Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dick Advocaat heeft geen verrassingen in petto voor NAC Breda

Laatste update:

Feyenoord begint donderdagavond ongewijzigd aan de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen NAC Breda. Trainer Dick Advocaat kiest ervoor om Ridgeciano Haps net als afgelopen zondag tegen PSV (1-1) te posteren als linksbuiten, waardoor Luciano Narsingh opnieuw op de reservebank begint.

Nicolai Jörgensen ondervindt te veel hinder van een teenblessure en is daardoor nog altijd niet inzetbaar. "Met Jörgensen gaat het nog weken duren", zei Advocaat woensdag al op de persconferentie. Róbert Bozeník, die in de winterstop voor vier miljoen euro overkwam van MSK Zilina is daarom ook tegen NAC de spits van Feyenoord. De twintigjarige Slowaak wordt op de rechtsbuitenpositie geflankeerd door aanvoerder Steven Berghuis.

Opstelling Feyenoord: Bijlow, Karsdorp, Botteghin, Senesi, Malacia; Fer, Kökcü, Toornstra; Berghuis, Bozeník en Haps.

Opstelling NAC Breda: Olij; Van Anholt, Van Hecke, Monsalve, Riera; Haye, Azzagari; Verschueren, EL Allouchi, Boussaid; Stokkers

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Ajacied in hart en nieren zal ik mezelf niet geliefd maken bij mijn mede supporters, maar ik hoop dat Feijenoord vanavond wint. En daarna FC Utrecht verslaat in de finale. Heb nl diep respect voor de supporters van de club die er altijd zijn. Altijd hun onvoorwaardelijke steun geven. Het wordt tijd dat de Klassieker weer dé Klassieker wordt. Misschien al dit seizoen. En als Feijenoord dan door een wonder dit seizoen eventueel de dubbel pakt, dan kan ik een kleine glimlach niet onderdrukken

5 maart 2020 om 19:44

Glimlachen als Feyenoord de dubbel wint? Wil jij je nooit meer Ajacied in hart en nieren noemen!

5 maart 2020 om 20:05

Is de definitie van een echte Ajacied, een ander iets misgunnen dan?

5 maart 2020 om 21:22

Zeker niet. En dat zeg ik ook niet. Alleen als Ajax het kampioenschap ook nog verliest en de aartsrivaal gaat ermee aan de haal. Dan zal ik daar als echte Ajacied in hart en nieren echt niet van kunnen glimlachen. Op geen enkele wijze. Sterker nog, ik zal er goed chagrijnig van zijn!

5 maart 2020 om 19:49

Ik vind Feyenoord ook een mooie club hoor als Ajacied, maar ik zou toch eerder even balen als ze op miraculeuze wijze nog de dubbel pakken, want dat betekent dat wij zelf de titel verspelen. De beker zie ik ze best wel winnen, maar de titel wordt sowieso een lastig verhaal. Het zou een super stunt van Dickie zijn maar ik zou er zeker niet blij mee zijn!

5 maart 2020 om 20:01

Blij niet. Respect zeker.
En als je achteraf als de emotie weg is en bedenkt dat Feyenoord dichter bij de degradatie streep stond dan bij de plekken die recht geven op Europees voetbal....
dan zou je mss toch een glimlach niet kunnen onderdrukken.

5 maart 2020 om 20:55

Fair enough, ik ben blij dat Feyenoord gewoon weer bovenin meedoet hoor, absoluut. Maar de titel zie ik toch liefst maar Amsterdam gaan Enfin, dat is een verhaal voor een andere keer: nu Feyenoord - NAC!

5 maart 2020 om 19:49

Je hebt het over respect voor supporters die er altijd zijn, en dan noem je enkel Feyenoord, en niet ook gewoon Nac? Spelen op het tweede niveau, en nog steeds bijna altijd uitverkocht. Ik weet niet wat je nog meer kan willen van je supporters.

5 maart 2020 om 19:55

Ga weg man jij bent helemaal geen ajacied.

Jammer dat ik Özyakup niet zie spelen.

5 maart 2020 om 20:28

Bij mijn weten is hij niet helemaal fit.

5 maart 2020 om 20:41

Hij is eigenlijk net terug van een blessure en Advocaat heeft eerder deze week ook aangegeven dat hij voorlopig geen reden ziet om dit succesvolle middenveld, we zijn ten slotte al lang ongeslagen, uit elkaar te halen.

ik vind kokcu echt niet zo heel bijzonder. hij speelt heel simpel continu(ff naar links of naar rechts geven), speelt zeer weinig vooruit. Heeft tweede helft 4 keer voor een steekbal geprobeerd en telkens niet aangekomen. En heeft ook veel tijd nodig om een bal aan te spelen. vooruit denken doet hij niet,waardoor de spel en omschakeling wordt vertraagd. In mijn ogen is het zeker geen toptalent.

5 maart 2020 om 20:29

Als er iemand het spel bij Feyenoord versnelt.. Is het Kokcu wel. Maar goed, wij kijken overduidelijk anders naar Kokcu.

feyenoord gooit de beuk erin en gaat voor de finale uislag 4-1

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren