Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Dirk Kuijt duikt enkele dagen voor mogelijk kampioensduel op bij Feyenoord

Dinsdag, 2 mei 2023 om 18:44Mart Oude Nijeweeme • Laatste update: 19:29

Dirk Kuijt loopt momenteel mee met de technische staf van Feyenoord, zo is te zien op een foto die door de Rotterdammers is gedeeld. De in november vorig jaar bij ADO Den Haag ontslagen oefenmeester zit inmiddels een half jaar zonder werkgever en krijgt van zijn oude club de mogelijkheid om in de keuken te kijken.

Kuijt kent tot dusver een ongelukkig begin van zijn trainerscarrière. Na het beëindigen van zijn actieve loopbaan werd hij trainer van Feyenoord Onder 19. In zijn eerste seizoen als hoofdtrainer verloor Kuijt op de laatste speeldag de koppositie en daarmee de landstitel aan directe concurrent Ajax, dat werd getraind door John Heitinga. In het seizoen 2019/20 liep hij onder de vleugels van Jaap Stam mee bij de A-selectie in het kader van zijn opleiding Coach Betaald Voetbal. Na het ontslag van Stam en de aanstelling van Dick Advocaat verdween ook Kuijt bij het eerste elftal.

Nu heeft hij van de club alsnog de mogelijkheid gekregen om mee te kijken bij het eerste elftal. Het moet blijken of Kuijt op korte termijn de mogelijkheid krijgt om zijn trainersloopbaan nieuw leven in te blazen. Halverwege maart zei hij bij Goedemorgen Eredivisie graag weer ergens aan de slag te gaan. "Dat zou eventueel ook in het buitenland kunnen zijn, maar ik ben ook graag bij m'n vier kinderen die ik graag wat dichter bij me wil hebben", aldus Kuijt.

Dat Kuijt juist in deze week meeloopt is niet geheel toevallig. De Rotterdammers spelen zondag op bezoek bij Excelsior een mogelijk kampioensduel. Een dag eerder neemt nummer twee PSV het op tegen Sparta Rotterdam. Indien de Eindhovenaren verliezen of gelijk spelen en Feyenoord wint, is de zestiende landstitel een feit. De voorsprong bedraagt dan elf punten met nog drie wedstrijden te spelen, waardoor het niet meer te achterhalen is. Kuijt werd in 2017 kampioen met Feyenoord.Gerelateerd

Meer sportnieuws

37 reacties (laatste reactie door ecke)

Slot naar Engeland. Kuyt erin als nieuwe trainer (zei de Ajax fan 😀)

2 mei 2023 om 18:52

En Tottinr10 ook trouwens

2 mei 2023 om 19:32

Dit roep ik toch al maanden.
Ik ben blij dat Feyenoord het eindelijk in ziet.
Voor mij gelukkig een paar weken te laat, want anders was mijn club uitgeschakeld geweest.

2 mei 2023 om 18:54

Zegt helemaal niets, kijk jullie Frank de Boer bij Crystal Palace en bij Ajax. Wellicht past Kuyt ook beter bij zijn Feyenoord dan bij het nietige ADO.

2 mei 2023 om 19:01

Pieterpost. Helemaal mee eens. Laten we die som op de proef stellen door Kuyt 5 seizoenen de kans te geven bij Feyenoord, als hoofdcoach.

2 mei 2023 om 19:20

Met Kuyt aan het roer heb ik wel vertrouwen op nog een keer 10-0 in Eindhoven

2 mei 2023 om 19:25

Het eerste seizoen van Ruud bij PSV is best een succes 😉 5 seizoenen contract lijkt me inderdaad overdreven.

2 mei 2023 om 20:40

1+1 = 2! Heel logisch idd

Het gaat zo goed dit seizoen. Laten we dat zo houden aub. Kuyt voegt helemaal niks toe.

2 mei 2023 om 18:48

Hij loopt mee, dus gewoon stage. Hij heeft dan ook zero toegevoegde waarde. Hij is al de zoveelste beginnende trainer die even meeloopt.

2 mei 2023 om 19:03

Hij is de enige die weet hoe je kampioen met Feyenoord weet. Zo gek is dat niet om in deze fase erbij te hebben. Hij is natuurlijk wel op en top prof.

2 mei 2023 om 19:18

John de Wolf niet dan?

2 mei 2023 om 19:23

Schei toch uit. Al zou je op dit moment Patty Brard voor de groep zetten met Barbie als assistent, dan nog word je kampioen. Met 8 punten en zo'n programma zal Kuijt 0,0 verschil maken.

2 mei 2023 om 20:54

Ik denk dat het gewoon een soort snuffelstage is om Kuyt vooruit te helpen.

De perfecte vervanger van Slot als je het mij vraagt. Ik ben dan ook een Ajacied….

2 mei 2023 om 19:05

Lekker man, heitinga vs kuijt, ik teken ervoor, en dan clubs als az en Twente de champions league in

2 mei 2023 om 20:41

Heitinga en Kuyt op een persconferentie. Denk dat er geen pers welkom is omdat de hele zaal al gevuld is met clichés

4 mei 2023 om 14:23

Als Feyenoorder zeg ik dat Heitinga moet blijven

En we hebben de eerste 3 haat reacties op Dirk binnen. Dirk zn ervaring is deze week juist mooi meegenomen. Sterker nog, zelfs voor Slot is dit nieuw. Ik vind het mooi van Slot hoe hij hier mee omgaat.

2 mei 2023 om 18:50

Kan Dirk altijd nog zeggen dat we kampioen zijn geworden dankzij hem.

2 mei 2023 om 18:57

Ik dacht dat de bedoeling juist is dat Kuyt er is om te leren. Ik heb gehoord dat met meer in lijn ligt met de korte stage die Buijs eerder dit seizoen al bij Feyenoord had. Ik snap ook wel dat coaches dit seizoen graag in de keuken bij Feyenoord willen kijken om chefkok Slot aan het werk te zien. Had toch niet verwacht dit ooit nog over een Feyenoord coach te kunnen zeggen.

2 mei 2023 om 19:21

Dat komt vooral door het boek wat hij heeft geschreven. Een gigantisch deel van de achterban neemt hem dat nog steeds niet in dank af.

2 mei 2023 om 20:01

Vreemd want Kuyt is daar natuurlijk niet om wat toe te voegen zoals jij zegt maar om te leren..

2 mei 2023 om 21:54

Ga toch weg, alsof hij ook maar iets toevoegt. Feyenoord redt zich uitstekend zonder kuijt

Heeft teveel vertrouwen in zichzelf!
Goede voetballers zijn niet per definitie goede trainers!
Kuyt gelooft maar te graag dat hij een super trainer is en/of wordt en ik denk dat hij gaat floppen als hij weer op een redelijk niveau gaat trainen!
Gewoon bij een eerste klassen of hoofdklasser beginnen en vlieguren maken!

Mensen zullen wel weer negatief over Kuyt willen doen, maar ik vind het heel goed dat hij komt meekijken. Verstand van voetbal heeft Dirk natuurlijk wel, maar misschien raakt hij niet de juiste snaar of kan hij kwaliteiten van spelers niet goed inschatten. En laat nou net Arne Slot daar heel goed in zijn. Door schade en schande wijs geworden komt hij eerst eens leren. Ik hoop dat hij zich kan revanceren en ooit trainer van Feyenoord wordt. Een eeuwige held blijft Dirk.

Ik roep dit al maanden. Eindelijk lijk ik erkenning te krijgen voor mijn voetbalvisie.

Niet geheel toevallig?

Dit artikel suggereert daarmee dat Feyenoord niet zonder Kuyt kampioen denkt te kunnen worden. Want omdat er een kampioensduel op het programma staat is er bewust gekozen Kuyt mee te laten trainen.

Dat is wel toevallig en niet meer dan dat. Maak er dan ook niet meer van.

Slot had waarschijnlijk iemand nodig die tijdens de kampioenswedstrijd heel druk loopt te doen langs de lijn met een stopwatch in zijn hand.

Terwijl Slot de training leidt, tuurt de Blonde Visserszoon groen van jaloezie naar het kale gelaat van de trainer die Feyenoord weer doet sprankelen. "hoe bedoelen ze; ik geen geschikte coach?", mompelt Kuijt in zichzelf. "ik zal ze eens laten zien dat IK de enige ware kampioen van Feyenoord ben; de supreme gentleman". Nadat de rest van de spelersploeg het veld al heeft verlaten, kijkt de Blonde Strateeg nog even verlekkerd naar de tribunes. "volgende week zal het gebeuren!", glundert hij van binnen. Bij het verlaten van het stadion zegt de Visserszoon tegen de parkeerwacht dat hij "één van de goeden was" en dat hij volgende week maar beter niet naar de Kuip kan komen. Eenmaal terug aangekomen in zijn auto zet Kuijt "pumped up kicks" zo hard aan dat de ruiten beginnen te trillen: volgende week zal de hele wereld de naam Kuijt kennen...

2 mei 2023 om 20:33

Een mooie excerpt van Dirk zijn voetbal manifesto: Mijn Verwrongen Wereld

Het kan bijna niet meer mis gaan voor Feyenoord maar als je toch nog graag voor de tweede plaats wilt gaan spelen zou ik inderdaad in deze fase Kuyt aan de technische staf toevoegen.

Gaat Feyenoord het toch spannend laten worden. Kuijt in de technische staf is een garantie voor nederlagen.

2 mei 2023 om 22:31

Zoveel simplisme ... je gelooft het niet ...

Wat idioot om nu dingen te veranderen. Laat die man lekker thuis.

Aldus Dirk Kuyt: "verpruts het in Kralingen zoals wij deden en maak het in de Kuip af met een hattrick zoals ík deed!" Ik hoop dat hij zijn lesje nederigheid heeft geleerd en niet mee gaat in het feestgedruis de komende periode, dit is absoluut niet zijn feestje. Knippen, scheren en opnieuw beginnen. Met zijn kennis en ervaring zeker een toegevoegde waarde, maar wel ik een Dirk 2.0 versie van zijn presentatie naar buiten toe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Feyenoord

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV3943
2.Feyenoord3229
3.AZ2923
4.FC Twente2711
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
C. StengsMiddenvelder133
Q. TimberMiddenvelder134
Igor PaixãoAanvaller133
S. GiménezAanvaller1316
M. WiefferMiddenvelder122
R. ZerroukiMiddenvelder110
Y. MintehAanvaller103
Voor de complete selectie: Clubpagina Feyenoord.

Nederland
305 fans
Coach, 43 jaar

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren