Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dit Liverpool zou voor elk team uit elk tijdperk een zware tegenstander zijn’

Laatste update:

Het is volgens Graeme Souness een kwestie van tijd voordat Liverpool een prijs pakt. The Reds wonnen in 2012 de toenmalige Capital One Cup, tegenwoordig de League Cup, maar wachten sindsdien op eremetaal. Souness ziet Liverpool als een van de belangrijkste kandidaten om dit seizoen kampioen van Engeland te worden.

Na zes competitiewedstrijden is het elftal van Jürgen Klopp als enige nog foutloos in de Premier League. Bovendien was Liverpool in de Champions League met 3-2 te sterk voor Paris Saint-Germain. "Ik vind ze the real deal. Ze hebben een heel sterke selectie", vertelt Souness, die tussen 1978 en 1984 voor Liverpool speelde. "Elke trainer moet altijd op zoek zijn naar versterking, maar er zijn geen duidelijke zwakke plekken in het elftal."

"Sinds de oprichting van de Premier League had Liverpool niet zo'n grote kans om kampioen te worden, maar ik zou nog verder gaan: dit is het beste team sinds het kampioensjaar (1990, red.) onder Kenny Dalglish", vervolgt de voormalig middenvelder in gesprek met Paddy Power. "Ze hebben een goede groep spelers. Het is een kwestie van tijd voordat ze een prijs pakken. Dit Liverpool zou voor elk team uit elk tijdperk een zware tegenstander zijn."

Vorig seizoen reikte Liverpool tot de finale van de Champions League en dat succes smaakt naar meer. Souness raadt de ploeg echter aan om de titeljacht in eigen land voorrang te geven. "Als je wedstrijden blijft winnen, en zeker als je grote clubs verslaat zoals Liverpool doet, dan krijg je het vertrouwen om door te gaan. De Champions League wordt niet altijd gewonnen door het beste team. Je kunt een paar avonden pech hebben. Ik vind niet dat ze de Champions League meer prioriteit moeten geven dan de Premier League."

Wordt Liverpool dit seizoen kampioen van Engeland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijkbaar was het Real van vorigseizoen al veel te sterk voor dit Liverpool. Ze moeten zichzelf echt niet overschatten, kan hier echt niet tegen. Blijf nederig en laat succesen voor zich spreken.

26 september 2018 om 14:17

Hoe weet jij nou weer of het Real van vorig seizoen sterker is dan dit Liverpool? Die hebben dit seizoen nog niet eens tegen elkaar gespeeld.
Sterker nog, het kan niet eens.

26 september 2018 om 14:20

Liverpool overschat zichzelf niet. Dat doen mensen om hun heen. Liverpool hoort bij de toppers nu, maar nu wachten of zij überhaupt de prijzen kunnen pakken.

26 september 2018 om 14:27

Wanneer heeft iemand van Liverpool zelf gezegd dat ze wel even prijzen gaan pakken? Je kunt een mening over een club niet af laten hangen van wat de publieke opinie ze in de mond legt en wat oud-voetballers over Liverpool zeggen.

Overigens ging de man in absolute topvorm er in de Champions League al relatief vroeg af en bovendien was Liverpool in het eerste halfuur veel dreigender. Elke ploeg gaat slechter spelen als z'n beste speler er geblesseerd af gaat en bovendien was Karius een zeer onbetrouwbare factor.

26 september 2018 om 14:27

Real van vorigseizoen is niet Real van dit seizoen, en Liverpool van dat seizoen is nu ook niet Liverpool van dit seizoen, Liverpool heeft toch wat aankopen gedaan & bij Real is zelfs hun sterspeler vertrokken.

26 september 2018 om 14:35

Klopt, maar Liverpool heeft dit seizoen nog niks gewonnen of gepresteerd. Tot nu toe 7/8 wedstrijden gespeeld? Te voorbarig dit.

26 september 2018 om 14:41

PSG wegspelen met 3-2 en ongeslagen zijn in de BPL is al een prestatie op zich.

26 september 2018 om 14:45

Dat is een prestatie, maar geen zekere voorbode van een PL titel of CL titel.. Het seizoen duurt nog ontzettend lang, en Liverpool moet dit vast houden. Dat is gewoon lastig, en dat moeten ze dus bewijzen dat ze dat kunnen.

26 september 2018 om 14:51

Psg wegspelen is niet heel moeilijk. Er werd toch beweerd dat Liverpool individueel zelfs beter is dan PSG dus een overwinning was dan geen verassing voor de meeste?
Maar idd, wat jackiyboy10 ook aangeeft: ze moeten bewijzen dat ze het kunnen. En het seizoen is gewoon te jong. Mag optimistisch zijn ja maar daar houdt het ook op.

26 september 2018 om 15:00

Ach jongens, 90% van de liverpool supporters is ook gewoon van mening dat dit allemaal veel te voorbarig is. Souness is wat Liverpool betreft steeds meer de Sjaak Swart van Ajax aan het worden. De nuchtere supporter beseft prima dat deze goede start nog geen reet zegt, sterker, ik denk dat maar heel weinig Liverpool supporters de club als favoriet zien voor de PL. Ik vind ik elk geval City de grote favoriet en dicht Chelsea net zo veel kans toe als ons.

26 september 2018 om 14:52

Dat viel wel mee, Salah was zeer dreigend. Nadat Salah uit de wedstrijd gewerkt was en de keeper van Liverpool een hersenschudding had opgelopen, wist Real het naar zich toe te trekken.

Als ze elkaar dit jaar weer tegenkomen, zal het weleens heel anders af kunnen lopen. De scheidsrechters zullen echt goed op Ramos letten. Doet hij weer zoiets, dan gaat hij er geheid af met rood.

26 september 2018 om 17:53

Want Liverpool heeft zich niet versterkt? Aankopen als Allison, Keita en Shaqiri maken de ploeg een stuk beter, desnoods alleen al in de breedte.

26 september 2018 om 19:00

Veel te sterk is ook een zware statement. Liverpool speelde een verloren wedstrijd met al die cadeaus van Karius. Laat nu net die positie versterkt zijn.

Ben benieuwd of Liverpool dit jaar een prijs gaat pakken. Ze hebben op alle fronten zich versterkt en als je Fabinho, Henderson als subs hebt is je selectie heel breed.

26 september 2018 om 15:51

De aanval is echter minder breed. Liverpool heeft nu alleen: Mane, Salah, Firmino en Shaqiri als voorhoede spelers. Verder heb je ook nog Sturridge, maar hij is onbetrouwbaar vanwege blessures etc. Hopelijk komt Fekir nog in de winter. Dan heeft Liverpool ook voorin genoeg breedte om blessures, schorsingen en vermoeidheid op te vangen.

26 september 2018 om 18:20

Fekir komt niet... Liverpool heeft ook nog Origi en Solanke voorin lopen. Ik zou een echte winger die op beide flanken uit de voeten kan zien komen. Julian Brandt bijvoorbeeld.

hoe pundits en kranten praten lijkt het soms wel alsof liverpool de CL gewonnen heeft vorig jaar :/ ... terwijl dortmund en atletico als bijna teams gezien werden na hun verloren finale's

Zo'n Soeness begint het alweer groter te maken dan het is. "sinds de oprichting van de Premier League had Liverpool niet zo'n grote kans om kampioen te worden." Meneer is zeker vergeten dat Liverpool het in het seizoen 13/14 in eigen hand had na 36 wedstrijden, maar de titel vergooide door met 0-2 van Chelsea te verliezen en 3-3 gelijk te spelen tegen Crystal Palace.

Nu nog een heel jaar constant blijven presteren. Meeste spelers zitten of gaan richting hun prime jaren. Moet nu wel gaan gebeuren voor Liverpool.

Liverpool maakt inderdaad een steeds grotere kans, en sinds Klopp maken ze elk jaar stappen. De selectie is voor het eerst sinds jaren ook breed genoeg in mijn ogen. Ik vind het alleen allemaal nog wat te voorbarig. Liverpool heeft genoeg te bewijzen nog. Als ze in februari nog bovenaan staan, of 2e met een paar punten achterstand, dan kun je dit al iets stelliger zeggen vind ik.

Dit soort mensen word door journalisten ook vaak alleen gevraagd om hun mening, en dat word samengevat en dan krijg je een artikel als dit. Maar laten we lekker genieten van het fantastische spel dat ze spelen en hopen dat we aan het einde van het seizoen een prijs pakken. Verder hoop ik dat het spel nog iets beter word als voorin de vorm een beetje gevonden word.

Het lijkt me allemaal wat overdreven wat er nu gezegd wordt. Daarnaast blijkt men totaal te vergeten dat Liverpool nu weer hoger staat omdat ze ordinair met geld aan het smijten zijn, niet meer en niet minder. Uiteraard spelen ze goed voetbal en doet Klopp het prima, maar toch wil ik graag dat aspect benadrukken.

In de zomer in aanloop van het seizoen 2018/19 hebben ze 168,03 Mill. € uitgegeven en maar 17,30 Mill. € binnengekregen. Het jaar daarvoor ook al zo'n 170 miljoen (Al werd dat gecompenseerd met de verkoop van Coutinho die voor een absurd bedrag weg ging). In 2015/16 werd ook al voor ongeveer 130 miljoen geïnvesteerd.

Het transferbeleid is uiteraard vele malen beter dan het beleid van bijvoorbeeld United, wat belachelijk is met elk jaar standaard 50% (of meer) uitgaven dan binnenkomst qua transfers. Maar desondanks is het ook een club dat simpelweg met geld is gekomen waar het nu staat. Het zou zelfs erg zijn als Liverpool niet met de top mee zou doen (wat ze nu ook doen samen met City en Chelsea). United doet niet mee omdat ze een belabberde coach hebben.

26 september 2018 om 18:03

Natuurlijk helpt het om geld te investeren, maar enkel uitgaven noemen en en passant soms even naar de verkopen wijzen, schetst wel een heel eenzijdig verhaal. Ook even doodleuk 16/17 weglaten, maar wel 15/16 benoemen (toen Klopp er nog heel niet was trouwens). Sinds Klopp:

16/17: 5 miljoen meer inkomsten uit transfers dan uitgaven.
17/18: 11 miljoen meer inkomsten uit transfers dan uitgaven.
18/19: 165 miljoen meer uitgaven aan transfers dan inkomsten (al ontbreekt hier meer dan 20 miljoen verplichte transfer Ings).

Dan heeft Klopp dus gemiddeld per seizoen 50 miljoen uitgeven aan transfers. In die drie seizoenen hebben Arsenal, United, City, Chelsea en ook Everton netto meer uitgegeven. Schetst al een heel ander beeld dan dat jij hier doet.

Ze zijn goed op weg, maar pas als ze echt prijzen gaan winnen en zich bij de absolute top voegen mag je dit soort uitspraken doen. Dit Liverpool is echter wel genieten. Qua individuele kwaliteit kunnen ze zich niet meten aan de absolute top, maar dit lijken ze goed te maken door de spelopvatting en hun inzet. Als je kijkt naar Wijnaldum, Milner, Henderson, Keita, Fabinho en Ox denk je niet aan wereldtop, maar als je je dan bedenkt dat ze met 4 van deze 6 spelers (geen Keita en Fabinho) zowat elke Cl tegenstander hebben weggespeeld.. Dat is ongelooflijk en een enorm compliment aan Klopp.

Hoop dat ze kampioen worden, al blijft City ook geweldig om te zien.

Liverpool is met Alisson, Keita en Fabinho erbij sterker geworden en Joe Gomez is verder in zijn ontwikkeling.

Aanvallend zijn ze minder dan vorig seizoen. Het aantal doelpunten dat ze per wedstrijd maken is vooralsnog minder en Salah presteert nog niet zo goed als afgelopen seizoen.

Ik denk dat ze gelijkwaardig zijn aan het buitengewone topseizoen van afgelopen jaar. Wordt weer top 2 in de Premier League en in de Champions League halve finale of finale.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren