Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Derksen en Van der Gijp adviseren Erik ten Hag inzake Ronaldo-soap

Laatste update:

Erik ten Hag dient snel zijn autoriteit duidelijk te maken bij Manchester United. Dat vinden Johan Derksen en René van der Gijp, die zagen hoe Cristiano Ronaldo afgelopen week in de rust van het oefenduel met Rayo Vallecano (1-1) al naar huis ging. Ten Hag veroordeelde die actie al en dat is volgens de analisten een begin.

Derksen en Van der Gijp analyseren donderdagavond de wedstrijd van AZ op bezoek bij Dundee United in de derde voorronde van de Conference League. Eerst werd hen echter door presentatrice Hélène Hendriks gevraagd naar de situatie van Ronaldo bij Manchester United, waar Ten Hag trainer is. "Die moet nu wel even laten zien dat hij alles bepaalt", zegt Derksen over de voormalig oefenmeester van Ajax. "Als je toegeeft, is Ronaldo zo weer het mannetje. Die komt nu juist op een moment dat hij niet meer verzekerd is van een basisplaats. Hij wordt weleens gewisseld en dan zie ik dat ontevreden hoofd al voor me."

Derksen heeft dan ook een tip voor Ten Hag. "Als ik hem was, zou ik nooit doorgegaan zijn met Ronaldo. Op een gegeven moment is het echt voorbij met hem. Ik verwacht dat hij in de groep al een negatieve factor is, omdat hij alle media-aandacht krijgt en met dedain naar andere spelers kijkt. Hij is ontevreden, maar daar heeft hij geen enkele reden toe. Ronaldo kan wel van alles willen bij Manchester United, maar op een gegeven moment is het gewoon afgelopen."

Daar sluit Van der Gijp zich bij aan. "Die Ronaldo moet goed uitkijken dat het niet treurig eindigt. In principe doet Luis Suárez het nog het beste, lekker teruggaan naar het team waar je opgegroeid bent en waar de mensen dol op je zijn. Ronaldo moet gewoon lekker terug naar Portugal gaan en Ten Hag kan tegen het bestuur zeggen dat hij alleen spelers in zijn kleedkamer wil die écht bij Manchester United willen zijn. Als Ronaldo dan weg wil en er geen zin meer in heeft, kan hij toch gewoon thuisblijven?"

Ronaldo wil komend seizoen graag in de Champions League spelen en heeft die mogelijkheid bij Manchester United niet, dat genoegen moet nemen met de Europa League. De aanvaller heeft zijn vertrekwens in ieder geval niet onder stoelen of banken gestoken en voerde onlangs nog gesprekken met zijn zaakwaarnemer, Jorge Mendes, en Ten Hag. Die gesprekken liepen echter op niets uit. De wens van de Portugese steraanvaller om te vertrekken is duidelijk, terwijl United hem niet wil laten gaan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ik ben het er wel mee eens dat Ten Hag moet ingrijpen t.a.v. het eerder weggaan, ook natuurlijk de andere spelers die weggingen. Om nou te zeggen dat ze niet moeten doorgaan met Ronaldo vind ik ook weer wat. Die man is zo ontzettend belangrijk en een geeft altijd alles, een op en top prof. Hij gaat zeker nog het verschil maken en dan maar volgend jaar CL.

4 augustus 2022 om 21:25

Het zijn ook 2 oude wijven... Lekker man met twijfelaar Martial het seizoen in. Die kan gewoon niet en maakt Man U niet beter.

Erik moet juist oppakken, dat zijn avontuur er ook niet snel op zit. Fans klagen nu al over de spelers die gelinkt worden aan Man U (behalve FdJ daar kijken de fans wel naar uit) en als niet draait, krijgt Erik alle schuld.

4 augustus 2022 om 21:49

Feit blijft dat Martial paar seizoenen geleden betere cijfers haalde dan Ronaldo, met bijna hetzelfde team. Ook grappig dat Ronaldo's 24 goals van vorig seizoen nu opeens 32 zijn geworden hieronder. Toch beschamend om te zien dat zijn fans doen alsof zonder Ronaldo United met 10 man zou hebben gespeeld, en dus nauwelijks zou scoren en dat die 24 goals dus echt een onmogelijke prestatie was, ofzo.

4 augustus 2022 om 22:00

Zonder Ronaldo hebben ze geen wedstrijd gewonnen. Dus is het juist beschamend om te doen alsof ze juist zonder hem kunnen.

In totaliteit heeft Ronaldo betere cijfers dan Martial gehaald in alle jaren. Martial heeft 1 keer meer assist gehaald maar had ook meer wedstrijden. Dus niet te vergelijken. Ik kan ook betere cijfers hebben als anderen minder wedstrijden spelen.

4 augustus 2022 om 22:03

Zonder Ronaldo werden ze 2e en scoorden ze meer goals. En dat je nu doodleuk hele carrières gaat vergelijken is wel een beetje zielig. Maar vooral off topic. Ging over rechtelijke United cijfers. Niet over 13 jaar geleden bij Madrid.

(PS: met Ronaldo wonnen ze ook nauwelijks wedstrijden, maar 5 wedstrijden PL zonder Ronaldo, waarvan 2x tegen City Liverpool, 1x Leicester, die verloren ze mét CR7 ook wel)

4 augustus 2022 om 22:09

Vergeet je even dat United ondanks dat ze 2e werden slecht spel leverde en vooral profiteerde van de slechte vorm van o.a Liverpool en Chelsea? Vooral tegen het einde van dat seizoen was Man united al van het zelfde niveau als het afgelopen seizoen.

4 augustus 2022 om 22:17

Vergeet je even dat United zonder Ronaldo:

74 punten haalde en 73x scoorde
maar mét Ronaldo slechts:
58 punten en 57x scoorde?

Verschilletje hoor, en niet te zuinig ook

4 augustus 2022 om 22:26

Ik heb obv dit bericht niet het idee dat de mannen de voetbalkwaliteiten van Ronaldo (enorm) afvallen, maar zijn rol in het team en in de kleedkamer. Berghuis was bij Feyenoord de grote man en genoot behoorlijk wat privileges onder de trainer. Toen hij vertrok was er paniek en puntje bij paaltje heeft het veel gebleven spelers veel goed gedaan (en Berghuis zelf ook) en werden de resultaten beter en ontwikkelden andren zich.

4 augustus 2022 om 23:14

Wat moet Erik oppakken?

4 augustus 2022 om 23:39

Ronaldo gedraagt zich ais een ondeugend verwend jochie in zijn pubertijd , belangrijk of niet belangrijk wil hij weg nou weg wezen 🚪daar is de deur , zoals hij zich gedraagt zou ik heb niet eens stallen bij de amateurs in gibraltar

5 augustus 2022 om 03:00

Toen waren de verwachtingen niet hoog en dus konden die gasten vrij uit voetballen, maar vorig jaar waren de verwachtingen hoog en toen konden Rashford, Fernandes en de hele mikmak, op de Gea en Ronaldo na ineens niet meer voetballen. Ik heb Bruno kansen zien missen, waarvan je zou zeggen, die schiet me oma er nog in. Dit alles lijkt me een kwestie van druk, maar Ronaldo krijgt de schuld, terwijl andere de druk niet konden dragen

4 augustus 2022 om 21:59

Ronaldo wil weg en hem kennende zal hij elk moment aangrijpen om zijn onvrede te tonen. Dat gaat een groot probleem worden voor het gezag van ten Hag.

4 augustus 2022 om 22:07

Ik ben het met je eens dat Ronaldo moet blijven. Hij is inderdaad een top prof. Bij zijn afwezigheid heeft hij zijn training nooit geskipt, mist nooit zijn legday. Weliswaar alleen maar who cares.
Zorgt voor eenheid. Nam zelfs wat spelers mee die met hem wat eerder wou vertrekken. En ze eten geen ketchup of mayo bij zijn aanwezigheid.
Top kerel die Ronaldo.

32 goals afgelopen seizoen, maar Derksen en Gijp adviseren hem weg te doen. Schrijnende televisie….

4 augustus 2022 om 21:23

Het laatste wat 10 hag nodig heeft is advies van deze cafepraat gozerts. Ik zou wel gwn bij ronaldo een lijn trekken, je blijft, je hebt een contract en punt uit. Mocht hij na een paar maanden nog blijven kloten lekker op non actief zetten. Hopelijk komt het welngoed

4 augustus 2022 om 21:29

Als hij zich niet kan gedragen en een dissonant wordt ben je beter af zonder hem.

4 augustus 2022 om 21:31

Die arrogante kop van Ronaldo, dat is schrijnende televisie. Ze hebben gewoon gelijk. De komst van Ronaldo heeft bij zowel Juventus als United niks goeds gebracht, behalve dus veel goals, die die lekker maakt ten koste van zijn teamgenoten.

4 augustus 2022 om 21:32

Allemaal prima maar als hij dwars gaat liggen en niet mee wil gaan in wat Ten Hag voor ogen heeft dan moet hij gewoon weg. Maakt niet uit of zijn naam dan Ronaldo is.

4 augustus 2022 om 21:32

Tja en wat hebben die goals ze gebracht? Ik bedoel de rest van de spelers om hem heen waren een schim van het seizoen ervoor, zonder Ronaldo. Dus wellicht dat ten Hag idd meer heeft aan een goed lopen elftal zonder arrogante sterspeler. Zou je als trainer alles laten gebeuren? Heeft niks met café praat te maken.

4 augustus 2022 om 22:32

Dus het ligt aan Ronaldo dat Bruno de simpelste kansen mist?

5 augustus 2022 om 03:06

Precies dit, die Bruno miste op hele belangrijke momenten bizarre kansen (vaak nog op aangeven van Ronaldo ook), maar Ronaldo krijgt de schuld. Om dan nog maar over Rashford te zwijgen, want die leek vorig seizoen plots klompvoeten te hebben, maar ook daar kreeg Ronaldo de schuld van.

4 augustus 2022 om 21:49

Wat een onzin, Ronaldo moet gewoon dansen naar de pijpen van de staf. Als hij dat niet wil en hij zorgt voor onrust, dan ben je beter af zonder meneertje Ronaldo.

4 augustus 2022 om 21:51

24 goals voor United, maar je dacht ik prop z'n Portugal cijfers ertussen alsof niemand het doorheeft? I see what you did there 🤨

4 augustus 2022 om 22:00

Voor de rest had Ronaldo moeten stoppen op z'n hoogtepunt. Afgelopen 4 seizoenen welgeteld 1 keer topscorer, dus 3 keer afgetroefd. Heel de wereld heeft gezien dat geen enkele topclub hem wou hebben dit seizoen, vrij gênant. En dit seizoen grote kans dat hij vaak genoeg gaat banken, en tegen het geweld van Salah, Haaland etc kan hij hoogstwaarschijnlijk niks beginnen, net zoals vorig seizoen.

Zowel Juve als United zijn een smet op zijn legendarische carrière: de afgelopen 4 seizoenen het mikpunt van hoongelach en tig spelers die beter presteerde. Zonde.
Écht zonde.

5 augustus 2022 om 00:02

Wow Ronaldo het mikpunt van hoongelach? Waar haal je deze onzin vandaan? Bij Juventus 80+ goals in drie seizoenen waarbij Juventus het slechtste middenveld had sinds tijden en bij Man Utd ook weer 20+goals en tig spelers die beter presteerden bla bla bla. Zijn gewoon geweldige cijfers, ik denk dat je het helemaal niet zonde vind maar gewoon geen fan bent van Ronaldo, geeft niks maar moet je gewoon kunnen zeggen. Ben zelf geen fan van Haaland of Salah maar vind het geweldige aanvallers.

5 augustus 2022 om 02:58

"Wow Ronaldo het mikpunt van hoongelach? Waar haal je deze onzin vandaan?"

Uitzonderlijk domme vraag aangezien nota bene in dit topic je het antwoord van meerdere mensen kunt lezen. Je komt over als een treurige gefrustreerde Ronaldo fanboy die niet zo goed tegen de waarheid kan aangezien sinds 18/19 er minimaal 10 spelers betere cijfers hebben dan je idool. Als je de reacties afgelopen jaren op social media van de grote voetbal sites zou hebben gelezen zou je deze vreemde opmerking niet plaatsen. Klik op elk Ronaldo topic op VZ en zie hoe je idool het mikpunt is van hoongelach. Dat ontkennen is pas echt onzin.


(ps: zelfs jochies als Mount en Bowen hebben betere PL cijfers dit seizoen dan Ronaldo)

5 augustus 2022 om 03:20

Dus omdat hij de afgelopen 4 seizoenen één keer topscorer was had hij moeten stoppen? Dat is puur op statistieken gebaseerd. De hele Legende die rondom Johan (die op jouw profielfoto staat) leeft is gebaseerd op alles behalve statistieken (Johan was in mijn ogen ook fantastisch hoor). Maar noem mij één statistiek (als speler), die Johan een Legende maakt?

5 augustus 2022 om 08:30

Je overdrijft wel hard met je hoongelach. Cristiano had ook vorig seizoen talloze momenten dat ik dacht: deze gozer is compleet gestoord (positief bedoeld). Wat dacht je van die 3-2 tegen Atalanta?

4 augustus 2022 om 22:15

Voor Ronaldo, ManU 2e.
Met Ronaldo, ManU 6e.

4 augustus 2022 om 22:38

Ja of met varane of sancho? Wel makkelijk om dit op cr7 af te schuiven

4 augustus 2022 om 22:46

Feit blijft dat Ronaldo CL wilt spelen maar dat ze zonder hem dat gehaald hebben maar met hem niet. Ronaldo mag dus best weleens naar zichzelf kijken.

5 augustus 2022 om 08:41

Scorebordjournalistiek. Zonder Cristiano was Manchester vorig seizoen in rechterrijtje geëindigd.

4 augustus 2022 om 22:42

Bizar idd. En dan moet je met Martial en Rashford in de spits gaan spelen die zelden tot nooit scoren. Dan eindig je straks op een 9e plek

5 augustus 2022 om 06:23

Doelpunten zijn ook niet alles he. Het seizoen voordat hij kwam werden ze 2e en vorig seizoen werden ze dus 6e. Ronaldo scoort zelf lekker veel maar alle spelers om hem heen gaan minder spelen met hem erbij. Ter daar bij op dat hij 3 weken lang gewoon niet is komen opdagen en een oefenwedstrijd weggegaan is in de rust en dan vind ik de conclusie om hem te dumpen nieteens heel slecht.

Ja goed verhaal, nooit doorgegaan. Moet ie hem persoonlijk afkopen? Niemand wil Ronaldo kopen.

Ik snap best dat je Ronaldo wilt vervangen omwille van zijn leeftijd. Maar uiteindelijk is hij nog steeds meerdere klasse beter dan bv. een Martial. Uiteindelijk zullen we zien of Ten Hag gelijk heeft gehad na het seizoen. Dan kan je de balans opmaken. We kunnen allemaal wel zeggen dat Ronaldo het niet meer kan belopen, maar als hij nog steeds meer scoort dan 3/4de van de spitsen... tja. Denk zelf dat het voor Ronaldo ideaal is om naar Sporting te gaan. Maar of hij die realiteit al onder ogen wil zien is maar de vraag. Qua verhaal en emotionele kant is dat natuurlijk wel het mooiste slot. Naar Atletico bv. gaan kan eigenlijk weinig goeds betekenen. Buiten als hij graag nog een 15 tal doelpunten wil toevoegen aan zijn persoonlijk CL record over 2 jaar of iets dergelijks.

Gaat niet zozeer over de kwaliteiten van Ronaldo (al zal hij niet goed in het systeem passen van pressie zetten). Maar meer over het feit dat je stoorzender in je selectie hebt. Ronaldo wil heel duidelijk weg, gaat vrijwel de hele voorbereiding niet mee en komt dan met z'n zaakwaarnemer naar de eerste training. Gaat, met een paar andere spelers, eerder weg voor de wedstrijd is afgelopen en zal nog wel meer dingen gaan doen om zijn onvrede te laten blijken. United gaat ook niet vrijuit, ze hebben inclusief Ronaldo maar 4 spelers voorin, veeeeel te weinig voor een druk schema.

Ronaldo moet respect tonen voor Lord Ten Hag. Kan echt niet wat ie geflikt heeft laatst.

4 augustus 2022 om 22:26

Gast ten Hag weet niet hoe hij met sterspelers moet omgaan bij ajax waren het slaafse eenheidsworsten. Kijk Carlo en zidane die weten hoe ze met sterren om moeten gaan.

4 augustus 2022 om 22:50

Eth heeft wel mooi ihattaren weer aan de gang gekregen.

4 augustus 2022 om 23:33

@mikevanh

Nou nee. Want wat heeft meneertje "niemand kan mij kapot krijgen" nu gepresteerd dan. Zijn laatste daad was dus dat in de camera schreeuwen toen hij nog bij psv speelde. Sindsdien is er bar weinig veranderd. Die paar minuutjes die hij gemaakt heeft als invaller tegen het eind van vorig seizoen waren nou niet echt baanbrekend. Ihattaren moet zich nog steeds bewijzen.

Ma wtf moet Ten Hag zijn ego laten spreken en Ronaldo wisselen. Die schept voor nix nu al in begin zoveel herrie en belqndt hoj nu in onenigheid met Ronaldo en dit alles meemaken..en dan voor de media doen alsof t alles onder controle is..pff zoveel ego in de voetbalerij, en waardeloze persoonlijkheden. De liefde voor t voetbal os totaal weg, enkel het financieel plaatje moet kloppen..

Alles draait om het teambelang en de chemie met elkaar. Het is makkelijk om te zeggen hoeveel goals Ronaldo gemaakt heeft, zolang hij in zijn nadagen speelt moet hele team om hem draaien.
Zo krijg je nooit een elftal aan de praat.

Beste optie is R7 weg en laat ETH een team smeden met de spelers die hij heeft.

Hij behandelt de enige "topclub" die hem wilde hebben wel heel slecht..
Hij is groot geworden bij United en het publiek houdt van hem..en dan gaat hij op deze manier een transfer forceren...

Zijn kwaliteiten zijn een feit, maar wat ook een feit is.....ze hebben samen met hem de EL gehaald...
Vecht er dan gewoon..

Hij gedraagt zich nu alsof hij groter is dan de Club....verwend mannetje

Als Ten Hag duidelijk moet maken aan Ronaldo dat hij alleen spelers wilt die graag bij United willen zijn dan moeten ze ook eens stoppen met De Jong willen halen want die wil er ook niet zijn!

De instelling van Ronaldo tegenover medespelers is inderdaad ondermaats. Ik zou ook afscheid nemen, niet omdat hij slecht is, maar omdat er geen toekomst meer in zit. United moet opnieuw beginnen en als Ten Hag zijn speelstijl wil hanteren kan dat niet met Ronaldo. Als je hem nu weer belangrijk gaat maken moet je het gat wat je nu moet vullen volgend seizoen vullen.

allemaal te prijzen dat ronaldo zichzelf nog zo goed vindt etc.
maar niemand gaat zijn salaris willen betalen, tenzij het in de zandbak is of iets.
maar daar hij meneer ronaldo weer geen zin in.
dus hij heeft 2 opties, gewoon lekker ballen bij man united of naar een andere club en die salaris verlaging pakken

Goede voetballers zijn vaak lastig, maar wel de beste.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren