Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Derksen ziet ‘heel lastig jongetje’ bij Feyenoord met ‘stemmingswisselingen’

Laatste update:

Steven Berghuis heeft de afgelopen tijd steeds meer ergernis opgewekt bij Johan Derksen, zo vertelde de tafelheer maandagavond in Veronica Inside. Derksen denkt dat de aanvoerder van Feyenoord, die tegen vanwege zijn ‘stemmingswisselingen’ een ‘hele moeilijke jongen’ in de groep is.

"Berghuis is een heel moeilijk te coachen jongetje, want hij heeft stemmingswisselingen. Kijk!", wees Derksen naar een foto van Berghuis die zijn doelpunt tegen Willem II vierde. “Nu hij heeft gewonnen en lacht hij, maar vorige week was hij nog aan het zeuren over de trainingsmethoden en de videoanalyses.” Daarmee haakte de analist in op het beklag van Berghuis aan het adres van Dick Advocaat over diens trainingsmethoden zonder beeldmateriaal. Zondag nuanceerde de rechterspits dat overigens enigszins door te melden dat er bij Feyenoord al langer wél met videoanalyses wordt gewerkt.

Derksen baseerde zijn mening over Berghuis op een persoonlijk verhaal. “Ik heb ervaring met dat soort mensen, want ik ben met een vrouw getrouwd geweest die stemmingswisselingen had", zei de analist. "Daar is niet mee te leven. Het is hartstikke moeilijk om zo’n jongen in de groep te hebben, want je weet nooit wat je met hem boven het hoofd hebt. Ik denk dat Dick (Advocaat, red.) het niet zegt, maar ik weet zeker dat hij zich kapot ergert aan die Berghuis en dat gezeik van hem de hele week."

Daarmee doelde Derksen bijvoorbeeld op het commentaar van Berghuis na de winstpartij tegen PSV (3-1). Toen reageerde de aanvaller geïrriteerd op een opmerking van Hans Kraay junior over 'hard werken'. "Iedere keer als hij in beeld komt, dan vraag je je af: ‘Welk humeur zou hij vandaag hebben?’", zei Derksen. "En dat zijn hele moeilijke mensen om in groepsverband mee te werken. Daarbij heeft hij nog wat: hij kan af en toe wel aardig voetballen, maar ik heb de indruk dat hij zich ook een beetje begint te overschatten langzamerhand."

Kraay junior hield vervolgens een wat positiever verhaal over Berghuis. "Ik heb gisteren ook heel erg op hem gelet, want ik heb ook weleens een akkefietje gehad met hem", aldus de oud-voetballer. "Gisteren was hij helemaal blij, zelfs voordat hij de 4-0 maakte. En je merkt gewoon aan zo’n ploeg dat het een positief effect heeft. Als Berghuis blij is, dan worden zo zes of zeven jongens ook blij. Die invloed heeft hij gewoon. En dan trekt hij toch zes of zeven mensen mee. Hij is bij twintig goals betrokken, hè. Hij heeft twaalf goals gemaakt en hij gaf acht assists. Net als Giorgios Giakoumakis levert hij wel echt een hoog rendement."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, Berghuis is wel een aparte jongen maar lijkt alsof Derksen weer een nieuw stokpaardje heeft gevonden. Ik hoor niet heel veel geluiden van Feyenoord dat hij intern zo moeilijk is en Berghuis laat het vaak wel zien, in tegenstelling tot sommige andere spelers. Laatste 4 seizoenen 57 goals en 41 assists in 108 competitieduels. Als ze ergens kritisch op willen zijn dan wellicht op Diemers, die had na 4 minuten al met rood eraf gekund en geheel onnodig ook nog.

Na Pierre heeft nu ook Berghuis het verbruid, enkel omdat ze wat kritiek durven te hebben op de heilige Dick Advocaat. Wat is dit ongelooflijk doorzichtig zeg. Oh, wat zijn de heren toch onafhankelijk.

15 februari 2021 om 22:22

Haha maar echt he. Het is echt lachwekkend gewoon wat een onzin deze gasten wekelijks uitkramen. De onafhankelijkheid zelve. Behalve over Advocaat, Nijhuis, Driessen, van Bommel of Cruijff, dan wordt alles rechtgepraat 😂

16 februari 2021 om 10:35

Haha precies dit is de reden waarom ik al een aantal jaar geleden ben afgehaakt daar. Iedereen die ook maar een klein beetje kritiek heeft op de vriendjes van Derksen wordt keihard afgemaakt daar. Echt een zure vent is dat geworden de laatste tijd, bah.

16 februari 2021 om 11:05

Wel knap hoor, boeken uitgever, analyst, entertainer maar nu ook psycholoog op afstand. Die Derksen is echt van alle markten thuis.

15 februari 2021 om 22:25

Wie lekt, wordt gedekt is een bekend gezegde in Hilversum. Ik heb echt zelden zo doorzichtig gezien dat Advocaat via z'n vriendjes van de media lekt waardoor de vriendjes van de media hem weer dekken.

Derksen heeft weer een nieuw pispaaltje gevonden. Echt iedereen die Dick ook maar een beetje tegenspreekt krijgt het te verduren.

Derksen heeft enorm z'n favorietjes. Bij sommigen is het temperament dat topspelers kenmerkt, bij anderen is het weer niet goed. En ook bij individuen wisselt z'n oordeel vaak genoeg. Er zou een website moeten komen die Johan (of journalisten in t algemeen) z'n meningen logt, kunnen we hem een keertje accountable houden voor de onzin die hij wekelijks uitspuwt. Ik word lid.

Dus de verklaring van Derksen dat Berghuis stemmingswisselingen heeft, komt doordat hij getrouwd is met een vrouw die stemmingswisselingen heeft gehad? Het niveau daalt weer ontzettend man man man.

Berghuis kan niet goed tegen zijn verlies denk ik, en voelt zich dan soms snel aangevallen. Maar volgens mij is dit bij de gemiddelde trainer / speler het geval. Dan zijn dus alle voetballers gekkies! En Derksen kan het weten, want die was er ook mee getrouwd!

Denk dat meneer Derksen thuis niks te vertellen heeft

15 februari 2021 om 22:13

Dat maakt me niet zoveel uit. Wat hij vertelt bij VI wel, want dat kijk ik voor mijn plezier.

15 februari 2021 om 22:24

Ik kijk vi ook voor m'n plezier maar wat was genee vervelend vandaag, nog vervelender als anders. Hans is best een leuke analist om naar te luisteren maar wordt vandaag gruwelijk vaak afgekapt terwijl dat de laatste tijd beter ging.

15 februari 2021 om 22:27

Rink eens hoor, maar wat ik persoonlijk nog erger en walgelijker vind. Is dat die Hans daar weer aan tafel gaat zitten, met ESPN ben je toch al genoeg op de buis! Je bent een vent van 60 jaar, of ouder en dan laat je jarenlang als pispaaltje misbruiken door die hele tafel.

15 februari 2021 om 22:32

Sulejmani Hans Kraaij is gewoon een narcistische staatsdebiel die veel te graag aandacht krijgt. Ieder woord over die zak hooi is er een teveel, dus deze post mag wat mij betreft ook in de vergetelheid raken.

15 februari 2021 om 22:38

Je snapt toch wel dat dat een soort van gimmick is? Hans speelt leuk mee.

15 februari 2021 om 22:38

Dit is allemaal afgesproken. Viel extra op nadat Gijp er nog een schepje bovenop. Meeste storen zich eraan. Ik vind het vermakelijk. Meeste mensen hebben een eigen mening en hebben zelf goed inzicht daarvoor kijk ik zelf namelijk echt niet naar vi.

15 februari 2021 om 22:49

Orgullo haha, geestige omschrijving! Ik heb geen flauw idee man, wat ik er van moet denken en vinden. Maar je kan zomaar gelijk hebben hoor. 🤭

15 februari 2021 om 22:49

Haha, hij is inderdaad wel het pispaaltje. Maar als Kraay naar huis rijdt, weet hij wel dat het allemaal een lolletje is. En hij vindt het leuk om er te zitten. Ik vind het een maffe vent, maar moet eerlijk zeggen dat ik het wel leuk vind met hem aan tafel. Als ik zie dat Driessen er zit, zet ik hem tegenwoordig soms uit. Als Kraay er zit denk ik toch wel: 'dat wordt lachen'. Hij heeft er plezier in, veel kijkers vinden het leuk. Prima toch?

15 februari 2021 om 22:51

Soccer fan eerlijk gezegd geen flauw idee man. Ik kijk al meer dan 10 jaar naar vi, en toch weet ik niet wat ik er van moeten denken. Maar als je zo een rol accepteert, vind ik wel erg triest.

15 februari 2021 om 22:55

Bobiku29 haha, maffe vent is wel erg zwak uitgedrukt. 😅 Denk je echt dat hij met een lach naar die Sophie rijdt? Ik kijk al meer dan 10 jaar naar VI, zelfs met die presentator voor Genee en Barbara Barend heb ik nog meegemaakt. Dus ik sowieso niks tegen die man, vind het alleen wat ziekelijk om je te laten lenen voor dat. Mijn favoriete gast is met afstand Boskamp, daarna denk ik Kieft. En de ergste met afstand Driessen, maar ja die gast kan ik op geen enkele manier uitstaan. 😅🤭

15 februari 2021 om 23:15

Raoul ik kijk al meer dan 10 jaar, maar heb ook mijn eigen mening. En ben het lang niet altijd eens met de heren, dus ik snap je wel.

15 februari 2021 om 23:20

Het is ook de taak van Genee om vervelend te zijn. Net zoals Johan ongenuanceerd moet zijn, Rene een clown en Hans het pispaaltje. Die show voeren ze al jarenlang op en dat werkt uitstekend. Ik blijf het leuk vinden. Je ziet ook echt wel dat er bij ESPN een hele andere Hans zit, al kan ik de humor die hij daar ook heeft erg waarderen. Lekker simpel.

15 februari 2021 om 23:25

Haha, ja ik denk het echt. Hij hapt snel en wordt op het moment zelf een beetje pissig, maar het is wel een blij ei. Ik denk dat hij het snel weer van zich af zet. Hij mocht ooit van SBS niet meer bij RTL7 aanschuiven en daar baalde hij heel erg van. Terwijl hij toen nog meer belachelijk werd gemaakt, haha. En ik sluit me volledig aan bij je rijtje favoriete gasten

16 februari 2021 om 02:11

Hahha ja, dat klopt! Dat kan ik wel herrineren, in die tijd was Hans een hele tijd geen gast. Maar Orgullo zal het goed zien, en jij ook, en inderdaad in die tijd was het nog erger. Ook met dat jasje, spugen en al die andere uitgemelkte 'k*t' filmpjes.

16 februari 2021 om 03:03

Het was inderdaad erger. Hij is nu iets ingetogener en komt wel grotendeels als een volwassene over. Het enige waar ik me echt aan erger is hoe zelfgenoegzaam hij uit zijn ogen kijkt als het gaat over hoe bikkelhard hij vroeger was en met hoeveel vrouwen hij het heeft gedaan, haha. Dat vind ik altijd een beetje genant. Ik vind hem bij ESPN trouwens echt leuk. Zeker naast Perez en Bruggink (waar ik ook graag naar kijk) is het leuk om zo'n luchtige vent te hebben. En eerlijk is eerlijk, hij heeft er best kijk op. Hij zag het zitten in Pellè, hij zei dat Senesi absoluut zou gaan slagen. Ook de KKD talenten die hij uitlicht zie je vaak snel in de Eredivisie. Je zou het niet van hem zeggen, maar hij weet waar hij het over heeft. Spelers vinden het vaak ook leuk om hem te spreken, omdat het niet zo droog is

16 februari 2021 om 19:36

Veeeel erger, ben het helemaal met je eens. En ja alimentatie schoonvrouwen en weet ik veel wat, zwaar overdreven en idd gênant. Maar goed! Perez vind ik matig de laatste weken, Bruggink wordt altijd met de grond gelijk gemaakt. Het is misschien wel een beetje een dominee of pastoor, maar ik vind hem wel altijd objectief en een voetbal liefhebber. Meen je dat serieus? Heeft Bruggink dat verklapt?

Als Derksen maar half zo kritisch was op Advocaat als hij op Berghuis is. Maar hij heeft zo z'n heilige huisjes waar niks over gezegd mag worden en hij heeft z'n pispaaltjes. Berghuis heeft al 5 seizoenen een ziekelijk hoog rendement, jeugdspelers lopen met hem weg en hij is een uithangbord voor de camera. Maar Derksen moet weer wat te zaniken hebben.

Wat een onzin. Hij is blij als hij wint en baalt als hij verliest, dat moet elke professionele voetballer toch hebben?

Ik vind Berghuis ook een vervelende gast en ik ben het met Johan eens dat hij de ene keer erg kritisch is en de andere keer net een blije, jonge hond. Om dit nou stemmingswisselingen te noemen gaat misschien wat ver, maar ik vind dit ook opvallend. En ach, Johan heeft inderdaad zijn mening over veel voetballers en ook zo zijn voorkeuren. Dat heb ik ook en wij allemaal volgens mij. Prima toch?

15 februari 2021 om 22:37

Hoezo is dit opvallend? Je wint eindelijk een keer met ruime cijfers, 2e helft ging alles gemakkelijk je zag weer plezier. Dan is het toch logisch dat hij een blije gast is? Heeft ook terecht over zichzelf gezegt dat hij de 1e helft bar slecht was en 4 ballen inleverde zomaar. Als het minder gaat ben je ook gewoon kritisch en Berghuis is zo gewoon. Ik geniet er wel van want hij is oprecht en eerlijk.

15 februari 2021 om 22:43

Ja wat is daar opvallend aan? Snap dat echt niet, haha. Als ik een 8 haalde voor een tentamen was ik ook vrolijker dan wanneer ik een 4 haalde. Is dat dan ook opvallend?

15 februari 2021 om 23:22

Ik snap je tentamenvoorbeeld en dat vind ik niet zo opvallend. Ik bedoel meer dat wanneer er verloren wordt, Berghuis vaak gaat uitleggen wat er allemaal structureel fout gaat bij de club. Je hoort hem zelden zeggen "vandaag hadden we gewoon een off-day en volgende week gaan we weer knallen".

15 februari 2021 om 23:30

Oké, dan begrijp ik je op zich wel. Ik vind het echter heel fijn dat hij man en paard noemt. Bij Feyenoord is jarenlang alles veel te lief geweest, vind ik. Niets ten nadele van Gio, want het is een topvent en hij heeft het geweldig gedaan. Ik werd er alleen heel moe van dat hij altijd 'lichtpuntjes' zag. Als ze er met 3-1 afgingen bij PEC bijvoorbeeld, dan had hij goede dingen gezien. Zoiets kun je een keer zeggen, maar het gebeurde structureel. El Ahmadi deed in 17-18 precies hetzelfde. Allemaal met de fluwelen handschoen. Berghuis durft te zeggen waar het op staat, of hij daar nou vrienden mee maakt of niet. Hij werkt hard, pakt verantwoordelijkheid en presteert. Niet iedereen is het met me eens, maar ik vind het een goede aanvoerder. Hij eist het maximale en is een van de weinigen sinds Dirk Kuyt die dat in alles uitstraalt en iedereen daarin meetrekt

Het begint toch wel een heel erg herhalend argument te worden van Derksen dat iedereen maar een vervelend ventje is die ook maar een eigen mening heeft. Ik ben er wel een keer klaar mee om twee keer per week te horen dat Derksen weer vindt dat iemand een naar of vervelend mannetje is.

Man man man, wat is het goed om te zien dat echt IEDEREEN inmiddels door Derksen heen kijkt. Zelfingenomen oud mannetje, die verassend weinig over het spelletje begrijpt en altijd maar een zondebok nodig heeft.

15 februari 2021 om 22:55

Nouja, iedereen? Soms lees je hier reacties die elke keer wel verdacht veel (woord voor woord zelfs) lijken op wat Derksen twee-wekelijks roept, dus ik vraag me af of echt iedereen helemaal vrij van beïnvloeding is hier 😅

Ik heb ook helemaal niets met die Berghuis. Is erg belangrijk voor Feyenoord, maar moet ook gewoon weten dat dit zijn plafond is. Hij voelt zichzelf volgens mij wel altijd het mannetje en een beetje kritiek kan hij niet verdragen.

16 februari 2021 om 09:15

Hij is aanvoerder en ieder jaar topscorer dus bij Feyenoord is ie ook wel het mannetje.

16 februari 2021 om 09:50

In het team wat Feyenoord heeft vind ik het niet zo heel bijzonder om topscoorder te worden. Daarmee zeg ik niet dat hij geen goede voetballer is. Echter vind ik hem wel beetje verwaand overkomen, maar dat kan ook komen omdat ik gewoon niks met hem heb.

16 februari 2021 om 11:53

Hij is ook wel een moeilijk ventje hoor, ben ik met je eens. Ligt ook denk ik niet aan het feit dat je niks met hem hebt. Ik ben groot fan van hem, maar zie dat ook wel

16 februari 2021 om 09:20

Hoe kan je inschatten dat dit zijn plafond is? Hoort ieder jaar bij de beste spelers van de Eredivisie. Zijn enige mankement is, is dat wanneer het niet loopt, de kans dat het die wedstrijd wel weer gaat lopen klein is wanneer dit voor de rust nog niet is gedaan. bij de grotere competities zie ik hem nog wel schitteren.

16 februari 2021 om 11:10

Elk jaar staat hij in de top drie van eredivisie spelers die het meest betrokken is bij goals. Vergelijk dat eens met Derksen die elk jaar degradatie voetbal speelde en het enige top drie lijstje dat hij jaarlijks haalde was die van het aantal gele kaarten.

En stel dat Berghuis woensdag 3 doelpunten maakt dan vind Johan hem de beste feyenoorder. Johan was weer lekker bezig om mensen af te zeiken vanavond. Het is carnavalsmaandag hij kan beter een lekker biertje drinken in plaats van een fles azijn

Hehe Steven is kop van jut bij Johan. Das toch mooi, dan krijg je meer aandacht en springt heel Nederland direct voor je in de bres. Dat voorbeeld is overigens wel oenig van Derksen. Kijk nu hij scoort is hij blij, maar vorige week was ie niet blij. Goh, bizar inderdaad!

O jee, vorige week moesten ze bij Ajax oppassen met Idrissi maar schijnbaar loopt er ook eentje rond in Rotterdam. Volgens mij loopt er ook een 'heel naar ventje' rond in de studio van Voetbal Inside die altijd de narigheid weet te belichten bij bepaalde personen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren