Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dinamo Zagreb valt door Milan van roze Champions League-wolk

Laatste update:

Dinamo Zagreb staat na de 1-0 overwinning op Chelsea van vorige week in de Champions League weer met beide benen op de grond. AC Milan was woensdagvond in eigen huis namelijk met 3-1 te sterk voor de Kroaten. Olivier Giroud was met een benutte penalty wederom belangrijk voor I Rossoneri. De andere treffers kwamen op naam van Alexis Saelemaekers en Tommaso Pobega. Mislav Orsic deed voor Dinamo Zagreb nog iets terug.

AC Milan-manager Stefano Pioli begon met Fikayo Tomori in het centrum van de defensie. De Engelsman moest in de competitiewedstrijd tegen Sampdoria (1-2 winst) van afgelopen weekend nog genoegen nemen met een plek op de bank. Ook Rafael Leão startte vanaf de aftrap. De Portugese aanvaller werd er tegen Sampdoria nog met rood vanaf gestuurd na een mislukte omhaal. Zomeraanwinst Charles De Ketelaere zat op de bank, net als ex-Ajacied Sergiño Dest.

De eerste helft verliep moeizaam voor de thuisploeg. AC Milan was wel de bovenliggende partij en werd hier en daar gevaarlijk, maar dicht bij een doelpunt kwamen de Italianen nauwelijks. Tot drie minuten voor rust. Leão werd met zijn rug naar het doel aangespeeld, waarna Josip Sutalo hem onderuit haalde. AC Milan kreeg daarvoor een strafschop van scheidsrechter Jesús Gil Manzano. Giroud maakte vervolgens geen fout vanaf elf meter: 1-0. In het tweede bedrijf hadden de Italianen iets meer dan één minuut nodig om opnieuw te scoren. Leão stond wederom aan de basis van de treffer.

De Portugees versnelde langs zijn directe tegenstander en bediende vervolgens Saelemaekers met een fijne voorzet. De Belg kopte van dichtbij hard binnen: 2-0. Iets minder dan tien minuten later deed Dinamo Zagreb wat terug via Orsic. De Kroaat nam de bal op de linkervleugel aan en kon na een mooie combinatie met Bruno Petkovic de bal langs Mike Maignan schieten: 2-1. Een kwartier voor het einde besliste Pobega met zijn goal de wedstrijd: 3-1. Dest viel in de tachtigste minuut in voor Ismaël Bennacer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zeer tevreden met deze verplichte maar toch behaalde 3 punten, want heel eerlijk was ik er toch niet helemaal gerust op dat Chelsea zo’n pak slaag kreeg, maar gelukkig was Milan heer en meester! Na 2 speelrondes net zoveel punten al dan in poule des doods vorig jaar! Hopelijk minimaal 1x winnen tegen onze waardige tegenstander Chelsea, en dan moet overwintering al klein zekerheidje zijn. Dan mag je het niet meer weggeven.Saelemaekers, de man die eigenlijk te kort komt heeft er al 2 in liggen dit seizoen in CL, Leuk dat eigen jeugd Pobega ook scoort en DE sterren van dit Milan dragen ook gewoon weer bij met 1 assist Theo,1 assist Leao en goalgetter hemzelve Giroud.Forza Milan!

14 september 2022 om 20:51

Als of Salzburg geen waardige tegenstander is. Die zie ik ook gewoon 2x 3 punten pakken tegen Dinamo Zagreb namelijk.

14 september 2022 om 21:03

@derkaiser qua clubgrote zijn ze geen waardige tegenstander

14 september 2022 om 21:11

Clubgrootte, lekker belangrijk. Volgens mij gaat het erom wat ze op het veld hebben staan? Milan is qua clubgrootte ook groot maar de topclubs uit Europa liggen er ook niet wakker van.

14 september 2022 om 21:23

Dat zeg ik nergens maar zie Milan liever tegen clubs van statuur en andersom spelen ze ook liever tegen een mooie grote club als Milan dan Salzburg lijkt mij. en wat er op het veld staat is Milan trouwens ook gewoon beter dan Salzburg alles bij elkaar opgeteld

14 september 2022 om 21:59

Salzburg is toch gewoon een sterke tegenstander die het al jarenlang erg goed doet in Europa. Vorig jaar nog 1ste geworden met Lille, Sevilla en Wolfsburg. Dat Milan veel groter is, ontken ik ook niet. Maar Salzburg is samen met Ajax en de Portugese topclubs gewoon een van de sterkste clubs buiten de top-5 competities.

14 september 2022 om 22:30

Salzburg is heel veel belangrijke krachten verloren. Meestal hebben ze wel een goede wederopstanding, maar op de aanval na is het nog niet veel soeps. Vooral het middenveld stelt me vooralsnog teleur.

14 september 2022 om 23:21

Exact. Aanvallend ontzettend sterk, maar daar achter is het wellicht niet zwak, maar ook niet speciaal

14 september 2022 om 20:55

Mooi dat Milan stappen is blijven zetten als club. Nadat ze zich vorig jaar voor het eerst sinds jaren weer wisten te plaatsen voor de CL helaas pech met een zware poule, maar gewoon rustig gebleven en dat bekroont met het landskampioenschap.

Zou mooi zijn als ze dit jaar een volgende stap zetten door de volgende ronde van de CL te halen. Ze zijn in ieder geval redelijk begonnen, dus dat is goed. Kijk niet vaak wedstrijden van AC Milan, maar die Leao lijkt me toch een zeer fijne voetballer.

14 september 2022 om 21:24

En Van der Vaart maar zeggen dat Theo (en zijn broer), er niet zoveel van kunnen. Een van de beste backs uit de Serie A (en misschien Europa?) Zie weinig backs met zoveel explosiviteit. Rare opmerking in ieder geval, zeker als je gaat kijken hoe vaak Theo bepalend is geweest voor Milan. Maar goed, drie belangrijke punten. Hopelijk komen we goed uit het tweeluik met Chelsea, dan is overwintering inderdaad heel dichtbij.

Ongelooflijk. Je hebt 7 of 8 CL-bekers in je museum dus je shirt heeft aanzien, je wordt na 12 of 13 jaar weer kampioen van Italië en kwalificeert jezelf voor de Champions League, in plaats van flink te investeren met prijzengelden koop je slechts 1 speler waar je ook nog eens de hele zomer aan hebt verspild qua onderhandelingen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren