Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dolberg sluit winters vertrek bij Ajax uit: ‘Dat is niet het plan’

Laatste update:

Kasper Dolberg maakte vorig seizoen 23 doelpunten in 48 wedstrijden, maar heeft die lijn niet kunnen doortrekken naar het huidige voetbaljaar. De aanvaller scoorde enkel tegen Scheveningen in de beker en heeft zijn basisplaats moeten afstaan aan Klaas-Jan Huntelaar. Dolberg is echter niet van plan om op te geven.

“Ik heb een zwakke start gehad en hij heeft een paar keer de kans gekregen en daarbij gescoord. Ik spreek Huntelaar iedere training en daarbuiten natuurlijk ook. Hij is een erg goede gozer”, aldus Dolberg tegen TV2. “Ik heb dit seizoen nog niet gescoord, maar voel me goed. Ik zit prima in mijn vel. Het is niet dat ik neerslachtig ben en er moedeloos van ben geworden. Ik voel mij goed en weet zeker dat de doelpunten gaan komen.”

“Ik weet wat ik moet doen en praat daar natuurlijk ook met de trainer (Marcel Keizer, red.) over. Alles moet gewoon beter: technisch, fysiek en tactisch”, aldus de negentienjarige Dolberg, die eraan toevoegt dat hij niet van zins is om in januari te vertrekken: “Dat is niet het plan.” Hij was in de zomer nog nadrukkelijk in beeld bij AS Monaco, maar Ajax wees naar verluidt een bod van ruim vijftig miljoen euro op de Deen af.

Denk jij dat Kasper Dolberg volgend seizoen nog voor Ajax speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Heel erg zuur voor deze jongen en voor Ajax dat het nu zo loopt. Voor mijn gevoel wordt dit een gevalletje Willems. Begrijp me niet verkeerd, ik verwacht dat deze jongen een groter potentie heeft. Maar Ajax had hem op zijn piek moeten verkopen (vorig seizoen). Ik verwacht dat Ajax nu niet meer gaat krijgen wat vorig seizoen (waarschijnlijk) is geboden.

10 oktober 2017 om 09:50

Hij is vorig seizoen pas bij het eerste gehaald. Hoe weet je nu dat dat seizoen zijn piek was? Dat wist toch niemand? Sterker nog, dat weet nu ook niemand.

10 oktober 2017 om 09:57

Ik ben er ook erg bang voor dat Ajax niet meer die 50 miljoen zal ontvangen. AS Monaco was sowieso een hele goede club geweest voor Dolberg, omdat Monaco een CL speelt en een stap vooruit tov van Ajax. Monaco staat daarnaast bekent om club die talenten een eerlijke kans geeft. Om die redenen was Monaco een perfecte stap geweest voor Dolberg. Zeker nu Huntelaar 1ste spits bij Ajax is.

Datzelfde geld voor Willems. Hij had in zomer 2016 ook naar Monaco moeten gaan. Wie weet was Willems dan wel zo goed geworden als Mendy nu is. Monaco had Willems als eerste keus, maar omdat Willems niet wilde, is Monaco voor Mendy gegaan.

10 oktober 2017 om 11:17

Als hij zich bij Ajax eruit laat spelen door Huntelaar, is hij toch nog lang niet klaar voor Monaco? Je zegt terecht dat talenten een eerlijke kans krijgen daar, maar zodra ze een tijd niet presteren zullen ze ook daar op een zijspoor belanden. Denk dat Ajax op dit moment echt de beste plek voor Dolberg is.

10 oktober 2017 om 11:27

Het systeem van Monaco past veel beter bij Dolberg dan het systeem van Ajax. Dolberg mist vooral Klaassen, Troare en Peter Bosz om goed te kunnen voetballen. Dolberg had gewoon beter kunnen vertrekken ipv te rotten op de bank bij Ajax.

10 oktober 2017 om 11:52

Als je als spits bij Ajax slaagt ben je een speler van wereldklasse.

10 oktober 2017 om 12:39

Monaco gaf Kongolo inderdaad ook 1 wedstrijd de kans en pleurde hem toen op de tribune. Dolberg moet gewoon rijpen bij Ajax. Als hij een soortgelijk periode bij Monaco heeft, mag hij nooit meer meedoen.

10 oktober 2017 om 14:05

Omdat een ander talent dat daar momenteel speelt gewoon beduidend beter is op het moment...

11 oktober 2017 om 08:40

@migi84, Kongolo is een centrale verdediger en geen linksback. Al helemaal geen aanvallende linksback. Monaco speelt graag met aanvallende linksbacks en daarom geeft Monaco, Jorge de kans op linksback. Kongolo zal zich vooral moeten focussen als linker centrale verdediger.

10 oktober 2017 om 10:27

Wat een dramaqueen ben jij. Geef die jongen wat tijd. Zlatan was ook niet meteen de topper die hij uiteindelijk is geworden.

10 oktober 2017 om 10:48

@xyzz
Hoeveel tijd mag tegenwoordig een speler hebben?
Niet denigrerend bedoeld hoor.
Maar tegenwoordig als je vier keer op rij niet meer presteerd schreeuwen ze al om een ander.
En Dolberg presteerd al langer niet.
Ik ben wel met je eens dat hij nog jong is en potentie genoeg, maar misschien zit hij juist nu bij een verkeerde club (spelvisie).

10 oktober 2017 om 11:26

Dolberg presteert prima, vorig jaar presteerde hij alleen al buitengewoon waardoor dat de standaard is geworden. We hebben dus al gezien dat hij het kan, nu gewoon vertrouwen houden, eventueel in de luwte bij de zeer ervaren Huntelaar en hij komt er wel weer.

Hij zit juist bij uitstek bij de goede club. Praat die onzin alsjeblieft mensen eens niet aan holala.

10 oktober 2017 om 11:53

Na een doelpunt tegen NAC, weg is Zlatan! Terwijl Zlatan nog niet eens het seizoen was bij Ajax.

10 oktober 2017 om 14:18

@jongajax
Volgens mij begrijp je me verkeerd.
Ik zeg niet dat hij op de bank zat maar al een tijdje niet presteerd.
Sowieso vanaf de start niet. In ieder geval niet zoals we van hem verwacht werd.
Ik doe daar niet moeilijk om maar reageer op een ander die zegt dat je hem tijd moet geven.
Hij wordt binnenkort "al" 20 dus vroeg ik me af hoeveel tijd je iemand mag geven.
Juist omdat er tegenwoordig geen tijd meer mag worden genomen.
Kijk F de Boer na 4 wedstrijden ontslagen. Na 5 wedstrijden vreesde men voor Rene Hake. etc etc

10 oktober 2017 om 14:20

@myvision
Als jij vind dat Dolberg prima presteerd dan zeg je eigenlijk dat hij niet beter is dan de gemiddelde spits in de eredivisie.
Matavz oa presteerd ook prima, maar met veel meer geslaagde acties (assists, doelpunten) dan Dolberg.

10 oktober 2017 om 11:23

Het mooie is dat jij waarschijnlijk ook een van die mensen bent die vind dat er in Nederland te snel top spelers worden verkocht; het is nooit goed. Ook niet als de top spelers blijven.

Ik ben van mening dat Ajax hem beter kon verkopen in de zomer. Er waren clubs die flink wouden betalen voor hem. En dat waren bedragen die je in de toekomst (misschien) niet meer gaat vangen voor hem.

10 oktober 2017 om 09:34

welke clubs?toch niet die telegraaf clubs ?wat verder niet is bevestigd

10 oktober 2017 om 11:28

Monaco werd door zowel telegraaf als bronnen rond Monaco bevestigd

10 oktober 2017 om 10:15

Ze hebben Huntelaar al als spits Dolberg kun je niet gebruiken als back up voor Huntelaar. Als back up is een Siem de Jong of Casseira meer geschikt voor. Het is gewoon geen spotieve aderlating voor Ajax om Dolberg te verkopen.

10 oktober 2017 om 10:40

@jong Ajax: je hebt hier echt helemaal gelijk. De mensen die het nu hebben over verkopen zijn ook de mensen die het hardste roepen dat Ajax niet een verkoopclub moet zijn. Zodra je in een dipje zit ben je meteen 'overhyped' volgens veel mensen hier....

10 oktober 2017 om 09:44

Jij doet echt alsof hij geen potentie heeft. Als hij weggaat en er 25 maakt wou je dat ajax hem had gehouden

10 oktober 2017 om 15:13

Laat hem eerst maar eens 20x scoren in de Mickey mouse league...

Huntelaar doet het ook niet meer zo goed als in het begin, dus Dolu zal heus wel weer zijn kans krijgen. Een seizoen als vorig jaar draai je niet zomaar, dat is geen geluk en ook niet eenmalig. Je ziet aan alles dat deze jongen een toekomstige topspits is.

De mensen die roepen dat ze hem voor 50 mil aan Monaco hadden moeten verkopen snappen er niks van en moeten misschien switchen naar korfbal. Ieder talent heeft een minder seizoen en heel vaak is dat het tweede seizoen. Geloof mij nou maar, Dolu is een winnaar en zal de Mickey Mouse veroveren.

10 oktober 2017 om 09:36

fake bod!door niemand bevestigd ..een telegraafverhaal.jammer dat het nu opnieuw word gebracht

10 oktober 2017 om 10:02

Achja, het gaat erom dat mensen direct riepen dat er nooit meer zo een bod komt. Pure onzin natuurlijk, alleen omdat die jongen ff uit vorm is. Als hij er volgend seizoen 25 in schiet komt er wel een bod van rond de 50.

10 oktober 2017 om 09:46

Inderdaad, de beste moet spelen. Dat is bij een grotere club ook, leert hij dat nu vast. Als je uit vorm bent speelt je concurrent. Er zijn geen gegarandeerde basisplaatsen. Hij gaat hier alleen maar sterker uitkomen of het is meteen duidelijk dat hij niet geschikt is voor een topclub.

En ik denk niet dat Monaco in de zomer 50 miljoen heeft geboden, want dan had Ajax echt wel aan tafel gezeten om hem voor iets meer als die 50 te verkopen. Dat zijn bedrag die je niet kunt weigeren als Nederlandse club.

10 oktober 2017 om 09:56

Voor mijn begrip, wat is een Dolu??

10 oktober 2017 om 10:01

Dolu = Dolberg, excuses. Niet iedereen weet natuurlijk dat ik hem zo noem.

10 oktober 2017 om 11:28

Huntelaar doet het ook niet meer zo goed? De laatste wedstrijd tegen Heerenveen gaf hij nog twee assists! Ik word een beetje moe van dat wanneer een spits niet scoort, hij ook direct niet goed meer is.

10 oktober 2017 om 12:24

Nou nou, en daarvoor miste hij wedstrijd na wedstrijd veel kansen.. Maar dat vergeten we, omdat hij twee assists gaf tegen Heerenveen? Ok.

Tuurlijk moet Dolberg tot minstens einde seizoen blijven bij Ajax, hij is niet meer zo rendabel als vorig seizoen waardoor hij waarschijnlijk zelf ook terug met beide beentjes op grond is gekomen. Dat is alleen maar goed natuurlijk, Dolberg is nog niet uitgeleerd bij Ajax en Ajax kan het best nog minstens anderhalf jaar doorgaan met hem. Een win win voor beide partijen.

10 oktober 2017 om 10:53

Maar wordt dit seizoen 20.
En natuurlijk is dat nog harstikke jong maar een v/d Vaart of Sneijder waren op hun 20ste al vaste basisspelers waar niemand omheen kon.
Ook nog in een elftal met de betere spelers.

10 oktober 2017 om 14:27

Wat ben jij hatelijk tegenover mij.
Niet alleen nu maar telkens bij elke reactie van mij.
Kun je niet hebben dat ik laatst gelijk had dat Cillessen toch wel de derde keeper zou worden?
Ik kan je de bron niet meer sturen, wat ik telkens probeerde, want dan wordt ik telkens verwijderd.
Of kwam dat door jou?

On topic:
Je lacht maar, wat ik alleen wil zeggen is dat de echte toppers al verder waren.
Kijk nu naar die Franse toppers.
Alleen de één is er vroeg bij (oa Cruijf) en de ander wat later (oa Suarez).
Maar toen zij op hun top waren kregen ze niet zo'n grote terugslag als Dolberg.
Niettemin vind ik Dolberg voor Nederlandse begrippen nog steeds een groot talent, maar de ene keer moeten we niet achter de leeftijd verschuilen (de Ligt, goed genoeg is oud genoeg) en de andere keer wordt het wel als excuus gebruikt.

‘Dat is niet het plan’ staat niet gelijk aan ‘iets uitsluiten’. Met een dergelijke kop creëer je valse verwachtingen bij het publiek en dat kan nadelig uitpakken voor zo’n jongen.

10 oktober 2017 om 09:45

Je hebt helemaal gelijk, maar dat doet de media nu eenmaal graag. Die willen verkopen en zijn vrijwel niet geïnteresseerd in de waarheid verspreiden.

Deze jongen is er geduldig vind ik. Ik denk dat veel mensen dat onderschatten. Zijn geduld zal beloond worden. Iedereen heeft gezien wat hij kan. En ja ik weet er bestaan ook 1 dagsvliegjes. Maar die kan je tegenwoordig al aardig inschatten wie dat zijn. Alleen merk ik bij hem dat hij gefocust blijft. Al merk je dat soms niet op het veld. De zaak is om dat nu aan te scherpen. Actiever te worden, meer in het spel betrokken te worden.
Dolberg blijft tot volgend jaar ... hehe althans dat hoop ik.

Iedereen kan zien dat deze jongen een enorm voetballend talent heeft
Vorig seizoen liet hij prachtige acties en doelpunten zien.
Hij zit momenteel in een behoorlijke dip, maar heeft naar mijn idee meer techniek n zijn grote teen, dan Huntelaar in zijn totaliteit.
Ajax moet deze speler behouden, want ik verwacht dat hij nog wel verder gaat groeien.
In potentie is het een Europese topspeler.

Iedereen zegt hier dat ze dom zijn omdat ze hem vorig seizoen niet hebben verkocht.
Maar als ze wisten dat die alleen maar minder waard zou worden hadden ze dat ook wel gedaan. Makkelijk praten achteraf he.....

Nu balen dat ze die 50 miljoen niet geaccepteerd is. Een wisselspeler levert weinig op

Als Ajax flink wilde cashen hadden ze hem afgelopen zomer moeten verkopen.
Zo'n dip is niet gek maar wel jammer voor hem. Speelde goed vorig seizoen, maar komt er nu nog niet uit. Voor hem te hopen snel over deze 'dip' te komen, anders gaat het erg lastig voor hem worden.
Denk dat er op deze manier komende winter weinig interesse is.

Dit is misschien precies wat Dolberg nodig heeft. Het team loopt niet echt lekker, hij is zelf uit vorm en Huntelaar lijkt nu eerste spits te zijn. Juist nu kan Kasper zichzelf vinden en terug knokken. Als hij slim is blijft hij nog anderhalf seizoen. Hopelijk spelen we volgend jaar weer minimaal EL. Ik ben heel benieuwd hoe hij hier gaat uitkomen. En wat betreft het 'gemiste' transfergeld. Ajax heeft nu genoeg centjes op de bank....

10 oktober 2017 om 12:47

Het gaat niet alleen om Ajax, maar ook om Dolberg. Dolberg kon zich bij Monaco verder ontwikkelen met betere trainingen, terwijl hij bij Ajax op het 2e plan terecht is gekomen. Dat over "beide beentjes op de grond" is ook bullshit. Als er iemand niet naast z'n schoenen loopt en met beiden benen op de grond staat, is het Dolberg wel!

We hadden hem niet zo moeten ophemelen. Daar moeten we echt een keer mee stoppen, (vooral de Telegraaf) want ik krijg het idee dat Dolberg daar wel eens aan onderdoor kan gaan. En dat heb ik met meerdere spelers bij Ajax. De aandacht en druk op zulke jongens wordt dan veel te groot.

10 oktober 2017 om 11:26

Dat gebeurt altijd te snel hier, laat die jonge gasten eerst is een seizoen voetballen en niet na paar goede wedstrijden ophemelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren