Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Di Maria weigert salarisverlaging en kan terugkeren naar Premier League’

Laatste update:

Ángel Di María is een transfertarget van Tottenham Hotspur, zo weet L'Equipe dinsdag te melden. De Noord-Londense club zou zelfs al in contact zijn geweest met het management van de Argentijnse middenvelder annex vleugelaanvaller, wiens contract bij Paris Saint-Germain na dit seizoen afloopt. Di María mag hierdoor vanaf deze maand praten met andere clubs over een eventuele transfer in deze transferperiode of aankomende zomer.

PSG probeerde Di María eind vorig jaar een nieuw en lucratief contract voor te schotelen. De Franse grootmacht slaagde echter niet in die missie, waardoor er twijfel is ontstaan over voortzetting van de samenwerking tussen club en speler. Volgens bovengenoemde Franse krant wilde PSG in de nieuwe situatie het weeksalaris van de middenvelder van naar verluidt 250.000 euro vanwege de coronacrisis naar beneden brengen. Di María ging niet akkoord met dat voorstel en het is niet onmogelijk dat hij PSG na zes seizoenen achter zich laat.

L'Equipe meldt echter ook dat Di María niet per definitie uit is op een vertrek bij PSG en de inmiddels 32-jarige Argentijn zou inzetten op verlenging van zijn verblijf in Parijs met twee seizoenen. De spelmaker voelt zich op zijn plaats bij de koploper in Ligue 1, al kan een lucratief aanbod van Tottenham hem wellicht op andere gedachten brengen. Christian Eriksen vertrok vorig jaar naar Internazionale, terwijl over de toekomst van Dele Alli grote twijfel is. Hierdoor zoeken the Spurs naar een nieuwe spelmaker voor op het middenveld.

De aanwezigheid van Mourinho als manager kan wellicht goed uitpakken voor Tottenham. De Portugese coach was tussen 2010 en 2013 de trainer van Di María bij Real Madrid en de onderlinge band lijkt nog steeds goed te zijn. ”Mourinho heeft van mij een betere speler gemaakt”, zo liet Di María in zijn periode bij Real optekenen in de Spaanse media. ”Dankzij hem ben ik als voetballer gegroeid. Hij heeft mij op een andere positie laten spelen en laten zien dat ik mijzelf moet opofferen voor het elftal.” Di María werd medio 2015 door PSG voor 63 miljoen euro overgenomen van Manchester United en hij staat inmiddels op 243 duels (86 treffers en 102 assists) namens de topclub uit Frankrijk.

Zie jij Ángel Di María naar Tottenham Hotspur vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet echt wat we nodig hebben. Probeer maar een verdediger binnen te hengelen, want als Alderweireld vertrekt zijn we de Sjaak.

26 januari 2021 om 12:01

Deem / Daar zal Levy ook wel druk mee bezig zijn, hij heeft een oogje op Militao. Maar deze Di Maria is gewoon heel nuttig om erbij te hebben en in Engeland speel je zoveel wedstrijden dat iedereen wel aan zijn trekken komt

26 januari 2021 om 15:58

Militao mag hij ophalen voor 100 miljoen. ;-)

26 januari 2021 om 16:50

Militao word ik nou ook niet echt warm van. Hoop eerder op Skriniar, maar goed. Dat is een lastige. Hoe dan ook is Di Maria niet nodig. We hebben al genoeg spelers die "nuttig om erbij te hebben" zijn, en ook al genoeg spelers voor zijn positie in Bergwijn, Lucas, Bale en Lamela.

Dit is natuurlijk een waanzinnig goede speler die weet wat prijzen winnen inhoudt, maar het is de vraag of je een 32 jarige speler wilt toevoegen aan je team. Zeker voor een aanvaller is dat een leeftijd waarop het allemaal minder wordt, en hij is al behoorlijk blessuregevoelig. Daarnaast zijn de wing posities prima bezet met Lamela, Bergwijn, Son en Lucas (en Bale als die blijft).

26 januari 2021 om 11:33

Ik zou hier ook voorzichtig mee zijn, we weten allemaal hoe het bij Arsenal is gelopen met Ozil en Willian. Je weet nooit hoe het loopt met een speler en Di Maria is natuurlijk van een ander kaliber dan de twee eerder genoemde spelers, maar het is en blijft een gok, zeker in de fysieke Premier League waar Di Maria al eerder geflopt is.

26 januari 2021 om 11:36

Bale vervangen door Di Maria is wel een upgrade natuurlijk.

26 januari 2021 om 11:38

Bale speelt bijna nooit. Di Maria zal vast niet genoeg nemen met wat B wedstrijdjes in de bekertoernooien en de groepsfase van EL (afhankelijk waar spurs eindigen dit jaar).

26 januari 2021 om 11:43

Dat komt ook wel door Bale zelf dat hij niet al te vaak speelt.

26 januari 2021 om 12:02

Liers / Inderdaad, Bale is nog niet helemaal fit en Mou vind dat hij nog niet genoeg laat zien op de trainingen, ik vind Di Maria tov Bale zeker een verbetering

Ik vind Di Maria een slechte voetballer voor de PL omdat hij de werklust mist en ben ook niet onder indruk van zijn kwaliteiten, dus ik zou niet voor deze speler gaan. Als je voor een spelmaker gaat, ga dan voor bijv. Ruben Neves, Maddison of een betaalbaar talent uit Europa. Loopt genoeg rond op die positie volgens mij en er moet vast een speler tussen zitten die Mourinho graag ziet en Levy graag koopt

26 januari 2021 om 12:05

Schop / Di Maria had idd een hele matige run bij Manutd, maar daar ging destijds echt alles verkeerd dus daar kan je Di Maria moeilijk de schuld van geven. Ik zie hem wel iets toevoegen aan Spurs, die gaan een spannende zomer tegemoet want als Spurs fan mis je denk ik die echte grote aankoop die Spurs een keer moet doen. We hebben het hier over een grote club met veel tv-geld inkomsten

26 januari 2021 om 13:18

Had iets gelezen over de tv-gelden die nu zo in het potje gaan van de lege stadions, dus die neem ik niet meer mee. Daarbij komt dat Tottenham met het nieuwe stadion het financieel wat rustiger aan deed op de transfermarkt en niet zomaar geld wil uitgeven op dit moment. We kennen Levy ook al wat langer van vandaag, dus ik schat de kans op transfer met een hoog bedrag niet zo hoog. Ja Arsenal en Tottenham zijn clubs die dit soort topaankopen nodig hebben vanuit ons perspectief, maar het bestuur kennen we inmiddels ook wel. Niet dan? Vind 'iets toevoegen' voor een hoog salaris minder aantrekkelijk dan 'iets toevoegen en potentie op meer' voor een normaal salaris. Dat eerste is voor mij Di Maria, dat tweede een talent. Vdbeek versus een Winks, Willian vs een Nketiah om wat voorbeelden te geven

26 januari 2021 om 14:00

Ik snap jouw punt volledig Schop, maar je voorbeeld wat betreft Willian vs Nketiah is misschien een beetje incorrect haha . Maar ik snap de essentie en daar ben ik het ook volledig mee eens .

Persoonlijk classificeer ik Di Maria bovendien ook totaal niet als een ''topaankoop''. In mijn ogen is een topaankoop een speler tussen de leeftijd van 26 en 28, die direct een versterking voor de basis zal zijn en nog verder kan groeien. In de regel zijn voor mij spelers boven de 30 dus geen topaankopen, tenzij ze uitzonderlijke kwaliteiten toevoegen en nog compleet fit zijn (cristiano Ronaldo bijvoorbeeld).

Di Maria valt simpelweg niet in die categorie. Evenmin als Willian, die hard op weg is om de slechste aankoop uit de geschiedenis van Arsenal te worden.

Als sidenote: Nketiah is natuurlijk geen winger/10, dus geen vergelijking met Willian . Plus Nketiah is een nontalent. Elk ander talent van Arsenal had beter in de vergelijking gepast haha! Niet lullig bedoeld overigens .

26 januari 2021 om 16:48

Waarom is Nketiah geen talent vraag ik mij nu af? 21 is geen talent meer? Van mij mag je de talent stempel houden tot je 25te als de situatie ernaar is. Voor de rest een prima aanvulling. Er zijn altijd uitzonderingen zoals Ronaldo inderdaad, maar Di Maria lijkt niet op zo iemand.

26 januari 2021 om 16:00

Hij zat bij United ten tijde van LVG toch?

26 januari 2021 om 16:51

Yes, 1 van de talenten bij LvG

Di Maria is een hele goede speler, maar ik vraag me af of Tottenham hem echt nodig heeft.

Want ten eerste is hun aanval al prima bezet met Kane en Son als de twee grote vedettes, Bergwijn die het prima doet (alleen weinig rendement heeft), spelers als Lamela en Lucas en dan heb je nog gehuurde spelers als Bale en Carlos rondlopen, al verwacht ik niet dat ze de optie tot koop op Bale zullen lichten maar dan heb je nog steeds prima en genoeg aanvallers rondlopen.

Ook al is di Maria transfervrij, dan nog kunnen ze dat geld beter investeren in een centrale verdediger. Want buiten Alderweireld, die nu 31 is en niet dat dat heel oud is, maar heel lang gaat hij ook niet meer mee, heeft Tottenham niet echt goede centrale verdedigers want ook een Sánchez valt tegen.

Vind het overigens wel knap dat di Maria bij zowel Real Madrid als Paris Saint Germain jarenlang een zeer belangrijke en gewaardeerde kracht was. Zijn verblijf bij Manchester United viel dan tegen, maar bij Real Madrid heeft hij het gewoon goed gedaan, had hij een belangrijk aandeel in La Decima (vond hem dat seizoen echt heel goed) maar moest hij uiteindelijk weg omdat Real James Rodriguez (die toen waanzinnig goed was op het WK 2014) binnenhaalde en er dus ruimte gemaakt moest worden.

Bij PSG dacht ik altijd dat hij een beetje op het tweede plan terecht zou komen aangezien ze daar de afgelopen jaren Neymar, Mbappé, Icardi, etc. hebben binnengehaald en met name door de komst van Neymar en Mbappé dacht ik dat het wel einde verhaal voor di Maria zou zijn, aangezien beide spelers ook op posities kunnen spelen waar di Maria ook uit de voeten kan maar de afgelopen seizoenen heeft hij zijn plek bij PSG gewoon behouden en heeft hij het ook gewoon altijd heel goed gedaan.

Qua prestaties vind ik zelfs dat di Maria de afgelopen seizoenen een beetje 'onderschat' is bij Psg, en dat bedoel ik meer in de zin van dat hij ook gewoon een waanzinnig goede speler is en de afgelopen seizoenen ook gewoon z'n ding heeft gedaan maar de spotlights (logischerwijs) vooral op Mbappé en Neymar gericht waren.

26 januari 2021 om 13:16

Lijkt me ook wel lekker voetballen, in de schaduw van de grote jongens Mbappé en Neymar. Bij United was het toch de druk waaronder hij leek te bezwijken (naast wellicht een speelwijze die niet bij hem paste) en als je dan je ding kan doen terwijl de vergrootglazen op anderen liggen merk je dat het een speler als Di Maria (en met hem vele anderen) ontzettend veel goed doet. Zelfde kan dus bij Tottenham het geval worden, in de schaduw van Son en Kane!

26 januari 2021 om 13:45

@rochester gat tussen Kane-Son en de anderen is te groot. Deze Maria zou gelijk bij Kane-Son behoren qua talent. Anderen zijn twijfelaars die bijna nooit scoren of echt beslissend zijn. Zou dus goede speler zijn voor Spurs om weer wat sterker te maken.

Dat is natuurlijk onacceptabel. Een wekelijks salaris van EUR 250.000 naar beneden bijstellen. Foei, Psg! Hij heeft het al zo zwaar met die invalbeurten....

26 januari 2021 om 13:16

Waar heb je het over met invalbeurten? Di Maria is gewoon vaste basiskracht bij psg

250 000 euro per week verlagen als salaris ? Dat is meer dan 1 miljoen per maand verlagen . Jeetje water bij de wijn in crisis doen oke , maar even 12 miljoen per jaar inleveren zal ik ook niet doen. 12 miljoen in 1 jaar kan hij zijn hele familie van onderhouden (van neef tot nicht) die het allemaal niet breed zullen hebben in hun eigen arbeidsituatie , dat vergeten mensen. Die zeggen "ach die verwende miljonairs' Die grote koopclubs gaan echt omlaag kelderen door deze crisis. Ik doel op clubs zonder visie en gezond beleid die alleen succes boeken door elftallen te kopen, dat kan straks niet meer. Gezonde clubs uit de middenmoot in de topcompetitie en gevallen grootmachten zoals ac milan en arsenal zullen hier hopelijk profijt van krijgen en aanhaken weer aan de top, he een man mag dromen toch?Edit ik heb het verkeerd gelezen excuus

26 januari 2021 om 12:03

zijn huidige salaris is 250k per week, dit willen ze naar beneden brengen, er staat nergens hoeveel ze het salaris naar beneden willen brengen

26 januari 2021 om 12:03

Goed lezen vriend. Zijn weeksalaris is 250.000. Staat nergens met hoeveel ze dit willen verlagen. Desondanks zou ik het ook niet doen als ik hem was. Vast wel een club ergens die hem wel 250.000 geeft opnieuw

26 januari 2021 om 12:21

Als Arsenal iets niet nodig heeft dan is het wel een vleugelaanvaller

Dit zou een hele mooie club zijn voor Di Maria. Weinig mensen zullen zich nog meer herinneren dat niet Cristiano Ronaldo, niet Sergio Ramos maar deze Angel di Maria de grote smaakmaker was in de Ladecima finale van Real Madrid tegen Atletico. Bij Tottenham lijken ze langzaam in te spelen op een vertrek van Gareth Bale, want Di Maria komt ook vanaf de rechterkant. Ik gun deze Argentijn van harte nog een Engels avontuur, en bij PSG komen er straks denk ik drie kanonnen voorin te spelen dus Angel moet ook wel een move maken

26 januari 2021 om 16:20

Welke drie kanonnen bedoel je precies? Neymar, Mbappe en..?

Hij wordt nu in het artikel neergezet als een spelmaker en zelfs een spelmaker voor op het middenveld. Daar heeft hij ook wel eens gestaan en kan hij wel worden neergezet, maar ik zou hem toch eerder omschrijven als een winger. Daar hebben ze er bij de Spurs al wel genoeg van lijkt me.

In nog geen 6 jaar 243 duels gespeeld?

Dat is wel heel erg veel, maar ik heb het even gechecked en het klopt

En dan bij 190 duels direct betrokken bij een doelpunt, dat zijn klinkende cijfers!

Ik hed eigenlijk het idee dat hij niet alles speelde, maar dat valt dus erg mee

Niet doen. 32-jaar en enorm duur. Zet in op behoud van Kane, Son en Ndombele en haal versterking voor centraal achterin en wat extra creativiteit voor je middenveld. Kan mooi van het geld van verkoop Alli, die gaat niks meer klaarspelen daar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren