Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dick Advocaat onderhoudt ‘speciale band’ met ‘voorbeeld voor anderen’

Laatste update:

Orkun Kökcü is de laatste weken onder Dick Advocaat weer een vaste waarde in de basiself van Feyenoord. De 72-jarige oefenmeester is een groot fan van de talentvolle middenvelder en heeft in korte tijd een bijzondere band met hem opgebouwd, zo schrijft Voetbal International. De eerste wens van Advocaat voor de nieuwe technisch directeur Frank Arnesen zou een nieuw en verbeterd contract voor Kökcü zijn.

Advocaat voorziet een belangrijke rol voor Kökcü in het elftal dat hij vanaf de winterstop wil opbouwen. Mede om een transfersom veilig te stellen, wil Advocaat dat Arnesen het contract van de achttienjarige middenvelder zal verbeteren en verlengen. “Kökcü is wat Feyenoord nu nodig heeft. Hij is een voorbeeld voor andere spelers”, zo tekent Voetbal International op uit de mond van Advocaat, die tevens stelt dat het een ‘genoegen’ is om naar Kökcü te kijken.

Er zou sprake zijn van een bijzondere band tussen Advocaat en Kökcü. De ervaren oefenmeester staat niet bekend als een ‘people-manager’, valt in zijn staf op met zijn harde werkwijze en beperkt zijn gesprekken met spelers doorgaans tot ‘goedemorgen’ en ‘tot ziens’. “Alleen met Kökcu onderhoudt de coach een speciale band. Orrie, zoals hij de voetballer noemt, brengt precies wat hij verwacht van een middenvelder: agressie, instelling, wil om te winnen”, schrijft het weekblad.

De klik tussen Advocaat en Kökcü is bijzonder welkom voor Feyenoord, want onder Jaap Stam was hij niet altijd een vaste waarde. Voor de uitwedstrijd tegen Ajax (4-0 nederlaag) hadden de aanwezige internationale scouts ook de naam van de Feyenoord-middenvelder omcirkeld op het wedstrijdformulier, alleen bleef hij die dag negentig minuten op de reservebank. Kökcü zou in die periode zelfs aan een vertrek hebben gedacht, maar de komst van Advocaat heeft zijn situatie compleet veranderd.

Denk jij dat Feyenoord snel moet vrezen voor een vertrek van Orkun Kökcü?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Naar mijn mening heeft kokcu niet de wow-factor. Wat ik zie zijn voornamelijk balletje terug en breed. Dus hoe hij hier als top-talent word omschreven vind ik nogal overdreven..

4 december 2019 om 13:10

Volgens mij is dat nergens geroepen. Wat wel is gezegd is dat als zij hun topniveau aan zouden kunnen gaan tikken het wellicht opties zijn. Veel mitsen en maren dus. Wat je nu stelt is erg opportuun.

4 december 2019 om 13:28

Dan kijk je in mijn ogen niet goed. Kokcu speelt eerder te risicovol en moet leren niet alleen maar vooruit te willen spelen

4 december 2019 om 16:10

Kijk voor de grap de samenvatting tegen Pec eens. Elke aanval begint bij Kokcu en geen 1 balletje breed.

Ik vind het een prima speler maar echt zó goed ook weer niet. Is niet een speler die laat zien dat hij met afstand de beste is zoals een frenkie heeft gedaan of een ihatarren. Misschien komt dit in een beter elftal beter tot zijn recht dat weet ik niet. Dit feyenoord is sowiso op zijn zachts gezegd matig.

4 december 2019 om 23:43

Toen Frenkie 18 was speelde hij 4 wedstrijden in de eredivisie... absoluut een topspeler nu, maar wel 4 jaar ouder ondertussen. En Ihataren is ook een geweldig talent maar ook niet met afstand de beste speler van PSV dus ik snap de vergelijking niet helemaal?

Mooi om te lezen. Advocaat lijkt me ook een fantastische man om mee te werken. Wat ik dan weer minder vind is dat Kokcu meteen aan vertrekken denkt nadat hij onder Stam geen vaste waarde was. Goeie middenvelder maar nog niet zoveel indruk gemaakt dat je een basisplaats kan eisen. Knok je zelf dan terug denk ik, ipv meteen te willen vertrekken.

4 december 2019 om 15:11

Een beetje zoals Bazoer had moeten doen bedoel je?

4 december 2019 om 15:41

Ja ach... zeg eerlijk. Dat staat daar nu ook in een regeltje. Geloof jij het zelf dan? Het zou kunnen hoor maar het zou net zo makkelijk kunnen dat een of andere verslaggever dat uit zijn duim zuigt..

Er wordt graag een stempel opgedrukt. Maar ik begrijp heel goed dat Advocaat hem een speler vindt die de komende jaren dit Feyenoord vorm moet gaan geven.

Speelt de laatste tijd weer een stuk beter en drukt ermee ook echt steeds meer z'n stempel op de ploeg (jammer dat anderen zijn ballen niet afmaken). Heeft ook veel meer 'inhoud', gezien hij elke pot nu wel goed volhoudt en toch ook constant aan het jagen is ofwel op veel plekken op het veld te vinden is. En belangrijker nog, hij gaat steeds beter voetballen en is nog altijd pas 18 jaar. Ondanks dat Feyenoord slecht draait, is dit wel een heel belangrijk seizoen voor 'm met zoveel minuten.

En dat met zo'n totale non voetballer Leroy Fer naast zich. En in mindere mate ook Toornstra.

4 december 2019 om 14:22

Vind het toch altijd raar dat toorntra bij Utrecht en ado zo creatief was en bij ons het moet hebben van lopen en werklust

4 december 2019 om 14:30

Vond je Toornstra daar echt zo creatief? Ja, hij stond vaak op 10, maar vond hem toen altijd een hele allround voetballer en was bij ADO en Utrecht, wat mij betreft, ook altijd een allrounder die het toch vooral van inzet, diepgang, multifunctionaliteit en 'simpel' voetbal moest hebben. Oh, en zijn vrije trappen uiteraard, maar dat verleert iedereen in de Kuip. Wat overigens niet wil zeggen dat ik hem geen goede speler vindt/vond.

Hoezo moet feyenorod zijn Contract verlengen om een transfersom over te houden aan hem hij staat toch tot 2023 onder contract?

Het is veelzeggend dat een modale speler als Kökcü zo opgehemeld wordt. De wanhoop en realiteitsbesef is ver te zoeken in Rotterdam. Ik vind het ergens wel sneu en jammer hoe erg feyenoord is afgebrokkeld dat Kökcü als sterspeler wordt gezien. Ik dnek dat hij zelfs bij AZ geeneens basisspeler zijn.

4 december 2019 om 14:15

Waar wordt Kokcu als sterspeler gezien?

4 december 2019 om 14:16

Precies berghuis is toch de man

4 december 2019 om 14:15

Hij is 18 he rustig

Was tegen Zwolle de speler met de beste inzet. Ja doet nog een hoop ook fout maar is pas 18. En het is vooral knap als je zijn intenties ziet om te willen winnen en om echt te voetballen in vergelijking met de rest vh armoedige middenveld en aanval.

4 december 2019 om 15:07

Is dat knap of iets wat normaal zou moeten zijn bij een topclub? Ik denk het laatste...

4 december 2019 om 18:04

@lawpi Overal lees ik dat Feyenoord geen topclub meer is, maar als het zo uitkomt om te katten is het ineens een topclub.feyenoord supporters wordt verweten dat ze te veel verwachten van deze ploeg. Echter vinden wij een 4e of 5e plaats al oké.echter als Feyenoord hiernaar presteert, komt juist het commentaar van andere supporters. Voorbeeld: Feyenoord is geen topclub, Topclubs worden bevoordeeld door de scheids. Dus Feyenoord niet!!

Iedereen kan zien dat deze jongen heel goed kan voetballen maar hij moet ook nog veel leren. Maar ja welke speler van 18 moet dat niet? Niet iedereen is zoals Trent Alexander Arnold al op zijn 20ste de beste van de wereld op zijn positie. Het is goed dat Advocaat veel tijd besteedt aan Kokcu. Met de goede begeleiding kan hij over een paar jaar de beste middenvelder van de eredivisie zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren