Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Dit Everton lijkt op het langzame Manchester United van Louis van Gaal’

Laatste update:

Everton stelde donderdagavond teleur door in eigen huis met 2-2 gelijk te spelen tegen Apollon Limassol. Wayne Rooney opende weliswaar de score tegen de Cyprioten, maar kon verder niet voorkomen dat ook het tweede Europa League-duel uitliep op een teleurstelling voor the Toffees. Martin Keown moet bij het zien van Everton denken aan het Manchester United van Louis van Gaal van enkele jaren geleden.

“Het zou interessant zijn om Rooney na de wedstrijd aan te spreken, want voelt het voor hem weer alsof hij onder Van Gaal bij Manchester United speelt? Daar lijkt het namelijk wel op. De voorhoede van Manchester United verloor zijn flair toen Van Gaal kwam, iets wat een traditie bij de club was geworden. Rooney leek het meest te lijden onder het leiderschap van Van Gaal”, stelt Keown tegenover BT Sport.

“Dit Everton lijkt op het langzame Manchester United van een aantal jaar geleden. Daarnaast vraag ik me af of Ronald Koeman wel zijn beste spelers gebruikt. Kevin Mirallas en Ademola Lookman zaten op de bank en zij zijn goede dribbelaars”, vervolgt de oud-verdediger van onder meer Arsenal en Everton. “Ze hebben pas vier doelpunten gemaakt, het lijkt of ze een beetje flair voorin missen.”

Koeman miste vertrouwen bij zijn elftal. “We begonnen erg armoedig. We speelden zonder zelfvertrouwen en maakten veel verkeerde keuzes. We kwamen dankzij een cadeautje terug in de wedstrijd, waarna de tweede helft een stuk beter was”, aldus de teleurgestelde manager van the Toffees. “Als je het moeilijk hebt, durf je vaak niet te voetballen. Als meerdere spelers dat hebben, wordt voetbal erg lastig.”

Ben jij het met Martin Keown eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Zo is kwakkelend is everton al jaren en als je lukaku kwijt raakt en daarna miljoenen investeerd vind je misschien dat het beter moet gaan, maar je raakt wel je spits kwijt en direct beter met zoveel aankopen gaat het bijna nooit. Wat een drama weer om Louis van Gaal te noemen en zo de mening tot grimmig te beïnvloeden terwijl dit gewoon een process is waar elk team door heen moet.

United moest dit, Liverpool moest dit, tottenham moest, bayern en barca gaan het nu meemaken in de komende jaren en het volgende voorbeeld is gewoon in aantocht.

29 september 2017 om 08:49

Lukaku maakt nu bij Manchester de doelpunten die hij anders bij Everton had gemaakt. Een spits als Lukaku is gewoon niet te vervangen tegenwoordig. Zeker niet voor 80 miljoen. Je ziet het bij alle topclubs. Zonder Neynar bij psg (psg begreep het wel dat 220 miljoen een relatief schijntje is voor een voetballer van wereldniveau), Ronaldo Real Madrid, Messi Barcelona, Aubameyang bij Dortmund en op een lager niveau maar zelfde impact Jorgensen bij Feyenoord is het allemaal een stuk minder. Dat ondervindt Koeman nu bij Everton waar hij de doelpunten van Lukaku en dus de overwinningen mist.

29 september 2017 om 09:18

Koeman maakt echter wel hetzelfde fout die Brendan Rodgers maakte toen Suarez werd verkocht. Verschrikkelijk veel spelers inkopen, maar geen echte kwaliteit binnenhalen. Daarnaast moeten al die spelers nog op elkaar inspelen om echt iets van te maken en dat heeft veel tijd nodig. Op dit moment renderen Sigurdsson, Klaassen en Sandro totaal niet.

Had het geld maar geïnvesteerd op een paar noodzakelijke plekken en dan had je veel meer rendement eruit gehaald.

Ik vond het echt verschrikkelijk om naar te kijken. Zo een laag tempo, alsof het een eredivisie wedstrijd betrof. Ook weinig creativiteit in het team. Er moet echt snel iets gebeuren daar, anders kan Koeman zo met de Boer op vakantie.

29 september 2017 om 10:10

Ik vond het sowieso wel opvallend dat hij met Gueye, Schneiderlin en Davies begon. Op papier denk ik de sterkste opstelling qua spelersnamen en vorm, maar het is natuurlijk weinig creatief en erg verdedigend als je in eigen huis tegen zo'n club speelt. Die moet je gewoon vanaf seconde 1 jouw wil opleggen en dat gaat lastiger met 2 verdedigende middenvelders.

De Boer moet Mirallas en Lookman inderdaad maar snel weer in de mix gooien. Tenminste spelers met snelheid en een actie. Ik kan me vinden in de vergelijking van Keown. Allemaal te langzaam en te voorspelbaar. Alsof de druk om te presteren er bij zowel van Gaal als Koeman voor gezorgd heeft dat men boven alles veiligheid in bouwt.

Hopelijk kan Koeman het volhouden tot Bolasie en Barkley weer fit zijn. Blijkbaar zijn die 2 hard nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren