Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Depay komt denk ik met een beetje een minder gevoel terug van Oranje’

Laatste update:

Memphis Depay beleefde afgelopen zomer tijdens het WK zijn doorbraak bij het Nederlands elftal en nam zijn uitstekende vorm mee naar PSV, waar hij in de eerste weken van de Eredivisie de absolute uitblinker was. Willy van de Kerkhof vreest echter dat de Eindhovenaren ook de negatieve gevolgen kunnen ondervinden van de prestaties van Depay bij Oranje, nu de aanvaller tweemaal matig speelde.

/

De PSV’er werd woensdag tijdens de oefeninterland tegen Mexico (2-3 nederlaag) naar de kant gehaald door bondscoach Guus Hiddink en mocht zondag tegen Letland (6-0 zege) nog wel invallen, maar kon niet echt overtuigen. “Je ziet toch dat hij nog niet de echte vorm in het Nederlands elftal heeft”, laat Van de Kerkhof weten in gesprek met Omroep Brabant.

“De laatste twintig minuten toen hij inviel waren niet bevredigend. Hij wilde misschien wat te veel doen. Wat te veel acties om een doelpunt te forceren. Die komt denk ik met een beetje een minder gevoel terug van het Nederlands elftal”, kijkt de oud-international vooruit. PSV neemt het zondag als koploper van de Eredivisie op tegen het als tiende geklasseerde FC Groningen.

Denk je dat Willy van de Kerkhof gelijk heeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je zag dat hij echt probeerde te forceren om meer te laten zien in die 20 minuten dan Affelay in 70 minuten. Ook al is hij daar aardig in gelukt met een solo en 2x in scoringspositie gekomen. Maar had nog 1/2x balverlies. Ik hoop dat hij zijn vorm terugkrijgt.

Heeft niet zijn 2 beste wedstrijden gespeeld voor Oranje. Nog steeds een enorme klasbak. Zeker met zijn vorm bij PSV dit seizoen. In mijn optiek momenteel met afstand de beste linksbuiten van Nederland.

17 november 2014 om 11:50

Haha, ja dat is ook niet zo heel moeilijk, zonder concurrentie ben je al snel de beste.

Ach Depay gaat het wel redden, straks naar een goede competitie zodat hij echt tegenstand krijgt, daar gaat hij alleen maar beter van worden.

Hij speelde idd nie best, denk dat hij door de pers de hemel in is geschreven en het nog is gaan geloven ook

17 november 2014 om 11:21

Nou hij is gewoon een van de betere, moet alleen zijn vorm weer vinden.

17 november 2014 om 11:49

Bij PSV misschien maar niet bij het Nederlands elftal!

17 november 2014 om 12:05

Bij het Nederlands Elftal niet maar bij Studio Sport werd hij vorige week een van de sterkhouders van Oranje genoemd. Wat een onzin. Was op het WK een waardevolle invaller maar viel als basisspeler tegen.

Hij heeft uiteraard wel absoluut de potentie om een sterkhouder te worden in de toekomst.

17 november 2014 om 14:43

Overschatte speler international. Op lagere niveau blinkt hij uit

Memphis lijkt zichzelf toch een beetje te overschatten sinds hij terug is van het WK. Alsof hij gelooft dat hij al een grote ster is die nog even een jaar kan doen en laten wat hij wil tussen al die houterige slungels in de eredivisie. Dat zie je vaak terug in zijn spel. Hij wil dingen te mooi doen en loopt zich regelmatig vast, puur omdat hij zijn tegenstanders lijkt te onderschatten.

Sinds hij terug is van zijn blessure heeft hij sowieso nog geen goede wedstrijd gespeeld. Dus wellicht is hij toch weer wat te snel gaan voetballen en is hij eigenlijk nog steeds niet 100 fit.

Ik hoop dat deze twee voor hem toch ietwat mislukte interlands hem weer een beetje met beide benen op de grond zetten en dat hij in elk geval tot a.s. zondag even zijn rust kan nemen. Hopelijk kan dan de weg terug omhoog weer ingezet worden.

17 november 2014 om 11:08

Top reactie zo denk ik er ook over. Geweldige voetballer dat staat vast. Maar hij moet zich zelf niet onderschatten, daar krijgt ie alleen maar lachers op de broek mee.

17 november 2014 om 11:50

Lachers op de broek?

17 november 2014 om 14:33

Denk ook niet dat hij zichzelf Onderschat...

Grappig om te zien hoe de grote sterkhouders van de Eredivisie het erg moeilijk hebben met interlands. Daar waar hele andere dingen op het spel staan. Maar ook deze jongens moeten groeien en ik geloof dat het wel goed komt.
Op het moment dat Depay het gevoel heeft niks meer te hoeven bewijzen zal hij alleen maar beter worden.

17 november 2014 om 10:59

Daarom moeten sterkhouders uit de eredivisie ook niet gelijk een stap maken binnen 1/2 jaar naar het buitenland. Wijnaldum en Clasie bijvoorbeeld spelen al veel langer in de eredivisie en zijn wel toe aan een stap, maar Memphis mag nog wel een aantal jaar hier zich ontwikkelen.

17 november 2014 om 11:15

Maar wat ik me dan afvraag is waarom Clasie de stap nog niet heeft gemaakt. Wilde hij het zelf niet of blokkeerde Feyenoord een transfer. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat er geen interesse was voor Clasie. Porto had toch interesse? Dat was een prachtige club geweest en daar ligt ook ongeveer zijn top.

17 november 2014 om 11:17

Nope, beste is als volgend jaar weg is... hier gaat hij nooit beter worden. kijk maar naar clasie en wijnaldum. buitenland gaat hij betere tegenstanders krijgen.

17 november 2014 om 13:08

Porto wou hem overnemen ja, had die ook meerdere keren meegesproken. Clasie wou echter niet op de laatste dag nog Feyenoord verlaten en had ook al bijgetekend waardoor de waarde van hem steeg.
Ga er wel vanuit dat die deze zomer de stap maakt, Porto zou kunnen wellicht zijn er ook andere clubs van dat niveau die Clasie willen.

Och komende zondag legt hij er wel 2 in tegen ons. Komt helemaal goed..

Ik heb liever Depay in de basis dan Affelay. Ik vind Affelay niet echt een vleugelspeler, denk dat hij het betse is met een vrije rol op het middenveld, maar daar hebben we al andere spelers voor. Met Depay heb je meer diepgang en dreiging dan met Affelay. Maar ik heb het gevoel dat Affelay het oogappeltje is van Guus, dus denk niet dat hij snel zal gaan banken.

17 november 2014 om 11:15

Je ziet ook dat Afellay en Willems elkaar gewoon niet begrijpen. Dat helpt ook niet mee en daardoor lijkt het allemaal wat klungelig wat Afellay doet.

Maar los daarvan is Depay natuurlijk de betere buitenspeler van die twee. Dat staat vast. Affelay vind ik meer iemand voor hangend op links, in plaats van Sneijder of Wijnaldum.

Laten we eerst even reeel zijn. Depay speelde bij aanvang van dit seizoen erg goed. Maar hij is zeker nog geen sterkhouder.
Dat moeten bij PSV toch echt wijnaldum en Guardaro zijn.
Met 20 jaar kom je namelijk pas net kijken en wissel je goede wedstrijden af met minder goede wedstrijden. En Depay moet eerst maar eens beginnen om een half seizoen constant goed te zijn in de eredivisie.
Ja ik weet het...blessure gehad. Maar dat verandert niet mijn mening. Depay is nog geen sterkhouder. Depay is wel een goede voetballer.

Memphis is een prima individuele speler. Daar kijk ik graag naar. Helaas heb ik de indruk dat hij zichzelf te goed vindt en iedereen blij moet zijn dat hij voor PSV en NL wil spelen. Nou, daar zit ook meteen zijn valkuil. Deze jongen moet nog heeeeel veel leren als het om teamspel gaat. Individualisten zakken uiteindelijk allemaal door het ijs. Dat heeft hij de afgelopen 2 wedstrijden laten zien.

Ik denk dat hij wel met een slecht gevoel terugkomt maar wel gewoon voor eredivisie begrippen nog helemaal top is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren