Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ten Hag is overtuigd en richt pijlen op centrumverdediger van 50 miljoen euro’

Laatste update:

Axel Disasi moet de volgende aanwinst van Manchester United worden, zo meldt transfermarktexpert Fabrizio Romano zondag op Twitter. Manager Erik ten Hag zou de clubleiding een go hebben gegeven om de 25-jarige verdediger op te pikken bij AS Monaco, waar hij nog tot medio 2025 vastligt. Disasi zou zo’n vijftig miljoen euro moeten kosten en geniet ook belangstelling van Newcastle United.

Momenteel lijken the Red Devils een streepje voor te hebben op Newcastle, daar Disasi al meerdere positieve gesprekken voerde met de club uit Manchester. De club van Ten Hag heeft zich echter nog niet officieel gemeld bij Monaco. The Magpies hebben afgelopen week pas contact gezocht met de entourage van de verdediger, die zijn zinnen zou hebben gezet op een transfer naar de Premier League. De verwachting is dat Newcastle zich deze week in ieder geval gaat melden bij Monaco. De Fransen zouden minstens vijftig miljoen euro willen verdienen aan de uittocht van de viervoudig international van les Bleus.

Disasi is een rechtsbenige centrale verdediger die ook als rechtsback uit de voeten kan. De 1.90 meter lange Fransman zou met zijn fysieke kwaliteiten een complementaire kracht naast Lisandro Martínez kunnen zijn. De rechtspoot moet dan wel de concurrentiestrijd winnen van landgenoot Raphaël Varane, die nog voor twee seizoenen vastligt op Old Trafford. Harry Maguire, Eric Bailly en Victor Lindelöf mogen United bij een goed bod verlaten, waardoor Ten Hag op zoek is naar een aantal verdedigers. Dat Disasi ook de rechtsbackpositie in kan vullen maakt hem een extra interessante optie.

De Franse mandekker begon zijn carrière bij Paris FC in de Ligue 2, maar werd al snel ontdekt door Stade Reims. Daar wist Monaco hem in de zomer van 2020 voor 13 miljoen euro los te weken. Na 129 officiële wedstrijden kunnen de Monegasken Disasi met flinke winst verkopen. Volgens Transfermarkt is de verdediger momenteel 30 miljoen euro waard, maar diverse Engelse media reppen over een prijskaartje van 50 miljoen euro. De interesse van Newcastle in Disasi is ongunstig voor United, dat niet zit te wachten op een biedingsstrijd met de vermogende Champions League-deelnemer.

Is Axel Disasi een versterking voor Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je zou denken probeer eerst te verkopen, maar blijkbaar hebben ze geld zat..

10 juli 2023 om 08:05

Lionsofmillwal het is hier haast eindeloos uitgelegd, maar nog een keertje dan. United kan (bijna) geen spelers verkopen, omdat ze te slecht zijn en/of teveel geld verdienen.

10 juli 2023 om 08:36

@IronManUtd,

En juist omdat spelers (te)veel verdienen is dit de juiste manier. Door een nieuwe CV aan te trekken geef je een signaal aan Maguire/Bailly dat er echt 0 speel tijd in zit. En dat ze beter kunnen kijken voor een andere ploeg met speeltijd icm met een lager salaris.

Zijn ze daar niet voor te porren, dan raak je ze toch niet kwijt. Resultaat is dat je ze niet wilt gebruiken en alsnog die transfer moet doen om een gemotiveerde speler te hebben ipv een zakkenvuller.

Stukje powerplay door United, sterk!

10 juli 2023 om 08:45

D-Bergkamp ja als ze het kunnen betalen is dit de enige manier.

10 juli 2023 om 10:29

Voor Maguire is het voornamelijk belangrijk dat hij genoeg speelt om in het nationale elftal te blijven, dus als het duidelijk wordt dat hij weinig speeltijd krijgt bij United, dan is dat een sterke push om te vertrekken, al dan niet op een huurdeal.

10 juli 2023 om 10:55

@hangover96 Maguire zal nog steeds geselecteerd worden want het is de lieveling van Southgate. Het is niet alsof hij nu speelt of goed is in de minuten die hij krijgt, maar hij zit nog steeds bij de selectie. Southgate wilt bepaalde spelers niet droppen waaronder ook Coady van Leicester, maar een Tomori laat die thuis...

Ik las wel ergens dat West Ham interesse heeft in hem, maar ManU wilt 60 miljoen krijgen voor hem terwijl zij maar 40 willen leggen. Veels te hoge bedragen voor een speler van zijn niveau maar goed zij zullen het wel beter weten.

10 juli 2023 om 11:00

Maguire speelde vorig seizoen nog 31 wedstrijden, maar Southgate heeft wel aangegeven dat als hij minder gaat spelen, dat het ook moeilijk wordt om hem te selecteren.

Maguire speelt bij Engeland structureel uitstekend dus het is logisch dat Southgate hem oproept, maar zonder speeltijd bij de club wordt het moeilijk.

Het is voor geinteresseerde clubs gewoon moeilijk in te schatten hoe goed Maguire voor hen zal zijn - haal je de Maguire van Engeland en zijn eerste twee seizoenen United, dan is het een heel ander verhaal dan Maguire in de vorm die hij de afgelopen twee seizoenen bij United had.

Je had hetzelfde met Griezmann bij Barcelona, waar mensen zich afvroegen of die vormdip nou aan de speler lag of de club, permanent of tijdelijk - en Griezmann kon daardoor alleen op huurbasis weg totdat duidelijk werd wat zijn 'echte' niveau was.

10 juli 2023 om 11:04

Ik dacht dat Bailly verkocht was, maar die was alleen verhuurd.

Maguire is nog wel interessant voor aantal clubs daar kunnen ze wel wat geld binnen krijgen. Als ze Bailly ook verkopen dan heb je waarschijnlijk wel stabiele verdediging. Hopelijk kunnen ze dan in voorhoede goed versterken. Daar moeten echt het liefst 2 spelers erbij die het verschil kunnen maken.

10 juli 2023 om 11:59

Ja als je 60m gaat vragen voor spelers als Maguire dan ga je niemand verkopen nee. Je moet even door de zure appel heen bijten maar daar heb je op lange termijn profijt van. Arsenal had precies hetzelfde alleen dan nog erger. Hebben zat spelers weggedaan voor niks door hun contract te ontbinden..

10 juli 2023 om 12:13

Tilburg013 ik geloof eigenlijk helemaal niet dat ze 60m vragen. United vraagt bijna nooit veel voor spelers. Zijn allang blij als iemand gek genoeg is hun salaris over te nemen

10 juli 2023 om 12:50

Nee je hebt gelijk idd. Kan me ook niet voorstellen dat United zoveel vraagt want dan kom je nooit van hem af. Als je een bedrag van rond de 20-25m kan krijgen dan moet je niet twee keer nadenken. Al zal het hoge salaris vooral het probleem zijn.

10 juli 2023 om 13:06

Ja ik denk ook dat ze 20m gelijk aanpakken. En op zich zou een engelse club dan nog wel wat geld moeten hebben om zijn stevige salaris grotendeels te betalen. Hij verdient nu 10m, maar denk dat bij bijv westham die genoemd worden ook best jongens lopen die 6-8m verdienen. Als ze dan een relatief lage transfersom betalen is dat nog wel in te denken.

10 juli 2023 om 13:11

@ironmanutd,

Als er een nieuwe speler komt zal die 5-6 mil verdienen, tezamen met Bailly en Maguire loopt je in het slechtste geval zonder uitgaande transfer tegen 20 miljoen euro verlies op over komend seizoen wat je dan minder kunt besteden. Dat is een risico dat je als club moet nemen. de enige manier om de weg omhoog in te kunnen blijven zetten.

10 juli 2023 om 13:12

@jeonowlt

Zodra Maguire komend seizoen 5e keuze is, misshcien zelfs 6e keuze, zullen zijn speel minuten bij United 0 wedstrijden en 0 minuten zijn. Dat ten opzichte van de 31 wedstrijden afgelopen seizoen.

Een Maguire kan dat risico niet nemen met oog op de nationale ploeg..

10 juli 2023 om 08:23

Topclubs hebben een begroting van 500-700 miljoen. Een transferbudget van 200m komt bij steeds meer clubs voor al vind niet elke club het altijd nodig om maximaal te investeren

Moet Erik niet eens eerst focussen op een topspits. Nu geld spenderen (soms aan nutteloze aankopen zoals Mount) blijft er niets over.

Zou zonde zijn als Man U hierdoor Kane misloopt. Rond de 100 mil moet hij wel op te pikken zijn

10 juli 2023 om 08:05

Kane gaat sws niet naar United. Kane wil naar Bayern en Levy wil niet verkopen aan United.

Tevens is United heel concreet bij die Deen van Atalanta.

10 juli 2023 om 08:06

Levy gaat kane niet aan united verkopen. Bovendien wil kane graag voor de prijzen spelen als hij weg gaat. Ook dat doet united niet.

En een goede vervanger voor de niet fitte eriksen, wisselvallige fred, en de te slechte mctominay vind jij nutteloos?

10 juli 2023 om 09:16

@iron, mount is toch veel meer een 10?

10 juli 2023 om 11:45

Ik neem aan dat ten hag denkt dat hij met mount bruno en erachter casemiro kan spelen.

10 juli 2023 om 08:08

Levy gaat nooit en dan ook echt nooit verkopen aan een binnenlandse topclub, of er moet echt een exorbitant bedrag op tafel komen. Bayern heeft misschien genoeg aan 100mln, utd moet minimaal 150 neerleggen. Tottenham onder levy is nagenoeg een gevangenis voor spelers die hogerop willen.

10 juli 2023 om 08:22

@real_amsterdam: Levy is een harde onderhandelaar, en dat is zijn goedrecht. Maar spelers die een contract bij Tottenham tekenen en verlengen weten dat dus ook. Dus vind dat de spelers niet echt moeten piepen. Ze weten namelijk dat het onder Levy vrij lastig is om een transfer te maken, mits ze transfervrij zijn.

10 juli 2023 om 08:45

Dit. Zo'n Kane tekent zelf voor een giga-salaris een contract zonder ontsnappingsclausules.

Hij had bij zijn verlenging een gelimiteerde transfersom moeten eisen, krijg je waarschijnlijk bij Levy geen contract of fors minder salaris, maar dan houd je wel zelf de regie in handen. 'verkoop' je die regie voor een giga salaris, moet je ook niet klagen als Levy zijn kunstje gaat doen imo.

10 juli 2023 om 12:00

Maar hij gaat wel hoge bedragen weigeren van Bayern. Als Bayern straks wegloopt dan gaat Kane volgend jaar transfervrij naar Chelsea of United. Nou wat een top bestuurder ben je dan.

10 juli 2023 om 08:22

Nutteloos? Dan onderschat jij Mount. Die is op Bruno na vele malen beter dan wat er nu rondloopt

10 juli 2023 om 08:37

Hoe is Mount een nutteloze aankoop? Van de Beek komt totaal niet in de plannen voor en ook Fred lijkt te mogen vertrekken en zijn ook de nodige geruchten rondom. Dan hou je dus 5 spelers voor op het middenveld over. En dan ga je er nog vanuit dat McTominay blijft, iets wat allerminst zeker is. Casemiro/McTominay, Mount/Eriksen, Fernandes/Mount. Dat kun je dan opvullen met een speler als Mainoo of Mejbri uit de jeugd, maar zo breed is het middenveld daar dus niet.

Zo raar is deze aankoop toch niet? Past bij het spel, sterk, snel, comfortabel aan de bal. Als centrale verdedigers hou je dan Disasi/Varane en Martinez/Lindelöf over, uitgaande van een vertrek van Bailly en Maguire, die allebei sowieso al niet meer in de plannen voorkomen. Dan is het toch niet gek?

Daarnaast lijken ze nieteens meer voor Kane te gaan…

10 juli 2023 om 08:57

Waarom elke keer Man United en Kane met elkaar betrekken? Het is toch duidelijk dat Kane naar Bayern wil en dat Spurs hem niet aan een Engelse club wil verkopen. Kane is dus helemaal geen optie voor Man United.

10 juli 2023 om 09:16

Lekker voorbarig om hem nu al nutteloos te komen. Alsof hij nuttelozer is als Fred en Mc Tominay. Kane lopen ze sowieso niet mis, want die willen ze helemaal niet hebben. De spits positie gaat overduidelijk maar hojlund. Kwestie van tijd. Bij een eventuele overname van de club kunnen ze in de winter eventueel voor de echte top gaan.

10 juli 2023 om 09:49

Kane willen ze ongetwijfeld wel hebben, maar als Spurs niet aan United wil verkopen, dan kan je daar weinig aan doen.

10 juli 2023 om 10:10

Ik weet niet of je het al wist maar clubs doen niet 1 voor 1 de transfers hè. Dus mensen kunnen zeggen moet hij zich niet eens focussen op een spits. Dat doen ze wel…..

Topaankoop! Ontzettend kopsterk, snel en een echt strijder. Heeft Monaco op verschillende peniebele momenten dit jaar gered met een goal. Martinez-Disassi is de perfecte combo, daar ben ik van overtuigd.

Het lijkt me niet handig van United om nu al voor te sorteren op een vertrek van Maguire door een nieuwe centrale verdediger te kopen, aangezien ze Maguire nog niet verkocht hebben en ze daar in Salford over het algemeen de grootst mogelijke moeite hebben om spelers van de hand te doen...

10 juli 2023 om 08:24

@YouriCFC,

Maguire verdient teveel om zomaar verkocht te worden. Ze moeten hem dus in laten zien dat het echt einde verhaal is en dat doe je op deze manier.

Het gaat misschien ten koste van een mindere transfersom. Je zet Maguire alleen voor het blok. En als hij wilt blijven vanwege zijn salaris, dan gaat hij toch niet en kan je er niets tegen doen.

Nu kan je hem misschien meer pushen om voor speeltijd icm een (iets) lager salaris ergens anders.

Stukje powerplay dat ze doen, net als met De Gea/Onana.

10 juli 2023 om 08:48

@D-Borgkemp,

Ik zie Maguire ook niet vertrekken. Wellicht als de Saudi’s voor hem komen, maar ik geloof niet dat hij nu al bereid is om een enorm stuk van zijn salaris in te leveren voor een paar minuten extra speeltijd. Maguire lijkt me ook weer zo’n typisch gevalletje van “wachten tot zijn contract afloopt”. United zit vaak te hoog in de boom als het gaat om transfersommen die zij vragen, maar in dit geval denk ik dat het salaris dat hij bij United verdient door geen enkele Europese club geëvenaard zal worden en hij dus “gewoon” bij United blijft..

10 juli 2023 om 09:00

YoeriCFC de enige manier is hem flink te compenseren. Hij ligt volgens mij nog 3 jaar vast voor 10m pond per week (je verzint t niet). Dus als je er al 30m voor krijgt moet je minstens de helft aan hem geven. Wat ik trouwens alsnog een prima idee zou vinden hoor!

10 juli 2023 om 09:32

Per jaar neem ik aan? 10 miljoen per week is zelfs voor United een beetje aan de belachelijke kant haha!

Misschien is het ontbinden van zijn contract geen slecht idee, maar dan moet je wel echt zeker zijn dat er geen enkele andere optie is.

10 juli 2023 om 11:49

Haha ja per jaar sorry 😂 ontbinden gaat misschien heel ver met zo'n aankoopprijs. Ik denk dat die 30m en hem 5m p restjaar meegeven wel haalbaar. En dan kunnen ze toch nog net doen of ze 30m teruggehaald hebben.

10 juli 2023 om 13:16

@youricfc,

Als Maguire blijft en Bailly vertrekt ga je er per saldo als club alsnog op vooruit, je hebt een zwakke verdediger ingeruild voor een potentiele basis klant en bent er qua salaris niet op achteruit gegaan.

Maguire zal komend seizoen dan 0 minuten spelen, waardoor Southgate hem ook niet meer op zal roepen.

Dan word de keuze:
10 miljoen bij United, maar niet spelen voor club en land
6-7 miljoen bij ???? Maar veel spelen voor club en land.

Besef ook dat het contract van Maguire nog 2 jaar door loopt (dus 20 miljoen waard is). terwijl hij misschien bij een West Ham een 4 jarig contract voor 6-7 miljoen kan tekenen en dus financieel beter uit is. Misschien compenseert United nog 1 of 2 miljoen.

Al met al, ik zie Maguire/bailly wel gaan.

10 juli 2023 om 08:27

Nou is deze speler natuurlijk ook nog niet gekocht, evenmin als dat Maguire nog niet verkocht is… Misschien wordt Maguire wel ineens verkocht, weten wij veel.

10 juli 2023 om 08:32

@Bblb98

Met deze potentiële aankoop weten Maguire en Bailley dat het afgelopen zaak is, deze zullen normaliter iets meer open staan voor een transfer naar een andere ploeg.

Er van uitgaande dat de wereld niet uit alleen Bogardes bestaat.

10 juli 2023 om 08:48

Ook al wordt het een Bogarde; die ging gewoon normaal trainen om zijn geld op te halen. Die ging geen onrust lopen stoken in de selectie dat die meer wou spelen.

Als het geld toch tegen de plinten klotst, is een Bogarde scenario niet eens zo extreem vervelend. Spelers die niet passen of niet goed genoeg zijn, niet weg willen en wel stampij gaan maken; die zijn veel vervelender. Geen idee overigens of Maguire en consorten dat gaat doen hoor.

10 juli 2023 om 08:51

@bbl98, aan wie dan? Binnen de Engelse competitie zijn nog wel clubs te vinden die hem technisch gezien kunnen betalen, maar ik geloof niet dat zij dat willen. Verder kan niemand dat belachelijke salaris van hem ophoesten..

10 juli 2023 om 09:55

@Yoeri, ik las van de week dat West Ham interesse had. Zijn salaris is natuurlijk belachelijk, en ik heb geen idee hoeveel West Ham wil betalen en hoeveel Maguire in zou willen leveren. Mogelijk zou Man U dan geld bij moeten geven aan Maguire om te compenseren voor zijn salaris, en eerlijk gezegd denk ik dat ze dat als het moet wel zullen doen. Ze willen er gewoon vanaf.
Maar ik weet natuurlijk niet hoe alles in elkaar steekt en volg Man U ook niet op de voet.

10 juli 2023 om 10:11

@bbl98, dat had ik ook begrepen ja, maar laten we eerst even afwachten hoe concreet West Ham echt wordt en hoe Unite omgaat met het idee dat ze niet helemaal van hem af gaan komen.

10 juli 2023 om 09:51

Maguire kan je altijd nog wel verhuren, dat lijkt me niet het grote issue.

10 juli 2023 om 09:55

Dan moet je alsnog zijn salaris, in ieder geval gedeeltelijk betalen. Dan schiet je er toch maar weinig mee op?

10 juli 2023 om 09:59

Hangt ervan af hoe hoog de huursom is. Gezien zijn enorme vormdip snap ik wel dat clubs liever een jaartje huren dan kopen op een multi-jaar contract.

Voorbeeld is Griezmann: werd eerst gehuurd op half salaris, en later gekocht.

10 juli 2023 om 10:03

Heb jij Maguire zien spelen voor United of niet? Want die gozer is totaal GEEN toevoeging geweest aan het team noch in het spel. Die moet je juist zo snel mogelijk verkopen!

10 juli 2023 om 10:09

Ja, prima maar daar heb je ook een kopende partij voor nodig he..

Lindelöf heeft net verlengd, die hoeft dus niet weg. Is ook prima om achter de hand te hebben, prima verdediger alleen net niet top.

10 juli 2023 om 08:48

Ik vind lindelof bijna altijd goed spelen als hij met iemand anders dan maguire speelt. Ben dan ook heel blij dat de geruchten nu meer over maguire gaan, waar vorige maand af en toe die van lindelof viel omdat maguire onverkoopbaar leek.

10 juli 2023 om 10:25

Lindelof lijkt nu opnieuw 3e of 4e keus te zijn, misschien wil hij inmiddels ergens anders spelen waar hij wel in de basis staat.

10 juli 2023 om 11:50

Lindelof is idd 2e keus maar heeft afgelopen seizoen gewoon 35 wedstrijden gespeeld, dus hij krijgt speeltijd genoeg en is super tevreden en dat is volledig wederzijds. Hij heeft niet voor niets net verlengd.

10 juli 2023 om 12:14

Ja dat kan. Ik bekijk het ook niet vanuit zijn standpunt. Als supporter zie ik veel liever lindelof als backup dan maguire. Dat bedoelde ik eigenlijk.

Ik denk dat iedereen een upgrade over Maguire is.
Disasi zou wel een goede aankoop voor United zijn, stevige jongen en zeer snel.

Goed dat de selectie kwalitatief straks beter in elkaar zit, vooral de backups waren dramatisch.
Hopelijk met Mount en Disasi hebben we een iets bredere selectie waardoor we minder punten laten liggen en ook spelers rust kunnen geven. Elk jaar vallen er meerdere belangrijke spelers weg omdat we niemand achter de hand hebben om ze rust te geven.

10 juli 2023 om 12:15

Dat is ook zeker nog nodig op de positie van casemiro. Daar is gewoon echt geen vervanger voor.

10 juli 2023 om 14:32

Ja Casemiro is ook geen backup voor en ook in de spits missen we nog iemand. Martial zou ik bijvoorbeeld nog een prima backup vinden voor de kleinere ploegen.

Ik denk alleen niet dat ze nog 4 posities kunnen versterken (Dat zou dan incl. Onana en Disasi zijn). Had daarom Mount niet direct gehaald, maar eerst een spits en een centrale verdediger. De gea hadden we nog een jaar kunnen houden, ja hij past niet in het spel, maar is wel ontzettend sterk in ballen tegenhouden.

10 juli 2023 om 20:03

Als er na onana niemand meer komt ben ik het met je eens. Maar het is te vroeg in de window om me al zorgen te maken.

Ik vind martial trouwens goed genoeg om onze eerste spits te zijn, als hij toch fit kon blijven. Maar helaas is hij zo weinig fit dat je zelfs als backup niet op hem kunt bouwen. Afgelopen seizoen heeft hij volgens mij geen 3 wedstrijden achter elkaar kunnen spelen. Zo doodzonde!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren