worden en daarna konya alle wedstrijden moeten gewonnen worden. Als we die wedstrijd tegen akhisar hadden gewonnen hadden we nu 5 puntenverschil met 2 wedstrijden te gaan. Waarom maken we het voor onszelf zo moeilijk

Sosa was minder vandaag, olcay moet gwn noet in de basis staan ik snap niet wat senol in hem ziet. Cenk was weer goed voor een assist, jammer dat frei geen speelminuten heeft gekregen. Ik snap ook niet goe een speler als necio nog steeds bij bjk doet. Zo een slechte speler kan gwn niet, volgende jaar ook meteen een linksbak hale ismail bakt er ook niks van.

Necip,olcay,serdar, alexis allemaal wedoen voor 1000 euro de stuk.

Linksbak,centrale verdediger,rechtsbak en een spits kopen als gomez weg zou gaan. Maar deze keer veel betere aankopen.

8 mei 2016 om 22:12

Ow ja en tolga gwn laten voor de beker wedstrijden en een stabiele goede keeper kopen.

8 mei 2016 om 22:40

Tolga weg doen met een miljoen euro extra als bonus. Niks beker weg met die pipo.

Het spel had stilgelegd moeten worden vlak voor de goal. Begrijp echt niet waarom deze geteld wordt. Maar goed. Besiktas scoort hier wel en wij (ach Diego, ach V. Sen) konden dat niet. Ik wil even aandacht voor Podolski en Beck. Jarenlang hebben wij Fener fans moeten aanhoren wat voor viezerikken Volkan, Emre, Alves en Meireles zijn. Dan mag dat ook gerust gezegd worden over Lukas Podolski vanaf nu. Wat een galbak man. In beide derbies had ie rood moeten krijgen. En Beck? Zogenaamd lief met zijn babyface. God mag mij vertellen waarom hij vandaag geen geel heeft gehad.

8 mei 2016 om 22:43

Ga jij serieus babyface beck met monster alves vergelijken? Echte fener opmerking. Oke oke hij hoorde geel te krijgen. Echt heel erg dat ie dat niet kreeg.

8 mei 2016 om 22:46

Als jij maar ook een beetje kan lezen, zie je mij nergens Beck vergelijken met Alves. Voor de rest ga ik niet op je in.

8 mei 2016 om 23:49

O nee wat ben je dan aan het doen? Zeg gwn dat beck geel hoorde te krijgen. Hoezo begin je over dat die namen viezerikken werden genoemd en daarvoor zeg je ik wil iets kwijt over beck en poldi. Je maakt zeker een vergelijking. Zelfs als volkan demirel naar besiktas zou komen zou hij geen viezerik meer worden. Geen melo's over here partner. Je hebt de verkeerde tegenstander voor je.

8 mei 2016 om 23:56

Ik zeg: Alves etc werden jarenlang voor viezerik uitgemaakt, dus dan mag dat voortaan ook bij Podolski. Kan je lezen? Po-dol-ski. Waarom zeg je dat ik de verkeerde tegenstander voor me heb? Jij bent hier de enige die de confrontatie opzoekt. Wellicht heb jij de verkeerde voor je. Nogmaals, ga eerst goed leren lezen. Vervolgens een zinvolle reactie zetten. Jullie hebben eindelijk weer eens kans om een titel te winnen, maar blijkbaar kan jij niet met de druk om. Je plaatst een heleboel onzin hier jongen.

9 mei 2016 om 00:11

Met de druk om kunnen gaan ligt aan de voetballers. Ik ben een supporter, dus ik kan daar ook helemaal niks mee. Leren lezen zeg je, maar eigenlijk heb jij daar weinig kaas van gegeten. Waarom ik zeg verkeerde tegenstander? De naam melo sla je natuurlijk even over tijdens het lezen. Grappig. Je zegt toch ik wil iets kwijt over podolski en beck? Beck zeg je niet?

8 mei 2016 om 22:56

Tuurlijk wat verwacht je.
Als je als team geen 1 viezerik hebt dan wordt je gepest in het veld. Eerst melo en nu poldi.
Als ik een ranglijst moet maken met viezerikken top 10 van wat ik heb meegemaakt is het dit.

10 beck
9 hurriyet
8 arif
7 caner
6 poldolski
5 keita(alleen voor die uithaal)
4 volkan
3 melo
2 emre b
1 wie anders lugano

8 mei 2016 om 23:00

Van mij mag je Vedat Inceefe op 1 zetten. Als je het over de rasechte viezerikken hebt. Vergeleken met hem is Lugano nog een lieverdje.

9 mei 2016 om 00:33

Haal beck eruit en zet daar ayhan akman, hoe vies is beck vergeleken met zoveeeeeel namen die je niet opnoemt.

9 mei 2016 om 00:52

Beck doet 1 keer iets en direct zit die in de top 10 van viezerikken.

9 mei 2016 om 01:02

Ik heb die top 10 niet gemaakt maar de regel is dat er minimaal 1 Besiktas speler in moet.

9 mei 2016 om 01:15

Dan mag Ayhan Akman er weer in, die speelde een aantal jaren voor ons.

9 mei 2016 om 06:02

Haal dan Beck er uit en zet Ibo jn vanwegen zijn kopstoot tegen de scheids, Ibo was ook een doorgedraaide dwaas hahaha

9 mei 2016 om 09:36

Engin Baytar haha

9 mei 2016 om 09:39

Waarom Beck en niet tombala-master Nouma?

Oguzhan Ozyakup!
Deze man is GENIAAL!

9 mei 2016 om 12:07

hopen dat we komend seizoen ook nog van hem mogen genieten.

9 mei 2016 om 13:54

Als die goed presteert op het Ek wordt het bijzonder moeilijk om hem nog te behouden, maar het bestuur geeft me het vertrouwen dat ze een goede vervanger zullen halen. Tolgay Arslan is ook weer een soortgelijke speler waar we veel van zullen genieten.
Geen enkele speler is onvervangbaar, enkel een gemis op het netvlies.

Forza fener ik kan maar een ding over jouw zeggen, kijk nooit meer voetbal want je snapt er toch niks van. Owya en nog iets: Volgend jaar beter !!!!

9 mei 2016 om 04:28

Waarom reageer je niet op me dan? Als ik niet had gekeken had ik nooit geweten dat je dit had getypt. En dan nog een vraag. Ik heb jou nooit eerder gezien. Is je account nieuw? Nog een vraag: indien je account nieuw is, heb je deze aangemaakt puur zodat je kan zeggen dat ik niks van voetbal afweet? Of heb je het aangemaakt omdat jullie bijna kampioen zijn?

9 mei 2016 om 13:53

Dus als je niks van voetbal snapt, mag je geen voetbal kijken ?

Volgend jaar beter ? Wacht nou maar eerst af.

Deze derby bewijst (helaas) het dramatische niveau van de Turkse voetbalcompetitie. Mete Kalkavan, really? Is er geen betere scheidsrechter dan deze mooiboy met zijn Ronaldo-kapsel?

Donk, Carole, Yasin, Emre, allen letterlijk drama voetballers. Kan niet wachten tot Bruma en Telles terugkeren.

Het is veelzeggend dat zelfs Sabri in positieve zin opviel, meer hoef ik dan niet te vertellen denk ik..

9 mei 2016 om 15:14

Vind je Carole zo slecht ? Hij staat verdedigend echt wel zijn mannetje hoor. Maar wat verwacht je ook van je backs, als je as voor geen meter functioneert ? Je hebt pas wat aan een back, als je team normaal functioneert.

Ik frustreer mezelf nog het meest aan het feit dat we geen spits hebben. Soms speelde we het goed uit en dan moest er een voorzet komen en zie je gewoon he-le-maal niemand in de zestien. En wat missen wij toch een verdedigende middenvelder. Sosa 3x vrije schot kans. Komt daar door onze verdediging ? Nee. De opkomende middenvelders van de tegenpartij worden niet opgepakt.

Besiktas is kampioen. Gefeliciteerd!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren