Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dest laat zich volledig gaan en pakt op bizarre wijze rode kaart bij Team USA

Laatste update:

Sergiño Dest heeft zich maandagnacht van zijn slechtste kant laten zien bij Team USA. De 23-jarige vleugelverdediger uit Almere kreeg op bezoek bij Trinidad en Tobago (2-1 nederlaag) twee onnodige gele kaarten, waardoor hij na 39 minuten met rood van het veld werd gestuurd. Vervolgens gaven zijn ploeggenoten een 0-1 voorsprong uit handen. Desalniettemin plaatst de Verenigde Staten zich voor de halve finales van de CONCACAF Nations League.

Bijzonderheden:
In Port of Spain had bondscoach Gregg Berhalter een basisplaats in petto voor PSV’ers Dest en Ricardo Pepi. Malik Tillman moest als invaller genoegen nemen met slechts 25 speelminuten. Dest was bij de 0-1 van Team USA nog zeer belangrijk met een heerlijk voorzet, die door Antonee Robinson (Fulham) achter doelman Denzil Smith werd geknikt.

Vervolgens leidde Dest eigenhandig de nederlaag in. De rechtsback kreeg een ingooi tegen, terwijl hij zelf van mening was dat hij de bal binnen de lijnen had gehouden. Na het besluit van scheidsrechter Walter López pakte Dest de bal op, om die vervolgens de tribune in te knallen. Voor die actie kreeg Dest zijn eerste gele kaart. Nadat de rechtspoot bleef zeuren op López kreeg de PSV’er ook zijn tweede gele kaart en dus rood te zien.

Na de aftocht van Dest gaf Team USA de voorsprong volledig uit handen. Een fraaie goal van Reon Moore en vrije trap van Alvin Jones deden de Amerikanen de das om. De nederlaag wordt Dest niet fataal, omdat de Verenigde Staten eerder deze interlandperiode in eigen land met 3-0 afrekende met Trinidad en Tobago. Over twee wedstrijden plaatst Berhalters selectie zich dus vrij eenvoudig voor de halve finale van de Nations League.

Trinidad en Tobago - Verenigde Staten 2-1
25’ 0-1 Antonee Robinson (assist: Sergiño Dest)
39’ rode kaart Sergiño Dest
43’ 1-1 Reon Moore (assist: Alvin Jones)
57’ 2-1 Alvin Jones

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op bizarre wijze? Het gebeurt toch al 100 jaar dat die vedetten (zo gedragen ze zich) zich niet kunnen beheersen? Een achterlijke kaart is het zeker wel.

21 november 2023 om 07:45

Vedette?? 😂😂

21 november 2023 om 08:00

Zo gedragen ze zich toch allemaal? Nee ik vind dest niet zo bijzonder, maar hij zichzelf blijkbaar wel.

21 november 2023 om 08:53

Is gewoon een van de belangrijkste spelers voor Usa.

Of dat meer zegt over Dest of over het Amerikaans elftal laat ik in het midden.

21 november 2023 om 07:46

Ik vind wel dat die scheids lange tenen heeft, kom op zeg beetje emotie hoort erbij

21 november 2023 om 07:50

Wietking, lange tenen? Hij had van mij al 2 kaarten in deze actie gekregen. 1 voor het wegschieten van de bal. 2 dat je dan nog zo tekeer kan gaan terwijl je wordt weggehaald door je team. Samen met die denigrerende gebaartjes van hem.

Hup, 2x geel en we zijn van je af!

21 november 2023 om 08:56

Bovendien: het gaat om een inworp 6 minuten voor rust!!! Geen onterechte penalty in blessuretijd!

21 november 2023 om 12:16

Dan mogen ze van mij ook Dumfries iedere wedstrijd een rode kaart geven voor een half uur tijdrekken met een ingooi.. daar irriteer je je toch kapot aan..

21 november 2023 om 07:46

Ik vind het wel vrij bizar dat je je zó ongekend laat gaan dat zelfs je teamgenoten je het veld af schelden. Belachelijk gedrag en hele neerbuigende gebaren naar die scheidsrechter. Hopelijk laat ie dat gekke gedrag bij PSV achterwege.

21 november 2023 om 07:57

Sinds wanneer is Dest een vedette?

21 november 2023 om 08:14

Bij z'n nationale team wel hoor. Zegt meer over het team dan over Dest, maar toch. Zelfde zie je gisteren met Zintsjenko. Das een leuke back voor de top, maar bij Oekraine komt hij als Johan Cruijff de bal halen op het middenveld.

21 november 2023 om 09:37

Zie ook Mctominay bij Schotland.

21 november 2023 om 11:12

Ja, is dan nog steeds bizar of niet dan

Zit best talent in. Jammer dat t zo'n ontzettend domme jongen is...

21 november 2023 om 08:13

Speler die zelden over de schreef gaat is ineens een domme jongen? Slechts 1 kaar in de eredivisie

21 november 2023 om 08:40

Dit was uiteraard dom, maar over het algemeen is hij een hele nette speler. 137 Wedstrijden voor Ajax, PSV, Barcelona en Milan, slechts 8 gele kaarten gepakt en geen enkele rode kaart. Dat is zeker voor een verdediger echt heel weinig.

21 november 2023 om 11:02

wat maakt hem dom dan? je kent hem zo goed dus ben er wel benieuwd naar

21 november 2023 om 14:35

Laag IQ - weinig controle over emoties

21 november 2023 om 14:41

dat is niet waar. Staat los van elkaar. een voorbeeld uit het voetbal: Lampard heeft een IQ van rond de 150 maar kon zich emotioneel ook aardig laten gaan als speler.

21 november 2023 om 15:37

Ja want met 1 voorbeeld is de hele wetenschap omtrent het verband tussen IQ emoties ontkracht. Terug de boeken in Marrie.

21 november 2023 om 15:49

denk dat jij weer beter de schoolboeken kan open. EQ heeft betrekking op je emoties het is een aanvulling op je IQ.

zijn trouwens nog vele voorbeelden om jouw stelling te ontkrachten maar om deze nou allemaal hier neer te typen

En dat is dan een prof... snap dat je het nie eens bent met de beslissing mar laat je eigen nie gaan als een kleuter!

21 november 2023 om 12:17

Dat deed Tadic altijd en toen hoorde we je niet...

Prima gefloten van de scheids. Zou vaker moeten gebeuren. Net zoals zeuren om een gele kaart. Hup instant geel trekken, weg ermee.

Moest die wedstrijd niet gestaakt worden joh? Vloog zoveel bier rond dat ik lam ben van er alleen naar kijken. Natuurlijk dom van Dest, maar die Mexicanen hebben wel enorm veel grinta, das best irritant af en toe denk ik als tegenstander.

21 november 2023 om 08:20

Wie zijn precies de Mexicanen in deze? Trinidad of de VS?

21 november 2023 om 08:28

Ik weet dat het nog vroeg is maar de tegenstander van de VS was toch echt Trinidad

21 november 2023 om 08:53

Ik heb volgens mij het verkeerde filmpje gekeken of een filmpje met de verkeerde ondertitel 😅

21 november 2023 om 08:57

Haha, je was toch gewoon lam van al het bier dat langs vloog?! 😉

21 november 2023 om 09:10

Ohja dat was et 😶

21 november 2023 om 09:15

Dat was een eerdere wedstrijd waar dest zich ook volledig liet gaan. Lijkt wel alsof hij niet wilt spelen voor USA. Misschien toch spijt van zijn keuze?

Allemaal misbaar maken, de scheids belachelijk maken, maar wel allemaal stoer met het handje voor het mondje... man man man. Het feit dat hij daar dan nog rekening mee weet te houden, laat zien dat het allemaal een grote poppenkast is. Puur neerbuigend gedrag.

21 november 2023 om 08:59

Keek laatst een wedstrijd van mijn neefje. Die is 8 jaar en echt, heel veel van die spelertjes deden hun hand voor de mond als ze wat tegen elkaar zeiden. Ik lachte me kapot. Al vond ik het echt te bizar voor woorden.

Dit gedrag zie je ook op de amateur velden. Spelers die vinden dat hun onrecht word aangedaan en daar totaal op flippen. Dan heb je hier gelukkig nog team genoten die zeggen dat die normaal moet doen, alleen is dat jammer genoeg vaak niet zo bij de amateurs

Ik ben reuze blij met Dest, er gaan wel eens meer spelers over de rooie. Wel vreemd dat Pepi een vaste keus is in de US en bij PSV vooral reserve, je ziet aan Pepi dat hij dat niet leuk vindt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren