Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Driessen is meedogenloos: ‘Werkelijk waar, hij hoort niet in Feyenoord 1 thuis’

Laatste update:

Valentijn Driessen is allesbehalve onder de indruk van Thomas van den Belt, zo blijkt uit de laatste aflevering van de podcast Kick-off van De Telegraaf. De middenvelder van Feyenoord maakte afgelopen weekend zijn basisdebuut tegen FC Twente (0-0), maar wist niet te overtuigen.

Het was voor velen een verrassing toen de opstelling van Feyenoord voor het duel met de Tukkers bekend werd. Van den Belt had opeens een plekje op het middenveld naast Mats Wieffer en Quinten Timber.

De 22-jarige rechtspoot kwam in de zomer van 2023 voor minder dan een miljoen euro over van PEC Zwolle, waar hij een goede indruk had achtergelaten in de Keuken Kampioen Divisie. Sindsdien kwam Van den Belt zes keer in actie namens Feyenoord, waarvan dus één keer als basisklant.

Zijn debuut in de startopstelling was wellicht niet wat de middenvelder ervan gehoopt had, daar de Rotterdammers nalieten te winnen van Twente en Van den Belt na ruim een uur werd gewisseld. Driessen is in ieder geval kritisch.

De chef voetbal van De Telegraaf zet twijfels bij bepaalde keuzes van Arne Slot omtrent het duel met Twente. "Als hij na afloop vertelt dat hij zichzelf weinig kwalijk neemt wat betreft de opstelling en in de benadering van de wedstrijd, dan gaat me dat net te ver. Het is natuurlijk makkelijk om je te verschuilen achter Santiago Gimenez die niet scoort."

"Op het middenveld zet Slot Van den Belt neer", vervolgt Driessen. "Werkelijk waar, die heeft gewoon dat niveau niet. Hij hoort niet in Feyenoord 1 thuis en dat bewees hij een uur lang, dus ik neem aan dat hij voorlopig niet voetbalt. Tegelijkertijd zit (Ramiz, red.) Zerrouki op de bank."

Feyenoord en Twente kwamen uiteindelijk negentig minuten lang niet tot scoren. Het gelijkspel betekent dat de regerend landskampioen van Nederland de achterstand op koploper PSV met twee punten zag toenemen, daar de Eindhovenaren wisten af te rekenen met Almere City (2-0). De voorsprong van PSV bedraagt nu twaalf punten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Achja, tussen de 10 kopen zit altijd wel een miskoop.

Heb bij hem ook nooit het gevoel gehad dat hij het hoogste niveau van Nederland aan zou kunnen.
Wie weet verrast hij nog in de toekomst, maar ik zie het er niet in.

29 januari 2024 om 16:14

Ivanusec, Ueda, Minteh (huur maar toch), van den Belt, Nieuwkoop en Zerrouki voldoen eigenlijk allemaal niet echt, toch?

De enige die af en toe wel prima invalt is Beelen en Stengs kun je denk ik oke erbij hebben maar brengt eigenlijk ook niet zo veel als je ervan had verwacht (zeker niet in topwedstrijden).

29 januari 2024 om 16:17

Tja, gister bleek wel hoe erg Stengs zijn creativiteit gemist werd. Stengs doet het meer dan prima, maar mag nog wel wat constanter worden.

29 januari 2024 om 16:24

Ik dacht oprecht dat spelers als Ueda, Ivanusec, Nieuwkoop en Zerrouki nog vrij jong waren, dus hadden de kans nog wel gekregen, maar zijn allemaal al 25.

29 januari 2024 om 16:25

Stengs doet het naar behoren in de ED en heeft prima statistieken, zo duur was hij ook niet. Maar als je echt consequent wil aanhaken bij de top en Europees leuk mee wil blijven voetballen mag je denk ik wel iets hoger inzetten voor de 10 positie. Zeker in de topwedstrijden/CL. Daar vind ik hem toch veel te wisselvallig.

29 januari 2024 om 16:31

Ik vind het te makkelijk om te zeggen dat de door jou genoemde spelers allemaal niet voldoen. Ik denk dat je hoogstens kunt zeggen dat Ivanusec niet voldoet, omdat hij als beoogd basisspeler werd binnengehaald. Hij begon hoopgevend, maar na zijn blessure is dat geen moment meer het geval geweest.

De overige spelers zijn vooral gehaald om (i) het algemene niveau van de selectie omhoog te brengen en/of (ii) voor de toekomst. Slot wilde posities dubbel bezet hebben met vergelijkbare kwaliteit. Zerrouki, Ueda en Nieuwkoop zijn daar goede voorbeelden van. Ik denk echt wel dat Zerrouki kan slagen, maar dat zal met name pas het geval zijn als Wieffer vertrekt. Zelfde geldt voor Ueda. Ik vind dat hij helemaal niet onverdienstelijk speelt als die invalt. Die laat zien over enorme sprongkracht te beschikken en met zijn hoofd gevaarlijk te zijn. Speelt te weinig om nu al te kunnen zeggen dat het niks wordt. Ik verwacht volgend seizoen veel van Ueda, ervan uitgaande dat Gimenez vertrekt. Nieuwkoop is gehaald omdat Pedersen vertrok, maar vooral als back up. Die is weinig beslissend, maar hij is vooral gehaald om Slot een optie te geven achterin in geval van blessures/schorsingen.

Ik vind dus niet dat alle genoemde spelers niet voldoen. Ik vind wel dat Feyenoord niet goed heeft ingekocht, omdat er geen spelers zijn gehaald die direct een versterking zijn in de basis. Met name op de vleugels blijkt dat nu problematisch te zijn.

29 januari 2024 om 16:57

Je hebt 40 miljoen uitgegeven. Daar mag je best wat kritischer naar kijken Jurist. Dat is op de begroting van Feyenoord bijna net zo’n flater als Ajax heeft gemaakt qua investeringen, maar het valt minder op omdat je gelukkig dit jaar niet je hele team hoefde te vervangen. Je hebt dus nog mazzel dat je dezelfde coach en voor een groot deel dezelfde spelers hebt waardoor je CL wel gaat halen met de startbonus, en je hebt komende zomer nog de opbrengst van een aantal van de sterkhouders van vorig jaar in het verschiet (hoewel die nu eigenlijk ook bijna allemaal veel minder presteren). Ik vind Feyenoord nu op eigenlijk alle vlakken minder dan vorig jaar, en dat is heel vreemd voor een ploeg die bijna hetzelfde is gebleven en een ‘kwaliteitsinjectie’ van 40 miljoen heeft gehad.

Ueda brengt voor zijn prijskaartje toch gewoon echt te weinig? Zerrouki ook, die is eigenlijk op 1 of 2 wedstrijden na constant de zwakste schakel op het middenveld als hij speelt. Ivanusec begon een halve wedstrijd leuk. Daarna niks meer laten zien.

29 januari 2024 om 17:14

Ik krijg een deja vu-gevoel, maar Zerrouki en Ueda zijn gehaald als backups van Gimenez en Wieffer, zoals Timber is gehaald als vervanger van Kökçü. Als de basisspelers voldoen dan lijken het miskopen, ze spelen immers weinig. Maar datzelfde dacht iedereen van Timber vorig jaar, en kijk nu eens. Laten we dus even kijken hoe de vlag erbij hangt volgend jaar.

Ik krijg het gevoel dat er hier een paar willen dat we het Maasgebouw in de hens steken, zo zitten ze al dagenlang alles rond Feyenoord af te branden. Kijk eens even waar we nu staan, een selectie vol jonge spelers die een hoge transferwaarde vertegenwoordigen, een bank waarvan wordt verwacht dat ze volgend seizoen zo ingepast kunnen worden, een club die enorm in de lift zit. Een wederopstanding zoals Feyenoord nu beleeft, dat gaat niet in een lineaire lijn recht omhoog, dat gaat echt niet elk jaar de landstitel opleveren. Doe een stap terug, zie waar onze club nu staat tov drie jaar terug en je weet dat het geweldig gaat. Zo goed is het deze eeuw nog niet gegaan met onze club, wat zeg ik, we zitten in de beste fase in een halve eeuw, ook al spelen we al maanden wat minder.

29 januari 2024 om 17:19

@baardgrasmus

Nee, dit is een onjuiste weergave van de situatie.
Timber had afgelopen seizoen gewoon een basisplaats op 6. Na de winterstop raakte hij geblesseerd en brak Wieffer definitief door. Toen Timber weer fit was, was hij de vaste invaller op het middenveld en heeft hij op alle posities gespeeld. Niets wijst erop dat Timber voor dit seizoen gehaald zou zijn.

Ditzelfde geldt voor Ueda, Ivanusec en Zerrouki; die zijn gewoon gehaald om al dit seizoen het verschil te maken, ook al is het vanaf de bank. Het is niet voor niets dat Slot het seizoen begon met Wieffer en Zerrouki op het middenveld.

Dat deze spelers zo weinig invallen is gewoon te wijten aan onvoldoende kwaliteit en onvoldoende intensiteit met het drukzetten. Dat zij nu voorbij worden gestreefd door jeugdspelers zegt ook wel genoeg.

29 januari 2024 om 17:29

Timber is een typische 8, geen 6. Dat heeft Slot vorig jaar ook wel gezegd en dat blijkt dit seizoen. Dat ze dit seizoen nog niet de impact hebben die je hoopt ben ik wel met je eens, maar het heeft ook te maken met het niveau van Wieffer en Gimenez. Daar is weinig reden om te wisselen. En dan de pech dat Ueda niet beschikbaar was die paar keer dat hij nodig was.

29 januari 2024 om 17:31

Feyenoord kan geen spelers halen die er direct staan. Iedereen heeft tijd nodig om zich aan te passen. Zerrouki, Ueda, Ivanusec gaan volgend jaar het verschil maken

29 januari 2024 om 17:35

En hoe lang wil je nog blijven zeggen “we zijn van zo ver gekomen.” Knap hoor, maar je bent net 1 jaar kampioen geworden. Als je nu alweer tevreden bent met een minder jaartje dan past die mentaliteit toch ook totaal niet bij een topclub.

Je hebt net 40 miljoen uitgegeven, hebt op Kokcu na zo ongeveer al je sterkhouders behouden inclusief je coach en toch ben je op drie posities na (Hartman, Timber en Hancko) er op elke positie op achteruit gegaan (door ofwel een mindere speler daar te hebben staan ofwel door dramatische vorm van de spelers die vorig seizoen veel beter waren).

Niemand zegt dat je het maasgebouw in de fik moet steken, een beetje realisme en kritiek mag echter wel als je op de langere termijn weer wil aanhaken bij de top.

En ik zeg dit oprecht met de beste bedoelingen, ik vond het prachtig hoe jullie opeens de weg omhoog in hadden geslagen twee jaar geleden (dat klinkt misschien raar als fan van de rivaal maar ik zie jullie graag meedoen bovenin). Ik zie alleen dat die lijn niet echt wordt doorgezet nu, en dan moet de grote leegloop nog komen.

29 januari 2024 om 17:36

Dubbel, mag weg.

29 januari 2024 om 17:37

Stengs doet het anders toch wel aardig. Bizar trouwens dat Feyenoord geen spelers kan halen die er direct staan, als je spelers aan haalt die bij je duurste spelers van je club behoren.

29 januari 2024 om 17:39

@alex
Stengs, Wellenreuther, Hancko, Timber, Szymanski, Danilo, Idrissi, Trauner, Aursnes, Til en Dessers stonden er allemaal gewoon vanaf het eerste moment.

29 januari 2024 om 17:43

@alexandervdh voor 37 miljoen kan je best spelers halen die er direct staan hoor. Afgelopen jaren zijn er met beperkte financiële middelen genoeg spelers gehaald die er wel gelijk stonden.

29 januari 2024 om 18:01

Het gaat ook niet om het transferbedrag, maar vooral om de salarissen. Slot heeft meermaals aangegeven dat de spelers die je meteen aan de bovenkant versterken, vaak salarissen vragen die Feyenoord niet kan betalen. De transfersom is dus niet zozeer het probleem.

29 januari 2024 om 19:36

@fiorenoord

"Timber had afgelopen seizoen gewoon een basisplaats op 6. Na de winterstop raakte hij geblesseerd en brak Wieffer definitief door. Toen Timber weer fit was, was hij de vaste invaller op het middenveld en heeft hij op alle posities gespeeld. Niets wijst erop dat Timber voor dit seizoen gehaald zou zijn."

Timber was wel degelijk als stand-in voor Kokcu gekocht. Toen ging Aursnes echter vrij plotseling (en vooral erg laat) weg en toen kreeg Timber direct een basisplek op 6 omdat we niemand anders hadden. Dat hij meteen een basisplek kreeg was meer vanwege de samenloop van omstandigheden, niet vanwege beleid.

Dat zag je ook terug aan het begin van dit seizoen, waarin Zerrouki aanvankelijk de voorkeur kreeg boven Timber. Niet omdat Slot dacht dat Zerrouki beter was, maar omdat Slot met twee zessen wilde spelen en hij Timber niet als zes zag. Slot dacht met twee zessen en een inzakkende spits een meer dynamisch middenveld te hebben a la De Zerbi bij Brighton, maar de realiteit was dat alle creativiteit volledig zoek was zonder een verbindingsspeler. Slot dacht eerst dat Wieffer dit zou kunnen zijn, maar goed, we weten allemaal hoe het seizoen van start ging.

Slot heeft meermaals gezegd dat deze transferzomer vooral in het teken heeft gestaan van het halen van breedteversterkingen, want vorig seizoen hadden we simpelweg een zeer, zeer krappe selectie. Daarnaast zijn er opvolgers gehaald om de vertrekkende basisspelers op te vangen (Stengs en Ivanusec), waarvan Stengs gewoon een geweldige toevoeging blijkt en Ivanusec helaas weinig indruk lijkt te maken op Slot. In de wedstrijden die hij speelde in december leek hij ineens weer terug op de juiste weg, maar verdween hij na Heracles-uit vrij plotseling op de bank.

Ueda en Lingr zijn moeilijk in te schatten al hebben ze beiden hun waarde gehad met momenten. De moeilijkheidsgraad in het beoordelen van deze spelers vind ik vooral liggen in het feit wanneer ze grotendeels zijn gebracht tot nu toe. Beiden worden door Slot vooral gebracht wanneer het alle hens aan dek is en er in de laatste 15 minuten ongeveer 6 offensieve spelers worden gebracht. Je zag bijvoorbeeld in de wedstrijd tegen Atletico toen Ueda in de basis startte met de normale basiself dat hij goed meekwam.

Zerrouki heeft zijn waarde gehad en zal Wieffer prima kunnen opvolgen volgend seizoen, Beelen is een sterke aankoop die Trauner kan opvolgen, vd Belt is erg jong en zou ik graag verhuurd zien worden a la Hendricks. Eigenlijk is de enige aankoop die aantoonbaar door de mand is gezakt Nieuwkoop. Die heeft genoeg minuten gehad om aan te tonen wat hij kan en heeft simpelweg aangetoond geen meerwaarde te zijn.

Het doel van afgelopen transferzomer, de breedte van de selectie versterken en het aantal huurlingen terugdringen, is wat mij betreft bereikt en ik denk dat we er over twee jaar compleet anders op terugkijken dan nu. Het feit dat er geen paniekvoetbal gespeeld hoeft te worden met de inkomsten van spelers als Santi en Wieffer, en dat wat op het veld staat ons ook daadwerkelijk geld gaat opleveren, is een luxe die Feyenoord in de afgelopen 40 jaar niet heeft gehad. Het veelgehoorde ‘Feyenoord kan niet omgaan met geld’ kwam mede omdat we altijd het opgehaalde geld uit een transfer van een basisspeler diezelfde window nog moesten herinvesteren, wat vaak leidde tot paniekaankopen, iets wat door deze breedte-aankopen ons deze zomer niet zal (hoeven te) overkomen.

Dat er dan een aantal Ajacieden zijn die graag hun eigen trauma’s willen projecteren op onze transferwindow doet mij verder weinig.

29 januari 2024 om 19:37

Ik snap dat je de lijn misschien niet ziet, als fan van de concurrent zal je Feyenoord misschien niet al te nauw volgen, maar dat betekent niet dat die er niet is. Dit seizoen oogt een stuk minder dan het vorige, maar dat komt ook deels door psv natuurlijk. Kijk even na van wie we vorig jaar verloren in Europa bijvoorbeeld. Maar dat wordt vergeten. Psv draait een topseizoen, dat straalt negatief op ons af maar geeft niet de daadwerkelijke situatie weer wat mij betreft. We hebben nu nog maar 1 huurling, tegen 4 vorig jaar ofzo? We hebben contracten verlengd en spelers die dit jaar international zijn geworden. Kijk je de afgelopen twee maanden dan denk je misschien dat het matig gaat maar her grotere plaatje is enorm positief. De ingezette lijn moet doorgezet worden. Kijk alleen maar naar je eigen club om te zien wat ad hoc beleid voor ellende teweeg brengt.

29 januari 2024 om 19:40

En hear hear Zanazanyan, je geeft perfect de huidige situatie weer.

29 januari 2024 om 20:23

“ Dat er dan een aantal Ajacieden zijn die graag hun eigen trauma’s willen projecteren op onze transferwindow doet mij verder weinig.”

Oke man. Heel inhoudelijk betoog typen en het dan zo afsluiten.😅 is dat nou echt nodig?

Verder kunnen we lang en breed discussieren of spelers wel of geen toevoeging zijn. Ik vind dat al jullie aankopen nogal weinig toevoegen en zie dat Feyenoord met de week slechter gaat voetballen. Dat is een omgekeerde trend als je het vergelijkt met vorig jaar. Ja PSV doet het geweldig. Grappig wel dat je PSV noemt Baardgramus want die hadden een team dat al redelijk stond waar ze met precies de juiste aankopen een machine van hebben gemaakt voor 50 miljoen terwijl jullie met 40 miljoen alleen breedte aankopen hebben gedaan die allemaal nog moeten wennen (in een team dat een stuk beter draaide dan PSV vorig jaar).

Ik zou juist Ajax als voorbeeld nemen dat je met matig beleid heel snel je behaalde successen weer teniet kan doen. Maar misschien zie ik inderdaad een soort meesterplan van het ‘langzaam invoegen van bepaalde spelers die volgend seizoen opeens 3 klassen beter blijken te zijn’ over het hoofd. Maar zo’n langere termijn plan is natuurlijk een beetje moeilijker zichtbaar als je er op dit moment sportief gezien zo weinig van terugziet. Dat is net zo belangrijk toch?

Goed, ik hoop voor jullie dat het inderdaad allemaal meevalt en je eventjes een klein dipje hebt maar ik snap niet hoe jullie nog zo optimistisch kunnen zijn over de aangekochte krachten.

Bedankt in elk geval voor de uitgebreide uiteenzettingen van jullie beiden, dat geeft mij wel weer een completer beeld van de situatie, waar ik als niet-Feyenoorder natuurlijk niet alle informatie heb.

29 januari 2024 om 20:42

Wel mooi dat je beledigd reageert om twee zinnen later mijn gelijk te bewijzen.

Waar ik in mijn reactie in ieder geval onderbouw waarom ik de transferwindow geslaagd vind zie ik jou niks onderbouwen en niet verder komen dan ‘ik vind’. Daarnaast zeg je dat we met de week slechter voetballen na een week waarin we PSV hebben verslagen en Twente redelijk kansloos hebben gelaten, twee wedstrijden die we voorheen beiden verloren.

Je speelt de fan van de tegenpartij die neutraal kan reageren, maar tussen de regels door ben je alleen maar bezig een ongefundeerde mening door te drukken die doorsijpelt is met je clubvoorkeur.

If the shoe fits..

29 januari 2024 om 21:09

Nou nou, wat een hoop irritatie komt er opeens mijn kant op Zanazayan.

Ik ‘zie en ik vind’ want ik kijk al jullie wedstrijden en baseer daar mijn mening op. Jij vind dat een ongefundeerde mening, prima mag je vinden. Het blijft uiteindelijk een kwestie van interpretatie. Timber staat heerlijk te ballen bij jullie (af en toe wel slordigheidje maar goed). Hartman is een parel en er zijn veel wedstrijden geweest waar ik met een glimlach heb gekeken naar de dominantie achterin van Hancko, hoe Wieffer toch redelijk moeiteloos mee kon draaien vanaf het begin vorig jaar en natuurlijk het fenomeen Gimenez. Maar als het dan even wat minder gaat mag dat ook benoemd worden toch? Of mogen we hier alleen maar over onze eigen clubs oordelen, saai forum zou het dan worden. Ik vind het eerlijk gezegd een beetje treurig om gelijk zo aangevallen te reageren en te roepen dat ik het alleen maar vind omdat ik voor Ajax ben. Ik mag toch hopen dat mijn postgeschiedenis hier mij iets meer krediet geeft dan zomaar afgeschilderd te worden als een anti-feyenoorder met een ongefundeerde mening.

Zet je Schouten, Dest, Tillman, Pepi en Lang af tegen Zerrouki, Ivanusec, Ueda, van den Belt en Nieuwkoop dan weet ik wel wie er een betere transferzomer heeft gedraaid. Dat scheelt op al die namen 7 miljoen euro aan aankoopkosten. Beide teams verloren hun beste speler en jullie behielden zelfs de succescoach.

Zet je Ueda bijvoorbeeld af tegen Akpom en Pepi dan doet die het qua cijfers en inbreng op het veld aanzienlijk minder in een soortgelijke rol. Lang is natuurlijk veel geblesseerd maar brengt op het veld een stuk meer dan Ivanusec tot dusver doet. Zerrouki zit toch echt op de bank. En vind je echt dat jullie overtuigend speelde tegen PSV en tegen Twente? Ik vond dat allemaal wel meevallen. Niet dat mijn club zo geweldig speelt hoor, dat zal ik nooit ontkennen. Maar daar gaat het hier ook even niet over.

Je zegt dat ik niks onderbouw, ik zeg letterlijk twee keer dat je van een team dat al een jaar staat met een kwaliteitsinjectie (voor de breedte?) van 40 miljoen best wat meer mag verwachten. Hoeveel onderbouwing heb ik daarvoor nodig? Dat kun je zelf toch ook wel zien? Uiteindelijk moet je er nu staan en gaat het om wat je nu op de mat legt.

Ik heb je best hoog zitten als lid maar je tenen zijn wat langer dan ik had verwacht.

29 januari 2024 om 21:51

Je telt transfersommen, en dat snap ik, maar vergeet salarissen niet. Dest, Lang en Schouten verdienen alle drie meer dan elke Feyenoorder. Bij Tillman weet ik de constructie niet en Pepi was voor ons op dat moment ook niet te betalen. Nog even afgezien van het feit dat er twee huurlingen bij zitten, met opties tot koop, maar die afkoopsommen heb je niet mee gerekend in jouw som

29 januari 2024 om 21:56

Heb je gelijk in Baardgrasmus. Dat vertekent het beeld inderdaad wat. Maar goed. Ik snap jullie perspectief nu ook wat beter, nogmaals dank voor de toelichting. Blijf wel van mening dat ik persoonlijk vind dat ze minder brengen sportief gezien dan wat jullie in de spelers lijken te zien maar dat is ook een kwestie van interpretatie geloof ik.

En ik meen het oprecht dat ik hoop dat het goed uitpakt want ik heb het al meermaals gezegd, ik heb wel zin in een keer weer een goede titelstrijd tussen een sterk Ajax en een sterk Feyenoord. Hopelijk krijgt Ajax het snel weer op de rit en komen jullie het mogelijke vertrek van Slot en een hoop spelers goed door deze zomer. Fijne avond!

29 januari 2024 om 22:17

Laat ik ook een stap richting jou doen, Ivanusec valt tegen, daar zal vast een reden voor zijn. Ik schrijf hem allerminst af. Sutalo is denk ik goed vergelijkbaar wat dat betreft. Ueda en Zerrouki verwacht ik volgend jaar, net als Beelen. Nieuwkoop, vd Belt val tegen, linger vind ik moeilijk. Maar het voelt voor mij niet alsof we een verloren transferzomer hebben gehad in 2023

29 januari 2024 om 22:49

Daar zit weinig irritatie bij, vooral een hoop observaties.

Ik zeg daarnaast ook nergens dat jij je enkel en alleen tot Ajax topics moet beperken, ik vraag simpelweg voor onderbouwing die iets dieper gaat dan ‘ik vind’. Als jij je daarvoor al aangevallen voelt of mij treurig vindt dan is dat voor jouw rekening, ik bedoel het namelijk allerminst zo.

Jij ook een fijne avond!

30 januari 2024 om 02:28

2 van de spelers die je noemt zijn er gehuurd ( dest en tilman ).

Je hebt 7 miljoen meer betaald voor 3 spelers tov van 5 spelers bij feyenoord. Van die 3 speelt pepi een hele dure spits bijna niks en speelt lang vaker niet dan wel. Zo fantastisch is het allemaal niet hoor.

29 januari 2024 om 16:16

Eigenlijk is Stengs samen met de keeper de enige echte goede transfer deze window geweest waarbij je ook nog eens voor meer hebt gekocht dan verkocht. Uiteraard kan dat nog wel veranderen maar dat is puur even naar het nu gekeken.

29 januari 2024 om 16:24

Buiten Stengs is er toch nog geen een aankoop echt geslaagd dit jaar bij Feyenoord?

29 januari 2024 om 16:41

Och, dat wil ik niet zeggen. Ik vind dat Zerrouki toch echt wel goede wedstrijden heeft gehad. Ook Minteh hikt er tegenaan, maar is wat onstuimig. Beelen is in mijn ogen een soort Trauner 2.0 met het pluspunt dat hij een stuk sneller is en wat mijn betreft prima naast Hancko zou kunnen staan.

Daarnaast denk ik dat je met een paar invalbeurten nog niet zoveel kunt zeggen over Ueda, die ze er bij Japan wel aan de lopende band in schiet. Ivanusec, tsja, die heeft gewoon een terugslag gehad na zijn blessure en moet proberen mee te gaan in een hogere intensiteit dan hij gewend is. Het is niet zo dat een Kroatisch international ineens niet meer kan voetballen, natuurlijk.

Voor wat betreft Nieuwkoop (kwam al tekort toen hij wegging en heeft ons sinds hij terug is vaak punten gekost (waaronder zijn eerste wedstrijd, direct rood) en voegt ook niet heel veel toe. Een beetje een Pedersen 0.5, maar dan vaker een kaart. En V/d Belt is het teken dat top zijn in de KKD niet betekent dat je meteen meekunt in de Eredivisie.

Dat gezegd hebbende, dat hadden we van Wieffer ook niet verwacht. En veel mensen vergeten hoe slecht Timber vorig seizoen wel niet speelde, als hij niet geblesseerd was. Pas dit seizoen zien we de echte Timber. Dat kan voor een v/d Belt ook best gebeuren.

29 januari 2024 om 16:59

Van den Belt zie ik meer als goedkope gok. 9 v/d 10 keer mislukt zo'n speler uit de KKD maar een enkele keer haal je ineens iemand als Wieffer op.
Het probleem is dat je er eigenlijk van uit moet gaan dat zo'n speler het niet haalt en haalt hij het wel dan is het mooi meegenomen.

Begrijp ook niet waarom hij opgesteld stond. En als je hem dan wil opstellen, dan mist hij toch veel te veel creativiteit voor de ‘10’ positie. Dan had ik nog eerder Timber doorgeschoven, en hem op ‘8’ gezet.

29 januari 2024 om 16:42

Je wil zo min mogelijk wisselen om de automatismen te behouden. Anders speel je met VdB die net komt kijken en Timber op een voor hem onnatuurlijke positie.
Vind het vooral treurig dat VdB het blijkbaar meer laat zien op de training dan Ivanusec en Lingr.

29 januari 2024 om 17:37

Daarom had ik dan gewoon voor Zerrouki gekozen. Maar ik begrijp wat je bedoeld.

29 januari 2024 om 17:42

Was net een dag terug van de Africa Cup, maar zelfs dan wissel je alsnog op 2 posities. Daarnaast blijft er van je veldspel weinig over als je hem samen met Wieffer opstelt.
Milambo had voor mij de voorkeur, maar speelde de dag daarvoor mee met O21.

29 januari 2024 om 18:03

Dat had inderdaad ook prima gekund.

Prima voor de breedte van de selectie voor minder als 1miljoen euro destijds. Maar idd, waarom stond hij in een keer basis? Het was ook echt niet goed uitgepakt, erg slecht niveau. Nieuwkoop rechtsbuiten tegen PSV was tactisch een goede zet. Maar van de Belt in een keer basis tegen Twente, ik weet niet waarom.

29 januari 2024 om 16:30

Weet je wat ik momenteel niet snap, onze beste wedstrijden en beste aanvoer kwam van Paixao op rechts en Ivanusec op links. Nu is de laatste hopeloos uit vorm, maar waarom beginnen we niet weer met Paixao op rechts, daar waar hij zijn beste potjes speelde.

29 januari 2024 om 16:44

Omdat Paixao op dit moment de enige speler is die goed genoeg is op linksbuiten. Sauer is er nog niet en Ivanusec heeft enorm veel moeite met het drukzetten. Op rechtsbuiten hebben we gewoon wat meer opties.

29 januari 2024 om 17:15

Dat snap ik maar Nieuwkoop is ook pure armoede. Dilrosun was gewoon fit dus van waar dan die keuze?

29 januari 2024 om 17:28

Volgens mij had Slot het in een interview over het wedstrijdritme. Niet geblesseerd betekent niet dat hij fit genoeg is om 60+ minuten te spelen.
Hij speelde in december voor het eerst langer dan 10 minuten en speelde nu opeens 3 keer in een week,

Zag ‘m gister z’n uiterste best doen vanaf de tribune maar man man het viel niet mee. Op dit moment is Feyenoord echt veel te hoog gegrepen voor dat ventje. Ik zou ‘m echt verhuren en bij een redelijk bod verkopen.

Achja makkelijk afgeven op een speler die voor een klein bedrag is overgenomen (800.000) en prima voor de breedte is lijkt mij. Volgens mij gaf heel de voorhoede niet thuis gisteren, zowel paixao , minteh, nieuwkoop en zeker ook Gimenez.

Die jongen lekker verhuren, alle machtig wat was hij slecht gister. Laat hem vlieguren maken bij Excelsior Volendam of Vitesse. Snap ook de reden van Slot niet om hem op te stellen gister? Zou hij goed trainen? Daarnaast vond ik Slot zijn eerste foutjes maken sinds die bij Feyenoord zit om te beginnen met vd Belt en Nieuwkoop. Had gekozen voor Dilrosun/ Minteh en dan Ivanusec of Linger op 10.

29 januari 2024 om 16:33

Dilrosun en vooral Minteh waren toch ook vreselijk om te zien? Ivanusec is ook onzichtbaar en Linger is vooral ijverig.

Maar ik hoop dat vd Belt nog een jaartje naar ons kan 😉

29 januari 2024 om 16:38

Dilrosun vond ik in het stadion echt nog wel meevallen. Alleen Feyenoord wil continu maar door die as opbouwen. Als het baltempo hoger had gelegen naar de flanken hadden er echt opties geweest.

Van mij mag je hem nog een half jaartje huren per heden. Laat hem maar vlieguren maken op een goed niveau, dan kan hij misschien aantonen wat zijn kwaliteiten zijn.

Met Wieffer hadden ze natuurlijk al een keer de jackpot in de KKD. Beelen en vd Belt behoorden daar wel tot de topspelers, dus best logisch dat Feyenoord de gok heeft gewaagd.
Van de Belt heeft inderdaad nog heel weinig laten zien en ik had zelf dan ook liever een andere oplossing tegen Twente gezien zoals Milambo. Zoals het er nu naar uit ziet mogen ze hem van mij in de zomer verkopen.

29 januari 2024 om 16:46

Milambo speelde de dag daarvoor nog met O21 als ik het goed heb. Had hem persoonlijk ook de voorkeur gegeven.

Lingr en Ivanusec verdienden eerder een kans als 10. Ik vind dit echt een onzinnige keuze van Slot. V/d is geen 10. Hij speelde als inschuivende 6 in de KKD - waar hij wel veel scoorde enzo ja.

Tja, Senesi werd ook afgemaakt, maar die is ook prima teruggekomen. Elke keer als een analist zulke oordelen velt na een paar speelminuten is dat vooral een brevet van onvermogen van die analist.

Geef die jongen wat tijd om zich te bewijzen. Hij kan er heus nog wel komen.

29 januari 2024 om 17:04

Precies, tegen Celtic deed hij het dan weer prima op die positie. Deze jongen kan a la Wieffer echt wel gaan verrassen hoor.

Beetje te snelle, te makkelijke conclusie.

ik denk dat die eerst wat vlieguren moet maken bij een goede middenmoter, want gisteren kwamen we wel echt tot conclusie dat hij nu nog te kort komt voor Feyenoord 1.

Dat van den Belt slecht speelde prima, maar vervolgens Zerrouki in de basis willen hebben? Die pas net weer terug in training is, is natuurlijk weer de gebruikelijke onzin.

Daar had imo gewoon een Zechiël of Milambo moeten staan, mrjaa die hadden een dag eevoor ook met o21 gespeeld. Dus Slot mag zich zeker wel wat kwalijk nemen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren