Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Derksen: ‘Hij is teruggekomen als routinier, maar het is echt helemaal niks’

Laatste update:

Johan Derksen is de afgelopen maanden absoluut niet overtuigd geraakt van de toegevoegde waarde van Bruno Martins Indi voor AZ. De analist haalde maandagavond in Veronica Inside hard uit naar de 28-jarige centrumverdediger, die in de ogen van Derksen weinig goed doet.

"Ik hoor er niemand over, maar ik zit nu al weken te kijken naar die Martins Indi", opende Derksen zijn verhaal. "Die is teruggekomen als een routinier die wat body moet geven. Die verdedigt werkelijk dramatisch, hij is drie meter lang (1,85 meter, red.) en hij wint geen kopduel, geeft geen leiding. Zijn positiespel achterin... hij stelt zich verkeerd op... het is echt helemaal niks." René van der Gijp voegde nog toe: "En hij kan ook niet zo goed voetballen."

Martins Indi was zondag tegen Feyenoord (2-3 winst) betrokken bij het eerste tegendoelpunt dat de Alkmaarders incasseerden. De 34-voudig international liet Nicolai Jörgensen uit zijn rug ontsnappen, die daardoor door Jens Toornstra aangespeeld kon worden en het uiteindelijk afmaakte. Overigens waren de analisten van Veronica Inside ook niet te spreken over de prestatie van Marcos Senesi, de centrumverdediger van tegenstander Feyenoord.

"Wij vinden al snel: dat is wat", zei Wim Kieft over Senesi. "Hij heeft dat loopje, en dat linkerbeen, dat hij de bal een beetje inspeelt. Maar dekken doet hij niet. Je kan ook niet zeggen dat hij zoals Jaap Stam een geweldige mandekker is. Of hij voetbalt lekker mee zoals Frank de Boer of Daley Blind." Johan Derksen haakte daarop in en zei: "Tegen Ajax (1-0 verlies, red.) was de beste wedstrijd die hij heeft gespeeld, maar voor de rest is het een doorsnee speler die in de Nederlandse competitie mee kan, maar hoger vraag ik me af."

Heeft Johan Derksen gelijk over Bruno Martins Indi

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel eens met Johan. Heb Indi nooit veel soeps gevonden. Dat hij nog zoveel interlands gespeeld heeft zegt meer over het bedroevende niveau van de Nederlandse verdediging in die tijd. Senesi vind ik lastig te beoordelen. Die kan echt wel voetballen maar mist misschien de snelheid voor een echte topclub. Denk wel dat hij nog een stapje kan maken na Feyenoord.

25 januari 2021 om 22:54

Ik vond 'm bij Feyenoord goed, maar hij heeft zich daarna niet meer ontwikkeld. Nu vind ik 'm voor de Eredivisie wel een goede verdediger, maar ik denk dat daar z'n plafond wel ligt.

26 januari 2021 om 00:15

Onzin.. Speelde gister juist uitstekend. Stond ook niet voor niets in meerdere elftallen van de week

26 januari 2021 om 05:47

Dat is ook Nederland, speel je goed ben je top, speel je minder kun je niks. Waarheid ligt ergens in het midden. En top nee, dat zal vast niet, dan speelde ie bij een subtopper in de PL of La Liga. Maar niks kunnen is ook weer onzin.

26 januari 2021 om 09:31

Denk dat hij zijn topvorm niet te pakken heeft. Maar hij kan de jonge mensen wel wat bijbrengen met zijn ervaring. Als AZ aanhanger ben ik niet ontevreden met een speler met zijn staat van dienst.

26 januari 2021 om 10:09

Nou wat was die verdediging slecht. Zo slecht dat ze op het wk 4 tegendoelpunten in 6 wedstrijden kregen, waarvan 2 onterechte pingels.

Tegen Psv speelde Indi uitstekend, maar dat vergeten de heren voor het gemak. Iemand afzeiken is namelijk makkelijker dan een complimentje uitdelen. Voor Az een meer dan solide verdediger. Niks mis mee.

25 januari 2021 om 22:28

Helemaal mee eens. Voor AZ gewoon een goede verdediger. Weinig op aan te merken en dat is voor een centrale verdediger al heel wat.

25 januari 2021 om 23:37

Nee hoor, brandhout. Daarom staat Koopmeiners uit nood soms alsnog centraal achterin.

26 januari 2021 om 00:44

Als afzeiken verboden zou worden dan zou hun programma maar 10 minuten duren.
In Nederland zien we alleen maar iemands fouten ipv de goede dingen, want dat is niet leuk meer om over te praten.
Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor het nieuws, dood,moord en brand krijgt de aandacht, want dat is wat mensen willen zien....sensatie sensatie....

26 januari 2021 om 01:40

Hij speelt dit seizoen niet dramatisch maar ook zeker niet bijzonder. Hij heeft de ervaring en is redelijk stabiel, maar in mijn ogen echt niet goed genoeg. Ik had wel wat meer van hem verwacht. Hij is traag (inclusief een draaicirkel van een olietanker) en heel slecht aan de bal. Bovendien zijn veel goals tegen gevallen als er opportunistischer wordt gespeeld door de tegenstander en ballen in de 16 worden gegooid, terwijl ik dan juist van hem verwacht dat hij die ballen wegkopt. Daarnaast had hij al 5 penalty’s tegen kunnen hebben voor vasthouden in mijn ogen. Wat mij betreft terug laten keren naar Stoke en heel snel Micky van de Ven oppikken.

In de wedstrijden dat ik hem zag vond ik hem juist een stabiele indruk maken. Nou kijk ik echt niet alles hoor, maar dat hij zo slecht speelt als Derksen het hier wil benadrukken kan ik me niet voorstellen

als Azer kan ik mij wel vinden in de kritiek. Had er ook echt hoge verwachtingen van juist omdat we centraal defensief zo matig zijn. Ik vind dat hij vaak te laat is, inderdaad geen kopduel wint en ook erg traag is (ook in de opbouw).

Bij die tegengoal van Feyenoord oogt ie ook weer weinig soepel en adequaat

25 januari 2021 om 22:57

Mua, Indi is voor AZ gewoon een prima verdediger. Wellicht niet foutloos, maar wel redelijk stabiel. De bovenkant van de Eredivisie is denk ik wel gewoon z'n plafond. Hij heeft te veel tekortkomingen die hij niet heeft doorontwikkeld in het buitenland om de snelheid van een top competitie aan te kunnen.

26 januari 2021 om 00:04

Ik hoop het maar zie het nog geen enkele wedstrijd terug. Z’n eerste pot was volgens mij thuis tegen vvv, in blessuretijd die penalty tegen door BMI. Ik schrok daarvan (erg onhandig voor zo’n routinier) maar dacht komt wel goed. Heerlijke vent hoor, maar ik denk dat je hem overschat. Hopelijk komt het nog. Ik kijk zelf liever naar Oosterwolde of Aruajo of die Cox , dat vind ik lekkere spelertjes in opkomst.

26 januari 2021 om 17:21

Oosterwolde is een linksback. Martins-Indi is een centrale verdediger. Bij Feyenoord was hij gewoon stabiel, maar het is de vraag of hij dat nog in zich heeft. Ik vind 'm verder ook niet zozeer slecht spelen bij AZ, maar hij heeft soms van die rare momenten.

als Azer kan ik mij wel vinden in de kritiek. Had er ook echt hoge verwachtingen van juist omdat we centraal defensief zo matig zijn. Ik vind dat hij vaak te laat is, inderdaad geen kopduel wint en ook erg traag is (ook in de opbouw).

Bij die tegengoal van Feyenoord oogt ie ook weer weinig soepel en adequaat

Redelijk stabiel, goed voor de Eredivisie maar daarbuiten niet. Hij komt bij mij niet als geweldige routinier voor de dag en ik vind het geen verdediger voor een topclub of club met titelambities. Heeft na Feyenoord nauwelijks meer ontwikkeling doorgemaakt.

Ongelooflijk hoe carrières soms kunnen verschillen,Bruno is jonger dan van dijk en was in 2014 gewoon een basisspeler op het wk terwijl van dijk niet een geselecteerd werd...

Prima voor de Eredivisie, zodra je Europa in gaat word het billenknijpen.. Toch jammer want toen Martins Indi binnen werd gehaald werd er wel meer van hem verwacht.

Bij die goal va Jorgensen viel voora zn draaicirkel me op. Dat was wel schrikken..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren