Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Di Marzio: Hoedt staat voor zeer verrassende terugkeer naar Italië

Laatste update:

Wesley Hoedt kan terugkeren naar Lazio, zo verzekert transferexpert Gianluca Di Marzio maandag. De Italiaanse club is hard op zoek naar een linksbenige centrumverdediger en is uitgekomen bij de Nederlander, die tussen 2015 en 2017 onder contract stond bij de club uit Rome. Hoedt staat onder contract bij Southampton, maar heeft daar geen uitzicht op speelminuten.

De 26-jarige verdediger koos in 2015 voor een transfervrije overstap van AZ naar Lazio. In Rome ontwikkelde hij zich sterk en kwam hij tot 61 wedstrijden en 4 doelpunten in alle competities. In de zomer van 2017 was Southampton overtuigd en vertrok hij voor een bedrag van zestien miljoen euro naar de Premier League. Een groot succes werd zijn verblijf in Engeland niet. Hoedt belandde op een zijspoor en werd achtereenvolgens verhuurd aan Celta de Vigo en Royal Antwerp. Zijn contract in Southampton loopt nog door tot aan de zomer van 2022.

Volgens Di Marzio wil Hoedt zelf graag terugkeren naar Rome. Lazio-trainer Simone Inzaghi wil de zesvoudig Oranje-international er graag bij hebben, daar hij op zoek is naar een linksbenige verdediger voor in het centrum van zijn achterhoede. Vorig jaar gaf Hoedt in een interview met Sport/Voetbal Magazine nog aan dat hij baalde van zijn overstap naar Engeland. “Ik had nooit naar Southampton moeten gaan, de transfer was een fout”, zei hij. “Ik had een vijfjarig contract bij Lazio. Na twee jaar wilden ze dit contract opwaarderen en openbreken voor vijf jaar. Toen kwam Southampton om de hoek met een contract dat niet te weigeren viel.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou deze jongen niet haalbaar zijn voor de top 4 hier? Zal wel te veel verdienen, maar als back up van Blind zou ik hem wel bij Ajax willen zien.

21 september 2020 om 14:27

Moet je niet willen bij Ajax. Valt overal door de mand sinds zijn stap naar Southampton en vindt vooral zichzelf heel erg goed.

21 september 2020 om 14:30

Misschien eerder als vervanger van Senesi. Qua spel past hij beter bij Feyenoord.

21 september 2020 om 14:41

Overal door de mand? Hem bezig gezien bij Antwerp heb je dan niet durf ik vermoeden.

21 september 2020 om 14:45

Deed het meer dan goed bij Antwerp en staat onder meer bij de Belgische top op de radar. Die te hoge dunk van zichzelf klopt dan weer wel.

21 september 2020 om 14:56

Heb hem inderdaad niet gezien in België, maar bij southampten en oranje destijds vond ik het 3x niks. Leuk voor een subtopper misschien maar hij lijkt mij voor psv, ajax feyenoord en Az te kort te komen. Misschien dat hij bij lazio weer kan opbloeien, in het begin heeft hij het daar aardig gedaan

21 september 2020 om 15:03

Hij komt zeker niet tekort voor psv, Feyenoord en AZ. Al is het maar de vraag of Feyenoord en PSV hem nodig hebben met Baumgartl en Senesi in de selectie. Maar hij zou zeker geen slechte speler zijn om hen op te volgen.

21 september 2020 om 15:07

Als die tekort komt voor zulke clubs wilde Southampton en Lazio hem nooit hebben. Dat je Feyenoord en AZ noemt vind ik eigenlijk al helemaal schandalig

21 september 2020 om 14:34

Oprecht niemand wordt daar beter van. Lijkt me dat Hoedt liever op de bank zit bij Lazio voor 2 keer het salaris wat hij op de Ajax bank krijgt (daar nog buiten gelaten dat leven in Rome een stuk lekkerder is dan leven in Nederland natuurlijk). Dat Hoedt uberhaubt naar Lazio kan is al best verwonderlijk, daar hij absoluut geen uitblinker is bij een vrij matig Antwerp dit seizoen. Ik.zou hem.PSV al niet liever hebben dan een Viergever of Boscagli. Hij verdient ook ontzettend veel. Nee laat hem maar lekker naar Lazio gaan. Verder niks mis met hem als persoon, veel zelfvertrouwen zie je wel vaker bij een topvoetballer. Maar zie hem alleen bij AZ zich nog in de basis spelen. Feyenoord heeft met Senesi al een betere speler en PSV en Ajax kunnen een talentvollere en goedkopere backup vinden

21 september 2020 om 14:40

Hij speelt niet meer bij Antwerp, dus geen wonder dat hij geen uitblinker is. Zou gewoon voor PSV, Feyenoord en AZ een echte versterking zijn.

21 september 2020 om 15:02

Nouja tis maar wat je lekkerder noemt, de halve stad valt uit elkaar van armoede. Paar straatjes die nog wat van een Europese stad weghebben maar over het algemeen is het niet veel anders dan welke buitenwijk van een Aziatische of Afrikaanse metropool.als ik top 3 was had ik hem er sowieso bijgehaald, ookal is het maar voor de breedte. Is Nederlander, heeft internationale ervaring, lengte, kracht. Noem me er nog maar eens 1 of 2 die je voor zo'n spotprijsje kan binnenhengelen.

21 september 2020 om 15:05

Die jongen is 26 jaar die gaat toch niet bij ajax op de bank zitten!?!? Zeker niet als je naar Lazio in Rome kan! Beter te vertoeven dan A'dam (Nederland)

Zou zijn vrouwtje ook wel lekker vinden in Rome! Beetje muziek maken daar en mooi wezen haha.
Zou mooi zijn voor hem als hij de vorm weer krijgt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren