Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Di Marzio komt met nieuwe details over soap tussen Lukaku en Inter

Laatste update:

Een Instagram-post van Romelu Lukaku uit juni is in opspraak gekomen. Het bericht was een eerbetoon aan Internazionale en zijn supporters, drie dagen na de verloren Champions League-finale tegen Manchester City (1-0). Volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio had Lukaku namelijk de dag voor het plaatsen van de post een akkoord bereikt met Juventus.

"Ten eerste wil ik alle Inter-fans bedanken voor de liefde en steun die ze gedurende het seizoen hebben gegeven", schreef de spits. "Jullie stonden ons te allen tijde bij en daarvoor wil ik jullie persoonlijk bedanken. Deze club is hongerig en we blijven vechten tot ons moment van glorie daar is." De woorden zijn opmerkelijk te noemen, daar Lukaku een dag eerder nog volop bezig was met een vertrek bij Inter.

De dertigjarige spits houdt de gemoederen flink bezig deze transferzomer. Afgelopen juli kwam al naar buiten dat de clubleiding van Inter woest is op Lukaku, omdat hij al maanden voor het verstrijken van zijn contract bij i Nerazzurri in gesprek zou zijn geweest met Juventus. Sportief directeur van Inter, Pauro Ausilio, liet Lukaku destijds in een dertig seconden durend gesprek weten klaar te zijn met de 108-voudig international van België.

Even leek het erop dat de transfer van Lukaku naar Juventus spaak zou lopen, maar inmiddels is la Vecchia Signora weer in gesprek met de huidige werkgever van de spits, Chelsea. In een mogelijke deal moet ook Dusan Vlahovic worden betrokken. De Serviër zou in Londen het gat op de nummer negen-positie moeten vullen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vlahovic ruilen tegen Lukaku? Hoop ik toch niet, Lukaku mag van mij sowieso wel wegblijven

6 augustus 2023 om 15:14

Chelsea heeft dat eerder al eens afgewezen maar Juve blijft aandringen met deze deal. Waarom zijn ze zo happig om Vlahovic van de hand te doen? Voor Lukaku nog wel, de meest onloyale huurling van de Europese velden..

6 augustus 2023 om 15:34

voor Chelsea is het een goede deal voor Juve minder maar ook weer niet zo slecht.
Vlahovic kan nog steeds een topper worden in een ander team en Lukaku begon de laatste maanden steeds fitter te worden en meer goals gemaakt. Ik denk dat Juve wel wat kan hebben aan een kapstok maar buiten dat heeft Juventus nog wel een goede winger nodig aangezien Di Maria is vertrokken dan heb je enkel Chiesa die voldoet.

6 augustus 2023 om 15:54

Ik denk dat niemand zit te wachten op een extra spits met chronische lies-klachten waarvoor je ook nog eens 30mil extra moet betalen die een hoger salaris heeft dan de rest van de selectie. Iedereen is Lukaku liever kwijt dan rijk, maar niet ten koste van alles..

6 augustus 2023 om 16:37

Puur en alleen voor wat wisselgeld. En om Allegri blij te maken. Die is fan van Lukaku. Waardeloze actie van Guintoli als hij hier mee doorgaat.

Lukaku is toch echt een grap van een kerel eigenlijk. Zelf het heel de tijd hebben over respect maar zelf heeft hij dat niet al te vaak voor zijn werkgevers (of toch bij Inter en Chelsea).

Om het nog even af te maken moet hij misschien zijn carrière afsluiten bij club Brugge.

6 augustus 2023 om 15:22

Naar Brugge gaan en dan daar een transfer willen forceren naar Anderlecht omdat dat toch wel de club van zijn hart is, om dan toch tenslotte naar Standard te gaan.

6 augustus 2023 om 15:32

Nog een halfjaartje verhuurd worden aan Liverpool als Darwin geblesseerd raakt, puur om zowel Everton, United en Chelsea nog even te mocken

6 augustus 2023 om 16:08

Grappig, nog geen 2 maanden geleden lag het allemaal aan Tuchel en Chelsea en was Lukaku eigenlijk een beetje het zielige slachtoffer volgens jou.. Nu hij het bij jouw club doet is het opeens niet leuk meer zeker? Goed dat je tot inkeer gekomen bent, beter laat dan nooit.

6 augustus 2023 om 16:23

Lees ze nog eens terug die reacties.

Altijd gezegd dat het een achterlijk interview was. De reactie van Tuchel en Chelsea was echter even achterlijk. Dat interview is ook niet echt te vergelijken met de situatie Inter-Juventus trouwens.

6 augustus 2023 om 18:22

Hij heeft hier toch juist respect voor Inter? Post een positief bericht over de club, ook al weet hij dat hij er misschien noodgedwongen weg moet.

Het ligt niet aan Lukaku dat hij niet bij Inter kan blijven, hij is een Chesea speler. Chelsea wil aan Juventus verkopen omdat die meer kunnen bieden aan transfersom, en Inter heeft nauwelijks transferbudget.

Als Inter een goed bod had gedaan was Lukaku er ongetwijfeld ook met Inter uit gekomen. Maar dat kunnen ze niet, en moest hij dus met Juventus gaan onderhandelen, that’s life. Nu sluit-ie af met een bedankje aan de club de fans etc, zonder hypocriete dingen te roepen als “Inter is de beste club van Italie, ik zal nooit ergens anders spelen” ofzo.

Het is allemaal een beetje sensatiezoekerij.

6 augustus 2023 om 20:40

Respect? Dagen niet reageren op telefoontjes van Inter? Niet reageren op persoonlijke berichten van Lautaro?

En dat terwijl Inter in grote lijnen akkoord was met Chelsea. Hij heeft het zelf verkloot door al met Juventus te onderhandelen voor Inter een serieus bod kon doen en daarna ook gewoon dagen niet gereageerd op Inter.

7 augustus 2023 om 22:31

Dat soort geroddel kan je niets mee, totaal onduidelijk of dat echt is of verzinsels van een of andere AI bot.

We weten a) dat Inter nogal in de financiele knel zit en geen grote transferbedragen kan doen en b) dat Chelsea niet het soort club is dat een laag bod van Inter accepteert en een flink hoger bod van Juventus laat lopen puur om Lukaku en Inter een plezier te doen. Lukaku moet het doen met de situatie die er is, niet die hij zou willen.

6 augustus 2023 om 21:43

Haha dat is een goeie!
Ik zie hem alleszins nooit meer voor Anderlecht spelen omdat dat financieel niet interessant genoeg zal zijn, dan zal het eerder nog Antwerp zijn. Al denk ik, zoals hij de laatste tijd speelt eerder nog naar Turkije zal gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren