Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Die jonge gasten bij Feyenoord weten niet wat ze te wachten staat'

Laatste update:

In de zomer van 2004 verliet hij Nederland voor een avontuur bij Hamburger SV en precies tien jaar later is Khalid Boulahrouz terug. Maandag tekende de 32-jarige verdediger een contract voor één jaar bij Feyenoord. "Ik wilde gewoon terug naar huis", vertelt hij voor de microfoon van RTV Rijnmond.

/

Nadat in 2004 vertrok bij RKC Waalwijk, voerde zijn carrière hem langs HSV, Chelsea, Sevilla, VfB Stuttgart, Sporting Portugal en Bröndby. Bij laatstgenoemde club mocht hij transfervrij vertrekken. "Ik merkte dat ik steeds meer het idee kreeg dat ik terug wilde", aldus Boulahrouz. "Ik heb tien jaar in het buitenland gezeten. De meeste tijd breng je dan alleen door. Ik wilde weer bij mijn familie en vrienden zijn."

Eerder gaf de 35-voudig international al te kennen dat hij niet terugkeert in de Eredivisie om rustig af te bouwen. Hij wil daadwerkelijk van waarde zijn in Rotterdam-Zuid. "We hebben enorm veel jonge gasten die net komen kijken en niet weten wat ze te wachten staat", zegt hij. "Daar kan ik ze bij helpen, met mijn ervaringen en mijn kwaliteit."

Khalid Boulahrouz zal een goede aanwinst blijken voor Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Khalid weet wat van hem verwacht wordt en zal zeker in de eredivisie een toegevoegde waarde hebben!

15 juli 2014 om 18:31

Sorry, sympathieke vent, maar heeft met zijn 35 jaar geen enkele toegevoegde waarde voor Feyenoord, in ieder geval niet als speler. Als ie de behoefte heeft om de jeugd iets bij te brengen, moet ie maar assistent trainer worden

15 juli 2014 om 18:47

Gelukkig is hij nog lang geen 36.

15 juli 2014 om 18:48

Of 35.

15 juli 2014 om 18:59

Gelukkig staat er in de tekst " 32-jarige verdedigers". Eerst lezen.

15 juli 2014 om 22:25

Hij heeft 35 interlands gespeelt. Hij is nog geen 35

Altijd een geweldige verdediger gevonden! Hopelijk kan hij zijn beloftes waar maken en van waarde zijn voor de jeugd, schat hem eigenlijk hoger in dan Mathijssen.

15 juli 2014 om 16:29

Zo hebben we met Mathijsen en Boularuz wel een ervaren centrum in de verdediging. Die ook al samen in Oranje hebben gespeeld.

15 juli 2014 om 16:35

Denk dat Boulah als back gaat spelen. Zie liever een centrum met één jonge speler en een ervaren pylon er naast. Zo kan je met Kongolo/Nelom, Mathijssen/Kongolo, van Beek/Boulahrouz, van Beek/Boulahrouz spelen. Alle posities dubbel bezet nu je ook nog Woudenberg, Lopes Cabral en Steenvoorden hebt. Ruime keuze achter in zo met wel wat ervaren mensen.

15 juli 2014 om 16:36

Klopt! Denk je ook dat ze beide gaan spelen dan?

15 juli 2014 om 17:00

Misschien kunnen ze net als eind vorig jaar gewoon weer 5-3-2 spelen. Feijenoord is daar eigenlijk mee begonnen en Van Gaal heeft dat verder uitgewerkt. Dat werkte goed. Dan kunnen Boula, Mathijssen, en Kongolo het centrum vormen en Nelom linksback. Rechtsback dan 1 van de nieuwe talenten. Wat vinden jullie daarvan?

Niet elke wedstrijd natuurlijk, maar gewoon per wedstrijd bekijken.

15 juli 2014 om 18:20

Ik vind het niks. Het Nederlands elftal heeft Robben. De wedstrijden die Feyenoord in die formatie speelde werden met wat geluk gewonnen. In de eredivisie hoor je gewoon de betere te zijn en niet reactievoetbal te spelen. Ik persoonlijk vind het dus niks.

15 juli 2014 om 18:36

Ja ik denk dat het met die insteek is bedoeld. En dan hopen dat je Clasie behoud, dan heb je de drie middenvelders ook al klaar: Clasie - Immers - Vilhena. Te Vrede is één spits, Dost komt er mogelijk bij en een rechtsback. De rest aanvullen met de eigen kweek. Voor eredivisie-normen keurige selectie en Feyenoord zal best nog wat achter de hand hebben waar wij nog geen weet van hebben.

16 juli 2014 om 01:01

5-3-2 is zeker een goede opstelling gebleken de laatste weken, maar als we daadwerkelijk Bas Dost aantrekken lijkt het me toch verstandig met 3 aanvallers te spelen. En dan het liefst minstens een die per wedstrijd meerdere voorzetten aflevert.

Beetje ervaring kan geen kwaad.
We hebben jonge gasten zat rond lopen voor in de verdediging.

Volgens mij wou Brondby graag met hem verder maar wou Boulahrouz liever afwachten en kijken welke clubs geïnteresseerd zouden worden en dat is dus Feyenoord geweest.

Brondby was volgens mij ook tevreden over hem alleen hij raakte vaak geblesseerd.

Waarom al die namen van spelers die elders hun naam hebben gemaakt? Vertrouwd Feyenoord hun grote aanwas niet?

15 juli 2014 om 16:19

Je kan natuurlijk niet met alleen maar jonge gasten aankomen. Ervaring is reuze belangerijk en daarom worden er spelers zoals Boulah gehaald.

15 juli 2014 om 16:29

Van Beek en Lopes Cabral hebben bijna geen ervaring. Mede daarom is Boulahrouz gehaald. Halen de talenten gewoon het Feyenoord niveau dan komt waarschijnlijk Boulahrouz op de bank te zitten maar de kans is heel groot dat 1 van de 2 talenten niet het gewenste niveau haalt en dan komt Boulahrouz in actie. Als Boulahrouz een succes is dan kan zijn contract verlengd worden met een jaar.

15 juli 2014 om 16:45

En denk dat ze ook verwachten dat Verdonk dit jaar de aansluiting kan halen en dan zou een twee jarig contract Verdonk in de weg staan.

15 juli 2014 om 16:48

Je zit wel vaak af te geven op Feyenoord, maar heb je de selectie wel eens bekeken? Mathijsen en Boulahrouz zijn de enige ervaren jongens achterin. Alle andere jongens zijn onderdeel van de grote aanwas dus je zit volgens mij maar een beetje te kletsen. De verdediging bestaat momenteel uit debutanten of met een paar Eredivisiewedstrijden in de benen op Mathijsen na. Daar zou jij op gaan gokken?

16 juli 2014 om 03:57

Alsof andere selecties bulken van de ervaren spelers. Hoeveel seizoenen heeft Cillessen er op zitten of een Veltman of van Rhijn.
Je haalt nu dure spelers met naam binnen, maar dat garandeert niets. Bakkal is zo'n voorbeeld van afgelopen jaar.

16 juli 2014 om 09:52

Wie zegt dat hij duur is? Brondby lijkt me geen club die heel goed betaald.

Ja die ervaring kan ie idd overbrengen. Feyenoord kan de vertrek van bepaalde spelers niet intern opvangen, 3 30-ers in de ploeg. We kennen deze jongen niet bij voorbaat afschrijven, hij verdiend op zijn minst vertrouwen. Van Geel doet het gwn uitstekend, 21+ miljoen al binnen en stefan zijn transfer moet nog aan de beurt komen. Hopelijk pikken ze toornstra op, ziyech zou ik ook toejuichen.

Als hij hetzelfde kan brengen als Mathijssen ben ik helemaal tevreden. Ik vin alleen zijn blessuregevoeligheid gevaarlijk.

Leuk hoor, dat hij als een mentor voor de jonkies gaat fungeren, maar er moet ook nog gebald worden.
Ben erg benieuwd hoe Khalid zich gaat houden in de Eredivisie op zijn huidige leeftijd.
Vooralsnog ben ik erg sceptisch.

15 juli 2014 om 16:48

Is ook voor de breedte wel belangrijk om eens wat echte ervaring te krijgen,weet niet of hij nog een heel seizoen belangrijk kan zijn,maar de trainingen zullen met Khalid voor de aanvallers iig geen pretje .eer zijn.

15 juli 2014 om 16:53

Heb je de selectie van dit moment wel bekeken? Is grotendeels jongens uit de A-jeugd, teruggekeerde huurlingen van begin twintig en dan de grote talenten die vorig jaar als speelden. Drie jongens zijn de 30 gepasseerd, dan heb je Immers en Mulder met daarachter Clasie en Vormer als enige spelers met toegevoegde waarde in de mid twintig. Voor de balans is het niet gek om wat oudere jongens te hebben. Zeker als iemand als Boulahrouz transfervrij is en vanuit een Brondby salaris naar Feyenoord komt.

15 juli 2014 om 16:59

Probleem is wel dat we in de andere linies juist wat ervaring zouden kunnen gebruiken.
Met Matthijsen hebben we in de verdediging al een brok ervaring staan.

16 juli 2014 om 09:55

Schaken staat voorin, Vormer, Immers, Clasie en Goossens hebben aardig wat ervaring. We hebben vooral kwaliteit nodig.

Prachtige carriere als je het zo even bekijkt. In Duitsland, Spanje en in Engeland gespeelt. Altijd een zwak voor de persoon Khalid gehad. Iemand die veel uit zijn carriere heeft gehaald.

Jammer dat feyenoord ,, al die leuke spelers verkoopt als , indi stefan , janmaat pelle ,, dat team had goed mee kennen spelen op kongolo na heeft feyenoord niet echt zo een leuk team meer overgehouden ,, jammer dat ze nu al voor t geld gaan en niet nog een Jaar ervaring op doen

Goede aankoop van Feyenoord. Helaas dat zijn carriere niet geworden is wat het had kunnen zijn, maar ben toch benieuwd hoe hij het dit jaar gaat doen in de Eredivisie!

Hahn, Boulahrouz, Kongolo, Mathijsen, Nelom, Clasie (voor alsnog, anders wellicht Ziyech), Vilhena, Immers, Boetius, Dost, Manu.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren