Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Doelwit van Tottenham Hotspur verlangt hoger weeksalaris dan Kane’

Laatste update:

Het is maar de vraag of Ross Barkley deze zomer de overstap naar Tottenham Hotspur maakt. De Londenaren hebben al maanden interesse in de komst van de middenvelder, die geen nieuw contract met Everton wil ondertekenen. De club van manager Ronald Koeman wil Barkley daarom per se verkopen, maar dat zal niet makkelijk worden.

Britse media schrijven woensdag dat Tottenham verbaasd is over de financiële eisen van Barkley. De 23-jarige middenvelder verlangt naar verluidt liefst 170.000 euro per week en dat is ver boven het huidige salarisplafond. Harry Kane, die de afgelopen twee seizoenen tot topscorer van de Premier League uitgroeide, en captain Hugo Lloris staan voor een wekelijks bedrag van 135.000 euro op de loonlijst.

Het is echter niet de enige complicatie die Tottenham heeft ondervonden. Everton hanteert een vraagprijs van liefst 56 miljoen euro voor Barkley, ook al loopt het contract van de Engels international over minder dan een jaar af. De middenvelder maakte laatst geen deel uit van de selectie die voor een oefenduel naar Tanzani vloog en behoort ook niet tot de spelersgroep voor de oefenwedstrijd tegen FC Twente.

Denk jij dat Ross Barkley deze zomer naar Tottenham Hotspur gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit vind ik nou zo'n overgewaardeerde speler.. Die prijs schiet alleen omhoog omdat hij Engels is. Ik hoop niet dat de Spurs zo gek zijn om dit te gaan betalen..

19 juli 2017 om 10:41

Absoluut! Te duur, niet eens goed genoeg en bovendien voor een positie waar we niet echt iemand nodig hebben. Ik kan me niet voorstellen dat Levy en Pochettino dit daadwerkelijk zien zitten...

19 juli 2017 om 12:46

Helemaal mee eens. Die gaan dat ook niet betalen, daniel levy is the chairman

Ik snap niet waarom je deze man zou halen als je Dele en Eriksen al hebt. Barkley is maar een middelmatige voetballer, kan je beter ergens anders rondkijken. Die homegrown haal je wel met Alli, Kane, Dier?

19 juli 2017 om 09:52

Helemaal met je eens, voegt niks toe aan het huidige middenveld van Tottenham. en voor homegrown hebben ze behalve de spelers die jij noemt ook nog is Winks, Rose en Trippier

19 juli 2017 om 14:15

Misschien een belofte gemaakt aan Dele dat hij volgend jaar weg mag? Maar dat neemt niet weg dat Barkley inderdaad geen waardige vervanger is. Kijk dan liever in Spanje, daar vind je zo een tien die 4 keer zo goed kan voetballen en veel goedkoper is.

Spurs fans die mij kunnen vertellen waar ze zich moeten versterken en spelers die zij graag zouden zien komen? Barkley zou ik nooit halen, heeft nooit een seizoen er bovenuit gestoken.

19 juli 2017 om 09:16

Zeer lastig om te zeggen. Achter Eriksen hebben we vrijwel geen backup als creatieve middenvelder. Lamela zou het kunnen maar die moet eerst maar zien terug te komen op zijn oude niveau. Barkley voor 50 mil is natuurlijk veel te veel, maar vaak weet Poch wel het uiterste uit een speler te krijgen. Verder lees je veel geruchten over Pereira voor RB en Adrien Silva om wat meer ervaring toe te voegen. Ik zie zelf graag nog een aanvallende buitenspeler komen. Maar wie dat moet zijn vind ik lastig om te zeggen, vooral omdat er geen gigantische bedragen zullen worden uitgegeven..

19 juli 2017 om 09:22

Max meyer lijkt nu de meest logische optie . Overigens kijk ik meer uit naar jeugdspelers die doorkomen dan transfers . Onomah , kwp , winks en edwards natuurlijk .

19 juli 2017 om 11:44

Misschien Goretzka? Hij heeft ook nog maar een contract tot het einde van komend seizoen, dus echt duur kan hij niet zijn

19 juli 2017 om 09:19

Ik zie zelf graag een rechtsback erbij komen om het vertrek van Walker op te vangen - Trippier heeft verlengt maar je hebt minimaal twee basiswaardige backs nodig met de wedstrijden die je gaat spelen.
Hetzelfde geldt voor de positie centraal achterin. Het staat goed met Jan en Toby, maar erachter is de spoeling dun. Wimmer vind ik niet goed genoeg, zelf hoopte ik op Smalling of Keane (kan helaas niet meer).
Een nieuwe vleugelspeler vind ik ook noodzakelijk. Son moet nog maar eens het niveau van vorig jaar zien te halen, Lamela is een twijfelgeval op blessuregebied en Sissoko voldoet niet- net zoals N'Koudou. Daarbij is Clinton N'Jie vertrokken dus er zijn weinig potentiële concurrenten in de selectie. Als laatste zou ik een nieuwe spits niet vervelend vinden, hoe jammer het ook is voor Janssen. Als Kane wegvalt moet Janssen erin, die niet heeft kunnen overtuigen of Son die ik het liefste van links zie komen.
Eventueel Adrien Silva, Pereira, Lemar.. verder zou ik geen namen durven noemen.

19 juli 2017 om 09:22

@Samcro
kovavic zou mooi zijn heb je nog meer creativiteit op je middenveld.

Persoonlijk zie ik Benatia graag komen als opvolger van wimmer, wimmer is een goede speler maar niet de speler wat Spurs na moet streven komt net iets te kort. Verder zou ik heel graag een nieuwe RM willen de BPL is een te hoog tempo voor Lamela en je ziet dat hij het nog steeds moeilijk heeft. Veder zou ik ook persoonlijk Alcacer willen zien nog steeds een groot talent en een andere type spits dan Kane zou wel mooi zijn om die naast hem te zien staan.

19 juli 2017 om 11:39

@Samcro

1 spits; Janssen voldoet niet. Daarvoor zie ik graag Xavier Hernandez van Leverkusen of Bakambu van Villareal.

Rechtsback; opvolger Walker. Pereira.

En inderdaad een backup voor Toby en Jan. Ben persoonlijk altijd fan geweest van Shawcross.

Deze jongen zit als 2 jaar vast aan zijn huidige niveau, hij was ooit top talent maar het komt er niet meer uit precies. Volgens mij mag hij blij zijn dat hij nog van vaste waarde is bij Everton, en als ik lees dat hij meer wil als Harry Kane ja dan kan ik hier alleen maar om lachen.

Lekker bij Everton aan de bank vast laten kleven, Spurs moet dit niet willen, overschatte speler die al een hele tijd geen stappen meer heeft gemaakt in zijn ontwikkeling.

Tottenham heeft nu een leuke selectie dat is bijeengekocht toen de prijzen nog normaal waren, denk niet dat ze veel succes zullen hebben met het behouden of aantrekken van wereldklasse spelers met hun huidige salarisplafond. Als ze dit niet veranderen vallen ze weer binnenkort uit de top 4.

Als iemand 170 eist, dan hang je toch direcht op en zoek je verder. Wat een gek zeg, het is niet dat de topclubs in de rij staan voor hem.

19 juli 2017 om 10:27

Dit is toch hetzelfde geval als dat Sanchez 400k geëist zou hebben? Totale onzin, verzonnen door de riooltjes.

19 juli 2017 om 11:45

Zoals je al zegt, een goede speler. Daar hebben wij er bij Arsenal al genoeg van, wij hebben beter nodig. Ik zie ook niet voor wie hij erin zou moeten komen.

Deze speler heeft nooit bewezen te goed te zijn voor Everton, dus deze transfersom en salariseisen slaan helemaal nergens op.. Lang leve de home grown regels..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren