Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Diamantje’ maakt indruk en schiet Van Bommel en Antwerp naar de play-offs

Laatste update:

Mark van Bommel kan zich met Royal Antwerp opmaken voor de play-offs van de Conference League. Donderdagavond rekende de ploeg in eigen huis af met Lilleström: 2-0. Het heenduel eindigde afgelopen week al in een 1-3 overwinning, waardoor de return een formaliteit leek. Anthony Valencia bekroonde zijn eerste basisplaats met een treffer, waarna de score twintig minuten voor tijd werd verdubbeld door Birger Verstraete. Antwerp neemt het in de play-offs op tegen Istanbul Basaksehir, dat over twee duels afrekende met Breidablik (IJsland).

Van Bommel besloot Vincent Janssen andermaal op de bank te posteren. De spits begon vorige week in Noorwegen aan de aftrap, maar moest het afgelopen weekend met een invalbeurt doen. Ook ditmaal begon hij op de reservebank. Wel was er een basisplaats voor Valencia, die zich met enkele invalbeurten had laten zien en daarmee het vertrouwen van Van Bommel wist te winnen. Bij de bezoekers viel doelman Mads Hedenstad afgelopen weekend op door in de blessuretijd van het competitieduel met Trømso te scoren. Het bleek goed voor een 1-1 gelijkspel. Ook in België begonnen de Noren sterk, maar was het Antwerp dat de leiding greep.

Na tien minuten spelen sneed Valencia naar binnen na een pass van Radja Nainggolan om vanuit een moeilijke hoek fraai af te ronden: 1-0. Nainggolan hoopte de score vervolgens al snel te verdubbelen uit een vrije trap, maar zijn poging miste kracht en richting. Met name debutant Valencia zorgde in het eerste bedrijf voor de meeste opwinding. "Anthony Valencia is een diamantje om te koesteren", klonk het bij Sporza. "Het eerste half uur van de jonge Ecuadoraan is best indrukwekkend." Bij aanvang van de tweede helft bracht Van Bommel onder meer Viktor Fischer binnen de lijnen.

Lilleström kreeg werkelijk geen poot aan de grond op de Bosuil en mocht dankbaar zijn dat Valencia het vizier niet helemaal op scherp had staan. De basisdebutant verloor oog in oog met Mads Christiansen zijn koelbloedigheid en schoot voorlangs. Van Bommel bracht vervolgens Janssen binnen de lijnen en zag zijn aanvaller een gefrustreerde indruk maken. Na eerste geel te hebben gekregen voor een duw tegen Colin Rösler moest hij niet veel later opnieuw tot de orde worden geroepen door de arbiter. Twintig minuten voor tijd was Janssen betrokken bij de definitieve nekslag. De Nederlander pikte een lage voorzet van Sam Vines op en zag hoe Verstraete zijn afgeblokt schot voorbij Christiansen duwde: 2-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo zonde om Vincent Janssen op de bank te zien, Louis neem Brobbey maar mee naar Qatar!

11 augustus 2022 om 21:40

Zowel Brobbey Als Janssen hoort niet op het WK 2022 te staan vind ik.

11 augustus 2022 om 22:17

Noem een duidelijk betere spits op dan Brobbey als 2e en 3e spits. En leg dan ook direct uit waarom. Ben vrij benieuwd. Brobbey is een garantie op doelpunten.

11 augustus 2022 om 22:20

Ik zou met Oranje met 5-3-2 spelen (er vanuitgaande dat ik zou willen winnen natuurlijk)

Dan een voorhoede gebruiken van Memphis-Bergwijn.
Daarachter zou ik Danjuma en Gakpo halen als standaard wisselopties, en Luuk de Jong als spits voor het tweede plan meenemen.

Meer aanvallers dan dat zou niet echt nodig zijn vind ik. Je kan misschien nog een extra aanvaller meenemen dan, maar die zou waarschijnlijk niet tot speelminuten komen.

Brobbey een garantie op doelpunten noemen vind ik nog wat voorbarig.

11 augustus 2022 om 23:10

Depay en De Jong moeten sowieso mee, wie als derde spits meegaat maakt niet zoveel uit want ze zijn allemaal een paar klassen minder dan die twee (met wat beiden bieden) op dit moment

11 augustus 2022 om 23:20

Ajax12321 Hahaha wil jij Brobbey meenemen in deze discussie? De beste man heeft de 90 minuten 1 keer in z’n carrière volgemaakt, is faliekant mislukt in Duitsland en moet zich maar bewijzen nu in een über dominant elftal waar die lekker kan wachten op de ballen. Daarnaast zijn extra spitsen vaak om wat te forceren, dan zijn LdJ en Weghorst al veel betere opties.

12 augustus 2022 om 11:43

@timmio Ik denk dat Brobbey echt wel van waarde kan zijn voor Oranje hoor, die speelt toch heel aardig bij Ajax en het is nu ook niet zo dat we overlopen van het talent in de spits. Depay nummer 1, Luuk de Jong als stormram en Brobbey lijkt me een prima 2e keuze, Bergwijn kan uiteraard ook in de spits maar die gaat toch meer mee als buitenspeler lijkt mij (afhankelijk van de formatie uiteraard).

11 augustus 2022 om 21:42

Zonde? Ik weet niet of er veel mensen vrolijk worden van de voetballer Vincent Janssen. Het is nou niet echt een voetballer waar je van denkt die gaat leuke dingen laten zien in het veld

11 augustus 2022 om 22:02

Brobbey, de speler die nooit een hele wedstrijd speelt. Laat ze beide maar thuis

Leuk ploegje dat Antwerp! Ik hoop dat Janssen snel zijn doelpuntjes gaat maken. Mbt het Nederlands elftal gaat ome Louis hem zeker meenemen ook al slaat dat natuurlijk nergens op. Ook Brobbey voegt natuurlijk helemaal niets toe, een zwaar overschatte speler waar ajax veel en veel te veel voor heeft betaald.

Als ome Louis met 3 aanvallers wil spelen dan moet je altijd kiezen voor de beste Nederlandse spits en dat is Luuk de Jong mits je de 2 vleugelaanvallers zover krijgt om niet alleen maar naar binnen te komen. Lekker trainen op voorzetjes en je hebt een garantie op doelpunten.

11 augustus 2022 om 23:28

Brobbey voegt niks toe zegt hij.. Mede door zijn belangrijke goals afgelopen seizoen, werd Ajax weer kampioen (NEC uit bijv.). En het jaar ervoor in de EL ook belangrijk geweest. Ook tegen Fortuna goal, assist. Daarbij is hij snel, sterk en een aardige bal beheersing... Dus snap je gebitch niet helemaal? Of je heb een anti Ajax bril op, dat zou een hoop verklaren...

12 augustus 2022 om 01:03

Niet happen joh, dit is gewoon provoceren

12 augustus 2022 om 11:31

Je zal wel buiten adem zijn na deze zin, manman. Maar natuurlijk heb je wel wat aan Luuk de Jong, aangezien hij een perfect aanspeelpunt is. Daarnaast is voetballen uit de omschakeling geen verdedigend voetbal. Luuk de Jong moet sowieso mee naar het WK voor Plan B, en Brobbey moet geluk hebben dat hij in vorm komt voor het WK en zijn plek af kan dwingen. Zelfde geldt voor Malen, Danjuma etc.

12 augustus 2022 om 11:48

Voetballend is Luuk de Jong inderdaad geen ster maar dat hoeft ook niet als je in de laatste 15 minuten met 2-1 achter staat en je nog een goal nodig hebt. Ik durf wel te stellen dat Luuk de Jong als het gaat om het maken van goals met het hoofd bij de beste spelers ter wereld hoort. Gewoon vanaf de zijkant ballen in de 16 pompen en Luukinho krijgt er echt wel eentje in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren