Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dick Advocaat neemt ‘lieve jongen’ niets kwalijk: ‘Hij heeft sorry gezegd’

Laatste update:

Dick Advocaat wil geen halszaak maken van de onvrede die Nicolai Jörgensen spuide nadat hij in de slotfase van het thuisduel met FC Utrecht (1-1) werd gewisseld. De aanvaller kon het verschil niet maken en moest zes minuten voor het einde plaatsmaken voor Naoufal Bannis. Jörgensen maakte misbaar in de richting van Advocaat en nam woedend in de dug-out plaats.

“Ik ben er ook wel eens uitgehaald toen ik voetballer was en dan was ik ook niet altijd blij”, zei Advocaat na afloop in gesprek met FOX Sports. “Dat hij boos is, begrijp ik. Hij zegt: 'Ik ben spits, ik wil scoren'. Ik zei: 'Dan had je dat maar moeten laten zien'.” Advocaat wil Jörgensen ondanks het akkefietje weinig kwalijk nemen. “Het was een woordenwisseling met een speler en dat vind ik niet zo erg.”

“Na afloop kwam hij weer naar me toe om sorry te zeggen. Het is een lieve jongen.” De 29-jarige Jörgensen miste dit seizoen al zes wedstrijden door blessureleed en in de acht officiële duels die hij wel speelde, scoorde de Deen maar één keer.

Nicolai Jørgensen en Dick Advocaat zijn niet blij met elkaar ??

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 29 november 2020

Feyenoord kwam tegen FC Utrecht enkele keren goed weg en verlengde de ongeslagen reeks in de Eredivisie tot 24 duels. “Ja, je hoeft geen helderziende te zijn dat we goed wegkomen. Als je dan een punt haalt, is dat mooi meegenomen, maar normaal gesproken verlies je zo’n wedstrijd”, erkende de trainer.

"Het ging niet, we kwamen overal tekort en FC Utrecht maakte een frisse indruk", beaamde de hoofdtrainer van Feyenoord. "Een punt is mooi meegenomen, maar het geeft weinig voldoening. Iedereen ziet hetzelfde wat ik zie en dat is dat we niet de nodige frisheid hadden. Te veel spelers zaten totaal niet in de wedstrijd en dan wordt het een moeilijk verhaal.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb altijd heel sterk de neiging om Jorgenson te beschermen maar ik vond dit nu echt schandalig. De ploeg speelde slecht, hij was zelf ook verschikkelijk(al kreeg hij ook nul komma nul goede ballen) dan moet je niet piepen. Azarkan en Bannis hadden echt kansen moeten krijgen vandaag.

29 november 2020 om 18:52

Ik weet in het geval van Jorgenson echt niet of ik bewondering of verbazing moet hebben voor de manier waarop er bij Feyenoord wordt omgegaan met Jorgenson... Hij speelt nu al zo ontzettend lang zo ontzettend slecht, maar jullie behandelen hem nog steeds alsof hij jarenlang goed heeft gespeeld en pas net 2 of 3 mindere duels heeft gespeeld.... Bij zo'n beetje elke andere club werd zo'n speler al lang afgebrand (ook wel terecht) en werd er veel meer geëxperimenteerd met andere spelers. Jorgenson heeft het gewoon niet meer bij Feyenoord. Er is 0,0 vooruitgang of verbetering te zien. Zijn reactie na de wissel iw stuitend en alsnog wordt hij weer in bescherming genomen... Onlangs stonden de supporters nog op de Erasmusbrug voor hem, om hem een hart onder de riem te steken, maar het verandert allemaal niks. Ik heb bewondering voor de wijze waarop jullie achter spelers kunnen blijven staan, maar er is meer en meer sprake van verbazing in dit geval...

29 november 2020 om 19:22

Bij mij als Feyenoordfan eigenlijk ook. De leus ‘achter je spelers blijven staan’ is belangrijk in Rotterdam, maar met Jørgensen ben ik wel klaar inmiddels. Ik zie bij hem ook totaal niet de wil om iets goeds te doen, dat is dan wat mij betreft ook het probleem.

Begrijpelijk dat hij gefrustreerd is, maar hij speelt al tijden echt niet goed. Dat hij gewisseld werd is dan ook logisch, al snap ik dat je daar als spits van baalt. Feyenoord had ook doelpunten nodig. Hij heeft sorry gezegd en daarmee is de kous af.

Ik heb de wedstrijd niet gezien , maar als er íemand is die blij mag zijn dat ie uberhaupt nog minuten krijgt dan is het Jorgensen wel.
Zo'n misplaatste reactie vervolgens als je eruit wordt gehaald vind ik best een waarschuwing/boete waard.
Prima als je boos op jezelf bent en daardoor boos reageert, maar volgens mij was dat niet het geval als ik de beelden zo bekijk, was meer een verwijt naar Dick toe.\
Normaal kan ik het wel toloreren zulke reacties , maar deze was wel erg misplaatst.

jorgensson zit zwaar in de put (op voetbal gebied) en heeft het gewoon niet meer. hij wil wel maar zijn lichaam werkt gewoon niet mee. je kan het hem ook eigenlijk niet eens kwalijk nemen. droomtransfer ketste af, raakte gebleseerd, kwam terug na 1,5 wedstrijd weer gebleseerd, toen terug maar miskraam, logisch dat je dan een tijdje van slag bent, 3/4 wedstrijden terug toen weer gebleseerd, 40 minuten gespeeld en weer gebleseerd. t is een top gozer en je gunt t hem, maar dit seizoen toch gewoon afscheid van nemen.

29 november 2020 om 18:48

Die transfer was toch al 3 jaar geleden? Naar Newcastle? Daarna heeft hij geen knikker geraakt ook als die fit was ben bang dat de oude Jorgensen je nooit meer gaat zien.

29 november 2020 om 18:54

Jorgensen is eigenlijk ook nooit echt een doelpuntenmachine geweest. het kampioensjaar van Feyenoord was het enige seizoen in zijn carriere waarin hij veel doelpunten maakte. misschien steeg hij in dat jaar boven zichzelf uit en is dit gewoon zijn normale niveau

29 november 2020 om 19:26

Ik meen me nog te herinneren dat we in verband werden gebracht met hem , dus ik zocht wat youtube filmpjes op van hem en was razend enthousiast , hij was precies de spits die nodig hadden. Voetballend uitstekend , oogje voor zn ploeggenoten , afmaken kon die ook wel , dribbelen was ook wel aardig (voor het type speler dat ie is en met zijn postuur). En het bleek inderdaad een jackpot te zijn meteen in zn eerste seizoen. Ik heb Jorgensen lang verdedigd , tot vorig seizoen om precies te zijn , daarna was ik er ook klaar mee. Maar laten we nou niet doen alsof hij er nooit wat van kon. Jorgensen is gewoon erg blessuregevoelig en kan het blijkbaar mentaal ook niet meer opbrengen , je ziet dat ie met angst in het veld staat , bang om weer geblesseerd te raken. Ik heb er geen vertrouwen in dat het nog goed komt , dat vertrouwen heb ik zo’n anderhalf jaar niet meer.

Jorgensen is na het kampioensjaar van Feyenoord nooit meer de oude geweest
En wordt hij ook niet meer

Zo jammer om hem zo te zien
Zit volledig in de knoop met zichzelf

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren