Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Disasi redt de meubelen en behoedt Chelsea voor zoveelste blamage

Laatste update:

Chelsea zal met gemengde gevoelens terugkijken op zaterdagmiddag. The Blues kwamen nog voor bij Brentford, maar bleven uiteindelijk steken op een 2-2 gelijkspel. Daardoor blijft de ploeg van Mauricio Pochettino op een teleurstellende elfde plek staan in de Premier League. Brentford, waar Mark Flekken aan de aftrap verscheen, blijft zestiende.

Het blijft maar op en neer gaan bij Chelsea. Dan speelt het weer knap gelijk bij Manchester City en grijpt het ternauwernood naast de EFL Cup, om zich de andere week zich weer te blameren tegen Wolverhampton Wanderers of af te gaan op Anfield.

Een resultaat tegen Brentford leek dan ook allerminst zeker zaterdag. Dat wees ook het wedstrijdbeeld uit in het Gtech Community Stadium.

Chelsea kwam er moeilijk uit aanvallend en zag Brentford de eerste grote kans van de middag krijgen. Topschutter Ivan Toney mikte echter net naast het vijandige doel na een combinatie met Yoane Wissa. Aan de overzijde had Nicolas Jackson zijn ploeg de voorsprong móéten bezorgen. De Senegalees omspeelde Flekken, maar schoot zwak in, waardoor ex-PSV'er Mathias Jørgensen redding kon brengen op de doellijn.

Niet veel later had Jackson meer fortuin. Malo Gusto slingerde de bal voor vanaf rechts en vond het hoofd van de zo bekritiseerde aanvaller. Jackson torende boven alles en iedereen uit en kopte langs de kansloze, aan de grond genagelde Flekken: 0-1. Geen vuiltje aan de lucht dus, zo scheen het Chelsea bij het fluitje voor de rust toe.

Maar nog geen vijf minuten na de hervatting ging het mis. Mads Roerslev toonde zich zeer alert (na een gestuite poging van Aaron Hickey) en tikte van dichtbij binnen: 1-1. In de lijn van Chelsea's seizoen ging het van kwaad tot erger: alhoewel schitterend, bracht de volley-omhaal van Wissa de mannen van Pochettino twintig minuten voor tijd op een 2-1 achterstand.

Pochettino moest iets doen en besloot Mykhaylo Mudryk te brengen als breekijzer. Dat sorteerde vlak voor tijd effect. Na een hoekschop bracht Cole Palmer de bal voor, waar Axel Disasi was blijven staan om op volle kracht in te koppen: 2-2. Gesterkt door de treffer ging Chelsea nog voor de winst, maar dat bleek vergeefs.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Op deze dag 2 jaar geleden maakte Abramovich bekend dat hij de club moest/ging verkopen. De ellende is onbeschrijfelijk.. Vandaag weer een wanprestatie van de bovenste rang tegen het team wat, in de Premier League, de afgelopen 6 weken het slechtst in vorm was.

Je speelt een aardige eerste helft, wat al een machtige prestatie is voor dit team onder Pochettino, en geeft het daarna volledig weg.. Het leek, weer, helemaal nergens op.. Wat een slechte wedstrijd zeg!

De meereizende supporters hebben zich laten horen vandaag. F*ck off Pochettino.. Duidelijker kan het niet gezegd worden en ik ben het er roerend mee eens!

2 maart 2024 om 18:06

Het is toch duidelijk dat Poch het grootste probleem van al is.. hij begint al met een opstelling met maar 2 aanvallende mensen en 5 achterin. Tot mijn verbazing komen we dan nog 0-1 voor, maar dat is mede dankzij Brentford dat gewoon slap en zonder instelling de eerste helft speelde. Om dan weer alles weg te geven in de 2de helft, Brentford zet een beetje druk en alles valt in elkaar als een kaartenhuis. Je speelt dan ook nog eens met 5 verdedigers en 3 middenvelders.. en dan krijg je er alsnog 2 tegen op relatief korte tijd. Dan brengt hij Mudryk in (die in mijn ogen altijd had moeten starten na de wedstrijd tegen leeds) & Sterling ook, beginnen we aanvallender te spelen en zie je zo dat we inderdaad veel meer kwaliteit hebben dan Brentford. Poch maakt gewoon de 1ne na de andere slechte beslissing en het is gewoon genoeg geweest, ik kan mij zelfs geen 1 goede beslissing herinneren die hij ooit heeft gemaakt. Misschien de gene van tegen leeds om Mudryk eindelijk eens op 10 te proberen.. maar die verpest hij dan weer door hem vandaag te doen banken. Als hij was gestart hoe dat we de wedstrijd geindigd zijn waren we gewonnen vandaag.. dat zegt alles al.

2 maart 2024 om 18:16

Ik begrijp er ook bar weinig van. Het lijkt me duidelijk dat Pochettino weer de verkeerde mensen neerzet op de verkeerde plekken. Weer kom je terug op het feit dat er geen enkele lijn in het spel zit, weer zie je dat hij de angel uit het spel van de meest belangrijke spelers trekt, weer zie je dat zijn "man management" lachwekkend slecht is..

Wat mij betreft moet je inderdaad vandaag "gewoon" beginnen met Mudryk aan de linkerkant, Palmer aan de rechterkant en 4 verdedigers. Ik begreep de keuze voor Pochettino niet, hij is een beroepsloser pur sang waar je geen reet aan hebt. Men staart zich blind op zijn tijd bij Tottenham, maar ook daar valt zo ongelofelijk veel op aan te merken. Ik begrijp niet waarom hij de voorkeur kreeg boven bijvoorbeeld een Nagelsmann. Waarom is er niet naar Vivell geluisterd? Waarom is hij aan de kant geschoven ten faveure van Winstanley en Stewart? Zij maken er echt een potje van!

3 maart 2024 om 01:01

Dat continu wisselen van opstelling en spelers helpt ook niet inderdaad. 4 achterop, 5 achterop etc. Vrij weinig spelers krijgen ook het vertrouwen van Poch, wat ik toch wel bijzonder vind. Blessures daargelaten, je moet toch wel je favoriete basis 11 weten lijkt mij. Geef zo'n Mudryk eens 10 wedstrijden op rij minimaal 80 minuten bijvoorbeeld.

Mag Poch nu eindelijk ontslagen worden aub? Wat was dit weer jesus! Alles dat er vandaag gebeurde was weer onbegrijpelijk, te beginnen met de opstelling van in het begin. Hij moet gewoon weg en liever vandaag dan morgen.

Wat is dit echt verschrikkelijk

Als ik aan Chelsea denk. Denk ik aan vechtmachines aan spelers als Essien Ramires Drogba Hazard etc. En dan nu na zoveel miljoenen staat er zoveel matigheid op het veld. Het is gewoon knap dat je zo'n slecht team heb staan na zoveel uitgaven. Kijk bijvoorbeeld naar inter wat zo'n goed team heb staan met 3 transfervrije spelers in de basis terwijl Chelsea blind 50/100 miljoen neerlegt voor iemand die 3x kan hooghouden. Echt wat is dit team afgedaald zeg.

2 maart 2024 om 19:01

Dit is helaas Chelsea van nu. Begrijpen er niets van

Deze man is een pure narcist.Spelers ineens een andere identiteit geven, beste speler van afgelopen wedstrijd op de bank zetten Chabolah die mag niet eens de flessen dragen wat een gek is dat zeg.Schande ik hoop spoedig het nieuws te horen ontslag, wat een gek is ditDe spelers zijn er wel maar nu nog een logische opstelling en regelmaat

2 maart 2024 om 19:03

Uiteindelijk zal hij het seizoen mogen afmaken, ben er zeker van dat hij er volgend seizoen ook nog zit

2 maart 2024 om 21:20

Deze man is niet goed wijs.Ik hoop het echt niet!Ik snap ook niet dat de spelers het nog accepteren dat ze ineens een andere plek krijgen dan die ze gewend zijn , Mudryk zn test is goed uitgevallen maar Chilwell Colwill Chabolah SterlingMeine liebe dramatisch

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren