Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Derde club uit Eredivisie toont interesse in Feyenoord-aankoop Van den Belt’

Laatste update:

Naast Excelsior en Vitesse onderzoekt nu ook Fortuna Sittard de mogelijkheden om Thomas van den Belt over te nemen van Feyenoord, zo weet 1908.nl maandag te melden. De Limburgers willen de bankzitter graag op huurbasis overnemen deze maand.

Fortuna heeft nog geen concreet voorstel op tafel gelegd, maar de verwachting is dat de club uit Sittard zich spoedig zal melden in De Kuip. Trainer Danny Buijs wil zijn ploeg in januari in elke linie versterken en ziet Van den Belt als een serieuze kandidaat voor zijn plannen.

Excelsior hoopt Van den belt op huurbasis over te kunnen nemen van Feyenoord, waar het contract van de 22-jarige middenvelder doorloopt tot medio 2027. Feyenoord weet inmiddels van de belangstelling van de stadgenoot, al is het nog niet tot een akkoord gekomen. De interesse bestaat echter nog steeds, zo benadrukt 1908.nl.

Vitesse wil de middenvelder eveneens voor vijf maanden huren van Feyenoord, zo werd vorige week bekend. De Kralingers willen hierdoor haast maken met de tijdelijke komst van de geboren Zwollenaar. Het is nog onbekend hoe Van den Belt zelf aankijkt tegen de belangstelling van Excelsior.

Feyenoord is bereid om mee te denken met Van den Belt en hem eventueel te laten gaan. De regerend landskampioen weigert echter om de aanwinst van afgelopen zomer zomaar te laten gaan. Aanbiedingen zullen dus kritisch tegen het licht worden gehouden.

Geen goede start
Van den Belt maakte ruim een halfjaar geleden de overstap van PEC Zwolle naar Feyenoord, dat ruim 800.000 euro voor hem neerlegde. De eerste maanden in De Kuip zijn echter geen succes gebleken voor de nog jonge controleur, die ook als verdediger inzetbaar is.

De zomeraankoop werd tot dusver pas in vijf wedstrijden, verdeeld over de Eredivisie, Champions League en Johan Cruijff Schaal, gebruikt door trainer Arne Slot. Van den Belt sloot de eerste seizoenshelft af met een totaal van 72 speelminuten.

Van den Belt brak als profvoetballer door bij PEC, waar hij in september 2020 debuteerde in de hoofdmacht. Hij groeide al snel uit tot een vaste waarde op het middenveld en dwong met zijn goede spel een transfer af richting Feyenoord.

Zie jij Thomas van den Belt slagen bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat volgend seizoen echt wel zijn kans krijgen.
Het team draaide natuurlijk al goed vorig jaar. Hij is geloof ik ook meer gekomen voor de toekomst. Op een zelfde soort manier gescout als Wieffer (maar die kwam eerder op inverband met blessures).
Ik gok ook dat volgend seizoen Wieffer en/of Timber allebei Feyenoord zullen verlaten en dan kan hij voor zijn kans gaan.

Een half seizoen verhuren aan Woudenstein is een win-win voor beide. Excelsior een goede speler en Van den Belt kan meters maken + hij kan gewoon blijven wonen in Rotterdam. Daarbij is Kralingen een mooi deftig stukje Rotterdam.

1 januari 2024 om 11:18

Je zit natuurlijk ook met Zechiel en Milambo die zich dit jaar goed ontwikkelen. Zerrouki zal volgend jaar ook zijn kansen krijgen. Heb je ook nog Linger, dus er is nu best veel concurrentie. Speeltijd zou goed zijn, maar zit Excelsior ook niet vrij ruim in de middenvelders?

1 januari 2024 om 11:57

Zechiël en Milambo ontwikkelen zich momenteel mooi met Van Persie in de YL, dat is een mooi podium voor ze waar ze ook elke wedstrijd om en om erg belangrijk zijn geweest. Die maken hoe dan ook flinke stappen dit seizoen.

Zou graag wat vaker Stengs gewisseld zien worden en Milambo erin ipv altijd die belachelijke buitenspeler > Zerrouki wissel waardoor Stengs naar RB gaat en compleet onzichtbaar wordt en het middenveld met Wieffer - Zerrouki voor geen meter meer loopt.

Van den Belt vind ik echt een leuke speler, maar werd wel overbodig door de aankoop van Zerrouki imo. Je ziet aan alles dat het simpelweg een gemaakte 8 is, waar hij nu vaak moet invallen. Dan zie ik liever Zechiël erin komen, veel meer creativiteit aan de bal en loopvermogen.

Wisselbeleid is dit seizoen echt dra-ma-tisch.

1 januari 2024 om 12:05

De wissels dit seizoen zeker niet top dit seizoen. Had Milambo n Linger okk vaker willen zien. Zeker in de periode waar we niet zo lekker zaten. Maar we moeten niet vergeten. Vorig seizoen zijn we erg verwend. Daarbij, doen we het ook het qua stats dit seizoen beter. Valt alleen minder op doordat PSV goed is dit seizoen en we een zware europese campagne hebben gehad, met redlijk gelijkwaardige teams, behalve Atletico.

1 januari 2024 om 12:08

Concurrentie is er zeker. Maar bij de jonkies is het nog maar afwachten of ze definitief kunnen doorbreken. Van den Belt was echt heel goed in de KKD en zal iniedergeval meer kansen krijgen dan in het huidige seizoen.

Maar moet bekennen het zou top zijn om weer wat jeugd te zien doorbreken.
En Zechiel en Milambo hebben die potentie.

1 januari 2024 om 13:22

Dat PSV het goed doet of het feit dat we vorig seizoen erg verwend zijn heeft niks te maken met ons dramatische wisselbeleid. Daarnaast spelen Milambo en Lingr op dezelfde plek.

Van den Belt ben ik zeer van overtuigd, maar Slot heeft er een handje van om spelers in te willen op plekken waar niet hun kracht ligt (Timber op 6, Dilrosun op 10, Paixao als spits, Wieffer op 8, vd Belt op 8, Ueda als schaduwspits).

Dat begint erg irritant te worden

2 januari 2024 om 08:21

Nou idd mee eens dit.
Het elftal liep zo intens goed met Stengs op 10.
En toen moest ie ineens paar potjes rechtsbuiten spelen gelijk het hele elftal uit balans.

1 januari 2024 om 14:19

Ze hebben in kralingen al genoeg middenvelders zeker als hartjes ook weer terug keert van een blessure

Ik zou goed nadenken over de keuze voor Excelsior.

Dijkhuizen houdt keihard vast aan zijn middenvelders. Fitz-Jim heeft heel lang moeten wachten op zijn kans ondanks een paar goede invalbeurten.

Ik zou eerder Vitesse, Volendam of terug naar Zwolle aanbevelen aan v.d. Belt en dan is er een win win situatie voor speler, Feyenoord en club die huurt.

8 januari 2024 om 17:08

Bij Vitesse heb je Pröpper die nu terugkomt van een blessure en vGinkel die als aanvoerder een vaste plaats heeft. Kan natuurlijk wel ipv Meulensteen

Deze speler gaat het nooit redden bij Feyenoord die heeft gewoonweg niet het niveau dat Feyenoord nastreeft dat is niet zo erg maar hij had beter of bij pec kunnen blijven of naar ploegen als Twente of AZ , maar bij een Feyenoord zoals nu gaat hij het niet redden

1 januari 2024 om 12:10

Is meer voor de toekomst gehaald. Met de minuutjes die hij krijgt kunnen we nog niks zeler zeggen. Gaat hopelijk volgend seizoen zijn kans vaker krijgen. Heeft met PEC een goed seizoen gedraaid in de KKD.Je kan deze aankoop vergelijken met een Wieffer.

8 januari 2024 om 16:02

Op dit moment zie ik ook niet in wat hij bij Twente te zoeken heeft. Twente heeft met Sadilek, Kjolo, Eiting en Regeer al voldoende spelers voor die positie.

8 januari 2024 om 16:39

De aankoop kun je vergelijken met Wieffer inderdaad, maar das dan ook direct alles wat mij betreft. Qua kwaliteit liggen ze m.i. mijlen ver uit elkaar. Bij Wieffer kon je vanaf moment 1 zien dat hij het niveau aan kon/zou kunnen.

8 januari 2024 om 20:48

@redisthecolour - Het lijkt me ook zeer sterk dat FC Twente interesse heeft. Ik mag hopen dat ze hun oren en ogen open houden voor eventuele vleugelaanvallers. Elke andere positie zou pure geldverspilling zijn. Nog een half seizoen met Vlap en Rots op de flanken en je kunt die derde plaats wel vaarwel zeggen. Dan kan het ook zomaar zijn dat Ajax er weer overheen gaat. Buiten een gebrek aan doelpunten kom je dan ook in defensief opzicht in de problemen. Niet voor niets kwam het al een aantal keren voor dat je na een erg dominante eerste helft met veel kansen en weinig doelpunten alsnog de deksel op de neus kreeg. Het is ook gewoon ernstig dat je gehele aanval gezamenlijk pas op 9 doelpunten staat, waarvan de vleugelaanvallers slechts ieders 2 doelpunten voor hun rekening namen. Gelukkig scoort Van Wolfswinkel nog geregeld en het is te hopen dat Taha loskomt.

1 januari 2024 om 14:28

Als hij niet goed genoeg is voor Feyenoord, dan is hij toch ook niet goed genoeg voor AZ of FC Twente. waarom zou hij daar dan naar toe moeten?

1 januari 2024 om 14:51

Waarin vind je AZ en Twente van hetzelfde niveau dan?

1 januari 2024 om 21:53

Had jij vooraf het gevoel dat Wieffer het wel bij Feyenoord zou redden? Ik hij had tijd nodig

Ik denk dat dit een goede keuze gaat zijn voor hem, even vlieg uren maken, want hij komt nog wel echt te kort bij Feyenoord.

Behalve Arne Slot wist iedereen dat hij zwaar tekort komt voor feyenoord. Onbegrijpelijke aankoop

8 januari 2024 om 22:47

Voor 800k snap ik de gok wel. Jong, Nederlands, top seizoen in de kkd gedraaid. In het ergste geval heb je een jonge Nederlandse speler ter opvulling van je selectie die je met minimaal verlies verkoopt. Wieffer was ook geen zekerheid op voorhand denk ik en heeft dan bijv wel weer goed uitgepakt.

'Geen goede start'. Ik vind dit nogal een raar begin van een alinea.

Was er iemand in voetballend Nederland die verwachtte, dat van den Belt meteen basisspeler zou zijn ofzo?

Wieffer die moest vorig jaar spelen, omdat er verder niemand anders was op het moment dat Timber geblesseerd raakte en die deed dat wonderbaarlijk stabiel.

Daarvoor speelde Wieffer ook nooit (uiteraard in het begin dankzij een blessure)

Je ziet dat die jongen qua voetbalintelligentie heel goed mee kan. Ook zijn passing en trap is meer dan prima. Hij moet nog wel duidelijk wennen aan het tempo en de intensiteit; als hij daar stappen in maakt, is het gewoon een hele goede aanwinst.

Ik zou van den Belt er nog even bijhouden. Zonder Zerrouki is de spoeling op het middenveld behoorling dunner geworden. Wellicht kun je hem aan het einde van de maand alsnog laten gaan. Misschen is Ramiz dan weer terug.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren