Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Dick Advocaat is er helemaal klaar mee: ‘Die mensen hoor of zie je niet...’

Laatste update:

Dick Advocaat heeft het behoorlijk gehad met de beleidsbepalers bij ADO Den Haag. De scheidend trainer verloor maandag met zijn ploeg van Jong Ajax (4-2) en weet nu zeker dat deelname aan de Keuken Kampioen Play-Offs onhaalbaar is. Advocaat komt op voor zijn spelers, die voor een deel niet weten of er bij ADO komend seizoen plek voor hen is. "Velen hebben een gezin", zegt Advocaat voor de camera van ESPN.

Advocaat hield Finn van Breemen maandag op de bank. Het toptalent van ADO staat in de zeer nadrukkelijke belangstelling van FC Basel, dat drie miljoen euro zou willen betalen. "Ik hoop voor die jongen dat het doorgaat, want hij verdient het. Hij heeft zich stormachtig ontwikkeld bij ons." ADO vertraagt de mogelijke transfer echter door geen duidelijkheid te geven. "Het duurt ontzettend lang, zoals alles bij ADO te lang duurt."

Advocaat wil dat de clubleiding de spelersgroep inlicht over de toekomstplannen van de club. "Nu weten we zeker dat we het niet meer gaan halen, dus nu komt er hopelijk meer duidelijkheid. Ook die groep wil het graag weten. Vertel het verhaal maar. Het gaat niet om de club ADO, maar om de mensen die het geld betalen. Die bepalen het. Ze moeten zich concentreren op volgend seizoen. Hopelijk worden er niet dezelfde fouten gemaakt als wat nu gebeurd is."

"De beleidsbepalers die in Amerika, Spanje en Engeland zitten die hoor en zie je niet meer. Ik heb zelf ook al vier weken niets meer gehoord. Spelers zijn aan het wachten op een beslissing: krijg ik wel of niet een nieuw contract? Die onrust wil ik niet als excuus gebruiken, maar je proeft natuurlijk dat de spelers graag willen weten wat ze gaan doen. Veel mensen hebben een gezin en weten niet of ze een nieuw contract krijgen. Zo niet, dan moeten ze misschien nog een andere club zoeken. Er zijn nu vier weken voorbijgegaan zonder dat we iets gehoord hebben. Dat vind ik zonde."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

3 miljoen voor Finn van Breemen is een hoop geld en zeer welkom! Ben benieuwd

9 mei 2023 om 00:50

Zeg dat wel. Had eerlijk gezegd nog nooit iets van hem gehoord of hier gelezen, maar als het inderdaad een groot talent is had ik hem ook graag in de ED gezien. Net als die Stije Resink van Almere bijvoorbeeld. Al zal een Utrecht oid niet snel 3 miljoen neertellen voor een KKD speler en is Basel natuurlijk wel een prachtig avontuur!

9 mei 2023 om 09:03

Haha, daar gaat mijn buurjongen. Wist niet dattie zo veel potentieel had. Maar het is hem gegund!

Enige dat bij die club niet lang duurt volgens mij is t haags kwartiertje

Als eerste ben ik blij dat er eens gepraat wordt over miljoenen voor een talent uit den Haag. Dat is al meer dan de gemiddelde appel en ei die er normaal gevraagd wordt. Denk ook dat het bij een Basel goed ontwikkelen is, rustig, zonder dat er (zoals in Nederland) bij elk foutje meteen een foto van je op de voorpagina staat. Dus ik gun het hem van harte.

Ten tweede zijn die beleidsbepalers praktisch hetzelfde als onze vriend Wang. Geven geen zak om de club, laten niks horen en laten de club lekker rotten, zoals het al tientallen jaren doet. Sinds Wang gebeurt dat alleen meer op de voorgrond en deze ongeïnteresseerde idioten gaan er vrolijk mee door. Als je dan leest dat ze hun medewerkers zonder moeite in onzekerheid laten, dan is mij al genoeg duidelijk.

Het is, zoals al tientallen jaren, tijd voor een totale reset. Gemotiveerde jeugd en ervaren rotten met liefde voor de club in een omgeving van bepalende mensen die werkelijk hart voor de club en stad hebben. Want al zoveel jaren aanmodderen gaat nergens over. Ook de jaren dat er bijna Europees werd gehaald en er een periode was van middenmoot eredivisie, was er intern al chaos.

9 mei 2023 om 07:31

Ik zie nooit ADO spelers op de voorpagina. Ik denk verder dat de druk bij Basel veel groter is, dan bij ADO. Desondanks wel een mooie stap.

9 mei 2023 om 09:22

Nee snap ik, maar een stap binnen Nederland bedoel ik. En uiteraard is de druk hoger daar. Ook logisch, alleen we zijn in Nederland snel van iemand totaal afbranden. Al weet ik niet hoe dat in Zwitserland gaat

Wil Dick zijn eigen falen (want hij krijgt het niet voor elkaar) niet camoufleren?

In het begin ging het even goed, qua resultaten. Als Dick de beleidsbepalers verwijt dat er niet aan de toekomst wordt gedacht, moet hij zich even achter de oren krabben. Dick is bij uitstek de korte termijn trainer die niets geeft om de toekomst maar om het heden. Alle 140 laatste klussen, en ik chargeer uiteraard, zijn allemaal korte jobs waar hij in 1 jaar of korter een bepaald resultaat wil en moet halen en daar ook vaak in slaagt. Echter daarna is een elftal uitgepierd, talenten zijn niet aan bof gekomen, de speelwijze is behoudend en achteruit. Als je geen goal tegen krijgt pak je iig een punt.

Met jouw statuur had je echt drie weken geleden wel met je vuist op tafel kunnen slaan om meer duidelijke, Dick.

Je kunt als speler ook zelf voor duidelijkheid zorgen als je je zorgen maakt natuurlijk.
Je kunt achterover gaan zitten wachten tot je wat hoort of zelf actie ondernemen en een andere club zoeken
.
Neemt niet weg dat goede communicatie binnen een club erg belangrijk is.

Wel jammer dit, want ik had als liefhebber gehoopt, dat de eredivisie weer ouderwets gevuld zou worden met clubs die naar mijn mening daar thuishoren , qua historie.
Maar als dit gemodder blijft doorgaan, en niet alleen bij ADO, wordt het een zware kluif.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren