Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dit was grote klasse, Arjen Robben is een fenomeen en een echte prof’

Laatste update:

Arjen Robben had het dit seizoen nog niet gemakkelijk bij Bayern München; de Nederlandse vleugelspits stond lange tijd geblesseerd buitenspel, maar ook toen hij weer hersteld was deed trainer Jupp Heynckes lang niet altijd een beroep op hem. Tegen Borussia Dortmund liet Robben zich weer zien; met een prachtige treffer schoot hij Bayern naar de halve finale van de DFB-Pokal.

/

Oud-middenvelder Mehmet Scholl was onder de indruk van de Oranje-international. “Zoals hij dat doelpunt maakt, dat is grote klasse”, vertelt de voormalig voetballer van Bayern en het Duits elftal aan de ARD. “Robben is een fenomeen. Zeker als je zijn hele voorgeschiedenis bekijkt. Discussies over zijn egoïsme, zijn blessures; en dan komt hij zó terug”, kijkt Scholl terug op het bekerduel.

“Deze man is een echte prof. Hij loopt niet alleen veel, hij sprint ook! Hij had rustig naar het einde van zijn carrière toe kunnen werken, maar hij gaat er nog vol voor. Met zijn klasse kan Robben nog altijd het verschil maken. Dan moet je maar op de koop toe nemen dat hij af en toe overdrijft. Dat hoort bij een speler zoals hij”, vindt Scholl.

Denk je dat Arjen Robben zijn basisplaats bij Bayern München behoudt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een heerlijke doelpunt heeft hij gister gemaakt zeg , die bal ging er echt schitterend in. Ik zie de oude Robben bijna weer terug gretig en wil zich bewijzen, die plek op de bank heeft hem goed gedaan hij wil vechten om zijn plek terug te krijgen. Ga zo door Robben zo kunnen we je goed gebruiken voor het NL elftal als je zo door blijft gaan.

Fijn om te horen dat Robben weer de oude aan het worden is! Hopelijk kan hij in 2014 nog een hele belangrijke rol spelen op het WK

Het was een mooie goal.
E het is een aardige speler maar zijn acktie's zijn meestal voorspelbaar.
Bal aan de linkervoet dreigen naar binnen komen en 15 meter over schieten.
Hij komt het beste tot zijn recht als invaller dan is hij meer gedreven.

28 februari 2013 om 09:29

pfff.

dat is 1 van zn acties. maar doe nou niet alsof hij de hele tijd alleen maar dat doet. robben is snel. heeft een fantastische aanname. is goed in de combinatie.

robben is (mits fit) gewoon een worldclass speler. kom jij aan met een aardige speler. haha.

28 februari 2013 om 13:09

Laatste anderhalf jaar deed ie dat op rechts wel in 95% van de gevallen daardoor werd ie zo makkelijk uit de wedstrijd gespeeld. Vaak lieten ze rechts open en stond er gewoon 2 man te wachten tot ie weer naar binnen kwam.

28 februari 2013 om 10:06

Het gaat er niet om dat hij maar een paar acties heeft, het gaat erom dat hij de acties met een enorme handelingssnelheid doet dat zelfs wanneer je het weet je heel vaak te laat bent.

28 februari 2013 om 10:40

Een Robben in slechte doen schiet een bal 15 meter over. Maar een Robben in goede doen kan elke tegenstander voorbij vliegen alsof de verdediger er niet staat. Jouw commentaar op Robben slaat echt werkelijk nergens op. Maar goed, het is jouw mening en die respecteer ik!!

Helemaal gelijk. Soms lijkt het of ze bij Bayern vergeten hoe goed hij wel is. Deze man heeft de gekste goals en acties gemaakt. Zovaak een wedstrijd voor hun gewonnen en het lijkt wel of ze hem liever kwijt zijn.
Zou blij zijn met zo een speler.

28 februari 2013 om 10:42

Dat betekent niet dat ze hem maar in de basis moeten houden. Laat hem maar vechten voor zon plekje in de basis

28 februari 2013 om 12:54

nja vergeten.. vanuit Bayern is het best begrijpelijk dat, als je zag hoe goed ze ook draaiden zonder hem, ze zich soms afvroegen of ze hem nog nodig hadden. Voor de club is hij duur en hij is vaak geblesseerd. Die concessie moet je willen doen als club. Hij laat het nu weer zien in elk geval, dat is mooi.

28 februari 2013 om 14:46

Ja dat begrijp ik dat vind ik ook niet raar maar hij krijgt al 2 jaar veel te verduren. Terwijl hij heel belangerijk is.

Ik denk jammer genoeg voor robben niet dat jupp heynckes, ribery of muller uit de basis gaat zetten voor hem.

28 februari 2013 om 09:29

Muller is absoluut niet zo explosief als rechtsbuiten, zoals Robben dat kan zijn.

28 februari 2013 om 09:30

muller is de dirk kuyt van bayern munchen.

28 februari 2013 om 09:35

Muller en Kuyt zijn toch 2 verschillende spelers en van verschillend niveau. Muller scoort veel meer

28 februari 2013 om 09:35

Zoals Müller gister bijvoorbeeld de bal met de hak klaarlegde voor Kroos was technisch perfect. Kuyt zou over zo'n bal struikelen.
Daarnaast heeft Müller fantastische stats in de Bundesliga dit seizoen en is hij onomstreden in een topteam. Dat zou Kuyt nooit zijn geweest.

28 februari 2013 om 09:40

Kuyt is onomstreden geweest bij Liverpool. Was een tijdje de meest gewaardeerde man na Gerrard.. Kuyt heeft vroeger veel meer gescoord, maar is verkracht als rechtshalf, wat hij eigenlijk niet is. Nu is hij te oud, maar de Kuyt van vroeger was wel degelijk een klasse speler. Mensen willen dat alleen niet zien omdat het er niet uitzag als een klasse speler.

28 februari 2013 om 09:46

onzin. als je de statistieken erbij pakt dat scoort muller gemiddeld niet meer als kuyt.

ik vind ze qua stijl heelk erg op elkaar lijken. hard werken, goed meeverdedigen, geen technische hoogstandjes of trucjes maar beide wel een uitstekende functionele techniek.

als er 1 speler op de wereld vergelijkbaar is met dirk kuyt dan is het muller wel.

28 februari 2013 om 10:09

Muller is alleen wel stukken handiger in de combinatie en zorgt voor zoveel dynamiek in het elftal door zijn slimme loopacties. Daarnaast is het altijd minstens een 6 of een 7 waar Robben nog wel eens minder scoort.

28 februari 2013 om 10:19

Ja in zijn tijd bij Feyenoord scoorde hij veel(als spits) maar dat is niet de Dirk Kuyt waar je hem mee wilt vergelijken neem ik aan. In zijn tijd bij Liverpool scoorde hij stukken minder en Muller schiet ze ieder jaar toch wel vlotjes binnen.

28 februari 2013 om 10:32

ook als je alleen kuyt zn statistieken bij liverpool neemt dan ontlopen ze elkaar niet zoveel.

overigens speelde muller ook niet altijd op rechtsbuiten en scoort bayern munchen meer doelpunten als liverpool.

28 februari 2013 om 11:09

Artillerist... Muller niet explosief?? Misschien wat vaker naar Bayern kijken.

28 februari 2013 om 11:11

Cloud: Kuyt mag niet eens in de schaduw van Muller staan. Grapjas.

28 februari 2013 om 11:17

@cloud: Statistieken ??? Van iemand vergelijken die in een B competitie en iemand die in een topcompetitie speelt.

Je kan alleen de cijfers vergelijken van de PL met die van Muller.

Muller 180wedstrijden 63 goals 1 op 3 (bayern 24 jaar)

Kuyt 284wedstrijden 71 goals 1 op 4 (liverpool) bijna 33 jaar

Natuurlijk heeft Kuyt interessante cijfers maar een vergelijking..... hele carriere 1 op 3 !! zeer goed!

28 februari 2013 om 11:17

@cloud: Statistieken ??? Van iemand vergelijken die in een B competitie en iemand die in een topcompetitie speelt.

Je kan alleen de cijfers vergelijken van de PL met die van Muller.

Muller 180wedstrijden 63 goals 1 op 3 (bayern 24 jaar)

Kuyt 284wedstrijden 71 goals 1 op 4 (liverpool) bijna 33 jaar

Natuurlijk heeft Kuyt interessante cijfers maar een vergelijking..... hele carriere 1 op 3 !! zeer goed!

28 februari 2013 om 11:24

borussen

als jij zo nodig precies wilt vergelijken dan moet je het ook goed doen. bayern munchen scoort in een seizoen meer doelpunten als liverpool. dan staat de 1 op 3 van kuyt ongeveer op hetzlefde als de 1 op 4 van muller.

28 februari 2013 om 11:58

@cloud

Ongeveer.. daar ben je niets mee, als je zo gaat beginnen te vergelijken dan kan je zeggen dat de 91 goals van Messi ongeveer hetzelfde zijn als de 60 goals van Ronaldo of de goals van van Persie of eender welke spits omdat Barca meer scoort als al die andere ploegen.
Een scheve vergelijking.

28 februari 2013 om 12:48

Cloud,u vergelijkingen zijn zo scheef als een ronde bal.
Als Kuyt op 10 eindpass aannamens 5 doelpunten scoort en Muller scoort 6x uit 10 aannamens dan komt ge tot een heel andere mening.
Daarop wordt een spits afgerekend.
Gij zou Torres ook een wereldspits noemen,ga knikkeren man.

28 februari 2013 om 13:06

zapperboy, probeer het nog een keer en nu wat duidelijk aub.

we hebben het hier overigens niet eens over een spits.

28 februari 2013 om 09:43

Wellicht valt er wat te schuiven, Muller hoeft niet per se op de buiten positie te spelen..

Arjen robben is ook een aanwinst voor iedere club. Maar je moet niet vergeten dat hij van chocolade is en nooit een lange reeks wedstrijden fysiek aan kan. Misschien dus geen gek idee om hem alleen een helft per wedstrijd te laten spelen.

Prachtige goal van Robben! Mooi dat hij weer een belangrijk kan zijn voor Bayern, een Robben die in vorm is, is nog altijd een wereldvoetballer. Mooi ook om dat gezicht van Klopp te zien, geweldige trainer die ook op dit soort momenten heel professioneel is!

Prachtige goal van Robben maar een prachtigere reactie van Klopp haha

Robben is nog steeds fantastisch. Als hij blessurevrij was geweest was hij steevast de nummer drie geweest op het lijstje van beste voetballers ter wereld, achter CR7 en Messi. Zijn dreiging is fenomenaal. Je Moet hem altijd verdedigen en daar heb je vaak een overtreding voor nodig. Waar Messi dit kan opvangen door tackles te ontwijken, is Robben op topsnelheid iets minder wendbaar en gaat hij dan onderuit. Hij zet zijn spieren onder enorme druk waardoor een opdoffer vaak een blessure betekent. Zo is zijn grootste kracht ook zijn ondergang. Maar als Feyenoorder is het altijd mooi te zien dat iemand er altijd vol voor gaat. Ook al is het Arjen Robben

@cloud Eindelijk iemand die het ziet: Muller is de Kuyt van Bayern. Mooie vergelijking want net als Kuyt wordt ook die Muller totaal overschat. Muller mag de veters van Robben niet eens strikken

28 februari 2013 om 20:47

Beste kaapstad , zwammen is net zo'n kunst als doelpunten maken . Wat dat betreft ben je op het zelfde niveau als müller, gewoon een kei . Müller overschat ??? Topscoorder van het laatste Ek ,. En nu topscoorer van de Buli ,( doelpunten en assists ) , wat nou overschat ?? Vergelijken met Kuyt ?? Tjong tjonge Wat een voetbalverstand !

1 maart 2013 om 11:46

Muller topscorer van het EK hoe kom je daarbij, hij heeft niet eens 1 doelpunt gemaakt op het afgelopen EK. Ben het wel met je eens dat Kuyt nog niet eens de veters van Muller mag strikken.

1 maart 2013 om 11:55

Sorry Tamas82 ,bedoelde natuurlijk Wk maar had je al begrepen neem ik zomaar aan , gr

1 maart 2013 om 14:04

Oke dan, Sneijder ook he

1 maart 2013 om 14:29

Oke , akkoord dan 👍

Robben in vorm is absolute wereldklasse. Mooi om te zien dat hij nu zo goed speelt.
Hij is ongekend gemotiveerd en dat drijft hem tot grote hoogten. Deze motivatie zal ongetwijfeld komen door die lange blessure(s) en het feit dat hij niet meteen basisspeler is zodra hij fit is. Hopelijk kunnen wij en Bayern nog lang van hem genieten.

Wat een mooie wedstrijd was dat gister! Vooral de eerste helft liet Bayern zien hoe goed het is en was Dortmund nergens te vinden. Robben speelde fel en dienstbaar zoals eigenlijk heel Bayern dat deed, veel de bal afjagen, passie en een hoog tempo zat er in de wedstrijd.
Na rust ging Bayern wat meer achteruit loeren en zette wat minder druk, toen liet Dortmund zien dat het ook een goed team heeft met een aantal mooie aanvallen.
Ik denk dat Robben extra gebrand is om goed te spelen nu hij ook regelmatig op de bank heeft gezeten, hij speelde energiek en simpel/effectief en bekroonde het met een doelpunt.

1 zwaluw maakt nog geen zomer. Nou moet hij dit vol blijven houden zijn mond houden en zijn voeten laten spreken en gewoon is 1 jaar blessure vrij voetballen.

28 februari 2013 om 11:11

Mocht het zo zijn dat Robben nu echt fit blijft en dit niveau vast kan houden of met meer wedstrijdritme nog beter in vorm komt dan kan Oranje komend WK toch nog iets presteren.

Pfff mensen hier zijn zwaaaar hilarisch allemaal meepraters, eerst was robben rijp voor de subtop en was hij geen vedette meer bij oranje, de mensen die bayern volgen zien gelijk als hij speelt of invalt dat de rechterkant te gevaarlijk is, deze man heeft overzicht en een schot een dribbel en goede passes, ik heb hem nog lang niet afgeschreven maar nu speelt hij een goede wedstrijd en ineens is iedereen weer vol lof?! Te grappig.

28 februari 2013 om 11:19

Inderdaad je neemt mijn hele tekst weg :-)

Nu is Robben weer de koning. Hij heeft toch totaal niks te eisen. Is altijd geblesseerd en Muller en Ribery spelen ook grandioos. Wat is dan de reden om hun op de bank te zetten. Ribery speelt trouwens op wereld niveau de laatste weken. Robben moet gewoon rustig blijven. Hij kan sowieso niet 3 wedstrijden per week spelen want dat kan zn lichaam niet aan.

Het probleem bij Arjen Robben is gewoon simpelweg dat je niet op die gast kan bouwen.. Speelt twee a drie matchen zeer sterkt en vervolgens is hij weer geblesseerd.. Mocht hij dat laatste niet hebben dan zou hij zeker bij de beste zijn op zijn positie.. Denk dat Heynckens daarom ook gewoon voor Ribery & Muller kiest.. Beide veel constanter en beide spelers zijn een pak geblesseerd.. Verwacht dan ook dat hij verder gaat met dat tweetal & Robben meer een luxe speler is die dingen kan forceren wanneer het nodig is.

28 februari 2013 om 13:01

Staat tegenover dat je als coach die 2,3 potjes van Robben in de zoveel tijd wilt meepakken, omdat hij die wel heel sterk speelt. Ribery en Muller kunnen het toch de rest van het seizoen invullen. Een reden om dan nu toch maar voor Robben te gaan, voor hoe lang het duurt.

Jammer dat de criticasters nooit wat positiefs zeggen over Robben. Die Effenberg hoor je alleen maar zeiken als het slecht gaat. Die vent kan nooit een x wat positiefs zeggen.

Leuk dat Robben scoort gun het hem wel

Robben speelde gister vanaf links en daar is hij toch minder goed als van rechts in samen spel met Lahm. Robben speelde gister goed maar niet geweldig maar de goal was echt werelds de aanname en de de trap was echt top!!
Ik heb het meest genoten van Dane wat een geweldig verdediger is dat, sterk in de duels, de inspeelpass, de lange bal, schuift door naar het middenveld of zelfs voor het doel waar hij gevaarlijk is met de kop!
Ook is hij een kleurrijk iemand met een geweldige kop met haar.

Het was een pracht doelpunt van Robben al moet ik zeggen dat het doelpunt van Andreas Pereira ,speler van Manu,gisteren tegen Noorwegen scoorde,zéker zo mooi was.
Te zien op http://www.nieuwsblad.be/sportwereld.

28 februari 2013 om 13:19

ja en het doelpunt van van basten tegen rusland was ook veel mooier. tss

Kom Arjen, gewoon knokken voor je basisplek. Müller geeft de bal volgens mij echt niet graag aan Robben. Kiest meestal liever een extreem moeilijke oplossing. Grappig om te zien

Robben speelt op dit moment bij het best voetballend team van Europa. Als hij dan ook nog een positieve bijdrage aan dit team levert mag je daar oprecht wel trots op zijn als Robben zijnde.
Maar het grootste punt waarom ook Robben bij Bayern excelleert is dat er gespeeld wordt als een Team, ze vechten voor elkaar en er is niemand die verzaakt. En dat met al die geweldige spelers.

Over bovenstaande vergeljjking van Müller en Kuyt: ach ja humor hoort ook bij voetbal...

Robben is gewoon een geweldenaar die man behoort mits fit bij de 5 beste spelers ter wereld ik vind het daarom ook zo jammer dat hij altijd geblesseerd is. Hij kon in zijn carriere veel meer bereiken en misschien zelfs meer individuele prijsen winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren